آکادمیا کافه
نظرخواهی در مورد SoP نوشته شده - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: Statement of Purpose - SoP (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-Statement-of-Purpose-SoP)
+---- موضوع: نظرخواهی در مورد SoP نوشته شده (/Thread-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-SoP-%D9%86%D9%88%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: نظرخواهی در مورد SoP نوشته شده - y.azizi - 26-09-2013

سلام دوستان. بنده بر اساس توصیه های شما و دیگر دوستان خیلی تلاش کردم تا تقریبا به نسخه نهایی sop خودم رسیدم. میشه خواهشا یه نگاه به این نسخه نسبتا بهتر شده بندازید و نظرات ارزشمندتون رو بهم بگید. خدا اجرتون بده. بزرگواری میکنید دوستان. شرمنده. Smile

RE: نظرخواهی در مورد SoP نوشته شده - ice - 26-09-2013

' نوشته: سلام دوستان. بنده بر اساس توصیه های شما و دیگر دوستان خیلی تلاش کردم تا تقریبا به نسخه نهایی sop خودم رسیدم. میشه خواهشا یه نگاه به این نسخه نسبتا بهتر شده بندازید و نظرات ارزشمندتون رو بهم بگید. خدا اجرتون بده. بزرگواری میکنید دوستان. شرمنده. Smile

به نظرم خیلی بهتر و قوی تر شده بود. پاراگراف اولتون هنوز اون طور که لازم هست خواننده رو جذب نمی کنه. من چند جا رو از نظر ادبی تغییر دادم، ولی برای هر نوع تصحیح دیگه نیاز به کسی هست که با رشتتون بیشتر آشنا باشه. 
در دستور زبان خیلی دقت کنید و مواظب اشتباهات تایپی (نگذاشتن فاصله) باشید.
.docx   SOP-4- draft.docx (اندازه 21.96 KB / تعداد دانلود: 43)

RE: نظرخواهی در مورد SoP نوشته شده - spt - 27-09-2013

(26-09-2013, 03:04 PM)'y.azizi' نوشته: سلام دوستان. بنده بر اساس توصیه های شما و دیگر دوستان خیلی تلاش کردم تا تقریبا به نسخه نهایی sop خودم رسیدم. میشه خواهشا یه نگاه به این نسخه نسبتا بهتر شده بندازید و نظرات ارزشمندتون رو بهم بگید. خدا اجرتون بده. بزرگواری میکنید دوستان. شرمنده. Smile

1. طولانیه ، حد اقل نصفش کن!!  خداییش نمیخونن این مقدار رو...
2. دوست من استادا یا هر کس دیگه ای که شما میخای براش اس او پی بفرستی هم مثل من و شما روی ورد تسلط داره! اصلا این کار رو نکن که کناره های صفحه رو کوتاه کنی و یا فاصله ی خط ها رو کم کنی که متن بیشتری توی یه صفحه جا بشه...  حتما با فاصله ی یک و نیم خط بنویس و حتما حالت استاندارد ورد رو استفاده که که به چشم آشنا هست...   اونطوری شانس اینکه اس او پی ات خونده بشه بالاتر میره...
3. خیلی به موارد تخصصی اشاره کردی...  یکم از خودت بگو، از علایقت و از آرزو هات و اینکه به کجا میخای برسی...   الان یه موضوع خاص رو خیلی بهش پرداختی...   اکثر پاراگراف هات کلا قابل حذف هستن چون چیز خاصی رو به پاراگراف قبلیت اضافه نمیکنن...  خیلی وارد جزئیات نشو توی همه ی موارد (حداکثر و حداکثر روی یک مورد زوم کن و جزئیات رو بگو بقیش اضافیه...)
4.  پاراگراف اولِ صفحه ی دومت خوب بود...     کلا صفحه ی دوم خیلی بهتر نوشتی...
5. نمیدونم سیستمی که ازت خاستن چطوری بود اما چرا خطاب به همون پورفسور تاملین ننوشتی؟ نمیشد؟ به نظر من خطاب به اون بنویسی بهتره...   
6. بازم میگم که خیلی خیلی زیاد جزئیات و موارد مشابه داره نامه ات..  یکی یا حد اکثر سه تا از بهتریناش رو بنویس و یکیش رو با جزئیات توضیح بده، یکم باید نامت شخصی تر بشه، الان شبیه گزارش کاره بیشتر تا اس او پی...  
7. حتما با یکی که زبانش بهتره چک کن...   و حتما با چند نفر که زبانشون خارجیه هم چک کن!!  جملات ساده و راحت از جملات پیچیده و سنگین خیلی بهترن...   بزا طرف راحت بخونه و روون...   
8.   واقعا عالی بوده کار هات تا اینجا و من به شخصه به عنوان یه هم وطن بهت افتخار میکنم...   مطمئنم که میری و بازم افتخار می آفرینی   Smile   مطمئنم که همین نامه رو به چندین نفر دیگه هم نشون میدی و اونا هم کلی ازت ایراد میگیرن! دیکته ی ننوشته ایراد نداره و من واقعا روحیت رو تحسین میکنم که دیکته ات رو نوشتی و شهامتش رو داشتی بفرستیش برای قضاوت!  و بدون که نتیجش رو میگری...   امیدوارم بقیه هم اینجا ازت یاد بگیرن...  
9. ربات مار؟!!!!!!
10. اینا همه نظرات شخصی من بود ، قانون نیست..

