آکادمیا کافه
چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+--- موضوع: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ (/Thread-%DA%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 31-08-2015

(31-08-2015, 12:54 AM)many نوشته: سلام ممنون از پاسختون
ببخشید برای المان و اتریش باید مدارک رو به زبان المانی ترجمه کنم یا انگلیسی
و وقتی برای چند تا دانشگاه میفرستم باید بگم از هر کدوم از مدارک به تعداد دانشگاه هایی ک میخوام انتخاب کنم کپی بهم بدن یا همون یکی کافی هست ?

بله به یکی از دو زبان میتونی ترجمه کنی ، برای ارسال مدرک هم کپی برابر اصل باشه مشکلی نداره. البته باز هم بستگی به سیاست دانشگاه بر میگرده. ممکنه کسی اصل رو طلب نکنه و برخی نیاز داشته باشن.

چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - sanazy - 04-09-2015

با سلام
1. رشته / آموزش زبان انگلیسی
2. دانشگاه تبریز
3. 17.66
4. ielts 7.5
5. 1 داخلی
6. 1
7. دکتری/دانشگاهای اروپا/ بافاند

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 05-09-2015

(04-09-2015, 05:42 PM)sanazy نوشته: با سلام
1. رشته / آموزش زبان انگلیسی
2. دانشگاه تبریز
3. 17.66
4. ielts 7.5
5. 1 داخلی
6. 1
7. دکتری/دانشگاهای اروپا/ بافاند

شانست خوبه. به نظرم از سایت www.phdportal.eu جستجو کن موقعیت خالی رو پیدا کن و با استاد مورد نظر تماس بگیر

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - faeze23 - 08-09-2015

سلام دوستان
از بین این گزینه های اروپا برای ارشد رشته های شهرسازی و برنامه ریزی کدومها شانس پذیرش بالاتره و شرایط زندگی بهتره. چک کردم گرایشهایی که به علاقه من بخوره دارند و از نظر شهریه هم تقریبا یکسانند تا جاییکه من چک کردم. نروژ گرایشهای بهتری برای من داره مخصوصا NTNu حالا ممنون میشم نظرات دوستان رو هم بدونم

معدل 16.59 غیرانتفاعی
4 تا مقاله داخلی
4 تا ترجمه
1 تالیف
دو تا طرح پژوهشی
3 تا isi در حال داوری
رکامندیشن خوب دارم
ایلتس 6.5
سابقه تحقیقی و پژوهشی

NTNU
Altoo
OSLO
University of Stuttgart
Anhalt University of Applied Sciences 
HafenCity Universität Hamburg
TUHH hambourge

با سپاس

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 08-09-2015

(08-09-2015, 01:22 PM)faeze23 نوشته: سلام دوستان
از بین این گزینه های اروپا برای ارشد رشته های شهرسازی و برنامه ریزی کدومها شانس پذیرش بالاتره و شرایط زندگی بهتره. چک کردم گرایشهایی که به علاقه من بخوره دارند و از نظر شهریه هم تقریبا یکسانند تا جاییکه من چک کردم. نروژ گرایشهای بهتری برای من داره مخصوصا NTNu حالا ممنون میشم نظرات دوستان رو هم بدونم

معدل 16.59 غیرانتفاعی
4 تا مقاله داخلی
4 تا ترجمه
1 تالیف
دو تا طرح پژوهشی
3 تا isi در حال داوری
رکامندیشن خوب دارم
ایلتس 6.5
سابقه تحقیقی و پژوهشی

NTNU
Altoo
OSLO
University of Stuttgart
Anhalt University of Applied Sciences 
HafenCity Universität Hamburg
TUHH hambourge

با سپاس

شانست با داشتن یه نمره زبان خوب بسیار تضمین شده می باشد. همچنین بهتره برای این مورد 3-4 دانشگاه او بسیار مناسب هستند. دیگه به تصمیم خودت برمیگرده که چه انتخابی داشته باشی.

