![]() |
چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +--- موضوع: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ (/Thread-%DA%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F) |
[برش] Rulany:مجرب در اخذ پذیرش و معرفی دانشگاه های اروپای شرقی(ترجیحا برق) - lucky-boy - 01-01-2016 سلام به همه دوستان و وقتتون بخیر ممنون از وقتی که میذارید. من دانشجوی ترم آخر مهندسی معماری در دانشگاه ایلام هستم، با معدل 15.98 که امیدوارم آخر ترم برسه به بالای 16. یک مقاله چاپ شده در همایش ملی دارم و آیلتس 7. دو یا سه تا توصیه نامه خوبم میتونم بگیرم از اساتید. میخوام مقطع ارشد معماری (هرکدوم از گرایشها که بشه) رو تو اروپا (ترجیحا اروپای غربی) بخونم. ممنون میشم بگید که کجا شانس بالایی واسه پذیرش دارم. اینم واسم مهمه که سطح دانشگاه متوسط به بالا باشه که آینده داشته باشه. در مجموع حدود صد تومن هم میتونم هزینه کنم واسه دوره ارشد (تحصیل و زندگی). پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون. RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 03-01-2016 (01-01-2016, 02:23 PM)kimiya_ab نوشته: سلام ! نمیدونم جای این سوال من کجاس ! ممنون میشم مدیر ها کمکم کنن ! فاند برای ارشد در اروپا بسیار کمه یا میتون مبگم اصلاً وجود نداره. مگر دوره های Erasmus که باید رزومه قوی داشته باشی. در کل دوره ارشد در اروپا در اختیار استاد نیست!! و کمیته بررسی دانشگاه مدارک متقاضی رو ارزیابی میکنه. - به نظرم برای دانشگاههای ایتالیا اقدام کن اونجا برخی دانشگاهها بورس دانشگاهی هم در اختیار دانشجویان master میگذارند. RE: [برش] Rulany:مجرب در اخذ پذیرش و معرفی دانشگاه های اروپای شرقی(ترجیحا برق) - Shihan - 03-01-2016 (01-01-2016, 10:45 PM)lucky-boy نوشته: سلام به همه دوستان و وقتتون بخیر شانست برای دانشگاههای اتریش و المان و لهستان و ایتالیا و اسپانیا خوبه. این کشورها در رشته معماری در اروپا از دپارتمانهای قوی برخوردارن. شانس fund هم اصلاً در ارشد نیست!!! برای کار هم بستگی به فاکتورهای مهم دیگری است، یادگیری دروس تخصصی، سابقه کار، سطح مکالمه با زبان همون کشور و ..... RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - kimiya_ab - 04-01-2016 (03-01-2016, 10:24 AM)Shihan نوشته: فاند برای ارشد در اروپا بسیار کمه یا میتون مبگم اصلاً وجود نداره. مگر دوره های Erasmus که باید رزومه قوی داشته باشی. پس این ملتی که واسه آلمان و سوئد و این جور کشورها اقدام میکنن ! بی فاند کامل میرن ینی ؟ اصن شدنیه ؟ چون همه که رزومه های کامل ندارن !! بماند که اکثر کسایی که رزومه های خیلی کامل دارن واسه دانشگاههای خیلی عالیه دنیا اقدام میکنن :-؟ RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - آدریان سابق - 04-01-2016 (04-01-2016, 01:41 PM)kimiya_ab نوشته: پس این ملتی که واسه آلمان و سوئد و این جور کشورها اقدام میکنن ! بی فاند کامل میرن ینی ؟ اصن شدنیه ؟ چون همه که رزومه های کامل ندارن !! با درود فاند وجود داره دوست عزیز، ولی به تعداد انگشتهای یک دست هم نیست ! باید با هزینه شخصی، تشریف ببرید، به عنوان مثال برای دریافت ویزای آلمان مبلغی که الان سفارت درخواست میکنه، 7908 یورو هستش. البته شما میتونین این پول رو تو ایران یه جوری، تو بانک بذارین و به هر حال ویزا رو بگیرید. ولی ... 1- ممکنه تو فرودگاه آلمان این پول رو از شما درخواست کنند و اگه شما نداشته باشید معلوم نیست چی پیش بیاد، چون تو ویزاتون نوشته " ورود منوط به داشتن 7908 یورو " 2- ممکنه تو فرودگاه هم به شما ایراد نگیرن، مرحله بعد تمدید ویزا در شهر مورد نظر هستش که باز اونجا این پول رو از شما درخواست میکنن، ممکن هم هست که بدون اون ویزاتون تمدید میشه. ممکنه شانسی باشه، ولی برای زندگی شما نیاز به پول دارید و نمیشه روی کار دانشجویی در بدو ورود حساب کرد. یه سری فاند در آلمان وجود داره، به عنوان مثال Deutschland Stipendium، میتونین بعد از اینکه در دانشگاه ثبت نام کردید، براش درخواست بدید. به شدت رقابتیه و تعداد نفرات خیلی کمی میتونن از اون بورس بهره ببرند. آلمان، اتریش، فرانسه، ایتالیا و فنلاند رو میدونم که رایگانه. در واقع دانشگاه از شما شهریه ای دریافت نمیکنه ! هر کدوم هم ممکنه زبان موردنظر خودشون رو درخواست کنن. برای زندگی هم که هزینه پای خودتونه. پیروز باشید. RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - yalda2 - 05-01-2016 سلام دوستان.