![]() |
چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +--- موضوع: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ (/Thread-%DA%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F) |
RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 29-07-2015 (28-07-2015, 11:24 PM)negar.d نوشته: با سلام معدل ارشدت متاسفانه پایینه!! و همچنین نمره زبانت!! اما خب کارهای پژوهشی خوبی داری، به نظرم شانس پذیرش ممکنه داشته باشی اما برای بورس نمیدونم چقدر ممکنه شانست بالا باشه ،به نظرم موقعیت خالی و یا تماس با استادها رو جدی بگیر، کشورهای هلند، المان ، ایتالیا و انگلیس و فرانسه در بحث مکانیک قوی هستن میتونی دانشگاهها رو بررسی کنی و یا از اینجا جستجو کنی. RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Alir3zAw - 16-08-2015 با سلام خدمت دوستان عزیز به خصوص مدیران محترم که واقعا با شیر کردن تجربیاتشون به ما کمک فراوانی میکنن . به فروم نگاهی انداختم و فکر کردم که اگر اینجا مطرح کنم خوبه . برای اینکه بهتر بتونید با تجربیاتتون به بنده کمک کنید سعی میکنم اطلاعات تقریبا کاملی بدم در عین حال خلاصه که وقت عزیزان گرفته نشه . در ابتدا عرض کنم که چند روزی هست دارم توی اینترنت اطلاعات کسب میکنم و تقریبا تمام تاپیک های مورد نظر رو در این سایت مطالع کردم. قصد من تحصیل ( ارشد ) و سپس "اقامت دائم" در یک کشور اروپایی هست . وقتی اسم اقامت بیاد خیلی کشور ها از نظر شما در اولویت نیست . الان توضیحات لازم رو میدم و اگر راهنمایی کنید بسیار بسیار ممنون میشم . در حال حاضر دانشجوی کارشناسی ترم 3 مهندسی شیمی دانشگاه ازاد هستم . متاسفانه در مورد بازارکار این رشته در خارج تقریبا بی اطلاع هستم و اگر لازم باشه با توجه به کشوری که قراره انتخاب کنم حاظرم رشتمو تغییر بدم . برای دانشگاه اونجور که فهمیدم معدل 15-16 هم کافیه و مدرک ایلتس با 6.5 یا 7 لازمه که زبانم خوبه مشکلی واسه گرفتنش ندارم و اگر مقاله isi هم داشته باشم فکر کنم خیلی به روند پذیرش کمک کنه . و حالا برای انتخاب کشور نکته هایی که بهتون کمک کنه میگم . متوجه شدم تقریبا برای داشتن کار با توجه به تخصص مورد نظر دانستن زبان ان کشور ضروریست و از این امر کاملا اطلاع دارم و اگر تصمیمم قطعی شه میتونم توی این چند سال زبان اون کشور رو اینجا کمی یاد بگیرم که زیاد مشکلی نداشته باشم . یکی از دلایل اصلی من برای مهاجرت کردن دلایل فرهنگی و عقیدتیست . خلاصه بخوام بگم دوست دارم در کشور مورد نظر به تربیت کودکان - حریم شخصی افراد - تلاشی که فرد انجام میده و اینگونه مسائل مورد توجه قرار بگیره . و یک چیزی که بسیار واسه من اهمیت داره نمیخوام یک رفتار به شدت نژاد پرستانه مثل رفتاری که جوانان ما با افراد افغان دارن باشه . میدونم در هر کشوری این رفتار وجود داره ولی میخوام تا اونجا که میشه کم باشه . یکی از دلایلی که امریکارو مد نظر ندارم همین موضوع هست ( البته هنوز تحقیق نکردم و بیشتر چیزیه که شنیدم و فکر نکنم زیاد باشه ) . و همچنین نحوه رفتار اون مردم با شخص مهاجر باشه خیلی علاقه دارم که مردمش خون گرم باشن و با مهربانی رفتار کنن ولی متاسفانه از دید افراد این یک رفتار نسبی هست و نتونستم اطمینان حاصل کنم برای مثال یک فرد در فنلاند میگه مردمش خیلی سردن و هیچ علاقه ای به ایجاد رابطه دوستی ندارن و در مقابل یک شخص میگه که خیلی مردم مهربونی هستن و اگر خوب بشناسنت خیلی دوستی صمیمی برقرار میکنن . این تقریبا پایه های انتخاب من واسه کشور بود . دانمارک : کشوری که بسیار به حقوق مردمش اهمیت میده و