آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- انجمن: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF)

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - آریزونا - 30-10-2014

سلام
ممنون می شم کسی راهنماییم کنه. خیلی گیر کردم [img]images/smilies/undecided.gif[/img]
من سال 83 لیسانس گرفتم و 88 فوق لیسانس گرفتم، (که به خاطر نامرتبط بودن 3 سال طول کشید)
در همون 88 درخواست به کاریابی دادم، که کاری برام پیدا نشد. جاهای دیگه هم به دلایل جورواجور کاری برای من فراهم نمی شد (مگر کارهای نیمه وقت و غیررسمی و بدون بیمه) 
حالا (93) بعد از 5 سال قراره جایی مشغول بشم. می خوام برای آزاد سازی مدرک فوق لیسانسم اقدام کنم. 
می دونم که باید زودتر تصمیم می گرفتم که مدرکم رو آزاد کنم.
لطفا بگید اگه الان بیمه بشم اداره کار منو شامل روال معافیت کاریابی می کنه یا نه؟! 
خودم فکر می کنم که باید ملاک تاریخ تقاضای من به کاریابی و تا 1 سال بعد از فارغ التحصیلی و 6 ماه بعد از اون تقاضا باشه اما می ترسم این که الان دارم شروع به کارمی کنم و بیمه میشم رو بهانه کنند که مدرکم آزاد نشه! [img]images/smilies/undecided.gif[/img]
از طرفی هم آیا مرتبط بودن کار که در شرط آزادسازی با کاریابی ذکر شده، آیا واقعا در نظر گرفته می شه؟ (چون این کار با رشته
لیسانسم مرتبطه نه با فوقم)
و آیا گذشت زمان دو برابر مدت تحصیل ولو بیکار یا باکار (مثلا فقط دو سالش شاغل) کافیه و آیا فرقی می کنه؟ یا فقط سالهای بیمه بودن محسوب می شن؟! [img]images/smilies/huh.gif[/img]
امیدوارم توضیحاتم واضح باشه. [img]images/smilies/cool.gif[/img]

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - Andre - 30-10-2014

(30-10-2014, 05:08 PM)'آریزونا' نوشته: سلام
ممنون می شم کسی راهنماییم کنه. خیلی گیر کردم [img]images/smilies/undecided.gif[/img]
من سال 83 لیسانس گرفتم و 88 فوق لیسانس گرفتم، (که به خاطر نامرتبط بودن 3 سال طول کشید)
در همون 88 درخواست به کاریابی دادم، که کاری برام پیدا نشد. جاهای دیگه هم به دلایل جورواجور کاری برای من فراهم نمی شد (مگر کارهای نیمه وقت و غیررسمی و بدون بیمه) 
حالا (93) بعد از 5 سال قراره جایی مشغول بشم. می خوام برای آزاد سازی مدرک فوق لیسانسم اقدام کنم. 
می دونم که باید زودتر تصمیم می گرفتم که مدرکم رو آزاد کنم.
لطفا بگید اگه الان بیمه بشم اداره کار منو شامل روال معافیت کاریابی می کنه یا نه؟! 
خودم فکر می کنم که باید ملاک تاریخ تقاضای من به کاریابی و تا 1 سال بعد از فارغ التحصیلی و 6 ماه بعد از اون تقاضا باشه اما می ترسم این که الان دارم شروع به کارمی کنم و بیمه میشم رو بهانه کنند که مدرکم آزاد نشه! [img]images/smilies/undecided.gif[/img]
از طرفی هم آیا مرتبط بودن کار که در شرط آزادسازی با کاریابی ذکر شده، آیا واقعا در نظر گرفته می شه؟ (چون این کار با رشته
لیسانسم مرتبطه نه با فوقم)
و آیا گذشت زمان دو برابر مدت تحصیل ولو بیکار یا باکار (مثلا فقط دو سالش شاغل) کافیه و آیا فرقی می کنه؟ یا فقط سالهای بیمه بودن محسوب می شن؟! [img]images/smilies/huh.gif[/img]
امیدوارم توضیحاتم واضح باشه. 

سوابق بیمه کار و سابقه بیمه سربازی همه از هزینه تحصیل رایگان کم میشوند. مثلاً اگر 21 ماه خدمت رفته باشید. تنها کافیه 3 ماه ارشد رو پرداخت کنید که میشه قیمت ناچیزی میشه. کلاً اگر سابقه کارتون کل دوره رو پوشش بده، نیازی به نگرانی نیست.