RE: نظرخواهی در مورد SoP نوشته شده - y.azizi - 27-09-2013

(27-09-2013, 05:58 AM)'spt' نوشته:
1. طولانیه ، حد اقل نصفش کن!!  خداییش نمیخونن این مقدار رو...
2. دوست من استادا یا هر کس دیگه ای که شما میخای براش اس او پی بفرستی هم مثل من و شما روی ورد تسلط داره! اصلا این کار رو نکن که کناره های صفحه رو کوتاه کنی و یا فاصله ی خط ها رو کم کنی که متن بیشتری توی یه صفحه جا بشه...  حتما با فاصله ی یک و نیم خط بنویس و حتما حالت استاندارد ورد رو استفاده که که به چشم آشنا هست...   اونطوری شانس اینکه اس او پی ات خونده بشه بالاتر میره...
3. خیلی به موارد تخصصی اشاره کردی...  یکم از خودت بگو، از علایقت و از آرزو هات و اینکه به کجا میخای برسی...   الان یه موضوع خاص رو خیلی بهش پرداختی...   اکثر پاراگراف هات کلا قابل حذف هستن چون چیز خاصی رو به پاراگراف قبلیت اضافه نمیکنن...  خیلی وارد جزئیات نشو توی همه ی موارد (حداکثر و حداکثر روی یک مورد زوم کن و جزئیات رو بگو بقیش اضافیه...)
4.  پاراگراف اولِ صفحه ی دومت خوب بود...     کلا صفحه ی دوم خیلی بهتر نوشتی...
5. نمیدونم سیستمی که ازت خاستن چطوری بود اما چرا خطاب به همون پورفسور تاملین ننوشتی؟ نمیشد؟ به نظر من خطاب به اون بنویسی بهتره...   
6. بازم میگم که خیلی خیلی زیاد جزئیات و موارد مشابه داره نامه ات..  یکی یا حد اکثر سه تا از بهتریناش رو بنویس و یکیش رو با جزئیات توضیح بده، یکم باید نامت شخصی تر بشه، الان شبیه گزارش کاره بیشتر تا اس او پی...  
7. حتما با یکی که زبانش بهتره چک کن...   و حتما با چند نفر که زبانشون خارجیه هم چک کن!!  جملات ساده و راحت از جملات پیچیده و سنگین خیلی بهترن...   بزا طرف راحت بخونه و روون...   
8.   واقعا عالی بوده کار هات تا اینجا و من به شخصه به عنوان یه هم وطن بهت افتخار میکنم...   مطمئنم که میری و بازم افتخار می آفرینی   Smile   مطمئنم که همین نامه رو به چندین نفر دیگه هم نشون میدی و اونا هم کلی ازت ایراد میگیرن! دیکته ی ننوشته ایراد نداره و من واقعا روحیت رو تحسین میکنم که دیکته ات رو نوشتی و شهامتش رو داشتی بفرستیش برای قضاوت!  و بدون که نتیجش رو میگری...   امیدوارم بقیه هم اینجا ازت یاد بگیرن...  
9. ربات مار؟!!!!!!
10. اینا همه نظرات شخصی من بود ، قانون نیست..

