![]() |
چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +--- موضوع: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ (/Thread-%DA%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F) |
RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Mehran28 - 21-02-2015 (21-02-2015, 04:41 PM)'juvefans' نوشته: سلام
به نظر من بهتره چند کشور اروپایی که مد نظرتون هست رو انتخاب کنی و برای پذیرش در دانشگاهاشون اقدام کنی، بعد اینکه پذیرش گرفتید بهتر سر اینکه تو کدوم کشور و کدوم دانشگاهی که توشون موفق شدی پذیرش بگیری تحصیل کنی، بهتره فقط تمرکزتون رو یه کشور نباشه! [برش] تحصیل در اتریش - stifler - 01-03-2015 دوستان من بین اتریش و فنلاند مردد هستم...برای بچلر میخوام اپلای کنم. (البته بیشتر با آیلتس موافق هستم که فنلاند از این لحاظ اوکی هست) ولی شرایط اقامت پس از تحصیل هم میبینم که آلمانی در اتریش یه مزیت داره که بعد ها به آلمان هم میشه فکری کرد و اقدام کرد. نظرتون چیه ؟ RE: تحصیل در اتریش - Emir - 01-03-2015 (01-03-2015, 11:10 PM)stifler نوشته: دوستان من بین اتریش و فنلاند مردد هستم...برای بچلر میخوام اپلای کنم. (البته بیشتر با آیلتس موافق هستم که فنلاند از این لحاظ اوکی هست) ولی شرایط اقامت پس از تحصیل هم میبینم که آلمانی در اتریش یه مزیت داره که بعد ها به آلمان هم میشه فکری کرد و اقدام کرد. نظرتون چیه ؟با سلام . دوست من طبق تجربیات دوستان که فنلاند بودن , راستش کار پیدا کردن نه تنها در فنلاند بلکه در کل اسکلندیناوی سخته . من با خوندنتون در المان و اگر نشد اتریش موافقم . چون حد اقل زبان المانی یاد میگیرین و بعدش میتونین واسه ویزای کاری المان اپلای کنین . همچنین میتونین واسه دکترا و ادامه تحصیل هر کجا که بخواین اقدام کنین . RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - ماویس - 04-03-2015 سلام ، در مقطع کارشناسی مدیریت بازرگانی، غیر انتفاعی میخونم و معدل 17 رو پیش بینی میکنم. مدرک زبان ندارم ولی میتونم بگیرم. قصد دارم بدون پشتوانه مالی در یکی از کشور های اروپایی ارشد بخونم و برای همیشه بمونم. نیاز به بورس کامل دارم. و یا کار دانشجویی در حین تحصیل که هزینه ها رو تامین کنه. به نظر شما برای ارشد اقدام کنم یا تلاش کنم ارشدمو با معدل بالا از یه دانشگاه دولتی بگیرم و برای دکترا اقدام کنم؟ آیا با مدرک لیسانس و نمره زبان خوب میتونم برای ارشد بورسیه بگیرم و چه کشوری؟ در ضمن برام مهمه که بعد از تحصیل موقعیت شغلی برام فراهم بشه و بتونم بمونم و اقامت بگیرم RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 05-03-2015 (04-03-2015, 07:29 PM)'ماویس' نوشته: سلام ، در مقطع کارشناسی مدیریت بازرگانی، غیر انتفاعی میخونم و معدل 17 رو پیش بینی میکنم. مدرک زبان ندارم ولی میتونم بگیرم. قصد دارم بدون پشتوانه مالی در یکی از کشور های اروپایی ارشد بخونم و برای همیشه بمونم. نیاز به بورس کامل دارم. و یا کار دانشجویی در حین تحصیل که هزینه ها رو تامین کنه. به نظر شما برای ارشد اقدام کنم یا تلاش کنم ارشدمو با معدل بالا از یه دانشگاه دولتی بگیرم و برای دکترا اقدام کنم؟ آیا با مدرک لیسانس و نمره زبان خوب میتونم برای ارشد بورسیه بگیرم و چه کشوری؟ در ضمن برام مهمه که بعد از تحصیل موقعیت شغلی برام فراهم بشه و بتونم بمونم و اقامت بگیرم تنها کشورهایی که ممکنه به دوره ارشد کمک هزینه تعلق بدن میتوان به هلند، فرانسه، ایتالیا اشاره کرد به نظرم بهتره معدل بالا و نمره زبان بالا رو در کنار هم حفظ کنید.
RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - armani - 06-03-2015 سلام من رشتم کامپیوتر هست با معدل 16 از آزاد کرج تافل 96 دارم واسه چندتا کشور اروپایی مثل آلمان و فنلاند اقدام می کنم می خواستم ببینم به نظر شما دیگه کجاها تو اروپا میتونم پذیرش یا فاند بگیرم ؟ تشکر RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 06-03-2015 (06-03-2015, 11:15 AM)'armani' نوشته: سلام دروود بر شما.
شانس پذیرشت بالاست اما برای فاند گرفتن در دوره ارشد محدودیت فاند وجود داره اما به این شکل هم نیست که پیدا نشه. شما میتونی برای برخی اسکولارشیپهای متنوع در اروپا مانند موسسات تحقیقاتی المان، پروژه ماری کوری در اروپا، بورسهای ایفل در فرانسه و بورس DSU در ایتالیا و برخی بورسهای دانشگاهی در هلند اقدام کنی. اما در کل باید بدونید شانس گرفتنش زیاد بالا نیست. من ضمناً در اینجا لیست کشورهای ارائه دهنده گرایشهای کامپیوتر در اروپا رو گرداوری کردم میتونی ملاحضه کنی. RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - armani - 06-03-2015 (06-03-2015, 12:05 PM)'Mr-Voltage' نوشته: خیلی ممنون از پاسخ سریع و کاملتون،
بیشتر منظورم شانسم واسه کانادا بود، خواستم ببینم یه راست واسه مستر کانادا بزنم شانس دارم ؟ یا اول برم اروپا بعد ازونجا کانادا یا آمریکا بهتره؟ مرسیی RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 06-03-2015 (06-03-2015, 12:09 PM)'armani' نوشته: خواهش میکنم.
دوست عزیز. این تاپیک مربوط به کشورهای اروپایی میباشد. برای کانادا بهتره به اینجا مراجعه کنید. ازاد اندیش باشید RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - armani - 06-03-2015 (06-03-2015, 12:18 PM)'Mr-Voltage' نوشته: بله عذرخواهی می کنم
یعنی واقعا شانسی هم برای اون بورسیه هایی که گفتید هم هست؟ واسه اون بورسیه ها مثل رشته ها که گفتید لینکی دارید؟ |