آکادمیا کافه
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87)

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - M1KE - 23-05-2014

خب اون موسسه ها سعی می کنند سطح توقع شما رو انقدر پایین بیارن که اگر از دانشگاه 1000 ام هم برای شما پذیرش گرفتن شما خوشحال بشین. اینکه زودتر از یک دانشگاهی پذیرش بگیرید هم مهم هست ولی وقتی موقعیت تحصیل در جای بهتری باشه چرا که نه. در کل خودتون پیگیر کارها باشین به نظرم بهتر هست.

دانشگاه کنکوردیا دانشگاه خوبی هست و دکترای روانشناسی رو داره و در اینجا در مورد نیازمندی هاش صحبت شده. برای دانشگاه کنکوردیا می بایست معدل تون دست کم 3.0 بوده باشه که برای شما هست و برای زبان می بایست یا دست کم تافل 90 آورده باشین و در هر چهار مهارت هم بالای 20 شده باشین یا هم که دست کم آیلتس 6.5 آورده باشین ولی در هر چهار مهارت هم کمتر از 6.5 نشده باشین (اینجا رو نگاه کنید). در عمل برای اینکه بتونید در هر چهار مهارت دست کم 6.5 بشین می بایست زبان تون در حدود 7.0 باشه.

انگیزه نامه و توصیه نامه و ترجمه مدارک هم از دیگر نیازمندی های این دانشگاه هست و اگر بتونید استادی رو پیدا کنید که شما رو برداره به شما فاند هم داده میشه (در قالب TA یا RA) همین طور اشاره کردن که اگر در زمان تحصیل مقاله بدین به شما کمک هزینه داده میشه.

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - bahman_6113 - 27-05-2014

سلام خدمت همه دوستاني كه اينجا اينقدر زحمت ميكشند
خواهش ميكنم به سوالم جواب بديد
من كارشناسي مهندسي نرم افزار با معدل پايين ١٣.٢ از دانشگاه آزاد دارم. حدود ٦ سال سابقه كار مرتبط دارم. تافل ibt با نمره ٩٠ دارم و دنبال فاند هم نيستم. به نظرتون ميتونم از يكي از دانشگاههاي كانادا براي ارشد پذيرش بگيرم؟ دانشگاه خاصي رو توصيه مي كنيد؟ يا به نظرتون بقيه كشورها را مد نظر قرار بدم؟
ممنون از همتون كه انقدر زحمت ميكشيد

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - Sasannaghieh - 30-05-2014

سلام دوستان.لطفا راهنماییم کنید. 
[align=right]ترم 7 دانشگاه غیر انتفاعی اشرفی/رشته عمران-عمران 
با معدل 18.18/شاگرد اول 
امتحان زبان قصدشو دارم 
سابقه کار 6 ماه +مدارک بتن/سفتکاری/اتوکد از فنی حرفه ای
روی مقاله کارمیکنم

کلا دنبال فاند کامل هستم؟چقدر شانس دارم و برای جه دانشگاه هایی؟
باتوجه به اینکه دانشگاه فعلیم غیرانتفاعی هست مشکلی وجود داره؟
مرسی

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - hamsad - 30-05-2014

سلام 
من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد کنترل ار دانشگاه شیراز هستم. لیسانسم هم الکترونیک بوده. معدل ارشدم 16.80 و معدل 15.06 است. تصمیم گرفتم برای پذیرش آمریکا اقدام کنم. یه مقاله برای ژورنال دارم می نویسم. زبان هم دارم می خونم ولی هنوز امتحان ندادم. می خواستم بدونم به نظرتون شانسی هست که بتونم از یه دانشگاهه خوب با یه فاند خوب پذیرش بگیرم؟
ممنون

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - pooriya2014 - 31-05-2014

دوستان این جریان شانس پذیرش ب نطر من یکم سخت گیرانه هست چون اکثرا پذیرش میتونیم بگیریم حتی با معدل 12 دانشگاه دوقوز اباد /بوده که میگما فقط باید انتخابمون درست باشه مثل این میمونه که من که معدلم 15 هست به فکر دانشگاه ماساچوست یا کرنل یا کلمبیا یا امثال اینا باشم که حتی با نمرات زبان خیلی بالا هم شانسی ندارم!(خودمو گول نمیزنم) ولی همین دوستم که معدلش 12 بود حتی فاند هم گرفت ! حرفم اینه که معدل و رزومتون باید متناسب باشه با انتخابتون الان دوست قبلی که معدلش 16.80 هست راحت فول فاند میتونه بگیره اگه به usnews  بره و دانشگاه مناسبیو انتخاب کنه!

