![]() |
شرکتهای ارائه دهنده خدمات گرفتن پذیرش - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: شرکتهای ارائه دهنده خدمات گرفتن پذیرش (/Thread-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%87-%D8%AF%D9%87%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) |
[برش] نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - ساغر قاسمی - 09-03-2014 سلام. اپلای واقعا سخته و من خیلی گیج شدم. انجمن معتبری هست که این کارو انجام بده؟ کسی موسسه پردیسان رو میشناسه؟ یک ایمیل برام اومد که برای ایتالیا دانشجو عزام میکنن. تماس گرفتن گفتن فقط برای ایتالیا 2500000 تومان میگیرن. میشه یه جایی به من معرفی کنید که کارای اپلای رو انجام میدن. اما نه فقط برای یک کشور. حداقل چند کشور که به هزینه ش بیارزه... RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - Leopold - 09-03-2014 دوست عزیز، وقت، انرژی و هزینه تون صرف این موسسات کلاهبردار نکنید. به غیر از خودتون کسی نمی تونه کارای اپلای انجام بده. موفق باشید (09-03-2014, 12:54 AM)'ساغر قاسمی' نوشته: سلام. اپلای واقعا سخته و من خیلی گیج شدم. انجمن معتبری هست که این کارو انجام بده؟ کسی موسسه پردیسان رو میشناسه؟ یک ایمیل برام اومد که برای ایتالیا دانشجو عزام میکنن. تماس گرفتن گفتن فقط برای ایتالیا 2500000 تومان میگیرن. میشه یه جایی به من معرفی کنید که کارای اپلای رو انجام میدن. اما نه فقط برای یک کشور. حداقل چند کشور که به هزینه ش بیارزه... RE: شرکتهای ارائه دهنده خدمات گرفتن پذیرش - KMP - 18-05-2014 دوستان کسی موسسهٔ StudyCo رو میشناسه ؟؟ من باهاشون تلفنی مشاوره داشتم... برای گرفتن پذیرش از دانشگهای آمریکا در مقطع مستر... بهم گفتن شانس پذیرشم بالاست.. دلیل اینکه میخوام از یه موسسه کمک بگیرم... اینکه میخوام برای ترم بهاره ۲۰۱۵ اقدام کنم.. و میخوام تا آخر تابستون یک بار دیگه امتحان تافل و GRE رو بدم.. چون از نظر خودم خیلی بالا نبود. از طرفی این موسسه بهم گفته که میتون conditional واسم پذیرش بگیرن که تا آخر تابستون نمرات بهتری ارائه بدم که خودم در این مورد اطلاعی ندارم.. فقط جهت اینکه خیالم راحت باشه.. و استرسم کم شه این تصمیمو گرفتم.. دوستان اگه نظر و تجربهی دارن لطفا راهنمایی کنن .. RE: شرکتهای ارائه دهنده خدمات گرفتن پذیرش - ahmadpashaei - 18-05-2014 (18-05-2014, 06:52 PM)'KMP' نوشته: دوستان کسی موسسهٔ StudyCo رو میشناسه ؟؟ من باهاشون تلفنی مشاوره داشتم... برای گرفتن پذیرش از دانشگهای آمریکا در مقطع مستر... بهم گفتن شانس پذیرشم بالاست.. دلیل اینکه میخوام از یه موسسه کمک بگیرم... اینکه میخوام برای ترم بهاره ۲۰۱۵ اقدام کنم.. و میخوام تا آخر تابستون یک بار دیگه امتحان تافل و GRE رو بدم.. چون از نظر خودم خیلی بالا نبود. از طرفی این موسسه بهم گفته که میتون conditional واسم پذیرش بگیرن که تا آخر تابستون نمرات بهتری ارائه بدم که خودم در این مورد اطلاعی ندارم.. فقط جهت اینکه خیالم راحت باشه.. و استرسم کم شه این تصمیمو گرفتم.. دوستان اگه نظر و تجربهی دارن لطفا راهنمایی کنن .. ببینید خلاصه کلام رو من بهتون می گم:[align=right]اینجا یک فروم هست و همه جمع شدن تجربیاتشون رو در اختیار امثال ما بذارن تا توی دام این کلاهبردارها نیفتیم. اطلاعات بسیار زیادی اینجا هست و میتونید مرحله به مرحله کاراتون رو طبق میل خودتون و با دلسوزی انجام بدین نه اینکه به اینا پول بدین معلومم نیست می خوان چکار کنن.جالبه من ندیدم درست و درمون کسی رو بفرستن. پس:[align=right]از اینجا دنبال کسی که به شما موسسه معرفی کنه نگردین.
