آکادمیا کافه
زمان مناسب برای iBT/IELTS و GRE - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+--- موضوع: زمان مناسب برای iBT/IELTS و GRE (/Thread-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-iBT-IELTS-%D9%88-GRE)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: زمان مناسب برای iBT/IELTS و GRE - mr.h.gm - 27-08-2013

ببخشید من انقدر سوال می کنم :/
میشه دقیقا بگید برای گرفتن یه نمره خیلی خوب در تافل و GRE چه مدت زمانی باید سنگین مطالعه کرد ؟
Blur عزیز نظرشون این بود 1 سال برای GRE و 4 ماه برای تافل !
منظورم تافل بالای 100 هست و GRE وربال بالای 500 و ریاضی 800 و انشا بالای 5.
شما برای سطح زبان Advanced لطف کنید زمان بگید Smile
و یه سوال دیگه اینکه به نظرتون کنار درسم و معدل کارشناسیم لازمه روی این تافل و GRE وقت بزارم یا راه حل بهتر اینه که سبک کار کنم تا اتمام لیسانس و بعد به جای شرکت کردن در کنکور ارشد برم GRE و TOEFL بخونم و با معدل کارشناسی خیلی بالا اپلای کنم ؟

[برش] مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT - Leyla_Bahari - 28-08-2013

سلام؛ دوستان یه مشکل ناجوری برام پیش اومده که نیاز اساسی به مشورت باهاتون دارم
من دو هفته پیش تافل دادم و انتظار نمره ی بالای 100 داشتم، اما در کمال ناباوری امروز ایمیل اومده که اسپیکینگ امتحان ضبط نشده و مجبورم دوباره امتحان رو با ووچر مجانی که دادن بدم!!!!!!!! Sad
از طرفی 18 آبان قراره جی آر ای بدم و الان دارم براش میخونم. حالا موندم که تاریخ تافل مجدد رو چه زمانی انتخاب کنم؟؟
با توجه به موارد زیر، میخواستم نظرتون رو بدونم
- قصد دارم تمام انتخاب هام رو دانشگاه های آمریکا و کانادا بزنم
- نتایج جی آر ای حدود 40 روز بعد به دانشگاه ها میرسه یعنی حدودا 28 آذر (درسته؟!)
- نتایج تافل حدود 20 روز بعد به دانشگاه ها میرسه
- خودم نظرم اینه که حدود 20 روز بعد از جی آر ای، تافل بدم تا هم فرصت کافی برای خوندن دوباره ی تافل داشته باشم و هم نتایج دو تا امتحان با هم به دانشگاه ها برسه. نظرتون چیه؟؟
نیازمند راهنمایی های بی دریغ تون هستم Sad

RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT - blur - 28-08-2013

(28-08-2013, 08:36 PM)'Leyla_Bahari' نوشته: سلام؛ دوستان یه مشکل ناجوری برام پیش اومده که نیاز اساسی به مشورت باهاتون دارم
من دو هفته پیش تافل دادم و انتظار نمره ی بالای 100 داشتم، اما در کمال ناباوری امروز ایمیل اومده که اسپیکینگ امتحان ضبط نشده و مجبورم دوباره امتحان رو با ووچر مجانی که دادن بدم!!!!!!!! Sad
از طرفی 18 آبان قراره جی آر ای بدم و الان دارم براش میخونم. حالا موندم که تاریخ تافل مجدد رو چه زمانی انتخاب کنم؟؟
با توجه به موارد زیر، میخواستم نظرتون رو بدونم
- قصد دارم تمام انتخاب هام رو دانشگاه های آمریکا و کانادا بزنم
- نتایج جی آر ای حدود 40 روز بعد به دانشگاه ها میرسه یعنی حدودا 28 آذر (درسته؟!)
- نتایج تافل حدود 20 روز بعد به دانشگاه ها میرسه
- خودم نظرم اینه که حدود 20 روز بعد از جی آر ای، تافل بدم تا هم فرصت کافی برای خوندن دوباره ی تافل داشته باشم و هم نتایج دو تا امتحان با هم به دانشگاه ها برسه. نظرتون چیه؟؟
نیازمند راهنمایی های بی دریغ تون هستم Sad

سلام فاصله ش کمترم باشه با جی آر ای بهتره ولی نهایتا همین زمانی که خودتون گفتین دیرتر نشه چون ممکنه با ددلاین ها به مشکل بربخورین.

RE: زمان مناسب برای iBT/IELTS و GRE - Leyla_Bahari - 28-08-2013

(28-08-2013, 08:54 PM)'blur' نوشته:
سلام فاصله ش کمترم باشه با جی آر ای بهتره ولی نهایتا همین زمانی که خودتون گفتین دیرتر نشه چون ممکنه با ددلاین ها به مشکل بربخورین.

ممنون
من 9 نوامبر GRE دارم. الان آخرین تاریخی که برای تافل اعلام شده 24 نوامبره (یعنی 15 روز بعد GRE ایم) و فقط امیربهادر جا داره. شما توصیه میکنید همین رو ثبت نام کنم؟ (با توجه به اینکه خیلی از امیربهادر و کیفیت آزمونش چیزای خوبی نشنیدم) یا اینکه بذارم تاریخ های اواخر نوامبر و اوایل دسامبر هم باز بشن و اونا رو ثبت نام کنم؟
ممنون

RE: زمان مناسب برای iBT/IELTS و GRE - blur - 28-08-2013

(28-08-2013, 09:20 PM)'Leyla_Bahari' نوشته:
ممنون
من 9 نوامبر GRE دارم. الان آخرین تاریخی که برای تافل اعلام شده 24 نوامبره (یعنی 15 روز بعد GRE ایم) و فقط امیربهادر جا داره. شما توصیه میکنید همین رو ثبت نام کنم؟ (با توجه به اینکه خیلی از امیربهادر و کیفیت آزمونش چیزای خوبی نشنیدم) یا اینکه بذارم تاریخ های اواخر نوامبر و اوایل دسامبر هم باز بشن و اونا رو ثبت نام کنم؟
ممنون

من در مورد اوضاع امیربهادر چندان اطلاعی ندارم و اگه مطمئنین اونجا براتون اذیت کننده میشه که صبر کنین تاریخ بعدی ثبت نام کنید که احتمالا یک هفته بعدش باشه....اگه نه همینو ثبت نام کنین.