ممنون به خاطر توضیحات خوبتون.
همه جا مگه نمیگن که دو صفحه باشه. این که دو صفحه است . margin  و فاصله ی خطوط رو فکر کردم حالت استاندارد داره چون مقایسه کردم با sop موجود رو سایت ها. به نظرتون پاراگراف اول رو با این متن عوض کنم بهتر نیست؟
"Engagement to academic issues inspired my whole life and initiated my progress path. I will elaborate on how this engagement involved me with a variety of research projects in robotics and control, publishing papers and books and teaching at the university, and how it led me to find my interests in pursuing the graduate study."
دوست خوبم ice ، گفتش که پاراگراف اول متن قبلی زیاد جذاب نیست. من این متن بالارو به نظرم اومد که بزارم. به نظرتون این بهتره یا قبلی؟
پاراگراف اول در متن قدیمی به این صورت بود :
Engagement with books inspired my whole life and initiated my academic involvement. During undergraduate study, I enriched this engagement by spending much time in the libraries; this way, I have the opportunity to read a variety of books, papers and conference proceedings, especially about electrical engineering, numbers theory and robotics.
با تشکر و قدردانی از شما

RE: نظرخواهی در مورد SoP نوشته شده - Torkan - 27-09-2013

بله دو صفحه خوبه به نظر من کافیه
این پاراگراف رو هم که نوشتی باز بهتر شده...جمله اول خوبه حالا نمیدونم منظورت چیه؟فقط progress path رو از یه فرد باتجربه بپرس ببین مضاف مضاف علیه حساب میشه؟!! یا یه واژه بهتر جایگزین بشه....
البته کلش رو نگا نکردم ولی دوستان گفتن دیگه اشکالاش رو
مگه شما pdf نخواهی فرستاد؟! من که بعضی از اون اشکالاتی که تو ورد پیدا بود هنگام تبدیل به pdf از بین رفته بود...
بااحترام

RE: نظرخواهی در مورد SoP نوشته شده - y.azizi - 28-09-2013

سلام بچه ها. از همه تون (مخصوصاً ice و spt و charming) خیلی ممنونم که تو اصلاح متن SOP کمک های ارزشمندی بهم کردید. سپاسگزارم که وقت گرانبهاتون رو صرف اصلاح متن SOP من کردید.
حقیقتش دانشگاه برکلی به جز SOP یه متن دو صفحه ای دیگه هم میخاد به نام Personal History Statement که توش باید سختی هایی که تو زندگی باش دست به گریبان بودیم و اینکه نفر اول تو خونواده بودیم که رفتیم دانشگاه (first generation student) و اگه در حین تحصیل کار میکردید و این جور چیزهارو بگیم. بیشتر راجع به زندگی شخصی و مشکلات و اینا هستش. من عین توضیحات برکلی رو واستون میزارم اینجا. 
In Peersonal History Statement :
Make sure you indicate any challenges, hardships or obstacles you may have overcome. (This is regarded as a sign of perseverance.) Let us know if you’ve worked to support yourself through school, citing the average number of hours you worked per week. Indicate whether you’re a first generation college student, took on a leadership position, tutored or mentored underrepresented students, or took advantage of unique opportunities.
حالا من یه متن دو صفحه ای نوشتم راجع به خودم و میخاستم اگه میشه بزرگواری بکنید از لحاظ جمله بندی و گرامر انگلیسی و ساختار کلی تو اصلاحش کمکم کنید. یه جاهاییش رو باید حذف کنم تا بشه کاملا دو صفحه. بینهایت ممنونم از همتون. 

RE: نظرخواهی در مورد SoP نوشته شده - ice - 28-09-2013

.docx   PHS- draft.docx (اندازه 29.61 KB / تعداد دانلود: 11) متنتون هنوز خیلی خام و انسجام لازم رو نداره. به نظرم یک مقدار تغییرات برای ترتیب وقایع و پیوستگی کلی مورد نیاز باشه. پاراگراف یکی مونده به آخر در مورد ترمی که نمره کم آوردید هم شاید بهتر باشه حذف کنید و به طریقی دیگه به ساعات طولانی کاری اون سال اشاره کنید.

RE: نظرخواهی در مورد SoP نوشته شده - Torkan - 28-09-2013

دوست من غلط گرامری هم دارید دقت کنید
مثلا تو پاراگراف 8 نوشتید this experiences که باید بشه these
نمیدونم کلمه undergrad ظاهرا informal هست که بهتره undergraduate بیاد البته دوستان با تجربه تر بگن بهتره
حتی به نظرم بعضی جاها بعد نقطه فاصله لازم رو نذاشتید برای کلمه بعد...
پارا گراف یکی به اخر هم به قول دوستمون بهتره به سنگینی  و time-consuming بودن کارتون و دغدغه ذهنی هم اشاره کنید بیشتر و روی اون نمره کم ایست نکنید!
من کلی نخوندم بازم دیدم میگم مشکل ها رو
در ضمن به زمان افعال هم دقت کنید بعضا ماضی بعید یا استمراری  یا نقلی هم میتونه به شیوایی کمک کنه
بااحترام

