آکادمیا کافه
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه (/Thread-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%AF%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87)

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Emir - 24-07-2015

(24-07-2015, 08:07 PM)مریمممم نوشته: سلام. یه سوال فوری دارم. خواهش میکنم منو از نگرانی خلاص کنین
من  سال  87 لیسانس علوم کامپیوتر سمنان دوره ی روزانه قبول شدم. مدرکمو گرفتم. 4 سال تعهد خدمت برای تحصیلات رایگان دارم.
امسال میخوام کنکور تجربی شرکت کنم. برای رشته پزشکی. رفتم دفترچه رو خوندم. نوشته بود شرط شرکت دوباره در کنکور برای کسانی که لیسانس دارن اینه :دارا نبودن هرگونه تعهد خدمت به ارگان یا دستگاه های اجرایی و عدم دارا بودن تعهدات سهمیه بومی یا سهمیه مناطق محروم
حالا سوال من اینه که من 4 سال تعهد خدمت برای تحصیل رایگان دارم. ایا این تعهد بع ارگان یا سازمان اجرایی منظورش همین تعهد خدمتیه که بچه های روزانه دارن یا نه ؟
دوم اینکه من چون سمنان درس خوندم و سمنان جزو مناطق بومی تهرانه ایا من شامل تعهد سهمیه بومی هستم ؟البته خودتون میدونین که تهران منطقه  1 هستش و من سهمیه مناطق داشتم اونم منطقه  1.ولی این بومی بودن رو درک نمیکنم
سوم اینکه اگه مانعی برای دوباره کنکور دادن وجود نداشته باشه ایا من باید شهریه بپردازم و اگه باید بپردازم میشه شهریشو به طور حدودی در دانشگاه های علوم پزشکی تهران یا شهرای بزرگ بفرمایید چقدر میشه ؟
جوابش خیلی برام مهمه. چون میخوام زودتر شروع به درس خوندن کنم. لطفا زودتر جواب بدین. ممنون از لطفتون

با سلام 
شما میتونین دوباره در کنکور شرکت کنین .
 در صورت قبول شدن  کنکور باید شهریه بپردازین . 
در مورد شهریه اظلاعی ندارم .
شما میتونین برای رفع تعهد رایگان مبلغی را به حساب وزارت کار بپردازین تا مدرکتون ازاد شه . یا بزارین به یه کاریابی بعد از فکر کنم 1 سال مدرکتون ازاد میشه . در غیر این صورت تا انجایی که من میدونم 
(دقت کنین گفتم تا انجایی) باید شهریه بپردازین . 

توصیه اخر من اینه دوستان خواهشا تصمیمات معقولی بگیرین برای کنکور پزشکی . واقعا خیلی خیلی دشوار شده . 
نمونش دوست من که ارشد نانو مواد با رتبه 12 کنکور , دوبار کنکور داده ولی قبول نشده . اخرین بار هم 9000 اورده .
حنما دقت کنین .
با تشکر

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - مریمممم - 24-07-2015

یعنی اگه من پول بدم و مدرکمو ازاد کنم دیگه شهریه نباید بدم ؟

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Emir - 24-07-2015

(24-07-2015, 08:52 PM)مریمممم نوشته: یعنی اگه من پول بدم و مدرکمو ازاد کنم دیگه شهریه نباید بدم ؟

بله تا اونجایی میدونم و اگه قوانین عوض نشن میتونین . 
خب تو دفترچه نوشته که شما نباید تعهدی داشته باشین و شما با 
پرداخت مبلغی مشخص لین تعهد رو از بین میبرین. 
با تشکر

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - مریمممم - 24-07-2015

اوکی. پس غیر مسئله ی شهریه من هیچ مانعی از نظر تعهد به دولت یا سهمیه بومی ندارم ؟نهایتش شهریه میدم دیگه. درسته ؟

(24-07-2015, 09:03 PM)مریمممم نوشته: اوکی. پس غیر مسئله ی شهریه من هیچ مانعی از نظر تعهد به دولت یا سهمیه بومی ندارم ؟نهایتش شهریه میدم دیگه. درسته ؟

والا دوست من در مورد تعهد سهمیه بومی من هیج اطلاعی ندارم . 
یه چیزی میکم بعد اشتباه میشه من نمتونم از شرمندگی شما دربیام .
با تشکر

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - darin - 24-07-2015

سلام دوستان 
من مدرک کارشناسی روزانه دارم و همچنین در آزمون ارشد دوره ی روزانه قبول شدم اما در دانشگاه مربوطه ٰثبت نام نکردم .
با توجه به شرایط بالا واێن قانون ها:
متقاضياني که از سال تحصيلي 64-63 به بعد، 2 نوبت در آزمون هاي ورودي (دوره هاي روزانه ) رشته هاي تحصيلي متمرکز و يا نيمه متمرکز پذيرفته شده باشد، حق ثبت نام و شرکت در آزمون سراسري را نخواهد داشت. 
 گذراندن طرح نيروي انساني براي دانش آموختگان مقطع کارشناسي مشمول طرح، الزامي است.

