آکادمیا کافه
وضعیت فاند برای رشته معماری - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: رشته‌های تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+--- انجمن: عمران، معماری و شهرسازی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B9%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%8C-%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%D8%B4%D9%87%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C)
+--- موضوع: وضعیت فاند برای رشته معماری (/Thread-%D9%88%D8%B6%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - sanay - 06-03-2014

متاسفانه بچه های معماری خیلی کمند...
من می خوام امسال اپلای کنم هر چند که رزومه قوی ندارم[عکس: blush.gif]
لیسانش معماری از دانشگاه زنجان معدل 14
فوق لیسانس معماری دانشگاه غازی آنکارا معدل 3 از 4
دو مقاله که تو ایران چاپ شد و دو تا در ترکیه که یکیش از پایان ناممه
حدود 10 سال سابقه کار در ایران و ترکیه در رشته خودم
مدرک زبان ندارم فعلا (ولی اگه دو سه ماه بخونم 6 یا 6/5 می یارم)
چند تا توصیه نامه خوب دارم از اساتید معماری ترکیه و ایران

اسکیس و راندوم بد نیست
اتوکد رو مسلطم و تری دی مکس رو دارم یاد می گیرم...

تو رو خدا بچه های معماری یه کم فعال تر باشن[عکس: confused.gif]

RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - مهرانه - 16-09-2014

سلام 
آیا مفاله ای که ارائه داده میشه حتما باید چاپ شده باشه؟!
ممنون که پاسخ میدید.

RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - Mohammadsr - 29-09-2014

سلام بنده دانشجوی رشته کارشناسی پیوسته معماری دانشگاه آزاد کرمان هستم معدلدل کارشناسیم 19/78 هست دو تا مقاله ISI دارم نمره ایلتسم هم 7/9 هست هنوز امتحان GRE ندادم ولی با فرض اینکه خیلی خوب بشم می خواهم برای دانشگاه های کره جنوبی بورسیه بگیرم البته زبان کره ای رو هم کاملا و خیلی خوب بلدم  به نظر شما می تون به من هم بورسه کاملو بدن واگه می شه مثلا کدوم دانشگاه ها SNU ، یون سی یا .... چه رنگ دانشگاهی قبول می شم ؟ و اگه بخوام فاند بگیرم چی ؟
ممنون می شم راهنماییم کنید.

RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - eliha1 - 27-01-2015

سلام خسته نباشید من چندتا سوال با اجازه بپرسم
من میخوام از یکی از دانشگاههای کره جنوبی بورسیه بگیرم چندتا سوال راجع بع پورتوفولیو دارم اینکه کارای کاردانیم زیاد قوی نیستن ولی بهتر نیست اونارو هم با کد و 3d max از اول بکشم و شیت بندیش کنم و رارندوشون کنم ؟و کارای کارشناسیم هم همینطور؟چندتا کار حداقل باید توی پورتوفولیوم داشته باشم؟بعد میگید کارا باید حرفه ای باشه میشه یکم بیشتر توضیح بدید که چقدر حرفه ای باشه و میشه یک نمونه کار بذارید ؟آیا باید مثل این نمونه کار باشن؟ببخشید من کد و 3d max بلد نیستم ولی کد رو تا حدودی بلدم میشه بهم کتابی چیزی برای آموزش حرفه ایش معرفی کنید؟برای دریافت بورسیه کره ی جنوبی چندتا نرم افزار و چه نرم افزارهایی رو بهتره بلد باشم؟
http://mitchsahl.com/wp-content/uploads/2012/12/Page1.jpg

RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - Mohammadsr - 27-01-2015

(27-01-2015, 02:32 PM)'eliha1' نوشته: سلام خسته نباشید من چندتا سوال با اجازه بپرسم
من میخوام از یکی از دانشگاههای کره جنوبی بورسیه بگیرم چندتا سوال راجع بع پورتوفولیو دارم اینکه کارای کاردانیم زیاد قوی نیستن ولی بهتر نیست اونارو هم با کد و 3d max از اول بکشم و شیت بندیش کنم و رارندوشون کنم ؟و کارای کارشناسیم هم همینطور؟چندتا کار حداقل باید توی پورتوفولیوم داشته باشم؟بعد میگید کارا باید حرفه ای باشه میشه یکم بیشتر توضیح بدید که چقدر حرفه ای باشه و میشه یک نمونه کار بذارید ؟آیا باید مثل این نمونه کار باشن؟ببخشید من کد و 3d max بلد نیستم ولی کد رو تا حدودی بلدم میشه بهم کتابی چیزی برای آموزش حرفه ایش معرفی کنید؟برای دریافت بورسیه کره ی جنوبی چندتا نرم افزار و چه نرم افزارهایی رو بهتره بلد باشم؟
http://mitchsahl.com/wp-content/uploads/2012/12/Page1.jpg

خب چیزی که مسلمه هر چی بیشتر بلد باشین و کارتون حر فه ای باشه بهتره برای مد و تری دی مکس و وی ری یه کتاب بهتون معرفی می کنم که خیلی خوبه خودم بیشترشو خوندم اسمش کاربرد نرم افزارهای ترسیمی برای معماران و مهندسین475 صفحه داره جلدشم سفید و قرمز رنگه کتاب کم یابی نیست باید بتونی تو کتاب فروشی ها پیداش کنی.

RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - *Sky* - 27-01-2015

(27-01-2015, 02:39 PM)'Mohammadsr' نوشته:
خب چیزی که مسلمه هر چی بیشتر بلد باشین و کارتون حر فه ای باشه بهتره برای مد و تری دی مکس و وی ری یه کتاب بهتون معرفی می کنم که خیلی خوبه خودم بیشترشو خوندم اسمش کاربرد نرم افزارهای ترسیمی برای معماران و مهندسین475 صفحه داره جلدشم سفید و قرمز رنگه کتاب کم یابی نیست باید بتونی تو کتاب فروشی ها پیداش کنی.

این کتاب خیلی خوبه. تالیف مهندس امیر کنعانی هست.

RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - ben - 15-02-2015

سلام ممنون میشم راهنمایئم کنیدمن امسال دارم برای دکترای معماری اقدام می‌کنم تقریبا همه‌چیم آمادس پورتفولم،..، و برای آزمون تافل و جی‌آرای ثبت‌نام کردم فقط من مقاله ندارم،[size=12pt] سوالام اینه آیا این نقطه ضعف بزرگی حساب می‌شه و باعث نگرفتن پذیرش و فاند می‌شه؟ البته با وقتی‌ که رو زبانم گذشتم انتظار نمرهٔ بالا دارم تنها چیزی که ندارم مقالست[/size][size=12pt]با تشکر[/size]

RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - anis - 26-02-2015

سلام من دانشجوی رشته معماری با معدل 16 از دانشگاه ازاد هستم به دنبال فاند گرفتن در مقطع فوق در المان هستم ایا میتونم با ی نمره زبان خوب و دادن مقاله از ی دانشگاه متوسط فاند بگیرم .ایا میتونم شانس م برای دیگر کشورها امتحان کنم لفا راهنمایی کنید

RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - Mehran28 - 26-02-2015

(26-02-2015, 06:42 PM)'anis' نوشته: سلام من دانشجوی رشته معماری با معدل 16 از دانشگاه ازاد هستم به دنبال فاند گرفتن در مقطع فوق در المان هستم ایا میتونم با ی نمره زبان خوب و دادن مقاله از ی دانشگاه متوسط فاند بگیرم .ایا میتونم شانس م برای دیگر کشورها امتحان کنم لفا راهنمایی کنید

سلام
تحصیل در دانشگاهای آلمان به صورت رایگان هست و شما فقط باید هزینه زندگی خودتون رو تامین کنید، این یه دلیل که گرفتن فاند در دانشگاهای آلمان مشکل هست و دلیل دیگه کلی تر هست و اینکه که کلا در مقطع فوق لیسانس گرفتن فاند مشکل هست و درصد کمی شانس دارند که فاند بگیرند، از ایران اگر شما یه نگاهی به نتایج پذیرش بندازی بیشتر دانشجوهای شریف و دانشگاه امیر کبیر تونستن فاند در این مقطع بگیرند اون هم با معدل خوب و رزومه قوی، که بعضی هاشون هم باز نتونستن فاند بگیرند.
موفق باشید/

RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - Emir - 26-02-2015

(26-02-2015, 06:42 PM)anis نوشته: سلام من دانشجوی رشته معماری با معدل 16 از دانشگاه ازاد هستم به دنبال فاند گرفتن در مقطع فوق در المان هستم ایا میتونم با ی نمره زبان خوب و دادن مقاله از ی دانشگاه متوسط فاند بگیرم .ایا میتونم شانس م برای دیگر کشورها امتحان کنم لفا راهنمایی کنید
با سلام , با تشکر از مهران عزیز .
در رشته معماری درسته مقاله مهمه ولی مهمتر از همه این پرتفلیو و نمره زبان شماست که شانستون رو تعیین میکنه . شما از پرتفلیوی خودتون اصلا نگفتین .
در ضمن فاند در رشته های هنری و معماری در مقطع دکتری رقابتی هست چه برسه به ارشد , یعنی نسبت یه رشته های فنی فاند گرفتن یکم سخت و مشکل هست .
با تشکر