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - آریزونا - 30-10-2014

(30-10-2014, 05:18 PM)'Andre' نوشته:
سوابق بیمه کار و سابقه بیمه سربازی همه از هزینه تحصیل رایگان کم میشوند. مثلاً اگر 21 ماه خدمت رفته باشید. تنها کافیه 3 ماه ارشد رو پرداخت کنید که میشه قیمت ناچیزی میشه. کلاً اگر سابقه کارتون کل دوره رو پوشش بده، نیازی به نگرانی نیست.

من که با اجازه تون شامل خدمت نمی شم [img]images/smilies/shy.gif[/img] . اما مساله اینجاست که آیا زمانی که فرم کاریابی رو می برم اداره کار اگر بیمه باشم مشکلی به وجود میاد(تازه قراره بیمه بشم[img]images/smilies/blush.gif[/img])، وقتی 5 سال  از ارشدم می گذره؟ ! (تقاضام رو هم 5 سال پیش دادم به کاریابی اما دنبالش نکرده بودم تا الان [img]images/smilies/cool.gif[/img])
کلاً مدت زمان دو برابر ملاکه یا بیمه بودن؟ 

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - Andre - 30-10-2014

(30-10-2014, 05:28 PM)'آریزونا' نوشته:
من که با اجازه تون شامل خدمت نمی شم [img]images/smilies/shy.gif[/img] . اما مساله اینجاست که آیا زمانی که فرم کاریابی رو می برم اداره کار اگر بیمه باشم مشکلی به وجود میاد(تازه قراره بیمه بشم[img]images/smilies/blush.gif[/img])، وقتی 5 سال  از ارشدم می گذره؟ ! (تقاضام رو هم 5 سال پیش دادم به کاریابی اما دنبالش نکرده بودم تا الان [img]images/smilies/cool.gif[/img])

شما که سابقه دارید نیازی به دردسر اداره کاریابی نیست. برید سابقه کارتون رو تأیید شده از شرکت بگیرید و ببرید دانشگاه. البته نامه باید قابل ارزیابی باشه.

ممنونم از توضیحات خوبتون  ولی به خدا سابقه ندارم! تا حالا حتی 1 ساعتم بیمه نبودم [img]images/smilies/sad.gif[/img]
هر چی ام کار تا الان انجام داده ام ترجمه و تدریس ساعتی بوده پراکنده و بی سامان [img]images/smilies/cool.gif[/img]
تازه قراره از هفته آینده برم سر کار. [img]images/smilies/angel.gif[/img]
حالا می خوام مدرکم رو قبل از بیمه شدن آزاد کنم چون 5 سال بیکار بودم دوست دارم لااقل مدرک رو با این عنوان آزاد کرده باشم. امیدوارم از طریق کاریابی لااقل ارشدم آزاد باشه که اینهمه واسه کار معطل موندم. 
منطق که می گه ملاک اداره کار باید مدت زمان سپری شده از تقاضا و فارغ التحصیلی باشه، اما خب ... دیگه امید به خدا
ولی این جور که از توضیحتون متوجه شدم صرف نظر از کاریابی مدت زمانی که سپری شده باشه ملاکه حالا اگه هم شخص بیمه باشه که کسر می کنن و به اصطلاح صفر می شه
درسته؟
خیلی ممنونم [img]images/smilies/smile.gif[/img]

(30-10-2014, 05:42 PM)'آریزونا' نوشته: ممنونم از توضیحات خوبتون  ولی به خدا سابقه ندارم! تا حالا حتی 1 ساعتم بیمه نبودم [img]images/smilies/sad.gif[/img]
هر چی ام کار تا الان انجام داده ام ترجمه و تدریس ساعتی بوده پراکنده و بی سامان [img]images/smilies/cool.gif[/img]
تازه قراره از هفته آینده برم سر کار. [img]images/smilies/angel.gif[/img]
حالا می خوام مدرکم رو قبل از بیمه شدن آزاد کنم چون 5 سال بیکار بودم دوست دارم لااقل مدرک رو با این عنوان آزاد کرده باشم. امیدوارم از طریق کاریابی لااقل ارشدم آزاد باشه که اینهمه واسه کار معطل موندم. 
منطق که می گه ملاک اداره کار باید مدت زمان سپری شده از تقاضا و فارغ التحصیلی باشه، اما خب ... دیگه امید به خدا
ولی این جور که از توضیحتون متوجه شدم صرف نظر از کاریابی مدت زمانی که سپری شده باشه ملاکه حالا اگه هم شخص بیمه باشه که کسر می کنن و به اصطلاح صفر می شه
درسته؟
خیلی ممنونم [img]images/smilies/smile.gif[/img]

در اینصورت تقریباً می تونید از شرایط عدم کاریابی استفاده کنید (در این فروم پستهای زیادی رو به بحث در مورد این موضوع اختصاص داده شده). به یکی از این ادارات مراجعه کنید و اونا راهنماییتون می کنند که مدارک چی بیارید. همزمان با دانشگاه محل تحصیل هم تماس بگیرید و ازشون سوال بپرسید. اگر در جریان باشن، در مراجعه کارتون سریعتر پیش میره.

