![]() |
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- انجمن: تحصیل در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- موضوع: شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) |
RE: شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان - مهمان - 31-10-2015 با سلام،من دانشجوی ترم آخر برق هستم و تمایل زیادی به ادامه تحصیل در آلمان هستمماا متاسفانه در دانشگاه غیرانتفایی و معدل ۱۴.۵ فارغ التحصیل میشم و نمیدونم چقدر مدرکمو قبول میکنن و اگر قبول ندارن برای تحصیل در مقطع کارشناسی برق چقدر شانس دارم،باتوجه به اینکه به دلیل نداشتن پشتوانه مالی خوب قادر به گذرندان دوره کالج را ندارم،ممنون میشم راهنمایی کنین.. RE: شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان - nader - 31-10-2015 (31-10-2015, 10:36 PM)مهمان نوشته: با سلام،من دانشجوی ترم آخر برق هستم و تمایل زیادی به ادامه تحصیل در آلمان هستمماا متاسفانه در دانشگاه غیرانتفایی و معدل ۱۴.۵ فارغ التحصیل میشم و نمیدونم چقدر مدرکمو قبول میکنن و اگر قبول ندارن برای تحصیل در مقطع کارشناسی برق چقدر شانس دارم،باتوجه به اینکه به دلیل نداشتن پشتوانه مالی خوب قادر به گذرندان دوره کالج را ندارم،ممنون میشم راهنمایی کنین.. درود شانس میتونی داشته باشی نمره زبان خوب کسب کن برای دانشگاه های انگلیسی زبان اقدام کن اگه انگلیسی زبان باشه با b1 بهت پذیراش میدن اما اونجا باید کالج بری تا بعدا آزمون dsch بدی سعی کن رزومتو قوی کنی واسه انگلیسی زبان پذیرش بگیری موفق باشی RE: شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان - مهمان - 02-11-2015 سلام من ترم اخر كارشناسي صنايع غذايي بيام نور هستم ايا ميتونم براي ارشد به المان يا سوئد برم؟ RE: شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان - Matinking - 02-11-2015 (02-11-2015, 06:23 PM)مهمان نوشته: سلام من ترم اخر كارشناسي صنايع غذايي بيام نور هستم ايا ميتونم براي ارشد به المان يا سوئد برم؟ سلام در حالت کلی بله... البته با توجه به چند نکته: - دانشگاه های اروپا در حالت کلی به دانشجویان مقطع M.Sc. به صورت رایج در آمریکای شمالی fund نمیدن... بنابراین تحصیل در کشور گرانی مثل سوئد یا در آلمان (با هزینه های تحصیل به مراتب پایین تر) نیازمند تمکن مالی شماست... - اگر معدلتون پایین باشه، با توجه به دانشگاهی که در اون تحصیل می کنید، نباید صرفا دنبال دانشگاه های top باشید... براتون آرزوی موفقیت دارم RE: شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان - مهمان - 04-11-2015 سلام دوستان لطفا کسی اگه اطلاعی از دکتری سازة و طریقه گرفتن فاند از المان داره بگه من کارشناسی عمران رو از دانشگاه هرمزگان با معدل ۱۴.۰۷ و ارشد سازه رو از غیر انتفاعی اپادانا شیراز دارم با معدل ۱۸.۳۳ ۲ مقاله isi و ۱ مقاله داخلی دارم تاییدیه از اساتید دانشگاه شیرازم میتونم بگیرم چون خیلی ازشون در پایان نامه و مقاله کمک گرفتم و استاد راهنمام بودند دارم رو ثبت اختراع هم کار میکنم مدرک زبانم تافل IBT 112 چهار سال سابقه کار هم دارم در فیلد طراحی و اجرا پروانه محاسبه نظارت و اجرا از نظام مهندسی با این شرایط باید چیکار کنم و لطفا طریقه سرچ از سایت انابین رو هم بگید RE: شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان - Faribahr - 04-11-2015 سلام درود ببخشید با معدل ۱۵/۱۵از دانشگاه گیلان رشته مهندسی مکانیک گرایش جامدات فارغ التحصیل شدم با ایلتس ۷ وgre302 ایا شانس پذیرش به زبان انگلیسی از دانشگاه های المان ودارم RE: شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان - nader - 05-11-2015 (04-11-2015, 11:51 PM)Faribahr نوشته: سلام درود ببخشید با معدل ۱۵/۱۵از دانشگاه گیلان رشته مهندسی مکانیک گرایش جامدات فارغ التحصیل شدم با ایلتس ۷ وgre302 ایا شانس پذیرش به زبان انگلیسی از دانشگاه های المان ودارم درود بله شانستون خوبه معدل به نسب خوب هست و نمره زبانتونم خوبه میتونی از دانشگاه های خوب پذیرش بگیری موفق باشید RE: شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان - samansoltani - 06-11-2015 سلام دوستان. امیدوارم خوب باشید. میخواستم با توجه به تجربهتون شانس پذیرش من برای رشتههای علوم کامپیوتر و Information Systems رو تخمین بزنید. اگه دانشگاههایی هم که فکر میکنید با شرایط زیر من میتونم پذیرش بگیرم عنوان کنید ممنون میشم. ۲۶ سال کارشناسی مهندسی نرم افزار دانشگاه جامع علمی و کاربردی مرکز هرند - اصفهان معدل : ۱۶.۱۴ کاردانی مهندسی نرم افزار دانشگاه آزاد اسلامی واحد بهبهان - خوزستان معدل: ۱۴.۴۸ دیپلم کامپیوتر هنرستان معدل کتبی: ۱۴.۳۹ معدا کل: ۱۶.۷۱ آیلتس هنوز امتحان ندادم ولی احتمالن ۶ یا ۶.۵ هست تخمین نمرهای برای خودم دارم. اینها رو میشه بگید چقد میتونه تاثیر داشته باشه:
ممنون. RE: شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان - nader - 06-11-2015 (06-11-2015, 01:01 AM)samansoltani نوشته: سلام دوستان. امیدوارم خوب باشید.درود شانست خوبه هرچی نمره زبانت بیشتر باشه شانست بیشتر هم میشه این چیزایی هم که پس زمینه رزومت گفتی مفید واقع خواهد شد اول برا دانشگاه های خوب بفرست مثلا آخن اما دانشگاه های دیگه هم هست که میتونم قطعی بگم پذیرش خواهی گرفت همین چند مته پیش در رشته شما یکی با شرایط ضعیف تر دانشگاه هامبورگ پذیرش شد(انگلیسی زبان) موفق باشید RE: شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان - samansoltani - 06-11-2015 (06-11-2015, 01:14 AM)nader نوشته: درود ممنون نادر جان. لطف کردی. والا من دارم تلاش میکنم به ددلاینهای تابستون برسم. هفته دیگه هم آیلتس دارم. متاسفانه دانشگاه آخن برای رشتههای من برای تابستون کورسی نداره و تقریبن همه زمستونی هستن. من رنک آخن رو توی QS World چک کردم حدود ۱۱۱ اینا بود. در صورتی که تکنیکال مونیخ حدود ۶۳ بود فکر کنم. اطلاع دارید برای رشتههای کامپیوتر کدوم دانشگاه تو آلمان بهتر هستن؟ و با دید اینکه برای دکتری توی امریکا بشه فاند و پذیرش از دانشگاههای رنک خیلی خوب گرفت. |