آکادمیا کافه
چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+--- موضوع: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ (/Thread-%DA%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Emir - 17-01-2016

(17-01-2016, 01:18 AM)olyaee.ehsan نوشته: سلام دوستان
ممنون میشم اگه راهنمایی ام کنید.
من قصد دارم برای ارشد,مهندسی پزشکی یا برق (مهم اینه که در زمینه پردازش تصاویر و سیگنال کار کننند) ادامه بدم.
تا همین چند هفته پیش با توجه شرایطم قصدم این بود که برای دانشگاه های المان اقدام کنم. 
ولی با توجه به اینکه چند روز پیش چند تا مقاله سابمیت کردیم می خواستم اگه ممکنه دانشگاه هایی که هنوز ددلاینشون نگذشته و احتمال کمک هزینه داشته باشم بهم معرفی کنید. 
رزومه:
معدل:17.45
سابقه حدود 10 ماه کار در ازمایشگاه
و 3 مقاله که فعلا فقط سابمیت شده اند(2 تا isi و 1 مقاله isc)
17 بهمن هم امتحان تافلم خواهد بود. 
ممنون

(17-01-2016, 09:45 AM)Matinking نوشته: سلام

به طور کلی در اروپا fund در مقطع master برای دانشجویان international تعریف نشده هست (مگر استثناهایی مثل SI در سوئد و بورس های استانی در ایتالیا و ... که گرفتنشون هم اما و اگرهای فراوان داره)

مقالات submitted کمک چنداتی به شما نخواهند کرد... به علاوه پذیرش master دراروپا centralized و براساس انتظارات norm ی هست که از فارق التحصیل bachelor وجود داره... بنابراین معدل و نمرات زبان در درجه اول اهمیت خواهند بود...

مهدسی پزشکی نه تنها در دانشگاه های زیادی در آلمان ارائه میشه بلکه این کشور یکی از قطب های این صنعت در دنیاست... بدون شک تحصیل ین رشته در آلمان plan بلند مدت خوبی هست...
منتها روی کمک هزینه نمی تونید حساب ویژه ای باز کنید...
امتیاز آلمان هزینه های نسبتا پایین زندگی هست...

براتون آرزوی موفقیت دارم

با سلام و تکر از دوست عزیز .
دوست من المان گزینه خوبیه و چند ناه مونده به ددلاین . حتما فنلاند رو از یاد نبرین که الان ددلاین شروع شده و تا فوریه هم ادامه داره . فنلاند بهترین بورس ها رو در رشته بزق و کامپیوتر رو داره . 
موفق باشین

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - olyaee.ehsan - 17-01-2016

(17-01-2016, 10:03 AM)Emir نوشته: با سلام و تکر از دوست عزیز .
دوست من المان گزینه خوبیه و چند ناه مونده به ددلاین . حتما فنلاند رو از یاد نبرین که الان ددلاین شروع شده و تا فوریه هم ادامه داره . فنلاند بهترین بورس ها رو در رشته بزق و کامپیوتر رو داره . 
موفق باشین

دوست عزیز خیلی ممنون.
تنها چیزی که توی المان اذیت کننده است اون 8000 یورییی یه که باید از قبل تو حسابت باشه. با هزینه مدرک و سربازی و بقیه چیزا حدود 65 میلییون تومان میشه. برای همینه که قصد دارم گزینه هایی دیگه رو هم برسی کنم. 
خیلی ممنون میشم اگه یه کوچولو در مورد مقدار و شرایط (مخصوصا نحوه اقدام)بورسهایی که تو فنلاند فرمودید اطلاعات بدید.
متشکرم

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Emir - 17-01-2016

(17-01-2016, 12:17 PM)olyaee.ehsan نوشته: دوست عزیز خیلی ممنون.
تنها چیزی که توی المان اذیت کننده است اون 8000 یورییی یه که باید از قبل تو حسابت باشه. با هزینه مدرک و سربازی و بقیه چیزا حدود 65 میلییون تومان میشه. برای همینه که قصد دارم گزینه هایی دیگه رو هم برسی کنم. 
خیلی ممنون میشم اگه یه کوچولو در مورد مقدار و شرایط (مخصوصا نحوه اقدام)بورسهایی که تو فنلاند فرمودید اطلاعات بدید.
متشکرم

دوست عزیز پقتی شما بورس بگیرین دیگه اون مبلغ که برای سفارت میزارن رو نیاز نخواهین داشت .
در مورد نحوه پیدا کردن پوزیشن هم یه سایت هست که در اولین پست فکر کنم تاپیک نحوه پذیرش دکتری فنلاند , هستش .
میتونین از اون سایت جستجو.کتین . 
مینین اساتید هم میل کنین و شرایط خودتون رو بگین.ایشالا که بتونین قانع کنین.

