آکادمیا کافه
شانس پذیرش از دانشگاه های فرانسه (مباحث متفرقه) - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: فرانسه (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%87)
+----- انجمن: تحصیل در فرانسه (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%87)
+----- موضوع: شانس پذیرش از دانشگاه های فرانسه (مباحث متفرقه) (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%87-%D9%85%D8%A8%D8%A7%D8%AD%D8%AB-%D9%85%D8%AA%D9%81%D8%B1%D9%82%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7

RE: شانس پذیرش از دانشگاه های فرانسه (مباحث متفرقه) - ghazal_93 - 13-07-2014

سلام دوستان
من دانشجوی دامپزشکی دانشگاه تهران هستم
میخواستم ببینم میشه رو بورس فرانسه حساب کرد؟
آیا مدرک دکتری عمومی ایران رو قبول دارند؟

RE: شانس پذیرش از دانشگاه های فرانسه (مباحث متفرقه) - Shihan - 14-07-2014

(13-07-2014, 05:57 PM)'ghazal_93' نوشته: سلام دوستان
من دانشجوی دامپزشکی دانشگاه تهران هستم
میخواستم ببینم میشه رو بورس فرانسه حساب کرد؟
آیا مدرک دکتری عمومی ایران رو قبول دارند؟

باید در کنکور سراسری Epreuves Nationales classantes شرکت کنید و اگه قبول شین میتونید یکی از 11 گرایش ممکن رو انتخاب کنین که یکی از اونها پزشکی عمومی هست. که این انتخاب گرایش و محل اون با توجه به نمره کسب شدتون هست.
اگر وارد 10 گرایش دیگه غیر از پزشکی عمومی بشید دوره هاش بین 4 یا 5 سال طول میکشه در نهایت مدرک میگیرید. 
ولی اگه وارد پزشکی عمومی بشید، دورتون سه سال طول میکشه و بصورت گذروندن دوره های بیمارستانی تمام وقت شامل کارآموزی های 6 ماهه در زمینه های مختلف هست . دریافتی شما در سال اول 1336 یورو در ماهه و تا 2052 یورو در سال سوم بالا میره. برای هر کشیک هم 115 تا 126 یورو میگیرید. 
به این ترتیب فارغ التحصیل شدن به عنوان پزشکی عمومی در فرانسه 9 سال زمان میبره.

RE: شانس پذیرش از دانشگاه های فرانسه (مباحث متفرقه) - ghazal_93 - 15-07-2014

(14-07-2014, 08:56 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
باید در کنکور سراسری Epreuves Nationales classantes شرکت کنید و اگه قبول شین میتونید یکی از 11 گرایش ممکن رو انتخاب کنین که یکی از اونها پزشکی عمومی هست. که این انتخاب گرایش و محل اون با توجه به نمره کسب شدتون هست.
اگر وارد 10 گرایش دیگه غیر از پزشکی عمومی بشید دوره هاش بین 4 یا 5 سال طول میکشه در نهایت مدرک میگیرید. 
ولی اگه وارد پزشکی عمومی بشید، دورتون سه سال طول میکشه و بصورت گذروندن دوره های بیمارستانی تمام وقت شامل کارآموزی های 6 ماهه در زمینه های مختلف هست . دریافتی شما در سال اول 1336 یورو در ماهه و تا 2052 یورو در سال سوم بالا میره. برای هر کشیک هم 115 تا 126 یورو میگیرید. 
به این ترتیب فارغ التحصیل شدن به عنوان پزشکی عمومی در فرانسه 9 سال زمان میبره.

خیلی ممنون از راهنمایی کاملتون
اما منظور من مدرک دکتری دامپزشکی بود، آیا این رشته هم همینطوره که شما توضیح دادین؟
پیشاپیش ممنون

RE: شانس پذیرش از دانشگاه های فرانسه (مباحث متفرقه) - Shihan - 15-07-2014

(15-07-2014, 11:25 AM)'ghazal_93' نوشته:
خیلی ممنون از راهنمایی کاملتون
اما منظور من مدرک دکتری دامپزشکی بود، آیا این رشته هم همینطوره که شما توضیح دادین؟
پیشاپیش ممنون

بله دوست عزیز،
کلیه زیر شاخه های پزشکی، داروسازی، دامپزشکی، ژنتیک و سایر موارد به همین منوال خواهد بود. به نظرم بهتره روی کشورهایی نظیر المان، لهستان و رومانی که در رشته شما به مراتب بهتر و به زبان انگلیسی هم حتی ارائه میشن. (البته در المان کمتر انگلیسی ارائه میشه) 

RE: شانس پذیرش از دانشگاه های فرانسه (مباحث متفرقه) - ghazal_93 - 15-07-2014

(15-07-2014, 11:36 AM)'Mr-Voltage' نوشته:
بله دوست عزیز،
کلیه زیر شاخه های پزشکی، داروسازی، دامپزشکی، ژنتیک و سایر موارد به همین منوال خواهد بود. به نظرم بهتره روی کشورهایی نظیر المان، لهستان و رومانی که در رشته شما به مراتب بهتر و به زبان انگلیسی هم حتی ارائه میشن. (البته در المان کمتر انگلیسی ارائه میشه) 

واقعا اینطوره؟؟ این کشور ها بهتر از فرانسه هستند؟
میشه بگید شرایط کاری برای ۱ دامپزشک تو کدوم کشور بهتره؟

