![]() |
سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7) |
RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - leila.leily - 17-10-2016 سلام من کارشناسی نرم افزار دانشگاه آزاد با معدل 17.82 کارشناسی ارشد نرم افزار دانشگاه آزاد با معدل 17.40 با یک مقاله داخلی در همایش ملی و یک مقاله در ژورنال بین المللی با ایمپکت فکتور ، 0.8 دارم نمره زبان فعلا ندارم 7 سال سابقه کار در زمینه رشته ام دارم به نظرتون می تونم از دانشگاه های امریکا برای دکترا فاند بگیرم؟ RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - raminz - 17-10-2016 (17-10-2016, 11:34 AM)leila.leily نوشته: سلام سلام، معدل های خوبی داری. سابقه پژوهشی هم که داری (البته خب خیلی چشمگیر نیست). الان شما فقط به نمره زبان (تافل و جی آر ای) نیاز داری. سعی کن نمرات بالایی تو این 2 تا آزمون کسب کنی که شانست رو ببری بالا (تافل بالای 100 و جی آر ای بالای 315) با توجه به رشته ای هم که خوندی به نظرم حتماً میتونی فاند بگیری. موقع اپلای هم به نظرم هم برای Computer Engineering درخواست بده و هم Computer Science. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Zohre136888 - 22-10-2016 سلام من لیسانس معماری با معدل ۱۷.۷۸ از دانشگاه خلیج فارس و ارشد مرمت بنا با معدل ۱۶.۶۳ از دانشگاه شهید بهشتی دوتا مقاله ژورنال دارم و دوتا دیگه هم قراره سابمیت کنم تافل هم ۱۰۰یا یکم بالاتر با سابقع کار مرتبط حدود سه سال میخام برا دکتری اقدام کنم اولویتم امریکاست و فاند گرفتن....البته اروپا هم اگه فاند خوب بدن... به نظرتون اقدام کنم نتیجه میگیرم ؟؟؟ کسی تجربه ای داره ..ممنون RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - abiafshar - 25-10-2016 سلام خدوستان. حقیقتش بنده قصد دارم که برای سال بعد در رشته ی کامپیوتر و در مقطع دکتری از دانشگاه UBC پذیرش بگیرم و بورسیه هم بگیرم. در دانشگاه UBC یک استاد پیدا کردم که زمینه ی کاریش شبیه منه، اما تا الان حتی یک ایمیل هم براش نفرستادم و در دانشگاه هم apply نکردم. دلیلش هم اینه که می خوام تمامی جزئیات این کار رو متوجه بشم تا جلوی خطا و خدایی نکرده عدم پذیرش رو بگیرم. من رزومم رو عرض می کنم و یک دنیا ممنون می شم اگر لطف کنید و در زمینه های زیر من رو راهنمایی کنید. 1- شانس برای گرفتن پذیرش با فاند دارم؟ 2- چه زمانی اولین ایمیل رو برای استاد بفرستم؟ 3- اول نظر مثبت استاد رو بگیرم و بعد apply کنم و یا برعکس؟ 4- توی این فروم و جاهای دیگه، معمولا درباره ی کلیات این کار بحث شده، ممنون می شم اگر تمامی مراحل این کار را با جزئیات بفرمایید. باور کنید که من پول اینکه بخوام موسسه های اعزام دانشجو، این کار رو برام بکنن ندارم و مجبورم این کار رو خودم انجام بدم. و از اونجایی که بسیار به ونکوور و دانشگاه UBC علاقه دارم، نمی خوام با اشتباهات فردی، شانس پذیرشم رو از دست بدم. روزمه : - کارشناسی ارشد با معدل 17.47 از دانشگاه آزاد اراک - کارشناسی با معدل 18.22 از دانشگاه آزاد همدان - کاردانی با معدل 17.35 از دانشگاه دولتی همدان - برترین پایان نامه دانشکده فنی و مهندسی در مقطع ارشد - عضو بنیاد نخبگان نیروهای مسلح - عضو باشگاه پژوهشگران جوان - مقام اول دانشگاه آزاد همدان در مقطع کارشناسی - مقام سوم دانشگاه آزاد اراک در مقطع کارشناسی ارشد - عضو پارک علم و فناوری استان همدان - عضو سازمان ملی جوانان کشور - دارای یک کتاب چاپ شده - دارای 2 مقاله ی ISI - دارای 3 مقاله در کنفرانس های داخلی - سابقه تدریس به مدت 2 سال در دانشگاه دولتی و غیر انتفاعی - مدیر عامل یک شرکت در زمینه ی برنامه نویسی و طراحی سایت به مدت 2 سال - برنامه نویس و طراح سایت در یک شرکت سوئیسی که در ایران نمایندگی داشت به مدت 2 ماه - شبیه سازی سیستم های صف فروشگاه های اتکا و پیاده سازی نتایج آن در سطح تهران - زبانم خوبه و می تونم تا 3 ماهه آینده آیلتس با نمره 7 بگیرم. - از 2 تا از استادهای خودم که هر کدومشون 30 تا مقاله ی ISI دارن هم می تونم توصیه نامه بگیرم. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - mcqueen - 26-10-2016 (25-10-2016, 06:53 PM)abiafshar نوشته: سلام خدوستان.