![]() |
پرداخت شهریه دانشگاه در امریکا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: پرداخت شهریه دانشگاه در امریکا (/Thread-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) |
RE: پرداخت شهریه دانشگاه - Torkan - 24-09-2013 (24-09-2013, 05:05 PM)'lavender' نوشته: سئوالتون غیر منطقیه... چون امریکا چند صد دانشگاه داره و هر کدومشون هزینه هاش متفاوت...حتی برای بعضی رشته ها هزینه ها با هم فرق داره . برای همین نمیشه به طور کلی و حدودی هم گفت که چی به چیه.
ممنون دوست عزیز و باتجربه ولی:
شاید سوال من واسه شما غیر منطقی بیاد ولی به نظر خود من منطقی و روشن هست بحث دانشگاههای دولتی و خصوصی هم بیشتر به دانشجوییان خود امریکا فرق داره وگرنه من اکثر دانشگاههایی که دیدم هزینه شون تقریبا یکی بود چه خصوصی چه دولتی لااقل تو رشته من خوب خودم هم میدونستم که هر دانشگاه متفاوته ولی الان بعد از جستجو تقریبا مثلا میشه دانشگاههایی که تو usnews اومدن (100 دانشگاه اول) تو رشته های مختلف رو بررسی کرد و به راحتی ترتیب بندی کرد از نظر هزینه و مثلا اون دانشگاهی که میگفتم هزینش جزو دانشگاههای متوسط هستش بااحترام RE: پرداخت شهریه دانشگاه - M1KE - 24-09-2013 زیاد سخت نگیرید. برای یک رشته مهندسی و در مورد دانشگاه های نسبتا معروف آمریکا (رنک های حدود 50 تا 500) هزینه ها به طور متوسط برای یک دانشجوی خارجی تقریبا همین قدر هست و برای یک مقیم/شهروند تقریبا 40 درصد این هزینه ها. البته به اینها می بایست دست کم 10000 تا هم برای هزینه های خورد و خوراک و پوشاک و مسکن اضافه کنید. به عبارتی اگر بخواهید با هزینه های شخصی تحصیل و زندگی کنید می بایست خودتان را برای حدود سالی 30000 دلار آماده کنید. در مورد رشته های مدیریتی و MBA و غیره البته هزینه های تحصیل خیلی بیشتر می شود که چون شما برای تحصیل در رشته های مهندسی پرسیده اید زیاد شامل حال شما نمی شود. (24-09-2013, 04:54 PM)'Charming' نوشته: دوست من تنها نکته شک برانگیز فرق بین US NEWS و وبسایت خود دانشگاه بود که ظاهرا USNEWS اشتباه کرده تو این یه مورد خاص که عجیب بود [برش] کمک هزینه تحصیلی FAFSA - lavender - 25-09-2013 این سایت مطالب جالبی در مورد وام برای دانشجو های بین المللی داره: http://www.iefa.org/international-student-loans RE: کمک هزینه تحصیلی FAFSA - Torkan - 25-09-2013 ممنون دوست عزیز What if I do not have a co-signer? What if my co-signer is a non-US citizen? Or, how can I find a co-signer?Unfortunately a co-signer is required for all international student loan programs. The co-signer must be a US citizen or US permanent resident, with good credit, who has lived in the US for the past two years. Non-US citizens or non-US permanent residents cannot act as a cosigner. Although we are not able to assist with finding a co-signer, it is common to ask close friends or family members. تنها مشکل این وام ها هم داشتن creditworthy cosigner هستش متاسفانه که خیلی ها اعم از من ندارن و نخواهند داشت![]() نمیدونم چرا این مراکز فکری به حال افرادی که میان امریکا و اشنا و فامیل ندارن نمیکنن دانشجوی international که ضامن امریکایی داشته باشه که دیگه international نیست ![]() چنان میگن INTERNATIONAL LOANS که ندیده ادم میگه پس چیه... دوستان میدونن چرا اینا ضامن این جوری میخوان؟ خوب یکی پدر و مادرش ضامن بشه نمیشه؟ چیزی مثل BANK STATEMENT خودمون! بااحترام RE: پرداخت شهریه دانشگاه - Babak - 26-09-2013 (25-09-2013, 06:33 PM)'Charming' نوشته: ممنون دوست عزیز به نظر من خیلی منطقیه که این قوانین وجود داشته باشه. کسی که دانشجوی بینالمللی هست و وام میگیره اگر وام رو بعد از تحصیلش پس نده و به کشور خودش برگرده، چی؟ فرضا اگر پدر و مادر شما در ایران ضامن شما باشند و شما بعد از تحصیلت به ایران برگردی، موسسه امریکایی چطور میخواهد وام رو از پدر و مادر شما پس بگیره؟ به این خاطر هست که این قوانین وجود داره.