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - faeze23 - 09-09-2015

(08-09-2015, 03:24 PM)Shihan نوشته: شانست با داشتن یه نمره زبان خوب بسیار تضمین شده می باشد. همچنین بهتره برای این مورد 3-4 دانشگاه او بسیار مناسب هستند. دیگه به تصمیم خودت برمیگرده که چه انتخابی داشته باشی.

ممنون از راهنماییتون.
باتوجه به رایگان بودن تحصیل در این دانشگاهها برای استادهای اروپا میشه ایمیل زد که صرفا یک بک گراند خوبی ایجاد بشه ایا در روند پذیرش تاثیری داره؟ مثلا بهش پیشنهاد یک طرح پژوهشی بدیم و ... یا اروپا صرفا کمیته پذیرش نظر میده؟ اصلا ایمیل به استاد تاثیری در اروپا داره؟؟ یا استاد راهنما باید بعد اپلای پیدا کرد؟ امکانش هست تو اروپا استادی پیشنهاد فاند بده برای مستر یا این روند برای امریکاست فقط؟

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 09-09-2015

(09-09-2015, 12:13 PM)faeze23 نوشته: ممنون از راهنماییتون.
باتوجه به رایگان بودن تحصیل در این دانشگاهها برای استادهای اروپا میشه ایمیل زد که صرفا یک بک گراند خوبی ایجاد بشه ایا در روند پذیرش تاثیری داره؟ مثلا بهش پیشنهاد یک طرح پژوهشی بدیم و ... یا اروپا صرفا کمیته پذیرش نظر میده؟ اصلا ایمیل به استاد تاثیری در اروپا داره؟؟ یا استاد راهنما باید بعد اپلای پیدا کرد؟ امکانش هست تو اروپا استادی پیشنهاد فاند بده برای مستر یا این روند برای امریکاست فقط؟

من اطلاعی از نوع اون طرح و یا ایده پژوهشی شما مرتبط با رشته شما ندارم اما مسلماً اگر ایده جدید باشه که بشه نظر استادی رو جلب کنه به نظرم بسیار موقعیت خوبیه که ازش بهر ببرید، اما اینکه در دوره ارشد برای گرفتن پذیرش و سایر امور همچون بورس و کمک هزینه ، که با استادی مکاتبه کنید خیلی مورد عرف نیست و جواب خاصی نخواهید گرفت بجز اینکه شما را به بخش international دانشگاه هدایت میکنند. 
چون شما برای مقطع ارشد قراره درخواست بدهید بهتره از همان مراحل دقیقی که دانشگاه برروی سایتش قرار داده استفاده نمایید. (اما در خصوص طرح پژوهشی ایده خوبیست که به اساتید مورد نظر در حیطه منطقه پژوهشی خودت مکاتبه داشته باشی)
- ضمناً برای مقاطع ارشد و لیسانس در اروپا بیشتر حول محور کمیته پذیرش متقاضی قرار داره نه ارتباط مستقیمی با اساتید.

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - faeze23 - 09-09-2015

(09-09-2015, 10:02 PM)Shihan نوشته: من اطلاعی از نوع اون طرح و یا ایده پژوهشی شما مرتبط با رشته شما ندارم اما مسلماً اگر ایده جدید باشه که بشه نظر استادی رو جلب کنه به نظرم بسیار موقعیت خوبیه که ازش بهر ببرید، اما اینکه در دوره ارشد برای گرفتن پذیرش و سایر امور همچون بورس و کمک هزینه ، که با استادی مکاتبه کنید خیلی مورد عرف نیست و جواب خاصی نخواهید گرفت بجز اینکه شما را به بخش international دانشگاه هدایت میکنند. 
چون شما برای مقطع ارشد قراره درخواست بدهید بهتره از همان مراحل دقیقی که دانشگاه برروی سایتش قرار داده استفاده نمایید. (اما در خصوص طرح پژوهشی ایده خوبیست که به اساتید مورد نظر در حیطه منطقه پژوهشی خودت مکاتبه داشته باشی)
- ضمناً برای مقاطع ارشد و لیسانس در اروپا بیشتر حول محور کمیته پذیرش متقاضی قرار داره نه ارتباط مستقیمی با اساتید.

