آکادمیا کافه
انتقال یا Transfer بین دانشگاههای امریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: انتقال یا Transfer بین دانشگاههای امریکا (/Thread-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%DB%8C%D8%A7-Transfer-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4

RE: انتقال یا Transfer بین دانشگاههای امریکا - pejman99 - 16-06-2015

سلام
من از یک دانشگاه تو امریکا پذیرش با فاند گرفتم و با اون برای ویزا اقدام کردمو الان کلییر شدم.
در حین پروسه کلیرنس یک دانشگاه دیگه هم بهم فاند داده که من آفرشونو اکسپت کردم ولی هنوز I-20 برام نفرستاده. الان میخوام برم امریکا اونجا انتقالی بگیرم برای دانشگاه دوم. میخوام بدون برای انتقالی باید از دانشگاه دوم هم I-20 داشته باشم یا نه فقط با نامه پذیرش می تونم درخواست انتقالی بدم بعد دانشگاه دوم برام I-20 جدید صادر کنه؟
چون به دانشگاه دوم زنگ زدم و جریانو گفتم اونا گفتن که باید بیای امریکا دانشگاهی که باهاش برای ویزا اقدام کردی درخواست بدی تا سویستو آزاد کنه بعد ما سویس جدید برات صادر کنیم. می خواستم ببینم الان دیگه نیاز نیست دانشگاه دوم I-20 برام صادر کنه و یهو همون I-20 جدید برای انتقالی کافیه دیگه؟

RE: انتقال یا Transfer بین دانشگاههای امریکا - M1KE - 16-06-2015

برای گرفتن ویزا و تا رفتن به دانشگاه اول که به I20 دانشگاه دوم نیازی نخواهید داشت. بعد از اون باید در دانشگاه اول درخواست انتقال SEVIS بدین. زیر انجمن SEVIS رو نگاه کنید تاپیکی داره با عنوان انتقال SEVIS که مراحلش رو توضیح داده. به نظرم پست های قبلی همین تاپیک رو هم بخونید که بازه های زمانی رو رعایت کنید.

RE: انتقال یا Transfer بین دانشگاههای امریکا - pejman99 - 18-06-2015

(16-06-2015, 05:33 PM)'M1KE' نوشته: برای گرفتن ویزا و تا رفتن به دانشگاه اول که به I20 دانشگاه دوم نیازی نخواهید داشت. بعد از اون باید در دانشگاه اول درخواست انتقال SEVIS بدین. زیر انجمن SEVIS رو نگاه کنید تاپیکی داره با عنوان انتقال SEVIS که مراحلش رو توضیح داده. به نظرم پست های قبلی همین تاپیک رو هم بخونید که بازه های زمانی رو رعایت کنید.

مرسی از پاسختون.
من به دانشگاه مبدا میل زدم جریانو گفتم و پرسیدم نیازه اونجا باشم که هنوز جوابی ندادن. حالا میخوام بدونم من الان میتونم با ویزای دانشگاه اول مستقیما برم دانشگاه دوم. (یعنی می خوام بلیط برای دومی بگیرم) چون توی همین فروم یکی از دوستان گفت افسر فرودگاه چک میکنه که برای کجا I-20 داریم ولی خوب شنیدم بدون حضور تو دانشگاه مبدا فقط با تلفن میشه کارای انتقالی انجام داده.
حالا سوالم اینه که من میتونم مستقیما برم یه ایالت دیگه که I-20 مال اونجا نیست؟ (حدالقل اول برم دانشگاه مقصد بعد اگه نیاز حضوری برای انتقالی بود میرم دانشگاه مبدا)

RE: انتقال یا Transfer بین دانشگاههای امریکا - pejman99 - 18-06-2015

(18-06-2015, 10:15 AM)'pejman99' نوشته:
مرسی از پاسختون.
من به دانشگاه مبدا میل زدم جریانو گفتم و پرسیدم نیازه اونجا باشم که هنوز جوابی ندادن. حالا میخوام بدونم من الان میتونم با ویزای دانشگاه اول مستقیما برم دانشگاه دوم. (یعنی می خوام بلیط برای دومی بگیرم) چون توی همین فروم یکی از دوستان گفت افسر فرودگاه چک میکنه که برای کجا I-20 داریم ولی خوب شنیدم بدون حضور تو دانشگاه مبدا فقط با تلفن میشه کارای انتقالی انجام داده.
حالا سوالم اینه که من میتونم مستقیما برم یه ایالت دیگه که I-20 مال اونجا نیست؟ (حدالقل اول برم دانشگاه مقصد بعد اگه نیاز حضوری برای انتقالی بود میرم دانشگاه مبدا)

الان من که به دانشگاه مبدا جریانو گفتم که می خوام انتقالی بگیرم و با توجه به اینکه پروسه کلیرنس من تموم شده و هفته بعد پاسپورتمو قراره بفرستم برای صدور ویزا امکانش هست که یه وقت تو این مدت دانشگاه مبدا بخواد I-20 منو کنسل کنه؟!!!
آخه این کار اصلا با عقل من یکی جور درنمیاد!! ولی چون توی همین فروم یکی از دوستان یه همچین احتمالی داده بود واسه همین پرسیدم که مطمئن شم.