RE: شانس پذیرش از دانشگاه های فرانسه (مباحث متفرقه) - Shihan - 16-07-2014

(15-07-2014, 08:00 PM)'ghazal_93' نوشته:
واقعا اینطوره؟؟ این کشور ها بهتر از فرانسه هستند؟
میشه بگید شرایط کاری برای ۱ دامپزشک تو کدوم کشور بهتره؟

بحث کدوم بهتر و کدوم بدتر نیست!! بحث اتلاف وقته و صرفه جوییه! شما شاید راه ساده تری در کشورهای دیگر نظیر بلژیک (دانشگاه لیژ) و المان (دانشگاههای لایپزیک ، هانوفر و برلین )  و ایتالیا (دانشگاههای بولونیا و میلان) به نسبت فرانسه داشته باشی واسه همین بود عرض کردم سایر کشورها رو در نظر بگیر. من از رشته شما اطلاعی ندارم که کجا بهتر کار پیدا میشه یا نه! اما مسلماً اگر رزومه خوبی داشته باشی و خودتم دارای علم روز در رشته خودت و بتونی با علم دقیق صحبت کنی مطمئناً جا واسه کار هست.

RE: شانس پذیرش از دانشگاه های فرانسه (مباحث متفرقه) - arash.at - 01-08-2014

(13-03-2013, 04:44 PM)'sahragardali' نوشته: با سلام و خسته نباشید
معدل کارشناسی:16
از دانشگاه دولتی یزد و ارشد 17.5 از شهید بهشتی
رشته :شیمی
شرح و تعداد مقالات:2مقاله isi و 1کنفرانس داخلی
نمره زبان:فعلا امتحان ندادم

درود 
به نظر من شرایط خیلی خوبی دارید ، معدلتون باید بالای 15 باشه که معدل شما میرسه ، مقاله هم دارین که شانس پذیرش رو زیاد میکنه. 
شانس خیلی بالایی دارید، فقط مدرک زبان B2 زبان فرانسه رو هم حتما بگیرید . 
دانشکده های شیمی خیلی خوبی در دانشگاه های فرانسه مخصوصا نانسی و تولوز وجود داره. 
انشاالله حتما پذیرش میدن به شما.  
اما به نظر من ( کاملا نظر شخصیه ، جهت اطلاع میگم ) ، اگر قصد اقامت فرانسه رو ندارید می تونید کشور های نروژ و فنلاند رو هم مد نظر داشته باشید ، چون تحصیل به زبان انگلیسی دارند و دانشجو های دوره ی دکترا ماهیانه حقوق دریافت می کنند . 
اما اگه مثل من قصد اقامت فرانسه رو دارید ، شانستون خیلی بالاست . 

RE: شانس پذیرش از دانشگاه های فرانسه (مباحث متفرقه) - fereshteh-eslah - 20-08-2014

با سلام و خسته نباشید
من رشته ام گرافیکه و مدرکم فوق دیپلم و 7 ساله که تو این شاخه سابقه کار دارم و نمونه کار زیاد و خوبی دارم. می خواستم ببینم واسه لیسانس می تونم تو یه دانشگاه دولتی در فرانسه در رشته گرافیک پذیرش بگیرم؟اگه امکانش هست می شه چند تا دانشگاهی که این رشته رو دارن معرفی کنید؟و اینکه چطوری ثبت نام کنم؟

RE: شانس پذیرش از دانشگاه های فرانسه (مباحث متفرقه) - Shihan - 22-08-2014

(20-08-2014, 10:25 AM)'fereshteh-eslah' نوشته: با سلام و خسته نباشید
من رشته ام گرافیکه و مدرکم فوق دیپلم و 7 ساله که تو این شاخه سابقه کار دارم و نمونه کار زیاد و خوبی دارم. می خواستم ببینم واسه لیسانس می تونم تو یه دانشگاه دولتی در فرانسه در رشته گرافیک پذیرش بگیرم؟اگه امکانش هست می شه چند تا دانشگاهی که این رشته رو دارن معرفی کنید؟و اینکه چطوری ثبت نام کنم؟

دروود بر شما.
دوست عزیز شما باید برای رشته های هنر و طراحی حداقل مدرک B2 زبان فرانسه رو اخذ کرده باشی. همچنین من اینجا برخی از دانشگاههای خوب در زمینه گرافیک و طراحی رو گرد اوری کردم.

RE: شانس پذیرش از دانشگاه های فرانسه (مباحث متفرقه) - mahla.pm - 25-11-2014

سلام وقتتون بخیر
من دانشجوی کارشناسی مدیریت جهانگردی دانشگاه آزاد با معدل 18 هستم که دی امسال فارغ التحصی میشم.
وضعیت زبان انگلیسی متوسط رو به بالاست ااما نه پیشرفته که ی دوره مکالمه چندترمه گذروندم و چند ترم دیگه مدرکش رو میگیرم و برای تافل یا آیلتس میخوام اقدام کنم اما نمیدونم کدوم!
میخوام سال دیگه برای به دانشگاهی در لیل اقدام کنم چون بستگان درجه یک اونجا دارم.
وضعیت فرانسه هم ابتدایی هستم و بعد فارغ التحصیلی برای فرانسه فشرده اقدام خواهم کرد.
با این تفاسیری که گفتم شانسم چقدره؟

ضمن اینکه سوال دیگه ای هم دارم که نمیدونم اینجا بپرسم یا درر تاپیک دیگه!
سوالم در رابطه با پیدا کردن دانشگاه و رشته(ترجیحا به زبان انگلیسی) در لیل هست اما میون سایت ها گم شدم و نتونستم چیزی پیدا کنم آیا کسی هست بتونه در این باره هم بهم کمک کنه؟