خطاهای زیر رخ داد: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined array key "extra" - Line: 100 - File: inc/plugins/google_seo/url.php PHP 8.1.2-1ubuntu2.21 (Linux)
|
![]() |
رشته ها و دانشگاه ها در اسپانیا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: اسپانیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7) +----- انجمن: تحصیل در اسپانیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7) +----- موضوع: رشته ها و دانشگاه ها در اسپانیا (/Thread-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7) |
RE: شانس پذیرش مقطع PhD در اسپانیا - Shihan - 04-10-2016 (03-10-2016, 06:48 PM)amirfriendship نوشته: دوستان کسی در مورد Universidad Carlos III de Madrid اطلاعی داره؟ این دانشگاه تقریباً جزو دانشگاههای خوب در اسپانیاست. جزو 50 دانشگاه تاپ و جوان دنیا براساس ارزیابی سایت QS می باشد. و تا مقاطع بالا (دکتری- فوق دکتری) دانشجو می پذیره. و در رشته های مدیریت و اقتصاد بسیار معتبر است. و همچنین دارای 3 کمپس در نقاط مختلف اسپانیاست. RE: شانس پذیرش مقطع PhD در اسپانیا - amirfriendship - 07-10-2016 (04-10-2016, 12:03 PM)Shihan نوشته: این دانشگاه تقریباً جزو دانشگاههای خوب در اسپانیاست. جزو 50 دانشگاه تاپ و جوان دنیا براساس ارزیابی سایت QS می باشد. و تا مقاطع بالا (دکتری- فوق دکتری) دانشجو می پذیره. و در رشته های مدیریت و اقتصاد بسیار معتبر است. و همچنین دارای 3 کمپس در نقاط مختلف اسپانیاست. یک قسمت از درخواست برای دکتراش این که باید یک نامه از دانشگاه خودت بگیری که بنویسن شما شرایط شرکت در دکترا را داری! یعنی واجد شرایط برای ادامه تحصیل در دکترا هستی. من ایمیل زدم که کلا هر کس در ایران معدلش بالای 14رباشه و پایان نامه اش بالای 17 شرایط ورود به دکترا را داره. نوشتن باید نامه دانشگاه باشه! خوب دانشگاه هم چنین نامه ای نمی ده. من خودم یک نامه ساختم و فرستادم. حالا گیر دادن که باید این نامه را از دانشگاه استعلام کنیم! براشون ایمیل زدم آقا جان!! شرایط پذیرش دکترا در ایران برای همه دانشگاه ها یکسان. فرقی نداره. اون شرایط بالا را هر کس داشته باشه واجد شرایط. گفتم حتی شما می تونید از وزارت علوم ایران استعلام کنید. فعلا جوابی ندادن. این عجیب ترین مدرکی بود که یک دانشگاه تو خارج از من خواسته! RE: شانس پذیرش مقطع PhD در اسپانیا - amirfriendship - 22-10-2016 الان رفتم تو پروفایلم تو ادمیشن دانشگاه Universidad Carlos III de Madrid دیدم نوشته Validated by the administration. اما نه ایمیلی دادن نه چیزی. نمی دونم این چیه و چه معنی میده؟ یعنی تازه می خوان برن برای بررسی یا اینکه پذیرش و دیگه میدن؟ با من مصاحبه اسکایپی نکردن! یک موضوع دیگه هم هست. هر چی سایتش و می گردم در مورد شهریه چیزی ننوشته. این یعنی دکتراش رایگان؟ RE: شانس پذیرش مقطع PhD در اسپانیا - Shihan - 23-10-2016 (22-10-2016, 09:52 AM)amirfriendship نوشته: الان رفتم تو پروفایلم تو ادمیشن دانشگاه Universidad Carlos III de Madrid دیدم نوشته Validated by the administration. این بخش جواب نهایی admission نیست باید صبور باشید. مسلماً پاسخ نهایی برای شما از طریق ایمیل و برگه پذیرش ارسال میشه. ضمناً هزینه دانشگاه براساس هر تعداد واحد اخذ میشه اینجا رو ملاحظه کنید. RE: شانس پذیرش مقطع PhD در اسپانیا - amirfriendship - 25-10-2016 (23-10-2016, 09:40 PM)Shihan نوشته: این بخش جواب نهایی admission نیست باید صبور باشید. مسلماً پاسخ نهایی برای شما از طریق ایمیل و برگه پذیرش ارسال میشه. ضمناً هزینه دانشگاه براساس هر تعداد واحد اخذ میشه اینجا رو ملاحظه کنید.در مورد اعتبار این دانشگاه اطلاعی دارین؟ با یک رزومه متوسط رو به بالا چقدر میشه به پذیرش امیدوار بود؟ طبق این لینک تقریبا 50 یورو خواهد بود! یعنی ترمی 50 یورو یا هر واحد 50 یورو؟ RE: شانس پذیرش مقطع PhD در اسپانیا - Shihan - 25-10-2016 (25-10-2016, 08:02 PM)amirfriendship نوشته: در مورد اعتبار این دانشگاه اطلاعی دارین؟ با یک رزومه متوسط رو به بالا چقدر میشه به پذیرش امیدوار بود؟ هر واحد 50 یورو. در بالا به اعتبار دانشگاه اشاره کردم. RE: شانس پذیرش مقطع PhD در اسپانیا - amirfriendship - 26-10-2016 (25-10-2016, 10:00 PM)Shihan نوشته: هر واحد 50 یورو. در بالا به اعتبار دانشگاه اشاره کردم. هر چی می گردم نمی تونم تعداد واحدهای درسی دکترا و نحوه بررسی بورس و بفهمم. بعضی دانشگاهها موقع بررسی اپلیکیشن خودشون شرایط بورس را هم بررسی می کنن و با نامه ادمیشن اعلام می کنن. بعضی هم باید جدا اپلای کرد. به نظر می رسه این باید اون شکلی باشه که موقع اپلای باید اعلام کنی. اما تو اپلیکیشن فرم جایی برای این کار نداشت. RE: شانس پذیرش مقطع PhD در اسپانیا - amirfriendship - 04-11-2016 (25-10-2016, 10:00 PM)Shihan نوشته: هر واحد 50 یورو. در بالا به اعتبار دانشگاه اشاره کردم. پس اینکه می گن دانشگاههای اسپانیا ارزون یا هزینه اش پایینه که درست نیست. برای مقطع دکترا هر واحد 50 یورو هزینه بالایی میشه. من فکر می کردم دکترا شهریه نداره. RE: رشته ها و دانشگاه ها در اسپانیا - Torkan - 21-11-2016 دوستان چرا اسپانیا رو هم به عنوان یه کشور که میشه روی فایننس خوندن حساب کرد، به حساب میارن در میان غولهای دیگر این رشته؟ از دوستانی کسی در مورد مدیریت مالی در اسپانیا خبر داره؟ ایا برای فوق لیسانس میشه با لیسانس مهندسی اقدام کرد و مقدار هزینه ها برای این رشته رو هم میخوام بدونم چجوریاست؟ اصولا تدریس به انگلیسی باید باشه درسته؟ چون این رشته یکی از رشته های بین الملل هست به شدت به اقتصاد و ریسک در بازارهای مالی بین المللی بستگی داره. گرفتن پذیرش و نکات مربوطه - milad13692 - 24-01-2017 من در اسپانیا دانشجوی مهندسی صنایع گرایش مدیریت هستم و چندین سال زندگی میکنم خوشحال میشم کمک کنم به دوستانی که میخوان بیان اسپانیا برای تحصیل وموارد دیگه.تا تصمیم درست را بگیرن و از هزینه های اضافی جلوگیری شود. ایمیل من هست .امیدوارم با توجه به دانستن زبان اسپانیایی بتوانم سوال های شما رو به صورت مستقیم با استاد و دانشگاه مربوطه مطرح کنم miladalidadiani@gmail.com |