سلام. 1. در مورد رزومه تون، نظر من و بقیه اهمیتی نداره. پس شانستون رو امتحان کنید و اپلای کنید. 2. با توجه به اینکه یکی دوماه دیگه ددلاین هست، الان وقتشه که ایمیل بزنید. 3. اول نظر مثبت استاد رو بگیرید و بعد اپلای کنید. برای بیشتر شدن شانستون اگر تونستید GRE هم بدید. موفق باشید. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - ارسلان - 04-11-2016 سلام من لیسانس عمران با معدل 14.7 از دانشگاه خواجه نصیر و ارشد عمران سازه با معدل 14.7 از دانشگاه شریف یک مقاله دارم کار می کنم که احتمالا تا بهمن ماه می فرستم ژورنال آی اس آی دو مقاله دارم برای کنفرانس داخلی فرستادم که البته کنفرانس فروردین ماه است. آیلتس 6 دارم. آزمون ثبت نام کردم 6.5 بشه با سابقه کار مرتبط سه سال میخام برا دکتری اقدام کنم برای استرالیا و فاند گرفتن برام مهمه. به نظرتون برای کدوم دانشگاه ها اقدام کنم شانس دارم؟ یه سوال دیگه هم داشتم: برای اپلای دکترا ددلاین کیه؟ چون شنیدم حتی بعد عید هم میشه اقدام کرد. ممنون RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - iman7 - 05-11-2016 (04-11-2016, 02:31 PM)ارسلان نوشته: سلام سلام با این شرایطی که گفتین شانستون برای استرالیا پایینه. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - g.seyfi66 - 27-11-2016 سلام دوستان من در حال تلاش برای گرفتن پذیرش برای دکترای شیمی هستم معدل لیسانس 15.37 معدل ارشد 18.80 در حال گرفتن ایلتس تا فروردین 1395 حدود 6.5 ارشد شیمی الی سمنان و لیسانس شیمی محض شهیدچمران اهواز هر دو دانشگاه دولتی دارای دو مقاله ای اس ای یک کنفرانس داخلی رتبه اول لیسانس 6 ماه کار پژوهشی 3 ماه کار با بیمه ضمنا متاهل هستم و متولد 66 دارای دو فرزند همسرم هم سابقه کار فنی و جوشکاری دارند شانس پذیرش من را چگونه ارزیابی می کنید؟ ضمنا با توجه به اینکه ددلاین خیلی از دانشگاهها قبل عیده می تونم پذیرش کاندیشنال به شرط نمره زبان بگیرم؟ ممنون میشم جواب بدین RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - automotive - 27-11-2016 @g.seyfi66 پاسخ پذیرش مشروط:لینک معدل ارشد شما بسیار خوب است اما معدل کارشناسی فقط حداقل ها را پوشش میدهد. ضریب تاثیر مقاله های ISI مهمتر از تعداد است. حداقل معدل ارشد برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری در UBC: لینک Minimum Admission requirement برای دکترای شیمی در دانشگاه UBC: لینک (لیست هزینهها را هم نگاه کنید) معمولا برای دکترای شیمی نیاز به GRE General نیست و باید در GRE Subject شرکت کنید، در این دانشگاهگفته شده به وب سایت Faculty شیمی، بابت مورد نیاز، بودن یا نبودن این آزمون، مراجعه کنید. این دانشگاه یکی از بهترین دانشگاههای کانادا است. مطالعه موضوع های زیر توصیه میشود: سوالات و آشنایی کلی مربوط به آزمون GRE Subject تجربیات آزمون GRE Subject شیمی اگر فقط پذیرش بخواهید، در دانشگاهی به جز دانشگاه یاد شده و موارد مشابه (به دلیل تقاضای بسیار زیاد برای این دانشگاه ها و وجود رزومههای بسیار خود در این رقابت) امکان پذیرش دارید، اما پذیرش باید همراه با فاند (نوعی کمک هزینه) باشد و حتی اگر شما با فاند کامل که تمامی هزینهای زندگی و دانشگاه شما را پوشش دهد هم به کانادا بروید، باز هم نمیتوانید با آن فاند 3 نفری زندگی کنید، قوانین ویزای کار همراه دانشجو را نگاه کنید تا مطمئن شوید که همسر شما میتواند در کانادا قانونا کار کند و کمکی باشد برای هزینهها، هرچند این مهم نمیتواند افسر ویزا را قانع کند، البته راه حلهایی دارد که در قسمت مربوطه در فروم اطلاعات آن وجود دارد. Deadline ها هم از 15 ماه December شروع و تا March سال بعدی میلادی وجود دارد، اما دانشگاههای خوب معمولا زودتر از دیگر دانشگاهها این تاریخ را قرار میدهند. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - g.seyfi66 - 28-11-2016 ممنوم از جواب سریع شما اما اگر با وجود داشتن حی ار ای سابجکت و نمره ایلتس خوب فاند 20000 در سال که فول فاند باشه بدون شهریه بازم نمی تونم با همسرم و بچم زندگی کنم ؟به نظرتون کافی نیست ؟؟؟؟راستی دانشگاه مک گیل و مونترال چطور که در مونترال اند؟؟؟از اونا می تونم فاند بگیرم |