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - shahab99 - 15-02-2016

دوستان میخواستم بدونم 
با مدرک کاردانی (مدیریت بازرگانی) برا دانشگاهی میتونم اقدام کنم یا نه یا اینکه صبر کنم تا لیسانس تمام بشه ؟
موسسات میگفتن ایتالیا میشه. امکانش هست یا نه؟

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 16-02-2016

(15-02-2016, 03:59 AM)shahab99 نوشته: دوستان میخواستم بدونم 
با مدرک کاردانی (مدیریت بازرگانی) برا دانشگاهی میتونم اقدام کنم یا نه یا اینکه صبر کنم تا لیسانس تمام بشه ؟
موسسات میگفتن ایتالیا میشه. امکانش هست یا نه؟

به موسسات هیچ اعتباری نیست. بهتره لیسانس خودت رو به اتمام برسونی. سپس اقدام کنی. حداقل جا برای تحصیل برای رشته های انگلیسی زبان در ارشد زیاده تا لیسانس!

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - behzad127 - 16-02-2016

با سلام وخسته نباشید
من مدرک لیسانس عمران در دانشگاه غیر انتفایی دارم و معدلم 15.90 هست . خواهشمندم بنده رو راهنمایی کنید که برای کارشناسی ارشد در رشته ی عمران سازه و یا راهسازی در چه کشوری ادامه تحصیل بدهم و آیا معدل من مورد تایید است یا نه و دانشگاه های مرتبط با رشتم چه دانشگاه هایین منظورم اسم و اعتبار دانشگاه هست .ممنون

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 17-02-2016

(16-02-2016, 11:34 PM)behzad127 نوشته: با سلام وخسته نباشید
من مدرک لیسانس عمران در دانشگاه غیر انتفایی دارم و معدلم 15.90 هست . خواهشمندم بنده رو راهنمایی کنید که برای کارشناسی ارشد در رشته ی عمران سازه و یا راهسازی در چه کشوری ادامه تحصیل بدهم و آیا معدل من مورد تایید است یا نه و دانشگاه های مرتبط با رشتم چه دانشگاه هایین منظورم اسم و اعتبار دانشگاه هست .ممنون

شما با داشتن نمره زبان بالا در واقع شانس پذیرش در دانشگاههای مختلف کشورهای اروپایی رو دارید. به نظرم بهتره در وب سایت دانشگاهها بدنبال تاریخ دقیق اپلای بگردید و براساس مدارک مورد نیاز ، مدارک خودتون رو ارسال کنید. من در اینجا لیست دانشکده های مهندسی عمران در گرایشهای مختلف در اروپا رو برات جمع کردم یه نگاهی داشته باش.

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - ak.ash - 23-02-2016

کارشناسی مدیریت بازرگانی
دانشگاه شهید باهنر کرمان
با معدل 16
برای آزمون زبان هنوز اقدام نکردم
اگر بخواهم در مقطع دکتری بورس بگیرم در کدام کشورها رشته ی من شانس بیشتری دارد؟چه آسیایی چه اروپایی اما با رنکینگ مناسب
در مقطع ارشد به مواردی توجه کنم که شانس بورس دکترای بیشتری داشته باشم.هم حدود مقالات وهم معدل وهم سایر؟
آیا اینکه ارشد چه گرایشی را انتخاب کنم تاثیر زیادی بر روی شانس بورسم دارد؟مثلا مدیریت کار آفرینی در مقایسه مدیریت بازاریابی تفاوت زیادی ایجاد می کند؟اساتید چه گرایش هایی را ترجیح میدهند؟
معدل کارشناسی مهم تر است یا ارشد؟آیا دانشگاه هم موثر است؟
با تشکر ا وقت شما و اطلاعات

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - ak.ash - 23-02-2016

ببخشید من سوالمو به اشتباه در این تاپیک فرستادم

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 26-02-2016

(23-02-2016, 06:12 PM)ak.ash نوشته: کارشناسی مدیریت بازرگانی
دانشگاه شهید باهنر کرمان
با معدل 16
برای آزمون زبان هنوز اقدام نکردم
اگر بخواهم در مقطع دکتری بورس بگیرم در کدام کشورها رشته ی من شانس بیشتری دارد؟چه آسیایی چه اروپایی اما با رنکینگ مناسب
در مقطع ارشد به مواردی توجه کنم که شانس بورس دکترای بیشتری داشته باشم.هم حدود مقالات وهم معدل وهم سایر؟
آیا اینکه ارشد چه گرایشی را انتخاب کنم تاثیر زیادی بر روی شانس بورسم دارد؟مثلا مدیریت کار آفرینی در مقایسه مدیریت بازاریابی تفاوت زیادی ایجاد می کند؟اساتید چه گرایش هایی را ترجیح میدهند؟
معدل کارشناسی مهم تر است یا ارشد؟آیا دانشگاه هم موثر است؟
با تشکر ا وقت شما و اطلاعات

شما باید ابتدا ارشد رو بگذرونی بعد برای دکتری اقدام کنی. مدیریت بازاریابی و بازرگانی و مدیریت نیروی انسانی در حال نوگرایی و مورد توجه است.
معدل کارشناسی و ارشد هر کدوم تاثیر گذار هستند.