![]() |
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- انجمن: تحصیل در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- موضوع: شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) |
RE: شانس گرفتن پذیرش مقطع فوق لیسانس از دانشگاههای المان - yousefgun3 - 22-07-2015 با سلام من 25 سالمه، معدل دیپلم من 18.23 هستش و لیسانس مهندسی صنایع (Industrial Engineering) ام رو توو گرایش برنامه ریزی و تحلیل سیستمها با معدل 15.10 گرفتم(سال فارغ التحصیلی=1391). خدمت سربازیم رو انجام داده ام. زبان انگلیسیم خوبه و در سال 2015 آیلتس 6.0 گرفتم. زبان آلمانی هم هشت ماهه دارم میخونم و الان مدرک A2 دارم. دو تا توصیه نامه از اساتیدم دارم و انگیزه نامه و رزومه ام هم کامله. میخوام در آلمان در مقطع ارشد یکی از زیر شاخه های رشته مهندسی صنایع مثل برنامه ریزی و کنترل پروژه، مدیریت پروژه و یا رشته های مشابه رو به زبان انگلیسی بخونم. شانس گرفتن پذیرش و یا حتی بورس برای من چقدره؟ شهر یا دانشگاه خاصی رو پیشنهاد می کنید؟ برای افزایش احتمال گرفتن بورس و پذیرش چیکار کنم بهتره (نمره آیلتس بهتر، مقاله نوشتن، پروپوزال نوشتن و پیدا کردن استاد برای حمایت)؟ با تشکر فراوان یوسف RE: شانس گرفتن پذیرش مقطع فوق لیسانس از دانشگاههای المان - rulany - 22-07-2015 (22-07-2015, 03:51 PM)yousefgun3 نوشته: با سلام سلام به نظر من ، بهتره شما یا آیلتس تون را بالاتر ببرید یا اینکه حداقل B1 آلمانی را بگیرید . صد البته اگر مدرک زبان آلمانی داشته باشید شانس پذیرشتون خیلی خیلی بالاتر میره و تقریبا با معدل شما میشه گفت قطعیه . برای بورس هم زیاد بهش فکر نکنید .خیلی شانس ندارید ، نه شما ، تقریبا اکثر دانشجوهایی که برای ارشد اقدام میکنند خیلی شانس ندارند RE: شانس گرفتن پذیرش مقطع فوق لیسانس از دانشگاههای المان - m.ariaboy - 23-07-2015 دوباره سلام دوستان عزیز ی سوال از خدمت شماهم داشتم از دوستای دیگم پرسیدم ولی میخوام ب ی جمع بندی کامل برسم بنظرتون من برای ارشد بشینم آلمانی بخونم یا انگلیسی معدل 15.5 دانشگاه سراسری رزومم بد نیست کار عملی با ریکامند صنعتی دارم آلمانی بخونم کارم بعد از ترم 2 صد در صد هست،ممکنه کل هزینمو ساپورت نکنه ولی نصفشم بدن بسه، درست میگم؟؟ پذیرشم صد در صد هستش؟؟؟ اگه انگلیسی بخونم چطور احتمال پیدا کردن کار برای ترم دو ب بعد کم هست باشه هم کارای سخت با حقوق خیلی کم و درسته؟؟ احتمال قبولیم چقدر هستش تو دانشگاه های انگلیسی زبان با رایگان؟؟ واقعا کلافه شدم آلمان اومدنم قطعی شده هزینشم دارم فقط بین این دوتا زبان موندم،تا شنبه ساعت 8 صبح باید تصمیم بگیرم اونم با کلی اصرار که قبول کنن اسممو بنویسن ،چون احتمالا پر شدنش هست شما اگه برمیگشتید اول اومدنتون به آلمان قبل از اومدن چکار میکردید؟؟؟المانی یا انگلیسی المانی رو هم تو 4.5ماه یا 3 تا کورس هفته ای قرار اموزش بدن ممنون اگه راهنماییم کنید RE: شانس گرفتن پذیرش مقطع فوق لیسانس از دانشگاههای المان - Mehran28 - 24-07-2015 (23-07-2015, 11:46 PM)m.ariaboy نوشته: دوباره سلام دوستان عزیزسلام نمیشه گفت المانی بخونی پذیرشت صد در صد هست ولی میشه گفت اگر برای تحصیل در دورهای آلمان اقدام کنی شانست به نسبت انگلیسی بیشتره. خوبیش اینه بدیش اینه شما وقتت رو فقط بذاری رو زبان المانی محدود به کشور آلمان و کشوری که اون زبان رو داره میشی. برعکس انگلیسی که در اکثر کشورهای غیر انگلیسی زبان هم شما میتونی پذیرش بگیری، فکرات رو بکن ببین