آکادمیا کافه
آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی (غیر از بحث هزینه ها) - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: کارنامه و مدارک تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+---- موضوع: آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی (غیر از بحث هزینه ها) (/Thread-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C-%D8%BA%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4

RE: آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی (غیر از بحث هزینه ها) - شیرین گ - 26-09-2015

با عرض سلام 

من کارشناس ارشد آموزش پرستاری از دانشگاه علوم پزشکی  همدان هستم و شهریور ۹۳ فارغ التحصیل شدم. می خوام واسه PhD خارج از ایران apply کنم.
من بعد از اینکه از مقطع کارشناسی فارغ التحصیل شدم دو سال طرح اجباری نیروی انسانی وزارت بهداشت رو گذروندم و بعد از اون هم نزدیک دو سال قرار دادی کار کردم.
برا آزاد کردن دانشنامه ام الان مراجعه کردم. اولش گفتند مدرک دو سال طرح و تعهدت رو به همراه مدرک موثقی که نشان دهنده کار برای وزارت خونه است که سرجمع سه سال بشه برامون بیار تا دانشنامه رو برات آزاد کنیم. پرسیدم اون دو سال طرحی که گذروندم فبوله .... تاکید کردند بله همون قبوله.
بعد از سه هفته دوندگی مدارک رو براشون بردم. میگه قبول نیست. این طرح خدمت باید بعد از ارشدت باشه نه بعد از کارشناسیت.
لذا این تنها برا آزاد کردن مدرک کارشناسیت به کار میاد. 
رفتم سایت معاونت آموزشی وزارت بهداشت و فایل pdf راهنمای آزاد سازی دانشنامه رو گرفتم. هیچ صحبتی راجع به این مساله نشده.
این هم لینکش:
http://edd.behdasht.gov.ir/uploads/178_343_Dastoor_Mojavez.htm
دوباره مراجعه کردم میگه ما نمی دونیم برو تهران وزارت بهداشت از خودشون سوال کن !!!!
از طرف دیگه هم میگن از طریق ثبت نام تو وزارت کار و عدم کاریابی اقدام کن. من دقیقا کجا باید ثبت نام کنم. توی گوگل که سرچ می کنم چندین سایت ثبت نام کاریابی میاد.
 اگه بخوام دانشنامه ام ر و با پرداخت هزینه آزاد کنم دقیقا باید چی کار کنم ؟؟ اینجا هیچ اطلاع درستی به من نمی دن. این مبلغ و چه طوری باید پرداخت کنم ؟؟ن مبلف 
الان این مبلغ چقدره و چه تغییری کرده؟ من چقدر باید پرداخت کنم؟؟؟ لینک رو هم بدید ممنون میشم.

خواهش می کنم جوابمو بدینننننن 
Sad

الان قیمت ها همینه که تو این لینکه ؟؟؟ :
http://www.academiacafe.com/pf/attachment.php?aid=1861

RE: آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی (غیر از بحث هزینه ها) - farfari - 18-10-2015

(26-09-2015, 04:59 PM)شیرین گ نوشته: با عرض سلام 

من کارشناس ارشد آموزش پرستاری از دانشگاه علوم پزشکی  همدان هستم و شهریور ۹۳ فارغ التحصیل شدم. می خوام واسه PhD خارج از ایران apply کنم.
من بعد از اینکه از مقطع کارشناسی فارغ التحصیل شدم دو سال طرح اجباری نیروی انسانی وزارت بهداشت رو گذروندم و بعد از اون هم نزدیک دو سال قرار دادی کار کردم.
برا آزاد کردن دانشنامه ام الان مراجعه کردم. اولش گفتند مدرک دو سال طرح و تعهدت رو به همراه مدرک موثقی که نشان دهنده کار برای وزارت خونه است که سرجمع سه سال بشه برامون بیار تا دانشنامه رو برات آزاد کنیم. پرسیدم اون دو سال طرحی که گذروندم فبوله .... تاکید کردند بله همون قبوله.
بعد از سه هفته دوندگی مدارک رو براشون بردم. میگه قبول نیست. این طرح خدمت باید بعد از ارشدت باشه نه بعد از کارشناسیت.
لذا این تنها برا آزاد کردن مدرک کارشناسیت به کار میاد. 
رفتم سایت معاونت آموزشی وزارت بهداشت و فایل pdf راهنمای آزاد سازی دانشنامه رو گرفتم. هیچ صحبتی راجع به این مساله نشده.
این هم لینکش:
http://edd.behdasht.gov.ir/uploads/178_343_Dastoor_Mojavez.htm
دوباره مراجعه کردم میگه ما نمی دونیم برو تهران وزارت بهداشت از خودشون سوال کن !!!!
از طرف دیگه هم میگن از طریق ثبت نام تو وزارت کار و عدم کاریابی اقدام کن. من دقیقا کجا باید ثبت نام کنم. توی گوگل که سرچ می کنم چندین سایت ثبت نام کاریابی میاد.
 اگه بخوام دانشنامه ام ر و با پرداخت هزینه آزاد کنم دقیقا باید چی کار کنم ؟؟ اینجا هیچ اطلاع درستی به من نمی دن. این مبلغ و چه طوری باید پرداخت کنم ؟؟ن مبلف 
الان این مبلغ چقدره و چه تغییری کرده؟ من چقدر باید پرداخت کنم؟؟؟ لینک رو هم بدید ممنون میشم.