RE: انتقال یا Transfer بین دانشگاههای امریکا - M1KE - 18-06-2015

به نظرم بهتر بود الان بهشون اطلاع نمی دادید ولی دیگه کاریه که شده و ایشالا که کار خاصی نمی کنند. قاعدتا اگر سفارت متوجه بشه بعد از کلیرنس I20 جدیدی گرفتین میتونه کلیرنس شما رو به تاخیر بیاندازه تا اون رو هم بررسی کنه. بوده مواردی که فرد برای گرفتن ویزا به سفارت رفته ولی دوباره کلیرنس خورده که احتمال اون برخوردن به موضوعی بوده که بار اول  بررسی نشده بوده. این کار معمولا برای جلوگیری از پذیرش در زمینه غیر حساس و گرفتن ویزا و سپس رفتن به زمینه ای حساس در دانشگاه دیگه هست. دیگه به نظرم با دانشگاه اول مکاتبه نکنید تا قضیه مسکوت بمونه تا بیاد درخواست شما به اطلاع کمیته پذیرش و استاد و غیره برسه و در موردش تصمیم بگیرند یه مقدار زمان میبره.

RE: انتقال یا Transfer بین دانشگاههای امریکا - Simon2007 - 19-06-2015

(18-06-2015, 01:33 PM)'pejman99' نوشته:
الان من که به دانشگاه مبدا جریانو گفتم که می خوام انتقالی بگیرم و با توجه به اینکه پروسه کلیرنس من تموم شده و هفته بعد پاسپورتمو قراره بفرستم برای صدور ویزا امکانش هست که یه وقت تو این مدت دانشگاه مبدا بخواد I-20 منو کنسل کنه؟!!!
آخه این کار اصلا با عقل من یکی جور درنمیاد!! ولی چون توی همین فروم یکی از دوستان یه همچین احتمالی داده بود واسه همین پرسیدم که مطمئن شم.

سلام

برای انتقال هم مبدا و هم مقصد باید گزینه ترانسفر در دانشگاهشون جاری باشه در غیر اینصورت شما نمیتونید ترانسفر کنید. اکثر دانشگاه ها میگن برای ترانسفر لازمه فرد یک ترم در دانشگاه ما بخونه و بعد منتق شه. شما باید قبل از هر اقدامی این دو نکته رو در دانشگاه هاتون بررسی می کردید. اعلام زودهنگام این قضیه بهدانشگاه ممکنه ویزای شما رو در خطر قرار بده. ممکن هم هست اونها نشنیده بگیرند. چیزی که مسلمه تا نرید سفارت مشخص نمیشه چه رویه ایی در پیش گرفتند. اگر دانشگاه ها گزینه ترانسفر در مقطع مورد نظر شما داشتند بهترین راه اینه که 1 ماه از تاریخ شروع زودتر تشریف ببرید به دانشگاه اول و بعد حضوری اقدام کنید. اینکه هر فردی تونسته باشه مثلا با تلفن کار به این مهمی رو انجام بده میتونه فقط یک استثنا باشه و استثنا یعنی چیزی که شامل حال همه نمیشه. 

RE: انتقال یا Transfer بین دانشگاههای امریکا - MaMi - 19-06-2015

تا جایی که من اطلاع دارم، اگر شما از دانشگاه A و B پذیرش داشته باشید و با I-20 که از دانشگاه A دریافت کردید، ویزا دریافت کنید، پس از ورود به امریکا میتونید با هماهنگی با دانشگاه A و B، به دانشگاه B انتقالی بگیرید یا همون اصطلاحا transfer کنید و نیازی به گذروندن یک ترم در دانشگاه A نیست. این کار هم عملا در کمتر از 1 ساعت قابل انجام هستش (چون فقط باید دانشگاه A سویس شما رو غیرفعال و دانشگاه B سویس شما رو فعال کنه) و تعدادی از دوستان، این کار رو حتی تلفنی هم انجام دادند (این موضوع بستگی به نحوه برخورد کارکنان International Office هر دو دانشگاه داره).