![]() |
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87) |
RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - reza_1st - 24-02-2014 (23-02-2014, 07:26 PM)'aram_leg' نوشته: خواهش میکنم، من باز نظری در مورد استرالیا نمیدم، دوستان که اطلاعات کامل و بروز دارن نظر بدن بهتره، میتونین تو انجمن خودش بپرسین و جواب بگیرین. راجع به آمریکا نظر دادن بدون GRE و زبان راحت نیست، ولی با فرض زبان در حد متوسط تا خوب، یه مشکلی که دارین معدلهای شماست. اگر 4-5 تا ISI خوب داشته باشین تا اون موقع، بین 100 تا 200 شانس دارین. با این حال طبق توصیه همیشگی، یکی دوتا زیر 100 بزنین، یکی دوتا هم تو این رنج، یکی دوتا هم بین 200 تا 500. اینکه چند جا اپلای کنید، واقعاً به خودتون بر میگرده، هرچی بیشتر بهتر، ولی برای همه شرایط مالی و توصیه نامهها محدود میکنه جاهایی رو که اپلای میکنن. 5-6 تا تعداد خوبیه، برای اینکه یه سبد متعادل از دانشگاهها رو اپلای کرده باشین، ولی خب بیشتر هم بشه، شانستون میره بالاتر.
موفق باشین. RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - شهاب - 24-02-2014 با درود و سپاس. من کاربر جدید هستم.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. لیسانس کشاورزی دانشگاه آزاد معدل 15/69 فوق لیسانس کشاورزی معدل 17/50 2 مقاله داخلی مدرک زبان هنوز ندارم. با توجه به تجربیات شما میتونم برا چه دانشگاهی تو مقطع دکتری بورس بگیرم؟ (تامین هزینه تحصیل برام مهمه) سپاس RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - Torkan - 24-02-2014 (24-02-2014, 03:52 AM)'شهاب' نوشته: با درود و سپاس. دوست عزیز سوالتون کلی هستش و اینطوری اصلا نمیشه نظر داد نه راجع به شانس نه کشور
تنها چیزی که میشه گفت اینه که معدلتون متوسطه و باید سعی کنید نمرات زبان بالایی رو بیارید. مقالات داخلی هم متاسفانه رزومه =ر کن هست. اگه میشد isi حداقل یه دونه داشته باشین. در ضمن راجع به کشورها هم تحقیق کنید که خیلی مهمه نحوه بورس دادن.بعضی ممالک دانشگاهها رایگان هستش ولی هزینه زندگی داره و بورس نمیدن. بعضی ها فاند خوب میدن. بعضی کشورها فرصت های اسکولارشیپ زیادی دارن. کلا بهتره جزوه فروم رو کامل بخونید و صد البته باز سوالی بود ریزتر بپرسید. بااحترام [برش] مشورت درباره انتخاب دانشگاه در رشته مهندسی عمران، معماری و شهرسازی - nsvahid - 24-02-2014 سلام دوستان خوب. من لیسانسم رو از دانشگاه محقق اردبیلی(دولتی ) با معدل 17.44 گرفتم. ارشد را ه و ترابری از امیرکبیر با معدل17.59. در هر دو مقطع شاگرد اول بودم.(با گواهی از دانشگاه) 1383 ارشد گرفتم . و بعد وارد بازار کار شدم. سابقه کار توی مشاور و تدریس دانشگاه. مقاله ندارم.(1داخلی) و isi ندارم. زبان تا 2 ماه دیگه آیلتس 6تا 6.5 میتونم بیارم. 2 تا recomendation خوب دارم. به نظرتون برای بورس جایی میتونم امید داشته باشم. یا بی خیال بشم.خیلی برام مهمه. لطفا اگه ممکنه راهنمایی ام کنید.