![]() |
راهنما و آموزش نرم افزار Eviews - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: نرمافزارها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B1%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: راهنمای نرمافزارهای تخصصی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%B1%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C) +--- موضوع: راهنما و آموزش نرم افزار Eviews (/Thread-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7-%D9%88-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-Eviews) |
RE: راهنما و آموزش نرم افزار Eviews - eliroz - 04-06-2016 (21-05-2016, 03:37 PM)شیداغ نوشته: منونم همه فایل ها خیلی مفید بودن .فقط یه سوال در مورد ازمون کائو که فقط شامل مقدار ثابت میشه و آزمون پدرونی که هم گزینه مربوط به روند و هم جز ثابت داره،حالا سوالم اینه که آزمون کائو رو همیشه میشه استفاده کرد یا فقط برای وقتی هست ک مقدار ثابت داریم ،نه روند؟ دوست عزیز نمودار رو ایویوز برحسب زمان ترسیم میکنه در گزینه view. فرقی نمی کنه داده های شما چی باشن روند زمانی شون رو نشون میده. RE: راهنما و آموزش نرم افزار Eviews - eliroz - 04-06-2016 (22-05-2016, 12:43 AM)شیداغ نوشته: سلام بخاطر سوال های زیادم عذر می خوام.دوست عزیز قبل از اینکه شما بیاید با نرم افزار کار کنید خواهش میکنم در مورد آزمون ها مطالعه کنید که از لحاظ تئوریکی آزمون ایستایی چی میگه و به دنبال چی هست و آزمون هم انباشتگی چی هست. اگه تئوریک موضوع رو خوب بدونید اصلا تفسیر آماری و کار با نرم افزار سخت نیست. آزمون ایستایی و آزمون هم انباشتگی دو تا مقوله جدا هستند. هم انباشتگی میاد بررسی میکنه که متغیرهای مدل در بلندمدت رابطه دارن یا نه و چطور هست رابطه. ایستایی میاد بررسی میکنه آیا متغیر مورد نظر با مقادیر گذشته اش در ارتباط هست و این ارتباط از چه درجه ای هست. حالا جواب سوال های شما 1- بله هر سه حالت رو بررسی میکنن ولی وقتی شما تصویر روند زمانی متغیر رو دارید بهتر میتونید تصمیم بگیرید که از چه روشی استفاده کنید. 2- برای تفسیر آزمون پدرونی میتونی از help ایویوز استفاده کنی. آزمون پدرونی کار نکردم و نمی تونم نظری داشته باشم و کمک کنم. نحوه انجام آزمون پدرونی برای داده های پانل با مثال میتونید از اینجا مطالعه کنید. RE: راهنما و آموزش نرم افزار Eviews - mhk1992 - 24-06-2016 سلام پایان نامه من در مورد تاثیر ساختار سنی جمعیت و متغیرهای کلان اقتصادی بر قیمت سهام هست که تو قسمت ساختار سنی جمعیت نسبت دو گروه سنی رو به کل جمعیت و متغیرهای کلان اقتصادیم تولید ناخالص داخلی، نرخ تورم و نرخ ارز هستش از سال 70 تا 90 میخواستم بپرسم که برای آزمون ریشه واحد باید چه کارهایی انجام بدم. از داده هام تفاضل بگیرم بعد لگاریتم بگیرم بعد آزمون ریشه واحد رو انجام بدم؟ و اینکه وقتی تفاضل میگیریم بازه داده هام کمتر میشه یعنی مثلا شروعش از سال 73 میشه. دلیل این رو هم میخواستم بدونم. مرسی که وقت میزارید ![]() ![]() RE: راهنما و آموزش نرم افزار Eviews - مریم م - 13-07-2016 سلام ممنون میشم یکی کمکم کنه خیلی کارم گیر من ایویوز برای اولین بار کار می کنم چیز خاصی بلد نیستم فقط تا الان تونستم مدلم ران کنم و آزمون اف لیمر و هاسمن انجام دادم که مدلم شد اثرات تصادفی (24 تا مقطع - و برای 8 سال ) الان مشکل اینجاس ارتباط بعضی متغیر ها که بدیهی که مثلا مثبته منفی شده چه ازمون های دیگه ای باید انجام بدم ؟ و آیا با وجود این ادامه کار توی ایویوز ممکنه ؟ یا باید از استتا استفاده کنم ؟ ممنون میشم جوابم بدیدد RE: راهنما و آموزش نرم افزار Eviews - MADINE - 13-07-2016 سلام خسته نباشید. من برای ران کردن مدلم که ardl هست آزمونای f و هاسمن رو انجام دادم الان نتیجه آزمونا میگه باید تلفیقی تخمین بزنم و اثرات تصادفی دارم .ولی اگر با اثرات تصادفی تخمین بزنم چطور میشه وقفه بهینه رو پیدا کرد چون مقدار آماره آکائیک و شوارتز رو نشون نمیده . ببخشید من دانش سنجی ام ضعیفه میشه کمکم کنید. RE: راهنما و آموزش نرم افزار Eviews - بتول سیاوش - 17-07-2016 سلام عزیزانم خوبین.ببخشید اگه میشه کسی در مورد ازمون علیت عیر خطی چیزی میدونه لطفااا کمکم کنید؟؟ RE: راهنما و آموزش نرم افزار Eviews - shambaz - 21-09-2016 سلام من پایان نامم با روش GMM انجام میشه منتهی برای داده های سری زمانی متغیرام همه در سطح مانا شدند هیچ منبعی در رابطه با GMM سری زمانی پیدا نکردم ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید که چه مراحلی رو باید انجام بدم و چه آزمونایی رو و همینطور یه منبع در رابطه با GMM سری زمانی بهم معرفی کنید با تشکر RE: راهنما و آموزش نرم افزار Eviews - Vaita - 26-09-2016 سلام من تحلیل رو انجام دادم با روش یوهانسون منتها تو تفسیر مشکل دارم که در واقع چی باید بگم تو تفسیر این گزارش : ممنون میشم راهنمایی کنید ![]() ایویوز - behrouz_sdn - 28-09-2016 باسلام، 1-در برنامه ایویوز(eviews) در روش معادلات همزمان - حداقل مربعات دو مرحله ای متغیرهای ابزاری رو چطوری میشه پیدا کرد؟ 2-متغیر ابزاری چی هست؟ 3-از کجا میشه فهمید متغیر ابزاری کدوما هستند؟ اگه در مورد متغیر ابزاری فایلی هست ممنون میشم بفرستید. RE: راهنما و آموزش نرم افزار Eviews - مهمان - 10-10-2016 سلام.وقتتون بخیر. من ی سوال داشتم در رابطه با داده های پانل دوره مورد بررسیم 5ساله(88-92) که فصلی هستند ولی وقتی در ایویوز وارد میکنم1388q1-1392q4خطا میده که تا 92/1/10 رنج دیتاهارو میگیره. نمیدونم اشکال چیه تا اخر 92 رو نمیخونه |