![]() |
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا (/Thread-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D8%B2%D9%86-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) |
RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - Nabijamali - 07-10-2014 ممنون از شما خیلی بهم کمک کردید۰پیس بنابراین خودم نمیتونم خودم ساپورت کنم حتی اگه وضع مالی خوبی داشته باشم ومدارکی ارایه بدم به سفارت که ممکنه بخوام در امریکا سرمایه گذاری کنم وخودم میتونم خرج خودم وخانوادم رو بدم ونیازی به کمکهای دولت امریکا ندارم۰ ایا اگه بتونم اینو اثبات کنم تسریعی در صدور ویزا خواهد داشت۰با سپاس RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 07-10-2014 در اون مرحله اول که پرونده در NVC هست حامی مالی می بایست در آمریکا باشه و مالیات رد کرده باشه ولی بعد از اینکه به مرحله سفارت رسید خود شما هم می تونید به صورت جداگونه مدارکی مبنی بر تمکن مالی ارائه بدین که البته فکر نمی کنم دیگه تاثیر خیلی خاصی داشته باشه چون در این کلاس مهاجرتی سخت گیری خاصی در مرحله سفارت اعمال نمیشه (در مقایسه با غیر مهاجرتی ها) و اگر بتونید در اون مرحله اول متقاعدشون کنید در مرحله بعدی هم مشکلی نخواهید داشت. (07-10-2014, 02:03 AM)'Nabijamali' نوشته: ممنون از شما خیلی بهم کمک کردید۰پیس بنابراین خودم نمیتونم خودم ساپورت کنم حتی اگه وضع مالی خوبی داشته باشم ومدارکی ارایه بدم به سفارت که ممکنه بخوام در امریکا سرمایه گذاری کنم وخودم میتونم خرج خودم وخانوادم رو بدم ونیازی به کمکهای دولت امریکا ندارم۰ RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - lily nil - 24-11-2014 سلام دوستان من با یه آقای آمریکایی یکساله که در ارتباطم بزودی قراره ترکیه برای اولین بار همو ببینیم اون پیشنهاد داده که تو همین دیدار اول تو ترکیه ازدواج کنیم بعدم من رو انتقال بده به آمریکا با توجه به اینکه از رابطمون فقط یکسال میگذره و اینم اولین باره که همو ملاقات میکنیم اگر ازدواج کنیم با عجله برای اداره مهاجرت آمریکا شک برانگیز نیست آیا و بعدا مشکل بوجود نمیاد اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه ممنون RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 24-11-2014 اینطور نیست که به محض ازدواج، ایشون بتونند شما رو به آمریکا انتقال بدن و ممکنه حدود یک سالی زمان ببره. اگر ایشون آمریکایی هستن که می تونند برای شما درخواست ویزای نامزدی کنند هم سریع تر درست میشه و هم در چند ماهی که در آمریکا هستید می تونید شناخت بهتری از ایشون و شرایط خانوادگی و کاری و غیره ایشون به دست بیارین و اگر پشیمون شدین برگردین. به چنین ازدواج های نوپایی معمولا گرین کارت مشروط دو ساله داده میشه و تمدید اون منوط به پایدار موندن ازدواج هست مگر اینکه طلاق به دلایل خارج از اراده افراد و تحت شرایط خاصی صورت گرفته باشه. با توجه به اینکه برای ویزای نامزدی داشتن مدارکی مثل عکس مشترک یا کلن مدارکی که نشون بده رابطه موردنظر یک مبنا و پایه ی قبلی داشته لازمه، خوبه که این سفر اولیه فقط برای شناخت اولیه و تهیه مستندات آشنایی (!) باشه. تاپیک مراحل کلی دریافت ویزای نامزدی و گرین کارت از راه ازدواج رو هم نگاه بد نیست. (24-11-2014, 04:52 PM)'lily nil' نوشته: سلام دوستان من با یه آقای آمریکایی یکساله که در ارتباطم بزودی قراره ترکیه برای اولین بار همو ببینیم اون پیشنهاد داده که تو همین دیدار اول تو ترکیه ازدواج کنیم بعدم من رو انتقال بده به آمریکا با توجه به اینکه از رابطمون فقط یکسال میگذره و اینم اولین باره که همو ملاقات میکنیم اگر ازدواج کنیم با عجله برای اداره مهاجرت آمریکا شک برانگیز نیست آیا و بعدا مشکل بوجود نمیاد اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه ممنون RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - Madridista - 24-12-2014 سلام دوستان اگر یکی به صورت دانشجویی بره آمریکا بعد همونجا بعد 6 ماه با یک شهروند آمریکا ازدواج کنه، چه مدت زمان می بره تا گرین کارت 2 ساله و مشروط رو بدن؟ به نظرتون بهتره که اول دانشجویی بره بعد همونجا ازدواج کنه یا از ایران اقدام کنه بهتره؟ کدوم زمان بیشتری می بره ؟ RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - بانوي مهاجر - 25-12-2014 سلام من يك و نيم ساله كه در امريكا هستم.با ويزاي نامزدي اومدم و ازدواج امريكايي رو ثبت كرديم و من كرين كارتم رو دريافت كردم.ما خطبه عقد ايراني رو همون بدو ورود من جاري كرديم اما جون همسر من شناسنامه ايراني نداره نتونستيم اون رو در شناسنامه من ثبت كنيم، از طرفي موقع ازدواج امريكايي من فاميلي خودم و به فاميلي همسرم تغيير دادم و روي كرين كارتم اون فاميلي شوهرم درج شده. حالا سؤالم اينه كه با توجه به اينكه من در شناسنامه ايراني ام هنوز مجرد محسوب ميشم اما در كرين كارتم فاميلي جديد(فاميلي همسرم) هست أيا ميتونم بيام ايران و بركردم؟ ميدونم كه الان مي فرمايين خوب همسرم بره شناسنامه بكيره و ما عقدمون رو ثبت كنيم اما ايشون الان ٣٣ سالشونه و بدر و مادرشون از هم جدا زندكي ميكنن و هيج ارتباطي ندارن، بدر اروبا هستش، و در واقع امكان اينكه ايشون براش درخواست بده تقريبا محاله، أيا با اينكه ايشون اسم و فأميل ايراني دارن، من ميتونم با ايشون ازدواج نوع دختر ايراني و بسر امريكايي انجام بدم؟ از نظر قانون ايران قبول ميكنن؟؟ ممنون ميشم ازتون راهنمايي ام كنين، واقعا شرايط سختي برام بوجود اومده، سباسكذارم RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 26-12-2014 شما شخصا مشکلی نخواهید داشت. بیشتر مشکلات ازدواج غیر ایرانی مربوط به فرزندان میشه. کلیت موضوع به این شکله که ایران ازدواج غیر ایرانی شما رو در صورتی که در شناسنامه تون به صورت رسمی ثبت نشده باشه به رسمیت نمی شناسه ولی مشکلی هم با اون نداره. در این حالت دولت ایران تعهدی در قبال صدور شناسنامه برای فرزندان شما نخواهد داشت و دولت کشور دیگه (در اینجا آمریکا) رو مسوول اون می دونند. به عبارتی اگر شما با یک دانمارکی یا سوئدی هم ازدواج کرده بودید ولی در شناسنامه ثبت نشده بود فرزندان شما از نظر دولت ایران دانمارکی و سوئدی به حساب می آمدند و برای رفت و آمد به ایران باید ویزای ایران رو بگیرند ولی خود شما مشکلی ندارید و می تونید رفت و آمد کنید. همین طور همسر شما در صورتی که غیر ایرانی باشند نمی تونند به واسطه ازدواج غیر ایرانی، تابعیت ایران رو بگیرند مگر اینکه با قوانین ایران ابتدا مسلمان بشن و بعد ازدواج ایرانی کنند. البته در مورد شما چون همسرتون ایرانی هستند ذاتا در این مورد مشکلی نداره و اگر ایشون بتونند ایرانی بودنشون رو در آینده ثابت کنند می تونند شناسنامه شون رو بگیرند و به دنبال اون فرزندان شما هم شناسنامه ایرانی بگیرند. در حال حاضر با توجه به اینکه به نظر نمیرسه همسرتون قصد ایران رفتن داشته باشند مشکل چندانی برای ایشون و شما وجود نداره. تنها مشکل رفت و آمد احتمالی فرزندان تون در آینده به ایران هست که باید با ویزا انجام بشه. (25-12-2014, 08:03 PM)'بانوي مهاجر' نوشته: سلام [برش] لاتاری 2013 - سارا1394 - 31-12-2014 سلام خسته نباشيد يكي از دوستان من با يه شهروند امريكايي كه ايراني هست ازدواج كرده و در حال حاضر در ايران زندگي مي كنه و يك فرزند هم داره چطور اين خانم ميتونه براي اقامت خودش و فرزندش اقدام كنه ؟ ممنون مي شم كامل توضيح بدين ، از سفارت امريكا در كشورهاي اطراف بايد اقدام كنه ؟ آيا به تنهايي با فرزندش مي تونه به امريكا بره ؟ چه ميزان پول بايد همراه خودش داشته باشه ؟ حكايت هاي دولت شاملش مي شه ؟ مرسي RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 01-01-2015 ایشون می بایست مراحل گرفتن گرین کارت از راه ویزای ازدواج رو که در اینجا توضیح دادم پیگیر بشن که مشمول خودشون و فرزندشون میشه و برای این گروه هم معمولا پرونده هاشون زود به نتیجه میرسه. (31-12-2014, 09:56 PM)'سارا1394' نوشته: سلام خسته نباشيد RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - okay1 - 20-03-2015 ضمن عرض عدب و خسته بباشید به تمامی هم فرومی ها
میخواستم بدونم کسی اطلاعاتی راجبه مدارک کامل و تمامی فرم های مورد نیاز و واکسن ها برای ویزای نامزدی داره
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
|