(رنک دانشگاه و کشورش برام مهم نیست بیشتر کمک مالی برام اهمیت داره) RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - llvll.asoud - 24-02-2014 میخواستم بدونم تاثیر دانشگاه کجا هستش؟یعنی اینکه فردی دانشگاه شریف تهرانی امری کبیری بخونه توی ارشد و معدلشم خوب باشه میتونه معدل کارشناسیشتو پوشش بده؟! والا اگه میدونستم معدل کارشناسی اینقدر مهمه و اصلا دانشگاه ملاک نیستش میرفتم غیرانتفاعی آزادی درس میخوندم معدلمو میکردم 18.واقعا خیلی مسخرس بخدا RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - Leopold - 24-02-2014 دانشگاه های رنک 1 تا 50 آمریکا معمولا به دانشگاه مبدا اپلیکنت هم نگاه می کنند. حتی بعضی از دانشگاه های خیلی تاپ اگه ببینن که دانشگاه مبدا رنکی نداره ریجکت میکنند. نکته مهم دیگه این هست که اگه قبل از شما افرادی از دانشکده شما از دانشگاهی پذیرش بگیرن و اونجا خوش بدرخشند شانس شما هم بیشتر میشه. به عنوان مثال: 3 سال پیش دو نفر که ارشدشون در رشته برق از دانشکده فنی تهران گرفته بودند از یک دانشگاه خوب پذیرش گرفتند. همین باعث شد پارسال دوستم هم از این دانشگاه پذیرش بگیره با اینکه نمره زبانش یک نمره کمتر از مینیمم دانشکده بود (البته معدل لیسانس و ارشدش خوب بود ولی مقالات آنچنانی نداشت و نمره GRE هم پایین تر از متوسط سایر اپلیکنت ها در سال های گذشته بود). وقتی دلیلش ازش پرسیدم گفت که این دو نفر که قبل از من به این دانشگاه رفته بودن کلا یک سر و گردن بالاتر از دانشجوهای دیگه بودن به همین خاطر این دانشگاه جدیدا از دانشجوهای برق دانشکده فنی تهران خیلی خوب استقبال میکنه. (24-02-2014, 08:49 PM)'llvll.asoud' نوشته: میخواستم بدونم تاثیر دانشگاه کجا هستش؟یعنی اینکه فردی دانشگاه شریف تهرانی امری کبیری بخونه توی ارشد و معدلشم خوب باشه میتونه معدل کارشناسیشتو پوشش بده؟! RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - فرید - 24-02-2014 (24-02-2014, 08:49 PM)'llvll.asoud' نوشته: میخواستم بدونم تاثیر دانشگاه کجا هستش؟یعنی اینکه فردی دانشگاه شریف تهرانی امری کبیری بخونه توی ارشد و معدلشم خوب باشه میتونه معدل کارشناسیشتو پوشش بده؟! دوستان دیگه اگر نظر بدن خیلی بهتر چون من خودم تازه دارم این قضیه تجربه میکنم. ببینید بستگی داره اون دانشگاه ها دانشگاه ایران چقدر بشناسند. دانشکده ای بوده که من دیدم حدود یک سوم دانشجویاش ایرانی هستند و تقریبا همه از دانشگاه های معروف ایران بودن و موردی دیدم که یک دانشجو از دانشگاه غیر معروف ایران بیشتر نداشته. در مورد اول اگر از دانشگاه معروف نباشید شانستون تقریبا صفر حالا بین همون دانشجوهای از دانشگاه های معروف هم رقابت وجود داره و اینطوری نیست که هرکی اپلای کنه بگیرن چون تعداد خیلی زیادی از ایران دارن اپلای می کنند و اتفاقا درصد بالاییشون هم از دانشگاه های برتر هستند (اگر ایرانی جایی زیاد بگیره ایرانی ها خیلی اونجا اپلای خواهند کرد). نکته بعدی اینه که مینیمم دانشگاه مورد نظر را هم بیارید که این خیلی مهم یعنی اگر خیلی پایین باشه خیلی سخت میشه کار. ولی امریکا یک مقدار بخاطر تاثیری که جی ار ای داره یکم وزن معدل کم میشه.
RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - archiman - 25-02-2014 سلام.ممنون میشم از اساتید: 1-رشته لیسانس مهندسی معماری از دانشگاه آزاد چالوس 2-رشته ارشد مهندسی معماری از دانشگاه آزاد چالوس 3- معدل لیسانس 18.45 و ارشد(در حال حاضر ترم 2 ارشد هستم...معدل ترم اول 18.60 4- نمره زبان (هنوز امتحان ندادم) 5- نمره ی جی آر ایی(ــــــ) 6- ندارم 7- سوابق کار:تو یه دفتر فنی کار میکنم که تاحالا چند تا نقشه واسشون کشیدم.نقشه ساختمون ویلایی.مسخرم نکنید.ولی نمیدونم این جزء سابقه کار میشه یا نه به نرم افزار های معماری در حد مطلوب مسلط هستم(autocad+3ds max+photoshop) و طرح های دانشگاهیم هم هست متاسفانه این چندین صفحه آخر رو که خوندم خشکم زد و وقتی متوجه شدم که دانشگاه آزاد رو جدی نمیگیرند.منتها من چون خوردم به خدمت سربازی اجبارا دانشگاه آزاد رو انتخاب کردم..ولی هدف دانشگاههای دولتی بود...بنده تا اوایل سال 95 وقت دارم...ممنون میشم کمکم کنید..آیا منم امیدی داشته باشم به پذیرش تو اروپا؟یا بخاطر دانشگاه آزادی بودن فاتحم خوندست؟ اگه جواب مثبته ممنون میشم راهنمایم کنین RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - miladmasiha - 25-02-2014 سلام دوستان این مدارک من هست زبان وGRE ندارم فول فاند نیاز دارم میشه>؟ 2تا ای اس ای 20 کنفرانس داخلی 2 تا کنفرانس خارجی 1 مقاله علمی پژوهشی غیر ای اس ای سوابق تحصيلی
توصیه نامه های علمی توصیه نامه علمی از انشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)توصیه نامه علمی از دانشگاه علوم پزشکی بقیه اللهتوصیه نامه علمی از دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله سخنرانی های علمی ردیفعنوان سخنرانیمحل سخنرانیمخاطبین1از ایده تا عملدانشگاه آزاد اسلامی واحد آباداندانشجویان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد آبادان2روش های نگارش رزومه علمی و شغلی در علوم مهندسیدانشگاه آزاد اسلامی واحد آباداندانشجویان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد آبادان ثبت اختراعات اداره کل ماکیت های صنعتی ایران کسب مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات سوئیس ( ژنو 2011 ) کسب مدال نقرۀ مسابقات جهانی اختراعات کرواسی ( زاگرب 2010 )
2- استخرج سیگنالهای قلبی جنین توسط نرم افزار لب ویو با قابلیت ارسال از طریق اینترنت و شبکه
سوابق برگزیده به عنوان پژوهشگر هفته پژوهش در منطقه برگزیده به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول -1389 برگزیده به عنوان پژوهشگر برتر انجمن های علمی برق و مهندسی پزشکی - 1389 تقدیر به عنوان نخبه استان خوزستان درهمایش جهادگران علم و فناوریبرگزیده به عنوان مهندس نمونه در روز مهندس در شهرستان آبادانعضو باشگاه پژوهشگران دانشجوعضو باشگاه پژوهشگران جوان عضو کانون مخترعین ایرانعضو تیم نشریه الکترونیکی بیومدیکال ( گاهنامه تخصصی مهندسی پزشکی) ISSN:2008-9090نویسنده چندین مقاله علمی در هفته نامه سابقه فعالیت در مرکز آموزشی کانون آموزشی قلم چی عضو سازمان جوانان هلال احمر RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - reza_1st - 25-02-2014 (25-02-2014, 03:01 AM)'archiman' نوشته: به نرم افزار های معماری در حد مطلوب مسلط هستم(autocad+3ds max+photoshop) و طرح های دانشگاهیم هم هست شما معدلهاتون خوبه، و اگه نمره زبان خوبی داشته باشین شرایطتون خوبه، میمونه نمونه کارها و پروژههاتون که از دوستان متخصص تو تاپیک خودش بپرسین راجع به اونها، چون معماری یکم متفاوته از نظر شرایط پذیرش. در مورد دانشگاه آزاد هم خیالتون راحت باشه که اونقدرها تفاوت ایجاد نمیکنه که بخواین نگرانش باشین.
(25-02-2014, 03:02 AM)'miladmasiha' نوشته: سلام دوستان بدون نمره زبان خیلی محدود میشین و دامنه انتخابتون میشه تعداد خیلی کمی دانشگاه تو اروپا. شما معدلهاتون رو هم نگفتین، ولی رزومهتون خوبه، و در عین اینکه بدون امتحان زبان هم ممکنه بتونین جایی رو پیدا کنید، ولی اصلاً شانستون وفتی نمره زبان داشته باشین و الان قابل مقایسه نیست. سعی کنید امتحان زبان رو بدین و بعد بگردین دنبال جاهای مناسب. آماده شدن برای GRE زمانبره، و اگه به هر دلیلی فرصتش رو ندارین، چون تقریباً فقط برای آمریکا نیاز دارین بهش، میتونین بذارینش کنار، ولی گرفتن نمره مورد نیاز تو تافل یا آیلتس، خیلی کمتر از GRE زمانبره و مطمئناً ارزش وقتش رو داره.
موفق باشین. |