آکادمیا کافه
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا (/Thread-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D8%B2%D9%86-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 19-07-2017

حدود دو سال طول میکشه. در صورتی که شهروند بودن می تونستین همزمان برای ویزای K3 هم درخواست بدین که کار همون ویزای توریستی رو براتون می کرد (مراحل کلی ویزای K3). ولی در حال حاضر که مقیم هستند نمی تونید براش اقدام کنید و خیلی بعید می دونم وقتی پرونده مهاجرتی دارین بهتون ویزای توریستی داده بشه.

(19-07-2017, 12:45 PM)مهمان نوشته: با سلام ممنون میشم اگه جواب بدین.
من قراره با نامردم که گیرین کارت امریکا داره 8ماه دیگه ازدواج کنم.
حالا چند تا سوال داشتم اول اینکه ویزای ازدواج من چقدر طول میکشه با توجه به اینکه ایشون گیرین کارت دارن و 2سال دیگه سیتی زن میشن.
و اینکه آیا بعد از ازدواج میتونه برای من اقدام به ویزای توریستی 6ماهه کنه؟
که توی این مدتی که به من ویزای ازدوج میدن هر سال حداقل 6ماهش رو کنارش باشم. و آیا میشه ویزای 6ماهه رو تمدیدش کرد؟
لطف میکنین به سوالام جواب بدین.

در صورتی که به سازمان های داخل آمریکا می خواهید مدرکی بدین بهتره ترجمه در خود آمریکا انجام شده باشه. در صورتی که به سفارت می خواهید بدین اینطور که در سال های گذشته دیدم مهر مترجم رسمی براشون کفایت می کرده.

(19-07-2017, 06:02 PM)مهمان نوشته: عقد نامه ترجمه شده باید چه مهری داشته باشه ؟ ممنون.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - مهمان - 20-07-2017

ممنونم از جوابتون. پس یعنی هیچ راهی نیست من توی این دو سال بتونم برم پیش همسرم؟ :-( :-(

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 20-07-2017

تقریبا خیر. متاسفانه راه حال خاصی به ذهن من نمیرسه.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - مهمان - 21-07-2017

سلام، ببخشید سوال داشتم در مورد ویزای نامزدی.
من و نامزدم حدود دو سال و نیم هست که با هم در ارتباطیم و همدیگر رو توی این مدت یک بار دیدیم و عکس و تمام مکاتباتمون هم برای مدارک کامل داریم.تا الان هنوز فرم نامزدی رو پر نکردیم و برنامه داریم که دوباره یک سفر دیگه بریم و فرم ها رو توی سفر پر کنیم و نامزدم بعد از برگشت از سفر مدارک رو ارسال کنه. میخواستم بدونم تاریخ پر کردن فرم ها که میشه درون سفرمون مشکلی بهم نمیزنه؟ یک سوال دیگه،من و نامزدم با همدیگر ده سال و نیم اختلاف سن داریم و ایشون یک بار طلاق گرفتن،سن من هم 28 هست. میخواستم بدونم این اختلاف سن مشکلی به وجود نمیاره برای تایید پرونده؟ توی این شرایط قانون بن ویزا،پرونده نامزدی با این شرایط به نظرتون تایید میشه؟سختگیری نمیکنن؟ به نظرتون برای اختلاف سن ازدواجی درخواست داده بشه بهتره یا نامزدی مشکلی نداره؟ ممنون از کمک و لطفتون.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 21-07-2017

اقدام برای ویزای نامزدی فقط در صورتی مشکل داره که شما در آمریکا باشین. از این منظر فکر نمی کنم تاریخ پر کردن فرم ها ایرادی داشته باشه. با توجه به سابقه طولانی آشنایی، اگر در عرف هم شرایط تون به هم بخوره و احساس کنند رابطه ساختگی نیست فکر نمی کنم به مشکلی بخوره. ولی در هر حال، سخت گیری ها در مورد پرونده های نامزدی همیشه بیشتر از ازدواج هست.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - مهمان - 26-07-2017

با سلام ... از سایتی که طراحی کرده اید و به ما کمک میکنه در انتخاب مسیر ممنونم... من تازگی به مدت 2 ماه است که با دختری امریکایی که تازه مسلمان هستند آشنا شدم... ما قصد ازدواج داریم... میخوام بدونم از بین گزینه ها کدومش چه معایب و مزایایی داره 1- ازدواج در ایران و ثبت رسمی سپس اقدام به مهاجرت2- ازدواج در کشور ثالث و اقدامات بعدی ( نمیدونم بعد از ازدواج چه مدت طول میکشه برای ویزا) 3 اقدام برای ویزای نامزدی از سوی نامزدم در آمریکا. با تشکر

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 28-07-2017

با توجه به اینکه قدمت آشنایی تون زیاد نیست به نظرم گزینه نامزدی در حال حاضر مناسب نیست و شانس کمی برای گرفتن ویزا از این روش دارین. هر چند بعد از رد شدن پرونده می تونید یه مدت بعد و با مدارک بیشتر دوباره اقدام کنید. در مورد گزینه ازدواج، شانس گرفتن ویزا به مراتب بیشتره و نیازی به مدارک خاصی برای اثبات وجود رابطه نیست. اینکه ازدواج در چه مکانی ثبت بشه زیاد برای سفارت فرقی نمی کنه فقط می بایست رسمی باشه و هر دو نفر در مراسم حضور فیزیکی داشته باشند. اینکه خیلی ها در کشور سوم ازدواج می کنند بیشتر به محدودیت های رفت و آمد مربوط میشه. بعد از ازدواج و تشکیل پرونده معمولا حدود یک سالی طول می کشه تا شما از این راه گرین کارت بگیرین. 

مراحل کلی ازدواج در کشور سوم (برای پرونده های گرین کارت)

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - مهمان - 04-08-2017

سلام روزتون بخیر باشه.
میشه لطفا راهنمایی کنید. من همسرم در امریکا هستن و گرین کارت دارن خواستم یک وکیل به من معرفی کنید که قابل اطمینان باشه و کارهای مهاجرت من رو انجام بده.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 04-08-2017

متاسفانه من فرد خاصی رو که برای ابن کار مناسب باشه نمی شناسم که معرفی کنم و در کل هم مطرح کردنش جنبه تبلیغ پیدا می کنه.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - Torkan - 04-08-2017

(04-08-2017, 02:16 PM)مهمان نوشته: سلام روزتون بخیر باشه.
میشه لطفا راهنمایی کنید. من همسرم در امریکا هستن و گرین کارت دارن خواستم یک وکیل به من معرفی کنید که قابل اطمینان باشه و کارهای مهاجرت من رو انجام بده.

یه تبلیغاتی در این فروم هست اونجا رو نگاه کنید که خود ادمین بابک عزیز تاییدش کردن و تبلیغش هم رسمی هست بگردید پیدا میکنید.