اگر فقط هدفت کشور آلمات هست منطقی هم هست که آلمانی رو بخونی و شانست هم بالاتر میره. شما انگلیسی یا آلمانی بخونی برای کار فرق نداره باید زبان اون کشور رو بلد باشی کسی نمیاد برای کار مدرک شما رو ببینه که دوره تحصیلیتون به چه زبانی بوده که زبان المانی رو میشه تو دو سال در محیطش مسلط شد. پس صرفا با این خاطر از الان زبان المانی رو بخوای بخونی منطقی به نظر نمیاد. اگر آلمان اومدن شما قطعی هست دیگه جای شک نداره زبان خود آلمان رو یاد بگیرید و سواد انگلیسی خودتون رو هم در حد متوسط برسونید کافیه. اگر من قرار باشه فقط برای یه کشور مثل آلمان اقدام کنم و هدفم فقط آلمان باشه زبان آلمانی رو انتخاب می کنم. موفق باشی/ RE: شانس گرفتن پذیرش مقطع فوق لیسانس از دانشگاههای المان - ForeverBlue - 24-07-2015 (19-07-2015, 02:30 AM)arashglory نوشته: سلام میخواستم بدونم کسی میتونه لیست دانشگاههای رشته computer science مقطع کارشناسی ارشد رو واسم بزاره خیلی لازم دارم ممنون دوست گرامی با مراجعه به سایت daad در این صفحه، میتوانید جستجو کنید. ضمنا نتایج پذیرش در همین سایت را هم میتوانید ببیند. RE: شانس گرفتن پذیرش مقطع فوق لیسانس از دانشگاههای المان - razmoon - 01-08-2015 (30-07-2014, 11:41 PM)Mr-Voltage نوشته: خب این مورد بستگی به کار و زمان شما داره. به طبع هزینه ندادن و همین جا تو ایران مدرک رو گرفتن بهتره.ببخشید کسی که از بوخوم پذیرش داشتند چطور برای دوره زبان رفتند دورتموند؟امکان جابه جایی برای دوره زبان هست؟ RE: شانس گرفتن پذیرش مقطع فوق لیسانس از دانشگاههای المان - Shihan - 01-08-2015 (01-08-2015, 01:08 PM)razmoon نوشته: ببخشید کسی که از بوخوم پذیرش داشتند چطور برای دوره زبان رفتند دورتموند؟امکان جابه جایی برای دوره زبان هست؟ من کجا گفتم دورتمند؟!!! ضمناً دوره زبان هر دانشگاه باشی باید هموجا بمونی مگر اینکه بری از دانشگاهی دیگر به همراه رشته خودت و مورد نظر تغییر بدی که نیاز به کلی دوندگی داره. RE: شانس گرفتن پذیرش مقطع فوق لیسانس از دانشگاههای المان - anis - 06-08-2015 سلام من میخواستم برای رشته معماری شاخه شهرسازی برای دانشگاه اشتوتگارد اپلای کنم من معدلم 15.81 و 1 مقاله در کنفرانس بین الملی دارم وایلتس که احتمالا بتونم 6 یا 6.5 بگیرم میخواستم بپرسم اول اینکه شانس من چقدر برای این دانشگاه و اینکه سطح دانشگاه چجوره و اینکه اگر اطلاعاتی راجبع این دانشگاه دارین راهنمایی کنید..ممنون RE: شانس گرفتن پذیرش مقطع فوق لیسانس از دانشگاههای المان - Shihan - 07-08-2015 (06-08-2015, 11:02 PM)anis نوشته: سلام من میخواستم برای رشته معماری شاخه شهرسازی برای دانشگاه اشتوتگارد اپلای کنم من معدلم 15.81 و 1 مقاله در کنفرانس بین الملی دارم وایلتس که احتمالا بتونم 6 یا 6.5 بگیرم میخواستم بپرسم اول اینکه شانس من چقدر برای این دانشگاه و اینکه سطح دانشگاه چجوره و اینکه اگر اطلاعاتی راجبع این دانشگاه دارین راهنمایی کنید..ممنون شانست متوسطه، نمیشه دقیق گفت شانست بالاست اما اگر بتونی نمره زبان اخد کنی شانست بالا خواهد رفت، البته در وب سایت از داشتن پورتفیلیو صحبتی نشد.ولی بهتره داشته باشی دو دوره گرایشهای معماری در ارشد در این دانشگاه ارائه میشه اینجا و اینجا رو چک کن. RE: شانس گرفتن پذیرش مقطع فوق لیسانس از دانشگاههای المان - anis - 07-08-2015 پرتفیلو یعنی باید کارام البوم کنم بعد چجوری باید بفرستم و اینکه میشه ی دانشگاهی را معرفی کنید که شانس پذیرش بالاتر باشه با شرایط من |