![]() |
قدردانی از مدیران - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86) +--- انجمن: نظرها، پیشنهادها و خبرها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D9%87%D8%A7%D8%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- موضوع: قدردانی از مدیران (/Thread-%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86) |
RE: قدردانی از مدیران - Leopold - 01-12-2014 pama عزیز، از تمامی زحماتی که برای این فروم کشیدی تشکر و قدردانی میکنم. امیدوارم هرجا که باشی در تمام مراحل زندگیت مثل مدیریتت موفق و پیروز باشی. RE: قدردانی از مدیران - ice - 01-12-2014 Pama عزيز از زحمات فراواني كه براي فروم كشيدي سپاسگزارم، و اميدوارم همواره موفق و سربلند باشي. RE: قدردانی از مدیران - Andre - 01-12-2014 Pama عزیز.
من از تمام راههای ارتباطی (به غیر از فرستادن کبوتر ![]() کمتر کاربری هست که اینطور اعضای برجسته فروم ازش تشکر کنند، همیشه گفتند که هر چی بکاری همان رو درو میکنی. RE: قدردانی از مدیران - blur - 01-12-2014 Pama جانم برات همه چیزای خوب و قشنگی که دلت میخواد آرزو می کنم و باید تکرار کنم که خیلی دلتنگت میشم. به امید خبرای خوشی که ازت خواهم شنید.... RE: قدردانی از مدیران - atefeh_J - 01-12-2014 منم برای pama جان بهترین ها را ارزو دارم . بابت زحمت هایی که کشیدی تشکر می کنم دست راستت رو سر من خانوم مهربون :* RE: قدردانی از مدیران - pama - 02-12-2014 دوستان خوب و بزرگوارم؛ من واقعا شایسته ی این همه خوبی و لطف شما نیستم،تنها کاری که ازم بر میاد سپاسگزاری از لطف سرشار شماست، از خوبیِ تک تک شماها یک دنیا ممنونم و امیدوارم واقعا لایقش باشم. بودن در کنار شما دوستان برجسته و بزرگوار، برای من درسهای آموزنده ی زیادی به همراه داشت که امیدوارم به زودی بتونم دوباره از حضورتون بهره ببرم. برای یک یک شما دوستان خوبم که همواره کمک حال و راهنمام بودین و تو شرایط سخت تنهام نذاشتین، از عمق وجودم بهترین ها رو از خدای بزرگ خواستارم ![]() pama [برش] قدردانی از کاربران مفید - manesht - 23-12-2014 حقیقتا داره نادانی ترس میاره!اقای saaaaam بسیااااااااااااار ممنونم که باعث شد درست انتخاب کنم.با فکر و درایت کارای پذیرشم برسم.با حوصله و صبوری به سوالام جواب میدادن و راهنمایی ام میکردند. هنوز ایرانم اما به هدفم نزدیکترم و رویام رنگ حقیقت خواهدگرفت[img]images/smilies/smile.gif[/img] اقایsaaaam بی نهایت سپاسگزارم. RE: قدردانی از مدیران - Babak - 07-01-2015 من قبلا نوشتهام که چرا به ندرت در موضوعهای قدردانی از مدیران یا کاربران پست میذارم، اما انصافا نقش پویای گرامی (Mr-Voltage) در ایجاد اطلاعات و پاسخگویی به کاربران در انجمنهای کشورهای اروپایی در سالهای اخیر اون قدر پررنگ بوده که نمیشه فقط با دادن امتیاز مثبت حق مطلب رو ادا کرد. پویا همیشه با انگیزه و حوصله زیاد سوالهای کاربران رو پاسخ داده و گذشت زمان ایشون رو به هیچ عنوان بیحوصله نکرده. پویا جان، از زحمات زیادی که کشیدهای و میکشی از صمیم قلب سپاسگزارم و برات بهترینها رو آرزو میکنم. مطالب و اطلاعات خوبت قطعا زندگی بسیاری رو تحت تاثیر قرار داده. امیدوارم که زندگی خودت همیشه تحت تاثیر اثرات مثبتی که بر زندگی افراد گذاشتی باشه. RE: قدردانی از مدیران - ForeverBlue - 09-01-2015 من هم به نوبه خودم از پویا تشکر فراوان دارم. چه بسیار افرادی که با راهنمایی های خوب پویا توانسته اند اطلاعات بهتری درباره دانشگاه / کشور مقصد بدست آورند و نهایتا انتخاب بهتری داشته باشند. عملا انجمن کشورهای اروپایی بدون حضور فعال و خوب پویا و سام قابل تصور نیست. پویاجان ممنونم از این همه وقتی که بی شائبه میگذاری و و یقین دارم این همه زحمت و پشتکار برای به اشتراک گذاری تجربیات ارزشمندت قطعا نتیجه بسیار خوبی برای خودت خواهد داشت. [img]images/smilies/smile.gif[/img] RE: قدردانی از مدیران - Andre - 09-01-2015 دوستانی مثل پویا و saaaaam که خودشون در جایی غیر از کشور ما درگیر درس و دانشگاه هستند و وقت زیادی رو به پاسخ دقیق سوالات کاربران اختصاص میدهند قابل قدردانی هستند. پویا عزیز در ارسال پاسخ دقیق یک الگو برای سایر مدیران هستند و امیدوارم همچنان با انرژی به فعالیتشون ادامه بدهند که همه بتونند از وجود ارزشمند ایشون در این مجموعه استفاده کنند.
|