ممنون میشم من رو هم راهنمایی بفرمایید. من میخوام برای دوره ارشد که شانس فاند خیلی کمه با توجه به معدل من: (13.71 لیسانس حقوق دانشگاه آزاد,زبان در سطح خوب و میتونم در تمام آزمونها نمرات بالایی کسب کنم,به علاوه در این مدت احتمالا بتونم تو یه زبان دیگه هم در حد معمولی پیشرفت کنم),تو یکی از کشورهای اروپایی که هزینه تحصیل رایگان یا ناچیز باشه برای رشته ی غیر مرتبط روانشناسی(چون به رشته ی خودم علاقه نداشتم از اول) پذیرش بگیرم با اینکه در حدود 80 میلیون تومان میتونم هزینه کنم ولی چون برای دکتری میخوام رزومه مو قوی کنم و برای دانشگاههای آمریکا اپلای کنم و برای زندگی هم همونجا بمونم فکر کنم عاقلانه تر باشه که این هزینه رو برای اون زمان بذارم.شنیدم دانشگاههای ایتالیا بورسیه های استانی دارن و فکر میکنم با توجه به شرایط من گزینه ی مناسبی باشن.کلا با کشورهای با آب و هوای سرد مشکل دارم.بخاطر همین نمیتونم به کشورهایی مثل فنلاند و نروژ فکر کنم.میخوام نظر شما رو بدونم که شانس اینکه از این بورسیه ها در ایتالیا بتونم استفاده کنم چقدر هست؟اصلا با توجه به این رزومه شانس پدیرش تو دانشگاههای اروپا رو دارم؟ ![]() به غیر از ایتالیا چه گزینه های دیگه ای رو پیشنهاد میکنید؟و اینکه در کل اگه نکته ی دیگه ای به ذهنتون میرسه ممنون میشم عنوان کنید. ![]() (در ضمن اینکه برای گرفتن ویزا باید یه مبلغی توی حسابمون باشه رو میشه بیشتر توضیح بدید.اطلاع دارید این مبلغ برای ایتالیا حدود چقدره؟ و باید چه مدت توی حساب بمونه؟) RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 05-01-2016 (05-01-2016, 04:20 AM)yalda2 نوشته: سلام دوستان.ممنون میشم من رو هم راهنمایی بفرمایید. اگر بخوای با هزینه شخصی تحصیل کنی که شانس داری اما با این رزومه برای هلند و ایتالیا و اسپانیا و پرتغال البته برای بیشتر دانشگاههای درجه 2 اونها!! در خصوص ایتالیا گرفتن DSU Fund استانی ربطی به رزومه نداره و بیشتر برمیگرده به عدم وابستگی به اموال شخصی زیاد و اینکه دقت در تکمبل فرمها و جمع اوری مدرک و در انتها شانس، که از مهمترین فاکتور هاست. اینجا بیشتر در این مورد توضیح داده شده است. RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - yalda2 - 05-01-2016 نقل قول: اگر بخوای با هزینه شخصی تحصیل کنی که شانس داری اما با این رزومه برای هلند و ایتالیا و اسپانیا و پرتغال البته برای بیشتر دانشگاههای درجه 2 اونها!! خیلی ممنون بابت پاسختون. فکر میکردم اگه تو آزمونهای تافل و GRE نمرات بالایی داشته باشم کمی رزومه م بهتر میشه و شانسمم به تبع اون بیشتر , البته رو فاندهایی که به رزومه بستگی داره ابدا حساب نکردم منظور منم همون بورسیه های استانی با توجه به سطح درآمد و ... بود. اون تاپیک رو هم مطالعه کردم نکات خوبی داشت ممنون. RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - olyaee.ehsan - 17-01-2016 سلام دوستان ممنون میشم اگه راهنمایی ام کنید. من قصد دارم برای ارشد,مهندسی پزشکی یا برق (مهم اینه که در زمینه پردازش تصاویر و سیگنال کار کننند) ادامه بدم. تا همین چند هفته پیش با توجه شرایطم قصدم این بود که برای دانشگاه های المان اقدام کنم. ولی با توجه به اینکه چند روز پیش چند تا مقاله سابمیت کردیم می خواستم اگه ممکنه دانشگاه هایی که هنوز ددلاینشون نگذشته و احتمال کمک هزینه داشته باشم بهم معرفی کنید. رزومه: معدل:17.45 سابقه حدود 10 ماه کار در ازمایشگاه و 3 مقاله که فعلا فقط سابمیت شده اند(2 تا isi و 1 مقاله isc) 17 بهمن هم امتحان تافلم خواهد بود. ممنون RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Matinking - 17-01-2016 (17-01-2016, 01:18 AM)olyaee.ehsan نوشته: سلام دوستان سلام به طور کلی در اروپا fund در مقطع master برای دانشجویان international تعریف نشده هست (مگر استثناهایی مثل SI در سوئد و بورس های استانی در ایتالیا و ... که گرفتنشون هم اما و اگرهای فراوان داره) مقالات submitted کمک چنداتی به شما نخواهند کرد... به علاوه پذیرش master دراروپا centralized و براساس انتظارات norm ی هست که از فارق التحصیل bachelor وجود داره... بنابراین معدل و نمرات زبان در درجه اول اهمیت خواهند بود... مهدسی پزشکی نه تنها در دانشگاه های زیادی در آلمان ارائه میشه بلکه این کشور یکی از قطب های این صنعت در دنیاست... بدون شک تحصیل ین رشته در آلمان plan بلند مدت خوبی هست... منتها روی کمک هزینه نمی تونید حساب ویژه ای باز کنید... امتیاز آلمان هزینه های نسبتا پایین زندگی هست... براتون آرزوی موفقیت دارم |