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - narmin - 10-06-2014

سلام
من لیسانس عمران سازه از دانشگاه تبریز دارم با معدل 16.73، فوق لیسانسم هم معدل بدون پایان نامه وسمینار 17.88 هستش، هنوز امتحان زبان ندادم ولی میدونم می تونم نمره لازم رو بیارم، مقاله هم ندارم ولی تا آخر امسال می تونم یه دونه بنویسم، به نظرتون شانسی برای پذیرش دکتری تو آمریکا دارم؟

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - M1KE - 10-06-2014

معدل هاتون خیلی خوبه و اگر بتونید همون طور که خودتون هم پیش بینی کردین یک مقاله در مجله های معتبر بدین و ترجیحا یکی دو تا هم کنفرانسی که خیلی رزومه خالی نباشه و در کنار تافل حدود 100 و GRE خدود 310 به بالا بگیرین می تونید روی دانشگاه های با رتبه زیر 100 هم امیدوار باشین. این موضوع تا حد زیادی به پیدا شدن استادی که از زمینه کاری شما هم خوشش بیاد بستگی داره به همین دلیل شاید عاقلانه تر باشه که محدوده رتبه هایی که در نظر می گیرین یک مقدار وسیع تر باشه که شانس گرفتن پذیرش بالاتر بره.

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - mehdi.en - 10-06-2014

با سلام. لیسانس عمران آزاد تبریز با معدل 16. و ارشد ژئوتکنیک شریف با معدل 17 دارم . cv تقریبآ قابل قبولی دارم(5 نرم افزار فوق کاربردی مهندسی عمران رو کاملآ مسلطم و حدود 3 سال در یک شرکت بسیار تراز اول راهسازی کار کردم بعلاوه مدرک درجه یک نقشه برداری با مدرک بین المللی دارم) نمره تافل 97 شده و در حال آماده شدن برای gre هستم. اولویت کشور ها هم آمریکا-آلمان-استرلیا هست. احتمال پذیرشم چقدر هست؟ ایا معدل کارشناسی ارشد معدل کارشناسی رو پوشش میده؟

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - soilman - 10-06-2014

دوست عزیز معدلتون خوبه
برای امریکا اگه تافلتون رو ببرید 100 به بالا و gre بالای 300 بیارید شانس خوبی دارید
آلمان که نسبت به دو تای بقیه کمتر سخت تر هست ولی خوب استاد باید پیدا کنید یا پوزیشن
در مورد استرالیا هم مقاله مهم هست و استاد
پس در حالت کلی شما اگه بتونید مقاله ای در ژورنال معتبر چاپ کنید همراه با کنفرانس با توجه به موارد بالا می تونید شانس خودتون رو برای پذیرش همراه با بورس بالا ببرید و خوب البته بعد از اینکه gre تان آماده شد با توجه به نمره تان رنج رنک های مختلف دانشگاه های آمریکا رو امتحان کنید.
(10-06-2014, 10:48 PM)'mehdi.en' نوشته: با سلام. لیسانس عمران آزاد تبریز با معدل 16. و ارشد ژئوتکنیک شریف با معدل 17 دارم . cv تقریبآ قابل قبولی دارم(5 نرم افزار فوق کاربردی مهندسی عمران رو کاملآ مسلطم و حدود 3 سال در یک شرکت بسیار تراز اول راهسازی کار کردم بعلاوه مدرک درجه یک نقشه برداری با مدرک بین المللی دارم) نمره تافل 97 شده و در حال آماده شدن برای gre هستم. اولویت کشور ها هم آمریکا-آلمان-استرلیا هست. احتمال پذیرشم چقدر هست؟ ایا معدل کارشناسی ارشد معدل کارشناسی رو پوشش میده؟

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - mehdi.en - 10-06-2014

ممنون از جوابتون. برای پذیرش دکترا محدودیت سنی وجود داره (27 سااه هستم)؟ من به ارشد سازه ها و بنادر دریایی بسیار علاقه دارم  و مطمئنم که مینونم معدل بهتری بیارم ایا معدل بالاتر ارشد معدل لیسانس رو پوشش میده؟