RE: شرکتهای ارائه دهنده خدمات گرفتن پذیرش - NEWS - 31-10-2014 من تمامی حرفهای شمادوستای عزیز رو قبول دارم و بسیار ممنونم که با دلسوزی جواب میدید واما اگر شرایطی باشه که خودمون وقت نکنیم مخصوصا در ااویل نوامبر هست میل به استادا بزنیم و کلی زمان ببره که این انجمن خوب رو مطالعه کنیم و حتما بخواهیم برای 2015 پذیرش داشته باشیم چه راهی رو پیشنهاد میدین؟ همین الان برای ایمیل و استاد پیدا کردن به نظر شما دیر نیست؟امتحانات به داختلاف یک هفته و استرس اون رو هم بهش اضافه کنید...آیا میشه رو کمکت یک فرد با اعتماد حساب باز کرد؟ در اصلاح بگم امتحانات زبان(تافل و جی آر یی) به فاصله یک هفته طی 20 روز آینده دارم. من اصلا اطلاعاتی ندارم ازش ممنونم RE: شرکتهای ارائه دهنده خدمات گرفتن پذیرش - ahmadpashaei - 31-10-2014 (31-10-2014, 03:17 AM)'NEWS' نوشته: من تمامی حرفهای شمادوستای عزیز رو قبول دارم و بسیار ممنونم که با دلسوزی جواب میدید واما اگر شرایطی باشه که خودمون وقت نکنیم مخصوصا در ااویل نوامبر هست میل به استادا بزنیم و کلی زمان ببره که این انجمن خوب رو مطالعه کنیم و حتما بخواهیم برای 2015 پذیرش داشته باشیم چه راهی رو پیشنهاد میدین؟ همین الان برای ایمیل و استاد پیدا کردن به نظر شما دیر نیست؟امتحانات به داختلاف یک هفته و استرس اون رو هم بهش اضافه کنید...آیا میشه رو کمکت یک فرد با اعتماد حساب باز کرد؟ سلام.به این سایت خوش اومدین راستش جواب اکثر دوستان به شما همینه ولی نهایتا هرکسی مستقل و طبق تشخیص خودش تصمیم می گیره. از نظر استاد پیدا کردن هم نخییر دیر نیست. ددلاینها از دسامبر شروع میشه و تا آخر ژانویه هم وجود دارند. معمولا هم اوننایی که خیلی زود شروع به ایمیل زدن می کنند حدود اواخر شهریور شروع می کنن،پس خیلی دیر نیست. RE: شرکتهای ارائه دهنده خدمات گرفتن پذیرش - NEWS - 31-10-2014 (31-10-2014, 11:38 AM)'ahmadpashaei' نوشته: خیلی ممنون از پاسختون...خیلی دیر نیست یعنی از نظر شما هم یک مقداری دیره، درست میگم؟و اینکه متاسفانه من اصلا وقت دقیق گشتن ندارم هم مقاله هم تافل و جی آر ی..و بیشتر نگرانی خودمم همینه دقیقا که گفتم وگرنه به قول دوستان هیچکس بیشتر از خودش برای کارش دل نمی سوزونه... من یک هفته هست که شروع به میل زدن کردم ولی متاسفانه جوابی ندادند حتی یک نفر
![]() RE: شرکتهای ارائه دهنده خدمات گرفتن پذیرش - saaaaam - 01-11-2014 (31-10-2014, 08:00 PM)'NEWS' نوشته: سلام دوست خوب
لازم می دونم نکته ای را بگم بنظر شخصی من هیچ کاری سخت تر از پیدا کردن استاد و مطالعه برای جی ار ای نیست چون بقیه کارها را میشه گروهی انجام داد مثلا مقاله و .. و این نکته را هم مد نظر داشته باشید که اپلای و گرفتن پوزیشن یا حتی پذیرش کاری نیست که یک هفته ای یا یک ماهه بشه انجام داد مگر رتبه اول کنکور باشی یا چیزی خیلی خاص در رزومه شما باشه این موسسات اعزام دانشجو هم بیشتر نقش بازاریاب برای دانشگاه ها و یا پستچی را دارند پس اگر مصمم هستی کفش فولادی بپوش چون خیلی کار داری RE: شرکتهای ارائه دهنده خدمات گرفتن پذیرش - morishadmehr - 02-07-2015 (30-08-2012, 01:55 PM)Mr-Voltage نوشته: دروود. دوست عزیز در مورد شرکت امین پرداز پارس که با مجوز وزارت علوم تو حوزه امریکا و کانادا فعالیت میکنه اطلاعی دارین؟ اصولا کسی رو میشناسید که کارای پذیرششو به موسسه ها سپرده باشه و نتیجه خوبی گرفته باشه؟ RE: شرکتهای ارائه دهنده خدمات گرفتن پذیرش - kimiaghr - 11-11-2016 سلام من پزشک عمومی ام می خواستم واسه تخصص آلمان یا اتریش اقدام کنم من واقعا وقتشو ندارم که خودم واسه اپلای اقدام کنم واسم مهم نیست که حالا یه موسسه کمتر از پولی که میگیره واسم کاریو انجام بده چون واقعا در گیریم زیاده خارج شهرم حتی هستم فقط دنبال اینم یه جا مطمین باشه و کارای اداریمو انجام بده حالا پولم دوبرابر گرفت واسم مشکلی نیست چون اون یک ساعتی که بخوام وقت خودم بزارم محل کارم دوبرابر اینو در میارم فقط میخوام تهش نتیجه داشته باشه بهم مدارکمو بده با این شرایط هم جایی رو نمی شناسین که بهم معرفی کنین؟ |