آکادمیا کافه
آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: IELTS (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-IELTS)
+---- موضوع: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس (/Thread-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%DB%8C%D9%84%D8%AA%D8%B3)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - ahmadpashaei - 23-09-2014

(23-09-2014, 03:13 PM)'نایینی' نوشته: سلام دوستان
کسی از آموزشگاه های ایلتس در اصفهان خبر داره ؟کدوماش خوبه ؟

سلام
آموزشگاه رویش مهر؛ آقای برقی
خ نظر غربی، روبروی اداره تعزیرات  2127 24 36 031

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - نایینی - 24-09-2014

سلام مرسی که جواب دادین .
شما یا یکی از دوستان شما رفته؟راضی بوده؟به نظرتون اول خودم کار کنم بعد برم کلاس
همین آقای برقی که فرمودین استادشه؟

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - niima - 04-10-2014

سلام. از دوستان عزیزم اگه کسی از مازندران اینجا حضور داره لطفا یه استاد خوب جهت آمادگی آیلتس معرفی کنه. با تشکر

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - foadraji - 23-10-2014

سلام
من کلاس های موسسه عشق برتر خوارزمی رفتم. نزدیک به چهار ماه طول کشید. شاید اسم موسسه ش خیلی معروف نباشه ولی من از استادش خیلی راضی بودم. استاد ما خانم فردین بودند که خیلی اکتیو، باسواد و پر انرژی هم بودند. من توصیه میکنم حتما یک جلسه از کلاس های ایشون رو شرکت کنید. ضرر نمیکنید

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - niima - 23-10-2014

تشکر. فقط اگه امکان داره آدرس یا نشونی ازشون بهم بدید.

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - foadraji - 23-10-2014

(23-10-2014, 10:52 AM)'niima' نوشته: تشکر. فقط اگه امکان داره آدرس یا نشونی ازشون بهم بدید.

نیما جان آدرسش میشه: خیابان قیطریه - بلوار اندرزگو - سه راه برادران سلیمانی (همون خیابان حکمت قدیمی) - روبروی مسجد صاحب الامر - موسسه زبان عشق برتر خوارزمی - خانم لیلا فردین هم استادشه

[برش] مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - eliha1 - 03-11-2014

سلام دوستان ازتون سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
من میخوام دوسال دیگه بورسیه بگیرم و میخوام کلاس زبان ثبت نام یکی از شعبه های سفیر خوبه؟فشرده میخوام برم حالا میتونید بهم بگید روزی چندتا لغت حفظ کنم؟ و میتونید راهنماییم کنید چکار کنم دوساله زبانم قوی بشه در حد آیلتس 7 یا 6.5؟ممنون

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - eliha1 - 19-11-2014

سلام خسته نباشید
من الان دانشجوی معماری کارشناسی ترم یک از دانشگاههای آزاد هستم
میخوام برای دوسال دیگه بعد از اتمام درسم حتما از یکی از دانشگاههای کره ی جنوبی بورسیه بگیرم واسم خیلی مهمه
من نمیدونم چکار کنم که زبان نمره ی 7 آیلتس بگیرم زبانم اصلا خوب نیست میخوام از یکم برم کلاس زبان آموزشگاه سفیر توی یکی از شعبه هاش البته نه تهران آموزشگاه خوبی هست؟بهم گفتن دوره های فشرده 18 ماه هست 5 ماه هم آمادگی آیلتس جمعا 23 ماه آماده ای برای امتحان آیلتس حالا من از شما راهنمایی میخوام لطفا کمکم کنید من میتونم دوساله آیلتس در حد نمره 7 بگیرم؟ چجوری باید بخونم؟چه کارایی باید انجام بدم؟چه کتابهایی باید بخونم؟هر کتاب رو توی چه زمانی باید تموم کنم؟در هفته چندتا فیلم انگلیسی ببینم لطفا کمک کنید برام خیلی مهمه
ممنون میشم

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - Andre - 19-11-2014

'eliha1' pid='71528' dateline='1416387031'
نقل قول:
سلام خسته نباشید
من الان دانشجوی معماری کارشناسی ترم یک از دانشگاههای آزاد هستم
میخوام برای دوسال دیگه بعد از اتمام درسم حتما از یکی از دانشگاههای کره ی جنوبی بورسیه بگیرم واسم خیلی مهمه...
به نظر من که فرصت معقولی دارید و می تونید با برنامه ریزی صحیح نمره بسیار بهتری از 7 بیارید. در ابتدا سعی کنید که کلاس متناسب با سطح خودتون برید و همزمان با هر چهار مهارت درگیر باشید. دقت کنید که بعضی کلاس ها فقط وقت و هزینه رو هدر می دهند. پس انتخاب کلاس خیلی مهمه. این به این معنی نیست که کلاس نقش تعیین کننده رو داره و دائم باید درگیر این باشید که اگر فلان جان کلاس میرفتید الان خیلی بهتر بود. برای انتخاب کلاس دقت کنید که اولاً کلاس باید از همسالان شما تشکیل شده باشه. یکی از دوستان در یکی از شهرستان ها به کلاسهای یکی از موئسسات می رفت و نقل کردند که کلاس از دانش آموزان دبیرستان که علاقه ای به یادگیری نداشتن تشکیل شده بود و در ذهن آنها مدرک آموزشگاهی ارزش دو چندانی داشت و با کم کاری و تقلب و این حرفها سعی به کسب مدرک آموزشگاهی (که فقط در موارد خاص داخلی کاربرد دارد) داشتند. دوم اینکه فاصله تا محل زندگی شما معقلول باشد، مثلاً اگر قزوین زندگی می کنید سعی در حضور کلاس های شمال شهر تهران نداشته باشید، چراکه تداوم و پیگری شرط یادگیری است.

شما اگر به سطح و درکی از زبان برسید می تونید از روی منابع خودتون به یادگیری بپردازید. اگر کلاسی که معرفی کردید شرایط گفته شده را داره. خوب ثبت نام کنید و پیگیر باشید.

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - eliha1 - 19-11-2014

خیلی ممنونم بابت راهنماییتون
یکشنبه میخوام برم تعیین سطح توی همون آموزشگاه سفیر راستش من محل زندگیم کرجه ولی یکم آموزشگاه خود کرج بهم دوره یک آموزشگاه نزدیکتر پیدا کردم اینجا بهتره یا خود کرج برم؟و روز تعیین سطح یعنی ازشون بپرسم که برای این کلاسهای فشردتون چه سنهایی هستن یا اینکه کسایی که کلاس فشرده زبان میرن مثل من نیاز دارند که قوی بشن توی زبان و زود باید مدرک بگیرن؟ آخه کلاس فشردشون سه هفته در ماه هست و هر روزی از هفته سه ساعته که سه روز در هفته کلاسهاشونه و 18 ماه دوره ی فشرده و 5 ماه دوره ی آمادگی آیلتس هست
واقعا ممنونم که به سوالم جواب دادید