آکادمیا کافه
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87)

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - ermia_p - 30-11-2014

سلام خسته نباشین 
من لیسانسم غیر انتفاعی بوده معدلمم 16 بودش و ارشدمم می خوام غیرانتفاعی بخونم کل وقتمو گذاشتم واسه زبانم 
حالا به نظر شما واسه دکتری به منی که غیرانتفاعی خوندم فاند یا بورسیه میدن اخه شنیدم فقط دانشگاهای تهران تو ایران شناخته شدن بقیه دانشگاهارو کاری ندارن به معدل نگاه میکنن(منظورم اروپاست)
من کل انرژیمو میخوام بزارم که تو ارشد بتونم مقاله بدم و معدل ارشد خوبی داشته باشم 
راستی ارشد غیرانتفاعی مدرکش با ازاد فرقی میکنه یا هر دوتاشون از نظر ارزش در یه سطح هستن
خواهشا رک جواب بدین که بدونم میشه یا نه
اجرتون با الله

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - asrainman - 30-11-2014

باسلام و تشكر از سايت عاليتون.
من ليسانس برق قدرتم رو دانشگاه آزاد بودم و معدل معمولي دارم، فوق ليسانس هم دانشگاه آزاد با معدل 18.3 و پايان نامه در زمينه ذخيره انرژي خورشيدي بوده، نمره IELTS رو 8 شدم وGRE رو با اينكه امتحان ندادم اما ميتونم نمره خيلي خوبي توش بگيرم و 1  مقاله IEEE و يك مقاله ISI دارم.بنظر شما شانسي واسه گرفتن فاندPHD از آمريكا دارم يا نه؟
اگه نه آيا شانسي واسه گرفتن پذيرش دارم؟
چون از پس هزينه هاش بر ميام اما خوب مسلمه كه اگه فاند بگيرم بهتره..
ممنونم

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - jahan_121 - 03-12-2014

سلام دوستان:
کسی در خصوص رشته های بهداشتی اطلاعی داره؟
من فوق لیسانس اقتصاد سلامت با معدل 17/5 از دانشگاه علوم پزشکی دارم، دارم واسه گرفتن تافل میخونم و احتمالا نمره بالای 90 بیارم، 3مقاله isi هم دارم، با این شرایط شانسی برای گرفتن پذیرش رشته اقتصاد سلامت، سیاست گذاری سلامت که مرتبط هستند دارم؟ کسی میدونه چقدر فاند میدن؟ اولویتم کشورهای اروپایی مثل نروژ، هلند، سوئد، فرانسه، فنلاند یا اسکاتلند است.
متاسفانه خیلی کم در خصوص رشته های سلامت و بهداشت بحث میشه، ممنون میشم کسی بتونه کمکم کنه.  

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - saaaaam - 05-12-2014

(30-11-2014, 10:24 AM)'asrainman' نوشته: باسلام و تشكر از سايت عاليتون.
من ليسانس برق قدرتم رو دانشگاه آزاد بودم و معدل معمولي دارم، فوق ليسانس هم دانشگاه آزاد با معدل 18.3 و پايان نامه در زمينه ذخيره انرژي خورشيدي بوده، نمره IELTS رو 8 شدم وGRE رو با اينكه امتحان ندادم اما ميتونم نمره خيلي خوبي توش بگيرم و 1  مقاله IEEE و يك مقاله ISI دارم.بنظر شما شانسي واسه گرفتن فاندPHD از آمريكا دارم يا نه؟
اگه نه آيا شانسي واسه گرفتن پذيرش دارم؟
چون از پس هزينه هاش بر ميام اما خوب مسلمه كه اگه فاند بگيرم بهتره..
ممنونم

سلام دوست خوبم
بنظر شخصی من شما با توجه به معدل خوب ارشدت و موضوع بسیار خوب پایانامت بهتره استرالیا و حوزه اسکاندیناوی که بر روی منابع جدید انرژی تحقیقات وسیعی می کنند را بررسی کنید 
نمره زبان شما و معدل ارشدت بنظر من می تواند شانس بسیار خوبی برای دکتری شما باشد 
فقط استاد پیدا کنید و با هماهنگی استاد پروپوزال بنویسید که انشاله بورس و یا پوزیشن بگیرید

RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - مهرداد18 - 08-01-2015

دوستان سلام
خواهشن اگه استاد یا استادهایی را در آمریکا یا اروپا میشناسید که در زمینه renewable energy
یا کلا در زمینه ی انرژی ها کار می کنند , بهم معرفی کنید.
ممنون .

RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - فرید - 08-01-2015

(08-01-2015, 03:50 PM)'مهرداد18' نوشته: دوستان سلام
خواهشن اگه استاد یا استادهایی را در آمریکا یا اروپا میشناسید که در زمینه renewable energy
یا کلا در زمینه ی انرژی ها کار می کنند , بهم معرفی کنید.
ممنون .

سلام
این موضوعی که در چندین رشته مختلف مثل شیمی، مهندسی شیمی، مکانیک، برق و ... کار می شود. من الان با یک جستجو ساده صدها استاد که در این زمینه کار کردند در رشته های مختلف پیدا کردم. بهتر که خودتون جستجو کنید و با توجه به رشتتون استادهایی که مناسب خودتان هستند انتخاب کنید. 

RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - sepinaz - 08-01-2015

renewable energy خیلی موضوع جالبی هست
به عنوان مثال برای بحث زمین گرمایی اش کشور ایسلند یکی از بهترین گرینه ها است
بهترین دانشگاه تو آمریکا در زمینه ی زمین گرمایی دانشگاه نوادا هست

RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - pejman99 - 09-01-2015

سلام دوستان
من می خوام برای missouri university of sci & tech دکترا رشته مکانیک اپلای کنم. ولی تو requirments برای دکترا مکانیک زده انالیتیکال رایتینگ 3.5 میخواد که مال من 3! ولی بقیه شرایطم میخوره. میخواستم بپرسم با توجه به اینکه تو زمینه تخصصی من استاد خیلی زیاد داره و چون همه مدارکو هم اسکن قبول میکنن به نظر شما اینجا اپلای کنم یا نه؟
اینم رزوممه:
1- کارشناسی: دانشگاه مازندران- معدل:15.30
2-ارشد: دانشگاه علم و صنعت- معدل:16.82
3- تافل: 94 (R:26, L:21, S:23, W:24)
4- GRE: (vebal:150 , quant:163, Aw:3
5- مقالات: یک مقاله isi- یک کنفرانس بین المللی- 3 کنفرانس داخلی
6- 2 سال سابقه تدریس دانشگاه با مدرک ترجمه شده رسمی و یک سال حل تمرین
همینطور ممنون میشم بگین بین این دانشگاه و دانشگاه west virginia کدوم برای گرفتن پذیرش با فاند مناسب تره؟
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.

RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - پیمان ا - 27-01-2015

سلام
دوستان من با توجه به شرایط زیر میتونم از ترکیه بورسیه شته برق رو بگیرم؟یا با هزینه خودم میتونم نو دانشگاههای ترکیه تو مقطع ارشد ادامه تحصیل بدم؟
1-معدل کاردانی 13.75
2-لیسانس کارشناسی15/75
3-مدرک معتبر سازمان فنی و حرفه ای
4-تافل 83

RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - Mohammadsr - 27-01-2015

(27-01-2015, 02:11 PM)'پیمان ا' نوشته: سلام
دوستان من با توجه به شرایط زیر میتونم از ترکیه بورسیه شته برق رو بگیرم؟یا با هزینه خودم میتونم نو دانشگاههای ترکیه تو مقطع ارشد ادامه تحصیل بدم؟
1-معدل کاردانی 13.75
2-لیسانس کارشناسی15/75
3-مدرک معتبر سازمان فنی و حرفه ای
4-تافل 83

سلام با این رزومتون بعید می دونم بتونید از یه دانشگاه حتی متوسط برای ارشد پذیرش بگیرید ولی می تونید با پول خودتون اونجا در یک دانشگاه متوسط رو به پایین ادامه تحصیل بدید خلا صه باید عرض کنم روی دانشگاه های خوب ترکیه حساب نکنید ولی می تونید ادامه تحصیل بدید. اگه بتونید یک یا چند تا مقاله معتبر هم بنویسید و به سی وی تون اضافه کنید می تونه خیلی کمک کنه!