[برش] سوالات اولیه و کلی برای آشنایی با آزمون GRE - edram - 15-10-2013

با سلام
دوستم تازه ارشد قبول شده و زبانش در حد دبیرستانه
ایا میتونه در طول 3 سال زبان کار کنه و نمره تافل بالای 95 و جی ار ای بالای 310 بیاره؟
ایا با زبان ضعیف میشه ISI داد؟
با تشکر

RE: سوالات اولیه و کلی برای آشنایی با آزمون GRE - Torkan - 15-10-2013

(15-10-2013, 09:50 AM)'edram' نوشته: با سلام
دوستم تازه ارشد قبول شده و زبانش در حد دبیرستانه
ایا میتونه در طول 3 سال زبان کار کنه و نمره تافل بالای 95 و جی ار ای بالای 310 بیاره؟
ایا با زبان ضعیف میشه ISI داد؟
با تشکر

سه سال یعنی یه دنیا دوست عزیز
به قطع میشه فقط باید کار کنه روشون به خصوص اول تافل رو بده تموم کنه بعد بشینه رو جی ار ای کار کنه
جی ار ای رو بذاره اخر یعنی سال اخر با فراغ بال اگه وقت زیاد داشت که چه بهتر
معمولا بهتره وقتی رو جی ار ای متمرکز میشی کار دیگه ای نکنی اگه نمره خوب بخوای!
سوال دومتون اینجا مربوط نیس کاش تو جای خودش میپرسیدین ولی کار نشد نداره خوب ولی یکم سخته یعنی حتما باید یه ادیتور قوی داشته باشین

RE: سوالات اولیه و کلی برای آشنایی با آزمون GRE - edram - 15-10-2013

(15-10-2013, 10:23 AM)'Charming' نوشته:
سه سال یعنی یه دنیا دوست عزیز
به قطع میشه فقط باید کار کنه روشون به خصوص اول تافل رو بده تموم کنه بعد بشینه رو جی ار ای کار کنه
جی ار ای رو بذاره اخر یعنی سال اخر با فراغ بال اگه وقت زیاد داشت که چه بهتر
معمولا بهتره وقتی رو جی ار ای متمرکز میشی کار دیگه ای نکنی اگه نمره خوب بخوای!
سوال دومتون اینجا مربوط نیس کاش تو جای خودش میپرسیدین ولی کار نشد نداره خوب ولی یکم سخته یعنی حتما باید یه ادیتور قوی داشته باشین

با تشکر از پاسخ شما
البته میدونم کلاس خیلی بهتره ولی دوستم میتونه تو خونه درس بخونه؟؟ یا برای تافل آیا کلاس های غیر حضوری یا انلاین وجود داره؟؟
با تشکر

RE: سوالات اولیه و کلی برای آشنایی با آزمون GRE - Torkan - 15-10-2013

(15-10-2013, 12:47 PM)'edram' نوشته:
با تشکر از پاسخ شما
البته میدونم کلاس خیلی بهتره ولی دوستم میتونه تو خونه درس بخونه؟؟ یا برای تافل آیا کلاس های غیر حضوری یا انلاین وجود داره؟؟
با تشکر

دوست خوب بنده از کلاس صحبتی به میان نیاوردم و همواره تاکیدم بر SELF-STUDY هستش
دوست خوب اینجا تاپیک جی ار ای هستش و بهتره از بحث منحرف نشیم ولی من جوابتون رو مختصر میدم
متاسفانه کلاسها اکثرا دنبال سود و منفعت و وقت گیر هم هستن به خاطر همون گفتم که سه سال خوبه
شما اگه واقعا زبانتون خوب نیس چند جلسه به نظرم برین کار کنین تا یه چیزایی دستتون بیاد و بعد با استفاده از همین فروم به راحتی میتونین قدم به قدم پیش برین
اگه زبانتون خیلی ضعیفه پیشنهادم اینه این کلاسهایی که هست یه چند ترم میرین جلو تا یه حدی که بقیش رو میتونین خودتون ادامه بدین
وگرنه اگه زیانتون در حد متوسط هستش خودتون هدف گذاری کنین و با منابع غنی که دوستان زحمت کشیدن همینجا قرار دادن برین جلو
هر چقدر بخونین همونقدر نمره میگیرین
پیروز باشی

[برش] ثبت نام GRE General - siavash_2210 - 13-11-2013

سلام دوستان من تا حالا واسه GRE هیچی نخوندم یعنی نمیدونستم چیه اصلا، الان 2 ترمم مونده که مدرک لیسانسمو بگیرم به نظرتون کی ثبت نام کنم بهتره؟ ثبت نامش مثل همین کنکور خودمونه؟یعنی از سایت سنجش میشه اقدام کرد؟ من الان یه سر به سایت زدم از GRE خبری نبود، به نظر شما من امسال میتونم یه نمره قابل قبول از GRE و TOFEL بیارم؟ واسه آمریکا و کانادا فقط TOFEL کافیه درسته؟ دیگه IELTS نمیخواد که؟