آکادمیا کافه
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه (/Thread-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%AF%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87)

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - baroo - 23-04-2015

سلام من كارشناسي رو روزانه زيست شناسي خوندم الان هم دانشجو ترم ٤ ارشد بيوشيمي وزارت بهداشت هستم
سوالاتي كه داشتم اينه : ايا با انصراف قادر به قبولي در رشته پزشكي دولتي با پرداخت هزينه هستم يا خير ؟
ميدونم كه با گرفتن مدرك ارشد فقط ميتونم بين الملل بخونم ايا با تمام كردن ارشد و ازاد كردن مدرك ليسانس و ارشد قادر به خوندن پزشكي روزانه هستم يا خير ؟
سوال اخر اينكه در هر دو مورد گفته شده من بايد اول سربازي رو بگذرونم ديگه يا خير ؟؟؟؟

[برش] با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - اسیلا - 03-05-2015

سلام
من کارشناسی شیمی با معدل 18.23 از دانشگاه ازاد و ارشد با معدل 17.75 از فردوسی مشهد.. یک مقاله آی اس آی. میخواستم بپرسم ایا میتونم فول فاند پذیرش بگیرم؟؟؟
نظرتون راجع به اینکه مجددا کنکور سراسری بدم برای پزشکی یا دندان چیه؟؟؟ایا این کار درستی هست؟؟چون مطمئنم ک قبول میشم. ممنونم

[برش] با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - miladxray - 03-05-2015

با سلام
ببین نمیدونم خبر داری یا نه ولی کسی که ارشد داره دیگه نمیتونه کنکور سراسری دوباره بده..! مگه اینکه بری دانشگاه آزاد البته اگه از پس هزینه هاش بر میای. ولی در کل بین دندان و پزشکی صدالبته که دندان از همه نظر بهتره! کلا بیخیال پزشکی شو...!

تا اونجا که من اطلاع دارم نه نمیشه. تازه حتی اگه بزارن دوباره امتحان بدی دانشجوی شبانه حساب میشی و طبق قانونی که همین امسال تصویب شده شهریه ها رو حسابی کشیدن بالا! ولی قوانین ممکنه تغییر کنه بهتره از سازمان سنجش سوال کنی..
مثالی از تغییر قانون موردی که خودم داشتم: 6 ماه پیش رفتم امور فارغ التحصیلی دانشگاهمون گفتم برا ادامه تحصیل میخوام از ایران برم، به قید وصیغه میتونم خروج موقت از کشور داشته باشم؟ اونا گفتن نه، تا طرح نگذرونی نمیشه بری..هیچ راهی هم نداره! 2 ماه بعدش دوباره رفتم این بار گفتن آره! طبق قانون جدید به قید وصیغه حدود 250 تومن میتونی بری و برگردی طرحتو بری! حالا مورد شما هم ممکنه قانونش تغییر کرده باشه!

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - saeed1375 - 05-05-2015

سلام.من درکنکورسراسری 93درشته کارشناسی روزانه اتاق عمل قبول شدم واکنون درترم2 هستم ایامیتوانم درکنکورسراسری 95ثبت نام کنم وپس ازقبولی دررشته موردنظرخودم انصراف ازتحصیل دررشته خودم بدم.باتوجه به اینکه بنده بااستفاده ازسهمیه شاهدوایثارگران قبول شده ام ایامیتوانم دوباره ازسهمیه استفاده بکنم.کارت معافیت نیزدارم

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - p@r@zit - 12-05-2015

سلام من دانشجوی ترم چهار کارشناسی نقشه برداری دانشگاه آزاد میباشم من از معافیت تحصیلی استفاده میکنم خواستم ببینم میشه تو کنکور سراسری تجربی 95 شرکت کنم؟ آیا باید انصراف بدم قبل ثبت نام کنکورسراسری یا خیر؟اگه باید انصراف بدم چه وقت این کارو کنم؟ درضمن من هیچوقت روزانه وشبانه قبول نشدم-غیبت هم ندارم.منتظر جوابتون هستم ممنونم

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Emir - 12-05-2015

(12-05-2015, 06:09 PM)'p@r@zit' نوشته: سلام من دانشجوی ترم چهار کارشناسی نقشه برداری دانشگاه آزاد میباشم من از معافیت تحصیلی استفاده میکنم خواستم ببینم میشه تو کنکور سراسری تجربی 95 شرکت کنم؟ آیا باید انصراف بدم قبل ثبت نام کنکورسراسری یا خیر؟اگه باید انصراف بدم چه وقت این کارو کنم؟ درضمن من هیچوقت روزانه وشبانه قبول نشدم-غیبت هم ندارم.منتظر جوابتون هستم ممنونم

با سلام

دوست من شما برای کنکور مجدد  باید انصراف بدین و انصراف شما باید زیر 4 ترم باشد .

با تشکر 

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Emir - 12-05-2015

(05-05-2015, 05:56 PM)'saeed1375' نوشته: سلام.من درکنکورسراسری 93درشته کارشناسی روزانه اتاق عمل قبول شدم واکنون درترم2 هستم ایامیتوانم درکنکورسراسری 95ثبت نام کنم وپس ازقبولی دررشته موردنظرخودم انصراف ازتحصیل دررشته خودم بدم.باتوجه به اینکه بنده بااستفاده ازسهمیه شاهدوایثارگران قبول شده ام ایامیتوانم دوباره ازسهمیه استفاده بکنم.کارت معافیت نیزدارم

با سلام 
اگر از معافیت استفاده میکنین باید زیر 4 ترم انصراف بدین و یکسال وقت دارین که خودتون رو نظام وظیفه معرفی کنین .
و چون روزانه هستین باید انصراف رو اعلام کنین تا بتونین دوباره انصراف بدبن .
در مورد سهمیه هم تا اونجایی که میدونم فقط یکبار میتونین از سهمیه استفاده کنین . 
با تشکر 

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - p@r@zit - 14-05-2015

سلام   میشه بدونم انصراف زیر  چهارترم رو منبعشو بگید من سایت نظام وظیفه و دفترچه راهنمای شرکت در کنکور رو هم خوندم ولی این مورد رو ندیدم اگه بگید ممنون میشم باتشکر!      

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - nazi69 - 14-05-2015

سلام من دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی الی روزانه سراسری هستم ولیسانسم دانشگاه ازاد بوده میخوام کنکور 95روبدم برای داروسازی ولی شنیدم با مدرک کارشناسی ارشد فقط میتونم دانشگاه بین الملل برم حتی شبانه م نمیتونم برم این خبر چقدر درسته؟ممنون میشم راهنمایی م کنین

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - meysams - 15-05-2015

با سلام خدمت همه دوستان عزیز
کسی اطلاعی داره که دانشجوی دکتری روزانه میتونه در کنکور آزاد شرکت کنه؟ البته میدونم که حق شرکت در کنکور سراسری رو نداره .اما چون هردو باهم هستن تکلیف چی میشه؟
ممنون از لطف شما