![]() |
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- انجمن: تحصیل در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- موضوع: شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) |
[برش] هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - pardisira - 13-02-2015 سلام، خوب هستین؟! درمورد پذیرش در المان، با مدرک دیپلم... حتما باید در دانشگاه سراسری قبول شده باشیم؟! در غیر این صورت هیچ راهی وجود نداره؟! و اینکه بر فرض اگر من بخوام پزشکی بخونم باید رشته ای که در ایران قبول میــــــشم هم همون پزشکی سراسری باشــــهـــ دیگـــهــ...؟! یا نه الزاما...؟! _______ اگر من به زبان المانی مسلط باشم، میتونم در المان در دانشگاه های دولتی تحصیل کنم؟! این با بورس شدن متفاوته ؟! یعنی با تحصیل در دانشگاه دولتی المان، مجبور به کار در اون کشور نمیشم؟! [برش] اعتبار مدارک دانشگاه های ایران برای تحصیل در آلمان - aryan-tech - 18-02-2015 سلام ببخشید من الان دانشجوی لیسانس کامپیوتر(مهندسی نرم افزار) ترم دو دانشگاه غیر انتفایی هستم... میخواستم بدونم از کجا باید شروع کنم برا این که بتونم ارشدو تو یکی از دانشگاه های امان بخونم؟؟؟ حد اقل باید نمرم چند باشه؟؟؟ من چیزی در باره ادامه تحصیل تو المان نمیدونم لطفا راهنمایی کنید ممنون RE: اعتبار مدارک دانشگاه های ایران برای تحصیل در آلمان - Mehran28 - 18-02-2015 (18-02-2015, 04:00 AM)'aryan-tech' نوشته: سلام ببخشید سلام،خدا ببخشه!
![]() -معدل خودتون رو تا حد ممکن سعی کنید بالا ببرید. - زبان انگلیسی خودتون رو قوی کنید. - سعی کنید جز شاگرد اول-سوم دانشگاتون باشید(این بعدها خیلی بهت کمک میکنه) - تو همین سایت درباره اقدامات مربوط به پذیرش مطالعه کنید. و از 1سال قبل به فکر انتخاب دانشگاه باشید به طوری که 3-4 ماه مونده به اپلای شما دانشگاتون رو انتخاب کرده باشید. می تونید از جزوات اینجا برای اطلاعات بیشتر استفاده کنید. وولی فعلا تنها کاری که می تونید کنید بالا بردن معدل و همچنین قوی کردن زبان انگلیسی. دوستان دیگه اگه مطالبی به ذهنشون برسه میگند ولی من خودم چون به صورت تجربی تاثیر شاگرد ممتاز بودن و نمره زبان بالا رو دیدم تاکیدم بیشتر رو همین دو مورد هست. موفق باشید. پ.ن: درباره تهیه مدارک و ترجمه و مراحل انجامش هم چون بحثش مفصل هست ابتدا از فروم ها استفاده کنید ومطالب رو بخونید و اگه سوالی پیش اومد که جوابش در فروم نبود می تونید مطرح کنید دوستان راهنمایی می کنند. من به طور کلی توصیه هایی کردم که شانستون رو بعدها بالا برده باشه. RE: اعتبار مدارک دانشگاه های ایران برای تحصیل در آلمان - aryan-tech - 18-02-2015 (18-02-2015, 04:12 AM)'mehran28' نوشته: ممنون دوست عزیز یه سوال فقط اگه لیسانسمو بگیرم بعد برم سربازی بعد بخوام برم مشکلی پیش میاد؟؟؟ بعد سربازی بخوام برم اشکالی نداره؟؟ ممنون RE: اعتبار مدارک دانشگاه های ایران برای تحصیل در آلمان - Mehran28 - 18-02-2015 (18-02-2015, 04:31 PM)'aryan-tech' نوشته: نخیر هیچ مشکلی پیش نمی یاد، اتفاقا به نظر من بهتره سربازی رفت و بعد اقدام کرد.
RE: شانس گرفتن پذیرش مقطع فوق لیسانس از دانشگاههای المان - anis - 22-02-2015 سلام من دانشجوی معماری هستم و میخوام برای فوق به المان برم لطفا راهنمای کنید چطور میتوونم از دانشگاه فاند بگیرم RE: شانس گرفتن پذیرش مقطع فوق لیسانس از دانشگاههای المان - Emir - 22-02-2015 (22-02-2015, 10:04 PM)anis نوشته: سلام من دانشجوی معماری هستم و میخوام برای فوق به المان برم لطفا راهنمای کنید چطور میتوونم از دانشگاه فاند بگیرمبا سلام . دوست من اولا شما از شرایط خودتون نگفتین . چون تو رشته معماری پرتفلیو خیلی مهمه همچنین معدلتون و نمره زبانتون . مدرک المانی دارین یا ایلتس و تافل . کدوم دانشگاه خوندین ازاد یا سراسری . اخه همه اینا را بایست بگین که دوستان بتونن راهنمایی کنن . فاند واسه ارشد خیلی سخته گرفتنش چون تحصیل رایگانه . خصوصا تو رشته معماری و هنر که مثله رشته های اقتصادی فاند گرفتن سخته . اطلاعاتتون رو کامل بنویسید با تشکر RE: شانس گرفتن پذیرش مقطع فوق لیسانس از دانشگاههای المان - Mehran28 - 22-02-2015 (22-02-2015, 10:04 PM)'anis' نوشته: سلام من دانشجوی معماری هستم و میخوام برای فوق به المان برم لطفا راهنمای کنید چطور میتوونم از دانشگاه فاند بگیرم سلام
تحصیل در آلمان به صورت رایگان هست و احتمال اینکه در مقطع فوق بتونید فاند بگیرید خیلی پایینه و حداقل نیازمند معدل و نمره زبان بالا هست. اگر فاند براتون خیلی مهمه در مقطع دکتری گرفتنش راحتره. با این وجود شما می تونی به سایت دانشگاه هایی که رشته شما رو دارند برید و دنبال پروژهایی بگردید که دانشجویان ارشد روش کار میکنند اکثر دانشگاها قسمتی دارند که مربوط به پروژهای همراه با فاند برای رشته های مختلف در مقاطع مختلف هست. و با استادایی که روی پروژه کار میکنند مکاتبه کنید. موفق باشید. RE: شانس گرفتن پذیرش مقطع فوق لیسانس از دانشگاههای المان - 1900 - 27-02-2015 سلام دوستان مهندسی عمران دارم از دانشگاه آزاد معدل ۱۴.۸۸ یک سال سابقه کار مرتبط زبان هم ایلتس ۶.۵ و میگیرم به نظرتون واسه پذیرش گرفتن شانسی دارم؟ دانشگاهی هست که انگلیسی تدریس کنن و رایگان باشه یا با هزینه کم؟ آلمانی زبان چی؟ اصلا با این شرایط دانشگاه معتبری میشه رفت؟ ممنونم RE: شانس گرفتن پذیرش مقطع فوق لیسانس از دانشگاههای المان - Shihan - 28-02-2015 (27-02-2015, 02:35 PM)'1900' نوشته: سلام دوستانسلامشانست واسه دانشگاههای انگلیسی زبان خوب. اما خیلی هم بالا نیست! دانشگاههای هامبورگ، ویمار، اشتوتگرت میدونم که رشته عمران رو به انگلیسی دارن. بهتره مکاتبه کنید. اما شانست رو واسه پذیرش افزایش میده. |