خطاهای زیر رخ داد: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined array key "extra" - Line: 100 - File: inc/plugins/google_seo/url.php PHP 8.1.2-1ubuntu2.21 (Linux)
|
![]() |
انتقادها و اعتراضها - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86) +--- انجمن: نظرها، پیشنهادها و خبرها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D9%87%D8%A7%D8%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- موضوع: انتقادها و اعتراضها (/Thread-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B6%E2%80%8C%D9%87%D8%A7) |
RE: انتقادها و اعتراضها - fluid-mech - 25-03-2012 پژمان عزیز فقط ی درخواست از شما دارم و اینکه این شعارو پاک کن هیچ گاه امید را از کسی نگیر، شاید این تنها دارایی او باشد. فقط جهت اطلاع شما بگم که من حدود 2 سال پیش به عنوان کاربر تو سایت وبسایت قبلیبودم پس بدون که سعه صدر دارم و مشکل سعه صدر نیست بلکه دسته بندی نادرست فروم شماست.پس خواهشن تو این ی جای مملکت که نخبگان رفت و آمد دارن سعی کن باند بازی نشه RE: انتقادها و اعتراضها - fluid-mech - 25-03-2012 البته میدونم الان ی پیغام خصوصی میدین و.............. RE: انتقادها و اعتراضها - amirhossein.gh - 25-03-2012 به خدا ب پیر به پیغمبر کسی اینجا باند بازی نمیکنه ! عزیز من وقتی شما سر حرفت قفل کردی آخه چی باید گفت ؟ وقتی همه میگن پوزیشن همون ra ta هست ، چرا شما نمیخای قبول کنی و هی میگی هر چی دنبال اسم پوزیشن گشتم نبود ! شما همین سوالتو تو جای درست مثلا تو قسمت کمک هزینه بپرس که آقا جون پوزیشن چیه ؟ همه بهت جواب میدن قبول کن سوال شما هیچ ربطی به انتخاب کشور نداره . داره ؟ خواهشا بجای جمله های دیگر جواب سوال منو بده ! انصافم خوب چیزیه ! خوب چیزیه ! شما هنوز تفکرات اون فروم تو ذهنته و فک میکنی همه باهات دشمن هستن ! یه کم با خودت فکر کنی و حق رو کمی به دیگرانم بدی بد نیست RE: انتقادها و اعتراضها - MaMi - 25-03-2012 (25-03-2012, 03:48 PM)fluid-mech نوشته: پژمان عزیز فقط ی درخواست از شما دارم و اینکه این شعارو پاک کندوست عزیز من که متاسفانه اسمت رو هم نیمدونم ![]() غرض ورزی چیه؟! عزیز دل، شما در قسمت "با شرایط من از چه کشوری پذیرش بگیرم..." در مورد "کمک هزینه های تحصیلی..." سوال کردید، هم من و هم امیرحسین عزیز در مورد کمک هزینه های تحصیلی (با اینکه ارتباطی به پذیرش در کشور نداشت) صحبت کردیم در همون تاپیک...ولی متاسفانه شما روی حرف خودت پافشاری کردید (هزینه تحصیلی (Position) با RA و TA فرق داره و...) شما اگر همین سوالتون رو در بخش مرتبط "کمک هزینه های تحصیلی..." می پرسیدی مطمئن باش که خیلی از دوستان به سوال شما جواب می دادند --- در نهایت دوست من، تیم مدیریت تشخیص داد که مباحث غیر مرتبط به تاپیک "با شرایط من از چه کشوری پذیرش بگیرم..." حذف بشه...حالا خدا وکیل به نظر شما، این باند بازی میشه یا دسته بندی نادرست مباحث؟! نمیخوام بیخودی تعریف کنم از کسی یا چیزی، من در AA هم عضو هستم ولی انصافا همدلی و دوستی که اینجا بین دوستان هست و از همه مهمتر آرامش موجود در اینجا رو در AA سراغ ندارم و مطمئنا خیلی از دوستان هم با من موافق هستند ![]() RE: انتقادها و اعتراضها - fluid-mech - 25-03-2012 تفکرات اون فروم نیست،وقتی فروم فیلتر کرده اسمش چی میزاری؟ محبت؟دوستی؟ میدونین ما چرا مفهوم حرفای همدیگرو نمی فهمیم؟ چون خوب نمیخونیم یکبار دیگه این قصه رو براتون توضیح میدم یکی بود یکی نبود.من معنی پوزیشن نمیدونستم.بعدش mami در پست شماره 51 ی لینکی معرفی کرد به نام موقعیت های خالی....... بعدش در پست 52 من تشکر کردم و گفتم پس RA & TA هم از استاد میشه گرفت و هم از دانشگاه که بهش میگن پوزیشن و ی جمع بندی کردم(قابل توجه مدیران و دوستان،سعی کنید ذهنتان تک بعدی نباشه ، درسته این دو کلمه برای اون فروم نیست ولی من مجبور بودم که تو اون لحظه ی جمع بندی بکنم و با ی سوال که آیا این مطالبی که گفتم درسته، این کارو انجام دادم.پس من نمیتونم تو اون لحظه بگم خوب بچه ها جمع کنیم بریم تو فروم کمک هزینه و شما هم بیاین اونجا).بعدش من گفتم مدیر عزیز چرا هیچ صحبتی از پوزیشن تو فروم کمک هزینه نشده(الان دوستان گیر میدن.