آکادمیا کافه
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87)

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - ahmadpashaei - 22-10-2014

ali70 عزیز خوش آمدین
با این شرایط پذیرش شما تقریبا 100% هست و برای بورسیه های طلایی و حتی پلاتین هم شانس زیادی دارید. حتما اپلای کنید. ولی باید نمره زبان هم داشته باشید.
موفق باشید

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - Kamyar1313 - 25-10-2014

سلام
شرايط من به شرح زيره، لطفا راهنمايي كنيد
1- رشتۀ لیسانس:
مهندسي صنايع، آزاد كرمانشاه، معدل ١٥.٧٠
2- نمرۀ زبان (تافل/آیلتس/...) : Ielts:7 آکادمیک
3- رشته و مقطع مورد نظر برای اپلای : هوا فضا، حاضرم از صفر شروع كنم
4-شرایط خاص رزومه : تعداد ١٥٢عنوان اختراع، ١٥گواهي ثبت اختراع- تعداد ١٨مقام جهاني اختراعات از كشورهاي مختلف- بنيانگذار نخستين مدرسه اختراعات در ايران، تدريس اختراعات بر اساس درس نامه هاي تاليف خود در زمينه اختراعات و ابداعات
با سپاس از زحمات بی دریغ شما عزيزان

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - saaaaam - 25-10-2014

'Kamyar1313 dateline='' نوشته: سلام
شرايط من به شرح زيره، لطفا راهنمايي كنيد
1- رشتۀ لیسانس:
مهندسي صنايع، آزاد كرمانشاه، معدل ١٥.٧٠
2- نمرۀ زبان (تافل/آیلتس/...) : Ielts:7 آکادمیک
3- رشته و مقطع مورد نظر برای اپلای : هوا فضا، حاضرم از صفر شروع كنم
4-شرایط خاص رزومه : تعداد ١٥٢عنوان اختراع، ١٥گواهي ثبت اختراع- تعداد ١٨مقام جهاني اختراعات از كشورهاي مختلف- بنيانگذار نخستين مدرسه اختراعات در ايران، تدريس اختراعات بر اساس درس نامه هاي تاليف خود در زمينه اختراعات و ابداعات
با سپاس از زحمات بی دریغ شما عزيزان

سلام دوست خوبم
والا بنظر من شما بايد براي جي ار اي مطالعه كنيد و حتما بدنبال بورس مستر يا دكتري مستقيم در امريكا باشي تا جايكه من ميدانم رزومه هايي مثل شما براي دانشكاه هاي امريكا بسيار قابل توجه هست
اما در اروبا هم مي تواني براي دانشكاه هاي رايكان اقدام كني كه بنظر من بهتر هست به امريكا فكر كنيد زيرا اروبا مشكل محدوديت زبان در اينده كاري و علمي شما تاثير زيادي دارد

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - masume-civil - 27-10-2014

سلام، ممنون میشم راهنماییم کنید؛
من فارغ التحصیل ارشد عمران گرایش آب و سازه هیدرولیکی از دانشگاه صنعتی اصفهانم. معدلم 15.96 شده و دوتا مقاله ی داخلی داشتم تا حالا. الته واسه مقاله ی ISI  میخوام اقدام کنم. امتحات زبان هنوز ندادم ولی تو برنامم هست که تا 10 ماه دیگه امتحان بدم. میخوام بدونم واسه مقطع دکترا کدوم کشورها میتونم اقدام کنم؟ با توجه به اینکه میخوام فاند کامل داشته باشم (این موضوع خیلی مهمه واسم).
در ضمن اگه سابقه ی کار تو شرکتای مهندسین مشاور و سابقه ی تدریس تو دانشگاه داشته باشم، کمکم میکنه؟

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - solarita - 28-10-2014

سلام
من در یه رشته ای غیر از رشته ی لیسانسم فوق گرفتم و الان میخوام دوباره برای ارشد  اپلای کنم به نظرتون امکانش هست بهم پذیرش بدن یا میگن که برو برای دکترا اپلای کن؟

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - blueroze - 28-10-2014

سلام دوستان .ممنون می شم من رو راهنمایی کنید.
من لیسانس از دانشگاه تبریز با معدل:14.97 و ارشد مالزی.معماری.researchبودم
ielts: writing6,speaking6.5, reading7, listening 7.overall: 6.5
Gre:V:141 , Q;154
کنفرانس 3تا و مقاله یکی چاپ شده و 2 تا submit شده. که یکیش اسکوپوس و یکیش ISI
سابقه کار ندارم
میخواستم واسه دکترا دانشگاههای texasمثل A&M ,techو...می خواستم بدونم شانس گرفتن پذیرش و فاندم چقدره؟ با توجه به اینکه نمره gre من پایین چه دانشگاه هایی شانس فاند دارم؟

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - saaaaam - 28-10-2014

(28-10-2014, 10:54 AM)'solarita' نوشته: سلام
من در یه رشته ای غیر از رشته ی لیسانسم فوق گرفتم و الان میخوام دوباره برای ارشد  اپلای کنم به نظرتون امکانش هست بهم پذیرش بدن یا میگن که برو برای دکترا اپلای کن؟

سلام بنظر من بدون ارایه مستر خود با لیسانستون برای مستر اقدام کنید حداقل در اروپا بطور خاص فنلاند خیلی این موضوع متداول هست بنده هم شخصا همینکار را کردم البته ارایه مستر در رشته من مشکلی ایجاد نمی کرد ولی اگر خیلی فرق داره بهتره ارایه ندید

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - golezan - 29-10-2014

با سلام
بنده لیسانس مکانیک در دانشگاه خواجه نصیر با معدل 15/03 بوده ام
و فوق لیسانس تبدیل انرژی در دانشگاه تهران با معدل 17/4 بوده ام
تافل نمره 91 دارم و دو تا مقاله ISI دارم برای پذیرش در دانشگاه های زیر 50 آمریکا همراه با فاند برای دکترا شانس دارم یا نه؟
با تشکر

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - hiwa1988 - 05-11-2014

سلام فوق لیسانس زمین شناسی هستم   معدل فوق 16.85  (البته همه درس هام بالای 17 هستند به حز دو تا درس که استادم لج کرد بهم 12 داد تو یه ترم )  نمره تزم 19.15 شد   معدل لیسانسم 13 هستش و دو تا مقاله دارم شانسی برای فاند دارم 

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - Andre - 05-11-2014

(29-10-2014, 02:31 AM)'golezan' نوشته: با سلام
بنده لیسانس مکانیک در دانشگاه خواجه نصیر با معدل 15/03 بوده ام
و فوق لیسانس تبدیل انرژی در دانشگاه تهران با معدل 17/4 بوده ام
تافل نمره 91 دارم و دو تا مقاله ISI دارم برای پذیرش در دانشگاه های زیر 50 آمریکا همراه با فاند برای دکترا شانس دارم یا نه؟
با تشکر

اگر بخواهیم واقع بین باشیم. بدون GRE خیر. چون حتی مدارک ارسالی شما به دانشگاه نیز بررسی هم نمی شود. در مورد نمره زبان اگر پایین تر از مینیمم دانشگاه باشه، مثلاً می تونید پذیرش مشروط داشته باشید، اما در مورد GRE در اکثر موارد جزء اصلی مدارک است.