برای من قابل تحسینه . مردم خوبی داره دوستان خیلیاشون راضی بودن . مشکلات اصلی تهیه اقامت دائم و نمیدونم واسه رشته من چجوره ( مثل اینکه بعد از تحصیل ویزای کار باید گرفت و اگر کار گیرتون بیاد بعد از 4 سال اقامت دائم میشه گرفت ) ( در مورد هزینه دانشجو ام اونجور که فهمیدم اکثر کشورا بین 12000-15000 یورو سالیانه هست که بستگی به شهرتون داره و نحوه خرج کردن ) فنلاند و سوئد : کمتر دیدم در مورد [url=http://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B3%D9%88%D8%A6%D8%AF][/url]مردم سوئد و اوضاع کاری اونجا بد بگن . و مثل اینکه سوئد نسبت به فنلاند بسیار پیشرفته تر هست . جفتشون در یک لول از نظر انتخاب من قرار دارن ( به نروژ خیلی علاقه داشتم ولی متاسفانه بعد از خوندن مطالب خیلی دلسرد شدم ) ( اب و هوا زیاد واسم اهمیت نداره کلن این کشورا بارونی برفیه که تازه خوشم میاد ) در کل کشور های خوبی هستن هم از نظر امنیت هم فرهنگ هلند : کشور زیبایی هست متاسفانه نظرات دوستان خیلی ضد و نقیض هست و همچنین میدونم خیلیا المان رو از نظر اقتصادی و بازار کار به این کشور ترجیح میدن ولی هلند رو چون واسه زندگیه ترجیح میدم . ایتالیا : علاقه زیادی به این کشور دارم . میدونم که مردم خون گرم و مهربونی داره . کشور پیشرفته ای هست ولی از نظر اقامت مثل اینکه در سال های اخیر کمی سخت گیری زیاد شده ولی شدنیه و کار هم که با زبانشون گیر میاد کمی خرج بالاست برای دوران دانشجویی ولی با کار نظافتی سعی میکنم فشار کم کنم ( واسه تقریبا تمام کشور ها کارهای اینگونرو در دوران دانشجویی اگر از نظر درسی به مشکل بر نخورم قصد دارم انجام بدم ) کشور بعدی هم نیوزلند بود که فکر نکنم در این تاپیک جایی داشته باشه و در موردش صحبت نمیکنم . دوستان در نظر بگیرید که من اطلاع زیادی در مورد بازار کارشون ندارم و در مورد فرهنگشون بیشتر تحقیق کردم و با توجه به رشته من در برخی از این کشور ها اصلا فکر نکنم کار تخصصی گیر بیاد ولی همونجور که گفتم حاظرم الان رشتمو تغییر بدم اگر لازم شه . اگر لطف کنید کمی راهنمایی کنید ممنون میشم مخصوصن در مورد رشته برای گیر اوردن کار در کشوری که مد نظرتون هست . ببخشید زیاد شد . RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - ForeverBlue - 17-08-2015 درود بر شما و خوش آمدید به این فروم دوست گرامی برای مهاجرت و اقامت در کشورهای اروپایی من فقط اسکاندیناوی و آلمان رو پیشنهاد میکنم. سایر کشورهای اروپا چندان برای مهاجرت جالب نیستند. نمیدانم در خصوص تغییر رشته تا چه حد جدی هستید ولی در اروپا برای رشته های فنی مانند کامپیوتر و برق و الکترونیک و مکانیک کار بهتر پیدا میشود. برای رشته شیمی میدانم کار پیدا کردن سخت تر است یک نکته مهم در کشورهای اروپایی برای اقامت و کار و زندگی باید زبان آن کشورها رو هم یاد بگیرید PHD - Rashin - 17-08-2015 سلام خسته نباشید. میخواستم بدونم کسی که لیسانس بهداشت محیط داره و ارشد محیط زیست (آب و فاضلاب) امکان پذیرش واسش ءدر مقطع دکترا تو یکی از کشور های اروپایی وجود داره یا نه ؟ یا اینکه حتما" باید مجددا" ارشدش هم بهداشت محیط بخونه تا بتونه پذیرش بگیره !؟ RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Torkan - 19-08-2015 (17-08-2015, 03:22 AM)ForeverBlue نوشته: درود بر شما و خوش آمدید به این فروم درود دوست من بحث اقامت شد و مهاجرت در اینجا. من میخواستم بدونم میشه علت این که اسکاندیناوی و آلمان رو پیشنهاد میکنید چی هست (به خصوص آلمان). میشه کمی بیشتر توضیح بدید یا یه تاپیک مربوطه باز بشه یا اگر هست اونجا refer بدین؟ بااحترام، ترکان RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - eris - 28-08-2015 با سلام طبق شرایط زیر میخواستم بدونم چه دانشگاهی رو در مقطع کارشناسی ارشد پیشنهاد میکنید ! مجسمه سازی / کارشناسی دانشگاه هنر تهران دانشجوی ترم 5 / معدل تا الان 18/50 امتحان معتبر زبان ندادم ولی دوره های IELts رو قبلا گذروندم مقاله ای ندارم مدرک معتبر از سمپوزیم بین اامللی تهران دارم (مسابقه ای که بین چند مجسمه ساز برگزار میشه) 1 تا نمایشگاه برگزار کردم حدود 2 توصیه نامه از اساتید مجرب رشته ام دارم پ.ن 1 : ترجیحا دانشگاهی که شرایط بورسیه داشته باشه رو میخواستم بدونم ! پ.ن2: قبلا هم 4 ترم مهندسی کامپیوتر نرم افزار خواجه نصیر خوندم برای خیلی از دانشگاه ها امتیاز منفی محسوب میشه برای این اشاره کردم [برش] شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های انگلستان - many - 29-08-2015 سلام من کاردانی از دانشگاه علمی کاربردی اهواز دارم با معدل 15.66 و کارشناسی نا پیوسته کامپیوتر از دانشگاه غیر انتفاعی با معدل 18.5 ارشد صنعتی اصفهان قبول شدم ک نرفتم دارم کلاس ایلتس میرم ک برای اردیبهشت ماه امتحان بدم و کلاس ز چند درصد امکان داره ک برای ارشد پذیرش بگیرم فاند و غیر فاندش چه جوری? و یه سوال دیگه این ک چجوری بدونم برای کدوم دانشگاه ها باید مدارک بفرستم ? مرسی RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 29-08-2015 (28-08-2015, 01:47 AM)eris نوشته: با سلام ببین دوست عزیز بیشتر دوره های هنر و طراحی در اروپا به زبان همون کشور تدریس میشه. گرایش شما هم بسیار خاص است که من خیلی دور از تصور میبینم که بتونی به زبان انگلیسی پیدا کنی. هر چند در زمینه هنر و طراحی کشورهای نروژ و اتریش و المان و ایتالیا خیلی پیشگام هستن ، با فرض بر اینکه در گرایش شما در مقطع ارشد دوره ارائه بشه شانس فاند شاید تنها به ایتالیا و هلند و فرانسه محدود بشه. عملاً دوره ارشد در اروپا بهش فاند بسیار کم تعلق میگیره. RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 30-08-2015 (29-08-2015, 03:13 AM)many نوشته: سلام من کاردانی از دانشگاه علمی کاربردی اهواز دارم با معدل 15.66 دوست عزیز ببینید شما معدلت خوبه به نظرم با داشتن یه ایلتس بالای 6.5 شانس پذیرش و ممکنه فاند هم بگیری. البته مجدداً تاکید میکنم بسیاری از دانشگاههای اروپا بورس برای دوره ها ارشد ندارن. ضمناً با داشتن نمره زبان بالا حتی شانس برای کشورهای اسکاندیناوی و اسپانیا و المان و هلند و... داری. پس نیازی به خوندن زبان المانی نیست. (بستگی به خودت داره اگر علاقمندی میتونی یاد بگیری، اخه یادگیری همزمان نتیجه مناسب روی هر دو ازمون نداره و بهتره تمرکز رو اول روی زبان انگلیسی بذارید) برای اقدام هم بسیار ساده است، بخش admission دانشگاه رو بررسی کنید و مدارک لازم رو جمع اوری کنید یا از طریق انلاین یا پست به دانشگاه ارسال کنید. البته ممکنه برخی دانشگاهها application form هم داشته باشند که اون هم مسیر دسترسی اش در بخش admission توضیح داده شده، همچنین برای داشتن هر گونه سوال در حین اقدام میتونی از بخش international office دانشگاه مربوطه براحتی میتونی مکاتبه کنی. RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - many - 31-08-2015 سلام ممنون از پاسختون ببخشید برای المان و اتریش باید مدارک رو به زبان المانی ترجمه کنم یا انگلیسی و وقتی برای چند تا دانشگاه میفرستم باید بگم از هر کدوم از مدارک به تعداد دانشگاه هایی ک میخوام انتخاب کنم کپی بهم بدن یا همون یکی کافی هست ? |