ممنون از پاسخ تون.
رشته ای که من قراره اپلای کنم محیط زیستیه این کشورهای نروژ و فنلاند هم تا جاییکه من اطلاع دارم به محیط زیست بهای زیادی میدن و طرحم در همین رابطه هست که بنظرم موضوعش بروزه و با زمینه تحقیقاتی بعضی اساتید جور هست. حتی بعضی اساتید دیدم که به الگوهای توسعه شهری تو اسیا علاقه مندن و کار کردن و موضوع من هم در همین رابطه است.
فقط من نمیدونم ایمیلم رو چطوری بزنم هنوز اپلای نکردم بفرستم ؟ و مضمونش مثل مکاتبات با اساتید امریکایی باشه یا اصلا راجع به اپلای چیزی نگم و فقط طرح مطرح کنم.
ببخشید طولانی شد چون اصلا از اینکه با اساتید اروپایی چطور باید مکاتبه کرد اطلاعی ندارم برای اینکه کلا شانسم از بین نره میپرسم.
ممنون.

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 10-09-2015

(09-09-2015, 10:52 PM)faeze23 نوشته: ممنون از پاسخ تون.
رشته ای که من قراره اپلای کنم محیط زیستیه این کشورهای نروژ و فنلاند هم تا جاییکه من اطلاع دارم به محیط زیست بهای زیادی میدن و طرحم در همین رابطه هست که بنظرم موضوعش بروزه و با زمینه تحقیقاتی بعضی اساتید جور هست. حتی بعضی اساتید دیدم که به الگوهای توسعه شهری تو اسیا علاقه مندن و کار کردن و موضوع من هم در همین رابطه است.
فقط من نمیدونم ایمیلم رو چطوری بزنم هنوز اپلای نکردم بفرستم ؟ و مضمونش مثل مکاتبات با اساتید امریکایی باشه یا اصلا راجع به اپلای چیزی نگم و فقط طرح مطرح کنم.
ببخشید طولانی شد چون اصلا از اینکه با اساتید اروپایی چطور باید مکاتبه کرد اطلاعی ندارم برای اینکه کلا شانسم از بین نره میپرسم.
ممنون.

من راجع به موضوع رشته شما اطلاعی ندارم!اما اگر بدین صورت میباشد که حتماً با اساتید مکاتبه کنید. متن ایمیل هم خیلی خاص نباشه، معمولی که در برگیرنده موضوع و درخواست شما برای موضوع هست البته میتونی در مکاتبات بعدی راههای گرفتن کمک از استاد برای کار کردن در گروه ایشون رو بپرسی و حتی ممکنه مثبت باشه.

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Msd - 10-10-2015

دوستان سلام
من برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری نیازمند راهنمایی هستم ، اگر امکان داشته باشه اطلاعات میخوام ، اطلاعات زیادی ندارم از شرایط ،
میزان شانس پذیرش و دریافت فاند رو میخواستم بدونم

1-رشته/مقطع  : مهندسی معماری
2-دانشگاه محل تحصیل : دانشگاه علم و صنعت
3-معدل کل : در حال تحصیل - تقریبا 17
4-نمره زبان : در حال گذراندن دوره های زبان برای امتحان ایلتس
5-تعداد مقالات : در حال نگارش چند مقاله
6-تعداد توصیه نامه ها : مشکلی نیست میتونم از اساتید بگیرم شاید 3- 4
خواسته ها: (مقطع پذیرش/نام دانشگاه مورد نظر/فاند) : دوره دکتری معماری همراه با دریافت فاند

توضیحات تکمیلی :  سابقه کار مرتبط در حدود 4 سال بیمه شرکت مهندسین مشاور - برنده چند مسابقه معماری - تسلط به چندین نرم افزار تخصصی از جمله اتوکد ، تری دی مکس ، وی ری ، راینو ، فوتوشاپ و آی سی دی ال و .... - رتبه کشوری کنکور سراسری در مقطع کارشناسی ناپیوسته 48 در مقطع ارشد 72 ، 

ممنون میشم اگر کسی بتونه راهنماییم کنه