خواهش می کنم جوابمو بدینننننن 
Sad

الان قیمت ها همینه که تو این لینکه ؟؟؟ :
http://www.academiacafe.com/pf/attachment.php?aid=1861

سلام  دوست عزیز
اینکه گفتند کار کردنتون باید بعد از ارشد باشه درسته...شما با اون سابقه کارتون فقط میتونید برای آزاد کردن مدرک کارشناسی ازش استفاده کنید..در مورد ثبت نام تو موسسه های کاریابی ام باید بگم که همچین قانونی در وزارت بهداشت و رشته های علوم پزشکی وجود نداره نمیدونم چرا همچین حرفی رو به شما زدن!هزینه ها هم فعلا به روال سابق برگشته یعنی هموم قیمت هایی هست که از سال 73 (اگر اشتباه نکنم) اعلام شده..برای من هزینه آزاد کردن مدرک لیسانسم با احتساب دو سال سابقه کار حدود 500 تومن شد که البته طرح رشته ی ما اختیاری بود

RE: آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی (غیر از بحث هزینه ها) - Faezeh_M - 14-01-2016

(29-07-2015, 07:12 PM)tahmineh_1992 نوشته: سلام 
من امروز رفتم امور فارغ التحصیلان دانشگاه شهید بهشتی برای خرید مدرکم قیمت ها مث قبل شده و میخوام مدرکمو آزاد کنم از من گواهی اشتغال به کار خواستن.رشته ی من طرح اختیاری داره و من 6 ماه از اونو گدروندم وقتی رفتم کارگزینی برای گرفتن گواهی اشتغال به کار گفتن که به طرحی ها نمی دن . به نظرتون الان چون دارم میرم طرح با اینکه اجباری نیست این قضیه دچار مشکل میشه یا اصلا از این 6 ماه کار حرفی نزنم بهتره؟

سلام

هرچند مدت زیادی از پرسشتون گذشته اما ممکنه سوال سایر افراد باشه

برای رشته هایی که طرحشون اختیاریه گواهی اشتغال به کار و مواردی که دانشگاهها از سرناآگاهی تحویل افراد میدن اصلا وجود نداره،شما میتونین بعد از تسویه حساب (صندوق رفاه و....) مدرکتون رو تحویل بگیرن.
برای خود منم همین مسئله پیش اومد که دانشگاه میگفت هر چقدر که از طرحت رو بگذرونی از هزینه ی آزاد کردن مدرکت کم میشه،که بعدش من با وزارت خونه تماس گرفتم گفتن همچین قانونی برای رشته های باطرح اختیاری وجود نداره

موفق باشید

RE: آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی (غیر از بحث هزینه ها) - farfari - 14-01-2016

(14-01-2016, 11:10 AM)Faezeh_M نوشته: سلام

برای رشته هایی که طرحشون اختیاریه گواهی اشتغال به کار و مواردی که دانشگاهها از سرناآگاهی تحویل افراد میدن اصلا وجود نداره،شما میتونین  بعد از تسویه حساب (صندوق رفاه و....) مدرکتون رو تحویل بگیرن.
برای خود منم همین مسئله پیش اومد که دانشگاه میگفت هر چقدر که از طرحت رو بگذرونی از هزینه ی آزاد کردن مدرکت کم میشه،که بعدش من با وزارت خونه تماس گرفتم گفتن همچین قانونی برای رشته های باطرح اختیاری وجود نداره

موفق باشید

دوست عزیز اتفاقا من هم طرحم اختیاری بود و هم اینکه دو سال طرحم جزء سابقه کارم محسوب شد و دو سال از تعهدم کم شد که در نهایت من هزینه دو سال باقیمانده رو برای آزاد کردن مدرکم پرداخت کردم..چیزی به اسم گواهی اشتغال هم لازم نبود،همون گواهی پایان طرح رو داشته باشید کافیه..

RE: آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی (غیر از بحث هزینه ها) - Moji67 - 31-03-2016

(14-01-2016, 11:10 AM)Faezeh_M نوشته: سلام

برای رشته هایی که طرحشون اختیاریه گواهی اشتغال به کار و مواردی که دانشگاهها از سرناآگاهی تحویل افراد میدن اصلا وجود نداره،شما میتونین  بعد از تسویه حساب (صندوق رفاه و....) مدرکتون رو تحویل بگیرن.

موفق باشید

با سلام
با چه شماره ای تماس گرفتید؟ من میخوام بدونم برای آزادسازی با وثیقه حتما باید کارت پایان خدمت داشته باشیم؟
اگه برای سربازی وثیقه بذارم، امکان اینکه با یه وثیقه دیگه ریزنمرات رو بگیرم وجود نداره؟

RE: آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی (غیر از بحث هزینه ها) - Faezeh_M - 31-03-2016

(31-03-2016, 10:35 PM)Moji67 نوشته: با سلام
با چه شماره ای تماس گرفتید؟ من میخوام بدونم برای آزادسازی با وثیقه حتما باید کارت پایان خدمت داشته باشیم؟
اگه برای سربازی وثیقه بذارم، امکان اینکه با یه وثیقه دیگه ریزنمرات رو بگیرم وجود نداره؟

سلام

با اداره ی فارغ التحصیلان تماس بگیرید.....

تا جایی که اطلاع دارم برای طرح هم میشه وثیقه گذاشت و همین طور با وثیقه میشه ریزنمرات و دانش نامه و گواهی فارغ التحصیلی رو گرفت

چون شما طرحتون همون سربازی هم محسوب میشه دیگه نیازی به گذاشتن وثیقه ی مجدد نیست ....

موفق باشید

سوال - Fattaneh238 - 08-02-2018

سلام وقت بخیر من رشته پرستاری خوندم و طرحم اجباریه برای آزاد سازی مدرکم باید چیکار کنم ؟