![]() |
قدردانی از مدیران - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86) +--- انجمن: نظرها، پیشنهادها و خبرها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D9%87%D8%A7%D8%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- موضوع: قدردانی از مدیران (/Thread-%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86) |
RE: قدردانی از مدیران - Shihan - 08-07-2014 خیلی خیلی شوکه شدم که شاهین داره از تیم جدا میشه!!! [img]images/smilies/huh.gif[/img] بابا دیگه با کی شوخی خوب خوب کنیم!!![img]images/smilies/wink.gif[/img][img]images/smilies/tongue.gif[/img] به هر حال همیشه شاهین بهترین دوست و همشهری عزیزم بوده و هست. خیلی خیلی دوست دارم و از همه زحمات و راهنماییت من به شخصه استفاده کردم.[img]images/smilies/heart.gif[/img] از بابک عزیز و سایر دوستان که وقت بیشتری بهم دادن تشکر میکنم امیدوارم بتون در کنار دوستان عزیز با قدرت به جلو به پیش بریم. شاد و ازاد اندیش باشید RE: قدردانی از مدیران - MaMi - 08-07-2014 من هم از شاهین عزیز بابت همه زحماتش تشکر میکنم و امیدوارم که هر کجا هست، موفق، پیروز، سلامت و تندرست باشه
![]() از saaaaam و Mr-Voltage هم بابت قبول مسئولیت جهت کمک به هموطنان و دوستان عزیز، تشکر میکنم و براشون آرزوی موفقیت دارم. RE: قدردانی از مدیران - ForeverBlue - 08-07-2014 انصافا شاهین یکی از مدیران با معلومات این انجمن بود که نبودش واقعا حس میشه. امیدوارم شاهین عزیز هرجا که هستند کامیاب و شاد باشند.[img]images/smilies/smile.gif[/img] تشکر ویژه دارم از Saaaam و Mr-Voltage عزیز که وقت فراوانی میگذارند و با معلومات خوب شان به پرسش های دیگران پاسخ میدهند.[img]images/smilies/smile.gif[/img] RE: قدردانی از مدیران - mahyarelc - 08-07-2014 خیلی خیلی از شاهین عزیز بخاطر تمامی زحماتی که از مدتها قبل کشیده و آثارش رو میبینیم و همه استفاده میکنیم تشکر میکنم. امیدوارم همیشه موفق و سلامت و همینطور شاد باشی. ممنون از Mr-Voltage و Saaaam عزیز بخاطر قبول زحمت. امیدوارم همینطور با انرژی ادامه بدن ![]() RE: قدردانی از مدیران - ahmadpashaei - 09-07-2014 منم واقعا جا داره از شاهین عزیز تشکر کنم بابت کارا و مشاوره های خوبش در سایت و کمک به هموطنامون.ایشالا هرجا هستی شاد،موفق، و سلامت باشی. برای Saaam هم آرزوی موفقیت می کنم. RE: قدردانی از مدیران - Bahram - 09-07-2014 شاهین یکی از قدیمی ترین دوستان من در فروم هست و تعهد ایشان در همراهی با فروم واقعا قابل تقدیر است. آرزو میکنم هر کجا که هست موفق باشه و به تمام اهدافش در زندگی برسه. امیدوارم یکروز از نزدیک ببینمش و با هم یک دونوازی موسیقی داشته باشیم! ؛) RE: قدردانی از مدیران - M1KE - 10-07-2014 من هم به نوبه خودم به امین (amin-mb)، شاهین (spt) و همین طور m.ost عزیز که از قدیم و تا مدت زیادی بعد از گرفتن پذیرش همچنان در این سایت فعال بودن، خسته نباشید میگم و براشون آرزوی سلامت و موفقیت در آینده تحصیلی، شغلی و دیگر ابعاد زندگانی شون رو دارم. همگی موفق باشید. RE: قدردانی از مدیران - eliroz - 12-07-2014 تازه امروز متوجه شدم که سه تا از دوستای عزیزمون دارن از گروه جدا میشن ![]() از زمانی که با آکادمیا کافه آشنا شدم، شاهین جان جز اولین کسانی بود که با بزرگواری و حوصله به تمام سوال هام پاسخ میگفت. M.ost عزیز هم که همیشه با بزرگواری ها و مهربونی هاش ما رو شرمنده میکرد و خوب و با حوصله راهنمایی میکردن. و آقا amin-mb هم دورادور از راهنمایی هاشون و اطلاعاتشون سود میبردم. هر سه دوست عزیز، از بهترین مدیرای آکادمیا بودن که واقعا از جون و دل کار میکردن. امیدوارم، هر جای این کره خاکی هستند مثل همیشه سربلند، دلشاد و سلامت باشن و بهترین ها براشون اتفاق بیفته، چون از بهترین ها هستند. شادکام باشین RE: قدردانی از مدیران - Pejman - 14-07-2014 جا داره از زحمات شاهین (spt) تشکر کنم. شاهین مدت زیادی در فروم مدیر بود و زحمات زیادی برای فروم کشید. حضورش در جمع مدیران همراه با انرژی مثبت بود همیشه. شاهین جان امیدوارم هر جا هستی موفق باشی و جداییت از تیم مدیریت به دلیل اتفاقات خوبی باشه که در انتظارش بودی. RE: قدردانی از مدیران - brusa1994 - 26-08-2014 من می خوام اینجا از بابک عزیز قدردانی و تشکر کنم،راستش خیلی خیلی با حوصله و دقیق جواب میده و لحن حرف زدنش رو خیلی دوس دارم و قطعا این حاصل حدود 7k پستی هست که ایشون تو AA و این سایت گذاشتن،به قولی دمت گرم دوست عزیز راستی آقای پاشایی هم خیلی کمکم میکنه خیلی ممنون دوست گلم ! ![]() |