آکادمیا کافه
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87)

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - Andre - 05-11-2014

(05-11-2014, 01:41 AM)'hiwa1988' نوشته: سلام فوق لیسانس زمین شناسی هستم   معدل فوق 16.85  (البته همه درس هام بالای 17 هستند به حز دو تا درس که استادم لج کرد بهم 12 داد تو یه ترم )  نمره تزم 19.15 شد   معدل لیسانسم 13 هستش و دو تا مقاله دارم شانسی برای فاند دارم 

دقیقاً نیمدونم که وضعیت مقاله در رشته شما به چه صورت هست. در بعضی از گرایشهای زمین شناسی داشتن یک مقاله معتبر امتیاز بسیار بزرگی به حساب می آید. در مورد معدل هاتون باید بگم رو به متوسط هست و اگر بتونید با سایر مدارک و موارد بر استاد و یا کمیته پذیرش تأثیر بگذارید، بله شانص خود را دارید.

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - سمیراموفقی - 05-11-2014

سلام
ممنون از سایت بسیار خودتون
من 27 ساله هستم و ارشد معماری از دانشگاه تهران دارم و رتبه سوم خروجی با معدل 18.40 هستم میخواهم آلمان پزشکی بخونم آیا با سن من موافقت میشه؟ هنوز هیچ اطلاخعاتی ندارم لطفا کمکم کنید
توی پست ها نوشته بودید شاید سفارت روی سن حساس بشه چطور میتونم اطمینان حاصل کنم که من را میپذیرند یا نه؟
لطفا به من کلاس زبان المانی خوب هم پیشنهاد بدین
آیا میشه در المان هم دکترا معماری بخونم و هم همزمان پزشکی؟

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - Andre - 05-11-2014

(05-11-2014, 03:19 PM)'سمیراموفقی' نوشته: سلام
ممنون از سایت بسیار خودتون
من 27 ساله هستم و ارشد معماری از دانشگاه تهران دارم و رتبه سوم خروجی با معدل 18.40 هستم میخواهم آلمان پزشکی بخونم آیا با سن من موافقت میشه؟ هنوز هیچ اطلاخعاتی ندارم لطفا کمکم کنید
توی پست ها نوشته بودید شاید سفارت روی سن حساس بشه چطور میتونم اطمینان حاصل کنم که من را میپذیرند یا نه؟
لطفا به من کلاس زبان المانی خوب هم پیشنهاد بدین
آیا میشه در المان هم دکترا معماری بخونم و هم همزمان پزشکی؟

راجع به سوال اولتون، می تونید دانشگاه خودتون رو انتخاب کنید و به Admission ایمیلی بزنید. مطمئناً پاسخی دقیق تر از هر آنچه که دوستان در اینجا ارئه کنند دریافت می کنید. بر خلاف کشور ما، Admission وظیفه داره به ایمیل ها و تماس جواب بده. اگر دیدید که بعد از چند روز پاسخ نگرفتین تماس بگیرین.
اگر اشتباه نکنم یک آموزشگاه زبان آلمانی معرفی کرده بودم (آموزشگاه زیاده، من هر اسمی بگم تبلیغ میشه). اگر در تهران زندگی می کنید آموزشگاهای مختلفی با کیفت و شهریه های مختلف موجود هستند.
سوال سوم هم من اطلاعی ندارم.

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - سمیراموفقی - 05-11-2014

خیلی سپاسگذارم اما
من نميدونم Admission چیست لطفا راهنمایی کنید و چگونه و به چه آدرسی ایمیل بزنم

(05-11-2014, 03:46 PM)'سمیراموفقی' نوشته: خیلی سپاسگذارم اما

این تنها یک مثاله. مابقی رو خودتون پیدا کنید. به عنوان مثال دانشگاه Ludwig Maximilians Universität München را در نظر بگیرید. از لینکهای زیر اطلاعات تماس با مراجع را می یابید.

http://www.en.uni-muenchen.de/students/degree/admission_info/admission_non_eu/index.html
http://www.en.uni-muenchen.de/about_lmu/contact/int_office/index.html

(05-11-2014, 08:54 PM)'سمیراموفقی' نوشته: خیلی سپاسگذارم اما
خیلی ممنون از راهنمایی خوبتون

امیدوار بودم که به مطالبی که واستون ذکر کردم دستکم توجه کنید. در صفحه ای که باز می شود به طور واضع نوشته شده که
If you have questions about admission, enrollment, or anything else regarding studying at LMU Munich, please contact the International Office in person or send an email tozulassung@lmu.de.
همین قضیه برای سایر دانشگاه ها هم برقرار است. کافیه شرایط خودتون و سوالات احتمالی ای که مطرح کردید رو با ارسال ایمیل به International office مطرح کنید.

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - M1KE - 06-11-2014

بهتره قبل از اقدام برای پذیرش یک بار جزوه همین سایت رو مطالعه کنید که با اصطلاحات و مراحل کلی پذیرش آشنا بشین چون به این شکل ممکنه خیلی از فرصت های تحصیلی رو به دلیل سوال و جواب های غیر حرفه ای از دست بدین. وقتی با مراحل کلی آشنایی داشته باشین حداقل وقت و هزینه ای که می کنید احتمال به نتیجه رسیدنش بیشتر میشه.
(05-11-2014, 03:46 PM)'سمیراموفقی' نوشته: خیلی سپاسگذارم اما

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - زهرا محسنی - 07-11-2014

درود
من در رشته ی ادبیات فارسی دانشگاه علامه درس میخونم
هنوز درسم تموم نشده ولی معدلم١۵هست
نه آیلتس دارم نه مقاله و…
اما در دو سه سال آینده آیلتسمو میگیرم
میخوام ارشدم رو هم در ایران همین ادبیات بخونم احتمالا با معدل ١۶
برای پذیرش دکتری در رشته ی ادبیات انگلیسی در کانادا یا انگلیس شانسی دارم؟

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - Bahar900 - 07-11-2014

سلام
من ليسانسم از دانشگاه علامه است، فوق ليسانسم هم دانشگاه آزاد بودم ولى پايان نامه م رو هم نوشتم ولى بدلايلى دفاع نكردم و ول كردم
تا يكسال ديگه تافلمو ميگيرم و جى آر هم ميدم، ميخواستم بدونم كدوم كشورها براى مستر بورس ميكنن؟ براى كدوم كشورها ميتونم اقدام كنم؟ بورس كامل باشه كه خيلى عاليه ولى اگه بورس كامل هم نباشه اشكالى نداره ، لطفا راهنماييم كنيد كجاها هستن؟
ممنون

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - Andre - 07-11-2014

(07-11-2014, 12:41 PM)'Bahar900' نوشته: سلام
من ليسانسم از دانشگاه علامه است، فوق ليسانسم هم دانشگاه آزاد بودم ولى پايان نامه م رو هم نوشتم ولى بدلايلى دفاع نكردم و ول كردم
تا يكسال ديگه تافلمو ميگيرم و جى آر هم ميدم، ميخواستم بدونم كدوم كشورها براى مستر بورس ميكنن؟ براى كدوم كشورها ميتونم اقدام كنم؟ بورس كامل باشه كه خيلى عاليه ولى اگه بورس كامل هم نباشه اشكالى نداره ، لطفا راهنماييم كنيد كجاها هستن؟
ممنون

پیشنهاد من اینه که ابتدا جزوء رو مطالعه کنید. اگر سوالی بود در خدمت هستیم.