به خدا میدونم پوزیشن همون کمک هزینه هست ولی از 2 نهاد جدا داده میشه(استاد و دانشگاه) ولی تو فروم کمک هزینه فقط در مورد استادش توضیح داده شده و هیچ اشارهای به دانشگاه نشده) حالا من میتونم از دست شما با سر برم تو دیوار امیدوارم که برای بار دهم منظورم تونسته باشم برسونم RE: انتقادها و اعتراضها - fluid-mech - 25-03-2012 منظورم از فرق داشتن اینه که از دو نهاد جداگانه میدن(استاد و دانشگاه) RE: انتقادها و اعتراضها - MaMi - 25-03-2012 (25-03-2012, 04:27 PM)fluid-mech نوشته: بعدش من گفتم مدیر عزیز چرا هیچ صحبتی از پوزیشن تو فروم کمک هزینه نشده(الان دوستان گیر میدن.به خدا میدونم پوزیشن همون کمک هزینه هست ولی از 2 نهاد جدا داده میشه(استاد و دانشگاه) ولی تو فروم کمک هزینه فقط در مورد استادش توضیح داده شده و هیچ اشارهای به دانشگاه نشده)...دوست من، چه در این فروم و چه در سایر فروم ها (چه مرتبط و چه غیر مرتبط) این افراد و اشخاص هستند که محتوا رو ایجاد می کنند، مثل Wikipedia، یعنی تا من، شما و امثال من و شما سوالی نپرسیم تا جوابی بهش داده بشه که محتوا به وجود نمی آید، درسته؟ منظورم این است که اگر در تاپیک "کمک هزینه های تحصیلی..." سوالی یا صحبتی از مورد مد نظر شما نشده، بپرس، یا اگر تجربه ای داری بیان کن و با بقیه به اشتراک بگذار...همین (25-03-2012, 04:30 PM)fluid-mech نوشته: منظورم از فرق داشتن اینه که از دو نهاد جداگانه میدن(استاد و دانشگاه)دقیقا و خلاص! ![]() The End
RE: انتقادها و اعتراضها - fluid-mech - 25-03-2012 خدا رو شکر که بالاخره mami اومد .من تازگیا ی چیزی متوجه شدم.وقتی که ی نفر حق باهاش باشه هیچ کس نمیاد نظر بده ولی خداروشکر mami این شجاعت نشون داد واومد. فقط ی چیزی mami عزیز.آخه تو اکثر فروم ها اول مدیر سایت ی توضیحی میده و بعد میان صحبت میکنن.احتمالا این از قلم افتاده که من الان میرم کاملش میکنم RE: انتقادها و اعتراضها - Pejman - 25-03-2012 (25-03-2012, 03:48 PM)fluid-mech نوشته: پژمان عزیز فقط ی درخواست از شما دارم و اینکه این شعارو پاک کندوست عزیزم بنده سر این حرفم که شما می گی حذفش کن هستم همچنان. من به شما و سایر دوستان گفتم بحث های تاپیک با شرایط من چه کشورهایی را برای پذیرش توصیه میکنید؟ از عنوان تاپیک دور شده و به دلیل اینکه بحث ها غیر مرتبط بودند، پست های شما و بقیه دوستان بعد از اون تذکر حذف شد. ببینید شما الان تو تاپیک های بخش ترجمه سوالاتتون رو پرسیدید و دوستان جواب شما رو دادند و کسی هم چیزی نگفت، درسته؟ پس بحث باند بازی مطرح نیست، بحث پرسیدن سوال در تاپیک مرتبط هست. امیدوارم مساله روشن شده باشه براتون. باز هم در مورد هر موضوعی از قبیل انواع کمک هزینه و غیره اگر نظری متفاوت با دوستان دارید در تاپیک مربوطه مطرح کنید. فلسفه فروم همین هست که هر کسی نظرش رو می گه و خواننده خودش به یه نتیجه می رسه. منتها بحث ما اینه که هر بحثی در تاپیک خودش مطرح بشه. همین. موفق باشید. RE: انتقادها و اعتراضها - Babak - 25-03-2012 fluid-mech عزیزدر این مورد خاص همون طور که پژمان و بقیه دوستان گفتند، پست شما بیارتباط با انجمن و تاپیک بود. در واقع شما ابتدا در مورد این که چه کشوری برای شما مناسبه سوال پرسیده بودید ولی سوالتون رو در تاپیک «هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟» که من منتقلش کردم و بعد در همون تاپیک سوالهای دیگهای که مرتبط با تاپیک نبود رو مطرح کردید و از پستهای دوستانی که در اون تاپیک جواب شما رو دادند هم مشخصه که نه تنها پژمان، بلکه تقریبا همه معتقدند که سوالهای شما مرتبط با اون تاپیک نبود. میدونم که گاهی پیدا کردن تاپیکهای مناسب برای مطرح کردن سوالها ممکنه سخت باشه. ما به همین خاطر در انجمن مشاوره با اعضای مجرب سایت تاپیکی داریم که در اون اعضای با تجربه به کاربران کمک میکنند تا انجمن مناسب رو پیدا کنند. از شما خواهش میکنم که کمی صبر و حوصله به خرج بدید و سوالهاتون رو در انجمن مناسب مطرح کنید. دلیل همه این کارها و تمام وقتی که مدیران صرف این کار میکنند این هست که اطلاعات بعدها به درد سایر کاربران هم بخوره و کیفیت مطالب تاپیکها حفظ بشه. لطفا در این زمینه با ما همکاری کنید. |