آکادمیا کافه
قدردانی از کاربران مفید - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86)
+--- انجمن: نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D9%87%D8%A7%D8%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- موضوع: قدردانی از کاربران مفید (/Thread-%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: قدردانی از کاربران مفید - AVA - 28-02-2012

یک زمانی میشد برای قدردانی اسم تک تک اعضال فعال و مطلع رو در فروم اینجا نوشت ولی مدتیه که تعدادشون اینقدر زیاد شده که من یکی فکر می کنم اگه بخوام ازشون قدردانی کنم ممکنه اسمی رو از قلم بندازم و نتونم حق مطلب رو ادا کنم. به همین دلیل این پیام من خطاب به بهنوش ها، امین ها، امیر حسین ها ، سعید ها و .... هست که صادقانه و خالصانه اطلاعاتشون رو در مجموعه ای به اشتراک میذارن که همه یک هدف روشن و والا رو در اون دنبال می کنن.

از همه این دوستان صمیمانه تشکر می کنم و امیدوارم در زندگی علمی و شخصی خودشون روزهایی پر از بهروزی، موفقیت، تندرستی و شادمانی رو پیش رو داشته باشند Smile

RE: قدردانی از کاربران مفید - Babak - 28-02-2012

راستش من هم در چند ماه اخیر چند بار خواستم که از کاربران تشکر کنم، اما به خاطر این که شاید اسم بعضی‌ها از قلم بیافته این کار رو نکردم. این پست رو هم ارسال کردم که بگم که من قدردان زحمات بی‌نظیر خیلی از شما دوستانی هستم که خالصانه در راه کمک به بقیه و پیشرفت علم و دانش و تحصیلات تلاش می‌کنید و اطلاعات خوب‌تون رو به اشتراک می‌گذارید.
امتیازهای مثبتی که به پست‌های شما می‌دم به پاسداشت زحمات خوب شماست. برای همگی آرزوی موفقیت و برای کشورمون و مردم‌ ایران آرزوی سربلندی، صلح و پیشرفت علمی دارم.

RE: قدردانی از کاربران مفید - Bahram - 16-03-2012

لازمه از دو تن از کاربران خوبمون، MaMi و Behnoush بابت وقتی که میذارن تا مطالب مفیدی به فروم اضافه کنند نهایت تشکر رو بکنم.

RE: قدردانی از کاربران مفید - amirhossein.gh - 16-03-2012

منم از محمد و بهنوش عزیز بابت مطالب جالبشون تشکر میکنم
الحق و الانصاف آدمای زحمت کشی هستین شما دو تن !

RE: قدردانی از کاربران مفید - amin_mb - 27-04-2012

با سلام خدمت بر و بچ!
بارها در این تاپیک از اعضای فعال این سایت که صادقانه دارند فعالیت می کنند، تقدیر شده! ولی بد نیست هر از چند گاهی مروری بشه!

حتی چندین بار به خاطر زحمات زیادی که بهنوش برای اطلاع رسانی و مطالب مفیدش کشیده، ازش تقدیر به عمل اومده ولی تازگی ها نمی دونم متوجه شدید یا خیر! تا کنون 8 نفر از اعضای ثبت نام شده به فروم دعوت شده از طرف ایشون هستند و آمار بسیار شگفت انگیزی است! دست مریضاد! Smile

همچنین جا داره از آوا عزیز هم به خاطر آپلود کتابها و منابع مفید زیادی که تا حالا زحمتشو کشیده تشکر و قدردانی کنم! واقعا کار طاقت فرسایی است! خدا قوت! Smile

و سپاس فراوان از کلیه کاربرانی که با حضور سبز خودشون به فروم رونقی دوچندان می بخشند!

RE: قدردانی از کاربران مفید - Behnoush - 27-04-2012

(27-04-2012, 04:11 PM)amin_mb نوشته: با سلام خدمت بر و بچ!
بارها در این تاپیک از اعضای فعال این سایت که صادقانه دارند فعالیت می کنند، تقدیر شده! ولی بد نیست هر از چند گاهی مروری بشه!