RE: نظرخواهی در مورد SoP نوشته شده - spt - 28-09-2013

(27-09-2013, 10:36 AM)'y.azizi' نوشته:
ممنون به خاطر توضیحات خوبتون.
همه جا مگه نمیگن که دو صفحه باشه. این که دو صفحه است . margin  و فاصله ی خطوط رو فکر کردم حالت استاندارد داره چون مقایسه کردم با sop موجود رو سایت ها. به نظرتون پاراگراف اول رو با این متن عوض کنم بهتر نیست؟
"Engagement to academic issues inspired my whole life and initiated my progress path. I will elaborate on how this engagement involved me with a variety of research projects in robotics and control, publishing papers and books and teaching at the university, and how it led me to find my interests in pursuing the graduate study."
دوست خوبم ice ، گفتش که پاراگراف اول متن قبلی زیاد جذاب نیست. من این متن بالارو به نظرم اومد که بزارم. به نظرتون این بهتره یا قبلی؟
پاراگراف اول در متن قدیمی به این صورت بود :
Engagement with books inspired my whole life and initiated my academic involvement. During undergraduate study, I enriched this engagement by spending much time in the libraries; this way, I have the opportunity to read a variety of books, papers and conference proceedings, especially about electrical engineering, numbers theory and robotics.
با تشکر و قدردانی از شما

آره دو صفحه هست اما همون طور که عرض کردم متن شما خیلی فشرده هست و فاصله ی بین خطوطش کمه...  
نمیدونم مثلا از نظر تعداد کلمه مقایسه کن با اس او پی هایی که موجوده ببین چطوریه؟ کلا ما ایرانی ها زیاد مینویسیم و این اثر منفی داره...    
ببین در مورد این جمله ای که اصلاح کردی من نظر نمیدم اما به طور کلی به نظرم عمدا میخای کلمات سنگین استفاده کنی و عملا متنت رو خیلی پیچیده میکنی...   مثل شکسپیر نمیخاد بنویسی مثل خودت بنویس...   زبون ساده خیلی بهتر جواب میده تا زبون سخت...  
یه مشکل دیگه ای هم که وجود داره توی نامه ات اینه که انگار از اول به انگلیسی نوشتی!!  اول فارسی بنویس و بعدش انگلیسی اش کن..   به نظر من مثلا یه فیلم قشنگ ببین که درونی ات کنه و بعدش بشین روی کاغذ درد دل کن و راجع به رویا هات و آرزو هات بنویس!!  این بهترین اس او پی در میاد ازش...    
در مورد زبان بازم میگم که ایراد هایی که اینجا گرفته میشه رو بهش اکتفا نکن و حتما با یکی که کارش زبانه مشورت کن و ازش کمک بگیر...  ایرادای زبانی با یه معلم زبان حل میشه!!  ایرادای عمقی خطرناکه!!  Smile
خودت رو بزار جای استاده و یا استادات رو بزار جای استاده و بخون ببین چطوره؟ ببین حوصله میکنی همش رو بخونی؟ استادای الانت حوصله میکنن؟    
این رو هم در نظر بگیر که اگه استادت تو رو بگیره در آینده به اسم کوچیک صداش میکنی و احتمالا باهاش میری فوتبال بازی میکنی و شام دعوتت میکنه خونش...   اونا آدمای راحتی هستن پس تو هم باهاشون راحت باش... 
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم و به طور کلی میگم...  تصمیم گیرنده خودتی البته   Smile

RE: نظرخواهی در مورد SoP نوشته شده - y.azizi - 05-10-2013

سلام بر همه ی دوستان. من با کامنت های ارزشمند شما و تنی چند از دوستان دیگر و علی الخصوص اصلاحیات موشکافانه یک استاد دانشگاه در زمینه زبان و ادبیات انگلیسی، بالاخره تونستم به نسخه نهایی SOP و PHS خودم برسم که این هفته میخام واسه 8 تا دانشگاه بفرستم(البته اسم دانشگاه رو توش عوض خواهم کرد+نام اساتید مورد نظرم رو). خیلی از دوستان خوبم مخصوصا spt, charming و ice تشکر ویژه دارم. امیدوارم که بتونم جبران کنم. ممنون و ایشالا همه تون و بنده به نتیجه ی تلاش هامون برسیم. انشاالله. یا حق