به هر حال، این قوانین رو ما وضع نکردیم و بحث کردنش در اینجا فایدهای نداره و چیزی رو عوض نخواهد کرد. RE: پرداخت شهریه دانشگاه - Torkan - 27-09-2013 (26-09-2013, 02:04 AM)'Babak' نوشته: بله دوست عزیز بنده هم میخواستم یه بندی به این قانون اضافه بشه ![]() برای مثال اجازه خروج از کشور رو به اون فرد ندن به همین راحتی و گرنه در حالت کلی حق با شماست و بنده هم منظورم این بود که دیگه نمیشه اخه اسم یه نفر رو که INTERNATIONAL هست ولی ضامن تو امریکا داره INTERNATIONAL گذاشت که؟ در هر حال ممنون پ.ن: البته یکی از دوستان خوبم تو سایت به من گفتن که دانشجو از خداشه اجازه خروج از کشور رو ندن بهش که نکته خوبی بود گفتم اضافه کنم البته بیشتر منظور بنده در حالت کلی این بود که کاش یه بندی یا چیزی به ونLOAN اضافه میکردن واقعا خوب بود هر چند همون فاند/اسکولارشیپ/TA /RA هم که میدن از سرمون زیاده! بااحترام RE: پرداخت شهریه دانشگاه - CAROLINN - 04-02-2014 در رشته داروسازی از مقطع لیسانس دانشگاهی هست که فاند بپردازه ؟ RE: پرداخت شهریه دانشگاه - abbasmember - 04-08-2014 سلام من یه سوال داشتم ولی در پست های قبلی انجمن نتونستم پیدا کنم خود گرفتن فاند علاوه بر مبلغی که اعلام میشه به معنی عدم پرداخت شهریه ست یا شهریه رو باید از روی فاند پرداخت کنیم ( مثلا فاند ta یا ra) و کدوم فاند باعث پرداخت کمک هزینه علاوه بر بخشش شهریه است؟ ممنونم RE: پرداخت شهریه دانشگاه - ahmadpashaei - 04-08-2014 (04-08-2014, 12:30 PM)'abbasmember' نوشته: سلام سلام
تا اونجایی که میدونم شهریه بخشیده نمیشه با گرفتن فاند! بلکه شهریه رو دانشکده به دانشگاه پرداخت می کنه که اون دانشکده هم از طریق فاندی که استاد در اختیار داره اینکارو می کنه و شمام دستی اینکارو نمی کنید، فکر کنم اتوماتیک خودشون انجام میدن. فاند ها یا RA هستن یا TA که در هر صورت میتونه half or full fund باشه. اگر فول فاند باشید هم شهریه و هم هزینه زندگی پرداخت میشه. RE: پرداخت شهریه دانشگاه - asrainman - 01-12-2014 سلام دوستان. اولا ميخواستم بدونم كسي ليستي از شهريه دانشگاه هاي آمريكا واسه phd برق داره يا نه؟ بعد اگه كسي تفاوت شهريه in-state و out-state رو ميدونه لطفا واسم توضيح بده.. و اينكه شهريه اي كه مثلا ميزنه 25.000$ منظورش ساليانه هست ديگه.آره؟ ممنونم |