حتی چندین بار به خاطر زحمات زیادی که بهنوش برای اطلاع رسانی و مطالب مفیدش کشیده، ازش تقدیر به عمل اومده ولی تازگی ها نمی دونم متوجه شدید یا خیر! تا کنون 8 نفر از اعضای ثبت نام شده به فروم دعوت شده از طرف ایشون هستند و آمار بسیار شگفت انگیزی است! دست مریضاد! Smile

همچنین جا داره از آوا عزیز هم به خاطر آپلود کتابها و منابع مفید زیادی که تا حالا زحمتشو کشیده تشکر و قدردانی کنم! واقعا کار طاقت فرسایی است! خدا قوت! Smile

و سپاس فراوان از کلیه کاربرانی که با حضور سبز خودشون به فروم رونقی دوچندان می بخشند!
مرسی امین شما لطف داری و خیلی انرژی میدی بهمون Smile اینجا فعالیت کردن خیلی حس خوبی داره و خوشحال میشم اگه حتی به یک نفر کمک کرده باشم.

منم از آوا تشکر میکنم . واقعا همونجور که امین گفتن دانلود و آپلود این همه کتاب و منابع خیلی زحمت داره .

RE: قدردانی از کاربران مفید - MaMi - 27-04-2012

دقیقا، من هم میخواستم از بهنوش عزیز بابت زحماتی که میکشه، تقدیر و تشکر کنم...واقعا آمار تعداد کاربرای دعوت شده از طرف ایشون، دست نیافتنی است Wink
همچنین، جا داره دوباره از آوای عزیز بابت آپلود کتاب های مفید قدردانی کنم Smile واقعا جای دستمریزاد داره این حرکت
امیدوارم این دو دوست گرامی، بازگشت این کمک ها رو در دنیای واقعی دریافت کنند Smile

RE: قدردانی از کاربران مفید - Karim - 27-04-2012

آوا و بهنوش عزیز/ منم از شما و بقیه دوستان تشکر فراوان می کنم امیدوارم همیشه موفق ، سربلند ، سلامت و شاد باشید

پ.ن: امیدوارم این ارسال من خلاف مقرارت نبوده باشه، چون برخی فاروم ها ارسال پست بمنظور تشکر خلاف مقرراته

مرسی

RE: قدردانی از کاربران مفید - akbar_saeedi - 03-05-2012

سلام دوستان
همه کاربران اینجا دو دسته اند، شامل دسته اول، دوم و سوم......شکلکها فعال نیست،علامت خنده!!
دسته اول دوستانین که اکثرا چند سالیه ک با برنامه این مسیرو جلو اومدن و اکثرشون یا اون طرفن یا ب زودی میرن.....این دوستان سرشار از اطلاعات و تجربه اند و صحبت ها و نظراتشون پخته شدس و کمک کننده های اصلی این دوستانن مثل خود حاج بابک،امیرحسین،آقاسعید،بهنوش خانم و ...
دسته دوم در بعضی زمینه ها اطلاعات خیلی خوبی دارن ولی تجربشون کمتر از اولیاس و این دسته کارشون سنگینه،هم مولد فکر و اندیشه اند،هم مصرف کننده!

دسته سوم افرادین که خیلی وقت نیست ک پا به عرصه گذاشتن و هرچند انگیزشون باالاس ولی باید زمان بگذره تا حرفاشون بوی پختگی و تجربه و تخصص بده و نمونه بارزش خود شخص شخیص بنده .
با کمال احترام ما بیشتر میل داریم مصرف کننده تجارب گرانقدر شما باشیم تا اینکه روزی بشه کم کم وارد دسته اول هم بشیم،راستش دوست داریم کمک کنیم ها... ولی همون دوستی خاله خرسه میشه...پس بهتره شاید ماهها،با تواضع شاگردی کنیم و البته متشکر و قدردان همه دسته ایها باشیم..

RE: قدردانی از کاربران مفید - amin_mb - 24-06-2012

از Soilman عزیز به خاطر زحماتی که برای فروم کشیده سپاسگزاری می کنم، دستش را هم به گرمی می فشرم. Big Grin

و لقب جدید ایشون Elite Member ای را هم خدمتش تبریک میگم.

ایشاء... موفقیت های روزافزونش در دنیای واقعی
ارادت