آکادمیا کافه
Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86)
+--- انجمن: مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA)
+--- موضوع: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا (/Thread-Babak-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 02-06-2013

فکر نمی‌کنم راهی داشته باشه که بتونید از طریق اینترنت لیست دانشجویان ایرانی دانشگاه خاصی رو ببینید، اما بعضی از دانشکده‌های دانشگاه‌های مختلف لیست دانشجویان دکتراشون رو در وب‌سایت‌هاشون می‌ذارند. اگر چنین لیستی باشه و خودتون حوصله کنید می‌تونید از توی لیست دانشجویان ایرانی رو پیدا کنید.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - محمد10 - 02-06-2013

سلام اقا بابک
اقا بابک یه خونه معمولی و دانشجویی تو بوستون یا شهر های دیگه امریکا که دانشگاه های خوب دارن کرایش چقدره برا دونفر؟
اقا بابک من حساب کردم که مقدار شهریه تو دانشگاه های امریکا حدودا سالیانه بین 10000 تا 24000 دلاره اما حقوق که از طریق فاند میدن حتی اگه حد اکثرشا که تقریبا2000 دلاره حتی برای شهریه ام کافی نیست چه برسه به خرج و مخارج لطف می کنید بفرمایید که چجوریه؟ 
ممنون

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - MaMi - 02-06-2013

(02-06-2013, 09:34 PM)'محمد10' نوشته: سلام اقا بابک
اقا بابک یه خونه معمولی و دانشجویی تو بوستون یا شهر های دیگه امریکا که دانشگاه های خوب دارن کرایش چقدره برا دونفر؟
اقا بابک من حساب کردم که مقدار شهریه تو دانشگاه های امریکا حدودا سالیانه بین 10000 تا 24000 دلاره اما حقوق که از طریق فاند میدن حتی اگه حد اکثرشا که تقریبا2000 دلاره حتی برای شهریه ام کافی نیست چه برسه به خرج و مخارج لطف می کنید بفرمایید که چجوریه؟ 
ممنون

دوست من، اجاره بهای خونه ها در شهرهای مختلف امریکا هم مثل سایر دنیا، از شهری به شهری دیگر متفاوت است، برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، میتونید این تاپیک رو مطالعه کنید. همون طور که در اینجا هم اشاره شده، شما اگر فاند دریافت کنید، معمولا به این صورت خواهد بود که از پرداخت شهریه هر ترم معاف خواهید بود. ضمن اینکه پیشنهاد میکنم، قبل از طرح پرسش، سوالتون رو در فروم جستجو کنید.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - محمد10 - 02-06-2013

اقا بابک می تونم بپرسم شما که فاند و پذیرش گرفتید معدل کارشناسیتون چند بود و چند تا مقاله داخلی و isi داشتید؟ 
اقا بابک تو دانشگاه های امریکا دانشگاه شریف یا تهران یه امیر کبیر کدوم معروفترن و راحتتر به دانشجو هاشون فاند و پذیرش میدن؟
ممنون

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 03-06-2013

نتایج پذیرش من و شرایطی که داشتم در قسمت نتایج پذیرش هست. برای دیدنش می‌تونید روی علامت کلاه فارغ‌التحصیلی که در کنار اسمم نمایش داده می‌شه کلیک کنید.

فرق خیلی زیادی بین این دانشگاه‌ها نیست، اما از نظر شناخته شدن شاید بشه گفت شریف در امریکا معروف‌تره. به هر حال، دانشگاه محل تحصیل فقط یکی از معیارهای گرفتن پذیرشه. از اون مهم‌تر معدل شما و نمره GRE هست.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - zahya - 08-06-2013

با سلام به بابک مهربان:
سوالی از حضورتان داشتم. من قرار هست برای قویترکردن رزومه ام با یکی از بچه ها کارهای شبیه سازی (الان خیلی تو دانشگاهها میبینم که کارمیکنند) انجام بدیم.در ابتدای امر به نرم افزار Linux برخوردیم. حتی در صورت پرداخت پول کسی به ما کمک نمیکنه. شما میتونید در این زمینه ما را راهنمایی بفرمایید؟ یا حتی یه کسی توایران معرفی کنید که کمکمون کنه؟
توضیح: من مجبورم کار محاسباتی انجام بدم آخه چون دیگه دانشجو نیستم دانشگاه اجازه نمیده از آزمایشگاه استفاده کنم..

خیلی خیلی سپاسگزارم

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 09-06-2013

فکر می‌کنم منظورتون سیستم عامل Linux هست. مباحث مربوط به این سیستم عامل خیلی گسترده است و در مورد این سیستم عامل صدها وب‌سایت و صدها کتاب وجود داره. به هر حال، من می‌تونم بهتون کمک کنم، اما سوال‌تون رو به طور خاص باید بپرسید.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - zahya - 09-06-2013

سلام مجدد به بابک عزیز. بله منظورم همون سیستم عامل linux هست!! من میخواهم برنامه Gaussian را تحت این سیستم عامل اجرا کنم. ولی ابتدا باید به این سیستم عامل مسلط بشم. نرم افزار آموزشی اش رو گرفتم اما خیلی کمکم نکرد. میخواستم ابتدا اصول اولیه آن را یاد بگیرم و در مورد حاد  مزاحم وقت شریفتان بشوم. حالا میشه یه کتاب(موجود در بازار ایران) که من را با اصول اولیه اش آشنا کنه معرفی بفرمایید؟؟

خیلی خیلی ممنونم بابت راهنمایی ارزندتان.. خدا، شما را برای ما و خانوادتان حفظ بفرماید.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 11-06-2013

راستش من سال‌هاست که از ایران دورم و از بازار کتاب ایران بی‌اطلاع. خودم هم لینوکس رو با کتاب یاد نگرفتم و یک مقدار زمان دانشجویی یاد گرفتم و بعد خودم با جستجوی آنلاین و خوندن مطالب مختلف از سایت‌ها یاد گرفتم. الان یک جستجویی در مورد «خودآموز لینوکس» کردم دیدم که چندین فایل مختلف هست. در مورد کیفیت این فایل‌ها نمی‌تونم اظهارنظر کنم، اما با همین‌ها احتمالا می‌تونید یک اصول اولیه‌ای که کارتون رو راه بندازه رو یاد بگیرید.
ضمنا سیستم عامل لینوکس مثل ویندوز یا OS X نیست که فقط یک نوع ازش وجود داشته باشه. لینوکس در قالب بسته‌بندی‌های مختلفی که اصطلاحا بهشون Distribution یا Distro می‌گن ارائه می‌شه. از همه این‌ها راحت‌تر به نظر من Ubuntu هست که کار رو برای افرادی که خیلی با لینوکس آشنایی ندارند ساده می‌کنه. به نظرم اگر Ubuntu رو نصب کنید کارتون ساده‌تر خواهد بود.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - mahyarelc - 11-06-2013

با اجازه بابک عزیز، 
یک فروم ایرانی هست درhttp://forum.ubuntu.ir/ که در مورد ubuntu توضیح داده...احتمالا میتونید اطلاعات مفیدی ازش بدست بیارید