(30-10-2014, 06:34 PM)'Andre' نوشته:
در اینصورت تقریباً می تونید از شرایط عدم کاریابی استفاده کنید (در این فروم پستهای زیادی رو به بحث در مورد این موضوع اختصاص داده شده). به یکی از این ادارات مراجعه کنید و اونا راهنماییتون می کنند که مدارک چی بیارید. همزمان با دانشگاه محل تحصیل هم تماس بگیرید و ازشون سوال بپرسید. اگر در جریان باشن، در مراجعه کارتون سریعتر پیش میره.

بسیار ممنونم از راهنمایی خوبتون
اتفاقا همین تازه این قسمت رو در تو سایت دانشگاه علامه طباطبایی دیدم:
قسمت درخواستهای الکترونیکی
 تقاضای صدور دانشنامه و ریز نمرات و
تقاضای نامه نحوه لغو تعهد آموزش رایگان 
و موارد دیگری که به صورت اینترنتی انجام می شه. این لینکها رو گذاشتم شاید به کار افراد دیگری هم بیاد.
 سپاس فراوان  

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - nanock - 30-10-2014

آقا یه سوال،
من آذرماه دفاع میکنم، واسه همین فقط نمراتم کامل نیست. از طرفی واسه چندجا از جمله بلژیک ریزنمره میخوام تا اواسط نوامبر. یه بار رفتم دانشگاه گفتم ریزنمره میخوام طرف خندید[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]، خواستم حالشو بگیرم[img]images/smilies/angry.gif[/img] دیدم جا نداره[img]images/smilies/confused.gif[/img]. حالا برم بگم کارنامه وسط تحصیل میخوام یا چی بگم؟ آخه لیسانس تموم میشد یه کارنامه میدادن دست آدم، برم به طرف بگم یدونه از اونا[img]images/smilies/tongue.gif[/img] بده ولی با نمره ارشد!!!
ممنون خیلی اضطراریه...

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - ice - 01-11-2014

(30-10-2014, 07:56 PM)'nanock' نوشته: آقا یه سوال،
من آذرماه دفاع میکنم، واسه همین فقط نمراتم کامل نیست. از طرفی واسه چندجا از جمله بلژیک ریزنمره میخوام تا اواسط نوامبر. یه بار رفتم دانشگاه گفتم ریزنمره میخوام طرف خندید[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]، خواستم حالشو بگیرم[img]images/smilies/angry.gif[/img] دیدم جا نداره[img]images/smilies/confused.gif[/img]. حالا برم بگم کارنامه وسط تحصیل میخوام یا چی بگم؟ آخه لیسانس تموم میشد یه کارنامه میدادن دست آدم، برم به طرف بگم یدونه از اونا[img]images/smilies/tongue.gif[/img] بده ولی با نمره ارشد!!!
ممنون خیلی اضطراریه...

اگر جاهايي كه مي خواهيد بفرستيد اجازه ميدن ترجمه غير رسمي بفرستيد، مي تونيد از دانشگاه كارنامه غير رسمي (روش ميزنه غير قابل ترجمه) بگيريد و ترجمه كنيد. قابل مهر زدن نخواهد بود، ولي بعضي جاها تا آماده شدن مدارك رسمي براي مراحل اوليه قبول مي كنند. بعضي دانشگاه ها هم تا زمان ثبت نام ازتون مدارك رسمي رو نمي خوان. 

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - armani - 07-11-2014

سلام

من رشتم کامپیوتر هست با معدل 16 از آزاد کرج
تافل 96
دارم واسه چندتا کشور اروپایی مثل آلمان و فنلاند اقدام می کنم
می خواستم ببینم به نظر شما واسه کانادا می تونم پذیرش یا فاند بگیرم ؟
و اینکه فک کنم تو کانادا زندگی و تحصیل خیلی گرون در بیاد نه ؟