داوطلبان نبايد به هيچيک از ارگان ها و يا دستگاه هاي اجرايي تعهد خدمت، تعهد سهميه بومي و يا سهميه مناطق محروم داشته باشند.

آیا می توانم در کنکور شرکت کنم و در رشته های دکترای عمومی شرکت کنم؟ 

با تشکر

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - saghi_sami - 26-07-2015

سلام من دانشجوی روزانه ورودی۹۲ بهمن بودم و در تاریخ ۹۳/۱۲/۱۰انصراف دادم با توجه به این که بعد از تاریخ۹۳/۱۱/۳۰انصراف دادم و با شرکت در کنکور مجاز به انتخاب رشته روزانه شدم...ایا میتونم بدون هیچ مشکلی به دانشگاه و رشته قبولی برم؟

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Iman.S - 26-07-2015

(26-07-2015, 02:31 AM)saghi_sami نوشته: سلام من دانشجوی روزانه ورودی۹۲ بهمن بودم و در تاریخ ۹۳/۱۲/۱۰انصراف دادم با توجه به این که بعد از تاریخ۹۳/۱۱/۳۰انصراف دادم و با شرکت در کنکور مجاز به انتخاب رشته روزانه شدم...ایا میتونم بدون هیچ مشکلی به دانشگاه و رشته قبولی برم؟

احتمالا چون دو سال گذشته باید بتونی، اما فکر میکنم دانشجوهای انصرافی باید هزینه ی تخصیلشون رو بپردازن تا دانشگاه قبلی پروندشون رو بده.دوست من ورودی 89 و وقتی سال 91 انصراف داد براش 2 ملیون تومن هزینه تعیین کردن که البته بعدش دوباره از انصرافش انصراف داد.

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - mohad110 - 26-07-2015

با سلام
من کارشناسیمو در رشته رادیولوژی دوره روزانه گرفتم و تصمیم دارم بعد از اتمام دوره ی طرحم مجددا در کنکور سراسری شرکت کنم آیا در صورت قبولی در رشته پزشکی شهریه ی دوره های بین الملل و از من میگیرن؟چقد باید شهریه بدم؟

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Emir - 26-07-2015

(26-07-2015, 09:47 AM)Iman.S نوشته: احتمالا چون دو سال گذشته باید بتونی، اما فکر میکنم دانشجوهای انصرافی باید هزینه ی تخصیلشون رو بپردازن تا دانشگاه قبلی پروندشون رو بده.دوست من ورودی 89 و وقتی سال 91 انصراف داد براش 2 ملیون تومن هزینه تعیین کردن که البته بعدش دوباره از انصرافش انصراف داد.

(26-07-2015, 02:31 AM)saghi_sami نوشته: سلام من دانشجوی روزانه ورودی۹۲ بهمن بودم و در تاریخ ۹۳/۱۲/۱۰انصراف دادم با توجه به این که بعد از تاریخ۹۳/۱۱/۳۰انصراف دادم و با شرکت در کنکور مجاز به انتخاب رشته روزانه شدم...ایا میتونم بدون هیچ مشکلی به دانشگاه و رشته قبولی برم؟

با سلام 
دوست خوبم جناب ایمان به نکات خوبی اشاره کردن اما لازم است من تکمیلش کنم.
بع از اتمام دو سال محرومیت از کنکور شما میتونی کنکور بدین که شما هم این 2 سال رو پشت سر گذاشتین. اگر خدمت سربازی داشته باشین و 
از معافیت تحصیلی استفاده کنین باید زیر 4 ترم انصراف بدین که خوشبختانه انصراف دادین . 
باید تا بهمن انصرافتون رو اعلام میکردین که باز خوشبختانه این کار رو کردین . 
همچنین دانشجویان انصرافی نیاز به پرداخت مبلغ و جریمه ندارن . 

متذکر میشوم که شما فقط این بار اخر رو میتونین برین دانشگاه و تحصیل کنین پس دقت داشته باشین. 
با تشکر