![]() |
پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری (/Thread-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%82%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%A8%D9%87-PhD-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C) |
RE: پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - Paradise4 - 06-05-2012 سلام ببخشید من یک سوال داشتم. در سایت دانشگاه ها دو نوع phd گفته می شود: research and teaching assistant در مقطع Phd. با توجه به اینکه phd by research هم در خیلی دانشگاه ها وجود داره. این رشته چه فرقی با دوتای اول داره و دیگه اینکه شرایط کاری برای phd by research در آینده چطوری هست ؟ ممنون RE: پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - amin_mb - 06-05-2012 (06-05-2012, 11:37 AM)Paradise4 نوشته: سلام ببخشید من یک سوال داشتم. در سایت دانشگاه ها دو نوع phd گفته می شود: research and teaching assistant در مقطع Phd. با توجه به اینکه phd by research هم در خیلی دانشگاه ها وجود داره. این رشته چه فرقی با دوتای اول داره و دیگه اینکه شرایط کاری برای phd by research در آینده چطوری هست ؟دوست عزیزم، متاسفانه متوجه منظور شما نشدم ولی .... یکسری کشورها مثل استرالیا و انگلستان دکترا فقط Research هست که معمولا 3 سال طول میکشه! یک Research Proposal در پروسه پذیرش تعریف میشه و مستقیما شما روی اون موضوع شروع به تحقیق می کنید! البته مواردی را خودم در جریانش بودم که موضوع جدید بوده و استاد می گفت که خودم برای دانشجویانم کلاس م یگذارم ولی نه اون کلاسی که شما واحد بگیری و بگذرونی! ولی پوزیشن هایی در دانمارک یا نروژ دیدم که اون ها هم فقط شما روی پروژه کار می کنید و 3 سال طول دوره دکتری هست! بعضی کشورهای اروپایی هم درس می گذرونید و هم روی موضوع مشخص کار می کنید که درس ها در راستای همون پروژه تعریف شده و مشخص هست! ولی آمریکا و کانادا هم کلاس هست و هم تحقیق! ولی اول باید Course بگذرونید و پس از امتحان وارد تحقیق شوید! ممنون میشم منظورتان را از انواع PhD بیشتر توضیح دهید! موفق و موید باشید! RE: پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - Paradise4 - 06-05-2012 ممنون از توضیحاتتون مثلا در دانگاه های کانادا در رشته های phd همون طور که گفتم دو مدل Phd ارائه می شود که research assistantو teaching assistant گفته می شود. اخیرا در دانشگاه تهران دانشجو phd by research می گیرند. آیا این دوره مانند research assistant در دانشگاه های کشورهای دیگه هست ؟ RE: پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - amin_mb - 06-05-2012 (06-05-2012, 11:53 AM)Paradise4 نوشته: ممنون از توضیحاتتوندوست عزیزم، جسارتا فکر می کنم، شما دارید اشتباه می کنید! دستیار پژوهش (RA = Research Assistant) و دستیار تدریس (Teaching Assistant= TA) نوعی از PhD نیستند، بلکه نوعی از فاند و بورس هستند! یعنی اگه شما Teaching Assistant بشید کمک هزینه ای بابت کمک به تدریس ، برگه صحیح کردن و ... دریافت خواهید کرد یا کمک هزینه RA برای دستیاری در انجام تحقیقات استاد هست! همونطور که مشخص هست، نوع بورس یا فاند هستند نه نوع PhD! ولی PhD by Research همون نوعی هست که خدمتتون در مورد دکتری در استرالیا و انگلستان عرض کردم! فقط تحقیق می کنند و واحدی مشخص و تعیین شده ، پاس نخواهد شد! میشه متن کاملی که شامل این دو تا کلمه میشند را اینجا کپی کنید تا دقیق تر بشه نظر داد! دوستان با تجربه تر هم بهتر از من می تونند راهنمایی کنند، شاید من اشتباه می کنم! RE: پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - nani123 - 29-06-2012 (06-05-2012, 11:45 AM)amin_mb نوشته: دوست عزیزم، متاسفانه متوجه منظور شما نشدم ولی .... سلام و ممنون از اطلاعات مفيدي كه مي دين. من ليسانس كامپيوتر با معدل 14.72 دارم.تو شرايط پذيرش دكتراي مستقيم يكي از دانشگاه هاي امريكاگفته بود GPA 3.5/4 لازمه..در كنار داشتن GRE GENERAL وTOEFL يا ايلتس...شما اطلاعي دارين كه با داشتنSUBJECT GRE ميشه جبران معدل كرد يا نه؟در ضمن ممنون ميشم راههايي كه از طريق اون شانس گرفتن فاند براي دكتراي مستقيم بيشتر ميشه رو بگين.. RE: پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - m.ost - 29-06-2012 سلام دوست عزیز گفته میشه که معدل پایین رو میشه با نمره خوب در آزمون GRE جبران کرد. بعضی رشته ها سابجکت دارن و برای بعضی لازم نیست. اما نوعه جنرال امتحان رو همه باید بدن.(برای دانشگاه های آمریکا) برای دکترای مستقیم معمولا از شما انتظار نمیره که مقاله داشته باشین و سایر شرایطتتون سنجیده میشه. در نتیجه داشتن معدل بالا، نمره GRE خوب، نمره بالا در آزمون زبان، نمرات دروس تخصصی بالا همه در افزایش شانس شما موثره. حالا بر فرض اگر معدل یک نفر پایین باشه باید اون رو با نمرات بالا در آزمون GRE پوشش بده. برای اطلاع بیشتر در زمینه گرفتن فاند به انجمن کمک هزینه و تماس با استادان مراجعه کنید. RE: پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - nani123 - 01-07-2012 (29-06-2012, 02:56 PM)m.ost نوشته: سلام دوست عزیزممنون از پاسختون..شما اينو مطمئنيد كه GRE Subject خوب ميتونه معدل رو جبران كنه ؟چون تو جواب ايميلم كه اينو پرسيده بودم بم گفتن ما نمي تونيم در مورد اين برنامه هامون به شما پيش زمينه اي بديم RE: پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - m.ost - 01-07-2012 سلام من اصلا نمیتونم به شما بگم صد در صد مطمئنم ![]() شما الان معدلتون رو کاریش نمیتونی بکنی. پس برای این که شانس پذیرشتون بیشتر بشه باید سایر فاکتورهایی که مورد نظر کمیته پذیرش هست رو تقویت کنین. برای اطلاعات بیشتر تاپیک تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند رو مطالعه کنین. RE: پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - Dr.Roya - 22-09-2012 سلام دوستان، راهنمایی ها عالی بودن ،سوال من اینکه آیا کسی هست اینجا که راجب پذیرش مستقیم لیسانس برق الکترونیک به PhD از South Dakota state university چیزی بدونه ؟ ![]() RE: پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - Babak - 22-09-2012 در چنین مواردی که به اطلاعات در مورد یک دانشگاه خاص نیاز دارید، توصیه من اینه که به سایت دانشگاه مراجعه کنید و از طریق خود سایت دانشگاه سعی کنید اطلاعات رو بدست بیارید. طبق اطلاعات داده شده در سایت دانشگاه در این آدرس و در قسمت Admission Requirements ظاهرا این امکان وجود داره که شما بدون داشتن مدرک فوق درخواست پذیرش دکترا در رشته برق بکنید. |