![]() |
انتخاب بین IELTS و TOEFL - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: آزمونها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7) +--- موضوع: انتخاب بین IELTS و TOEFL (/Thread-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%DB%8C%D9%86-IELTS-%D9%88-TOEFL) |
RE: انتخاب بین IELTS و TOEFL - butterfly - 22-07-2017 (21-07-2017, 12:20 AM)shapol46 نوشته: سلام دوستان سلام. به نظرم این تصمیم در وهله اول به این بستگی داره که چقدر زمان دارید برای آزمون و چقدر می تونید وقت بگذارید برای مطالعه. اگر فرصت زیادی ندارید ( کمتر از سه ماه) به نظرم همون آیلتس رو امتحان بدید چون تا بیایید با ساختار تافل آشنا بشید و مهارت پیدا کنید طول می کشه یکم. ولی اگر زمان خوبی دارید به نظرم تافل رو امتحان کنید. من آیلتس امتحان ندادم ولی می دونم لیسنینگ ایلتس به نسبت تافل سخت تره و نمره گرفتن سخت تر. در عوض اسپیکینگ تافل سخت تر از آیلتس هست چون 4 تا سوالش ترکیبی هست و مهارت های ریدینگ و لیسنینگ رو هم می سنجه. با اینکه در نگاه اول سخت تره، ولی با تمرین میشه نمره قابل قبولی برای این بخش گرفت. اگر هم با صحبت رو در رو با ممتحن راحت نیستید باز تافل مزیته چون آدم جلوتون نمی شینه. ولی باز این تضمین کننده این نیست که اصلا استرس نخواهید داشت. به نظرم باید یه مقدار هم رو کنترل استرستون کار کنید. درنهایت باید گفت که این آزمونها صرفا دانش زبان رو محک نمی زنند بلکه موفقیت در این آزمونها علاوه بر دانش زبان به مدیریت زمان و امتحان و کنترل استرس هم خیلی بستگی دارند. RE: انتخاب بین IELTS و TOEFL - shapol46 - 22-07-2017 خیلی ممنون از راهنمایی جامعتون دوست عزیز والا دفعه ی قبل دو ماه تقریبا خوندم. کلاسای ایلتس رو سال 89 رفته بودم ولی امتحان رو دو سال پیش دادم و براش کلاس نرفتم و ماک تست هم ندادم که فکر می کنم تو نتیجه نهایی اثر داشت.الانم نمیدونم کی امتحان بدم دقیقا چون نمیخام بازم گند بزنم و نمی تونمم بیشتر از یک بار هزینه کنم ولی احتمالا دیرتر از آذر نباشه. متاسفانه فکر نمی کنم بتونم استرسم رو کنترل کنم در واقع هیچ وقت نتونستم و دلیل اصلی فکر کردن به تافل هم همینه مخصوصا بخاطر اسپسکینگ و ممتحن. در زمینه اسپیکینگ سرعت صحبت کردنم خوبه و روان حرف می زنم ولی از اصطلاحات و کلمات انچنانی نمی تونم استفاده کنم که فکر می کنم برای ایلتس با توجه به تجربه م خیلی مهم باشه این قضیه. بازم خیلی ممنون RE: انتخاب بین IELTS و TOEFL - automotive - 03-10-2017 برخی اوقات عدم اعلام برخی مسائل مناسبتر از اعلام آن است و این همان بحث معروف مصحلت در تقبال حقیقت است. اما به گفته دکتر علی شریعتی "هیچ چیز غیر از حقیقت، مصلحت نیست" حقیقت این است که تقریبا بیش از یک سال و نیم است که تصحیح برگههای Writing آیلتس تغییر پیدا کرده است و نمرات متغاضیها شدیدا افت پیدا کرده است، قصد اعلام من از این موضوع ایجاد استرس به افرادی که قصد اقدام برای آزمون آیلتس دارند نیست، قصد اظهار فضل هم ندارم، قصد من از اعلام این موضوع به عنوان فردی که اطلاع دارم، دو موضوع است: 1. Writing آزمون آیلتس خیلی وقت است که به تمرین و مهارت بیشتری نیاز دارد. 2. اگر Bandscore بسیار بالا نیاز دارید (مثلا بالای 7) و به شرط داشتن حق انتخاب (به استثنای متقاضیان روادید مهاجرتی، مخصوصا کارگر ماهر کانادا) برای تافل اقدام کنید. نکته: بدیهی است که کماکا نمرههای بالایی در این آزمون به وسیلهی هموطنان کسب میشود. نکته: تفاوتی بین دو متصدی بریتانیایی و استرالیایی این آزمون نمیباشد. RE: نظرات شما راجب آمادگی برای آزمون تافل iBT بدون کلاس زبان رفتن - mgorji - 05-10-2017 سلام دوستان من با رایتینگ و اسپیکینگ آیلتس مشکل دارم به خصوص که الان اغلب بچه ها دادشون برای رایتینگ در اومده و معتقدن خیلی بد دارن نمره میدن من سوال های تافل رو از کتاب مربوط دیدم به نظر شما با توجه به اینکه سطح زبانم خوبه می تونم در تافل موفق تر عمل کنم؟ از کجا میشه نمونه یک آزمون کامل تافل رو دریافت کرد؟ درود بر شما ممنون میشماگر من رو راهنمایی کنید خیلی نگرانم RE: نظرات شما راجب آمادگی برای آزمون تافل iBT بدون کلاس زبان رفتن - GordAfarid - 05-10-2017 @mgorji عزیز اگر کمی بیشتر توضیح بدید بیشتر میشه کمکتون کرد، امتحانتون چه روزیه؟ برای آمادگی چه کارهایی انجام دادین؟ TPO ها رو دیدید؟ من خودم بدون رفتن به کلاس زبان برای تافل امتحان دادم چهار سال پیش و نمره ی خوبی هم گرفتم. بنابراین استرس به خودتون راه ندید، خیلی از بچه ها همینطورن. اگر پست های اینجا رو نگاه کنید توضیحات دوستان در مورد اینکه چی خوندن و چی کار کردن برای تافل رو میبینید. RE: نظرات شما راجب آمادگی برای آزمون تافل iBT بدون کلاس زبان رفتن - szeinalilathori - 05-10-2017 (05-10-2017, 12:30 PM)mgorji نوشته: سلام دوستاندوست عزیز سلام بهتره یه آزمون آزمایشی شرکت کنید. موسسه امیربهادر آزمون آزمایشی TOEFL رو برگزار میکنه؛ گرچه که طبق نظر بعضی از شرکت کننده های آزمون ها نمرات دو بخش writing و speaking این موسسه تا حدی پایین تر از حدیه که معمولا داوطلبان در آزمون اصلی میگیرن، اما من فکر میکنم دید خوبی از وضعیت قعلی شما بهتون خواهد داد. راه دیگه اینه که نمونه سوالهای مشابه TOEFL رو از اینجا دانلود کنید (کل package رو باید دانلود کنید تا بتونید یکی از TPO ها رو بزنید.) سطح حدودی آزمون مشابه با TPO شماره 40 به بعد هست. یکی از تست ها رو در شرایط آزمون بزنید اما چون نمره ای بابت دو بخش مدنظر شما بهتون ارائه نمیده، نمونه writing و speaking آماده شده رو برای تصحیح برای یکی از موسساتی یا افرادیکه تصحیح انجام میدن بفرستید. بعد از گرفتن نتیجه ی آزمون متوجه خواهید شد عملکردتون در کدام آزمون بهتره مشروط به اینکه از سطح فعلیتون در IELTS هم باخبر باشید. (گرچه که به شخصه تغییر آزمون رو توصیه نمیکنم. ![]() ارادتمند الهام RE: نظرات شما راجب آمادگی برای آزمون تافل iBT بدون کلاس زبان رفتن - mgorji - 05-10-2017 (05-10-2017, 12:49 PM)GordAfarid نوشته: @mgorji عزیزممنون از پاسختون ببینید من هنوز ثبت نام نکردم ولی کلاس زبان رفتم تا سطح ادونس رو هم خوندم کتاب های لغت و گرامر مثل 504 یا کتابی که برای تافل هسش رو مطالعه کردن شما سطح من رو آپر اینتر مدییت بگیرید الان نگرانی اصلی من اینه که با همه اینها از آیلتس به خصوص رایتینگ نمره نیارم می خوام بدونم دوستانی که تجربه تافل رو دارند آیا توصیه می کنن که نت تافل بدم (نه به خاطر اینکه فکر می کنم ساده تره) چون داد بچه ها از نمره دهی رایتینگ در آیلتس در اومده خواهش می کنم من رو راهنمایی کنید ممنونم RE: نظرات شما راجب آمادگی برای آزمون تافل iBT بدون کلاس زبان رفتن - GordAfarid - 05-10-2017 (05-10-2017, 12:55 PM)mgorji نوشته: ممنون از پاسختون دوست عزیز، با توصیفاتی که داشتید، در صورتیکه تکنیک درستی رو برای نوشتن اتخاذ کنید (مثلا پاراگراف مقدمه داشته باشید، متنتون 4 تا 5 پاراگراف باشه، مثال بیارید برای topic sentence هاتون، علائم نگارشی و غیره) فکر نمیکنم مشکلی براتون پیش بیاد. من آیلتس تا حالا ندادم در نتیجه نمیدونم چه بلایی سرش اومده! ولی بطور کلی برای رایتینگ چیزایی که باعث میشه نمره خوب بگیرید Word count هست که از development خوب متنتون بدست میاد، همچنین گرامر صحیح و ساختار مناسب. بنابراین در این مرحله توصیه من اینه که اول تصمیم بگیرید کدوم امتحان رو میخوای بدید چون آمادگی امتحاناش متفاوته و بعد تکنیک همون امتحان رو تمرین کنید. من برای تافل رایتیگ بارونز (how to prepare for your toefl essay) رو هم خوندم که اطلاعات خیلی خوبی داشت و در انتهای کتاب هم نمونه سوالای مشابه تافل و نمونه ی پاسخ رو داره. RE: نظرات شما راجب آمادگی برای آزمون تافل iBT بدون کلاس زبان رفتن - automotive - 05-10-2017 @mgorji سلام در یک آموزشگاه زبان برای آزمون آزمایشی هر دو امتحان (آیلتس و تافل) شرکت کنید (در حالت ایدهآل در یک ماه هر دو آزمون برگزار میشود.) تا با ساختار آشنا شوید و از نمره خود مطمئن شوید. در شهرستانها، آزمون آزمایشی حدود 15 هزار تومان و در تهران حدود 65 هزار تومان برای هر آزمون هزینه در بر دارد، ضمنا مطمئن شوید که برای تافل از کامپیوتر استفاده میکنند و نه اینکه کاغذی از شما امتحان بگیرند. تا در آزمونها شرکت نکنید نمیتوانید تصمیم درستی بگیرید. نکتههای بسیار مهم: 1. در ایران بیش از 80% اساتید برای آیلتس تسلط کافی دارند و نه برای تافل و شرکت کنندههای آزمون تافل(مخصوصا در شهرستان های) بیشتر خودخوان هستند. 2. من آن موضوع را اعلام نکردم که کسی استرس امتحان داشته باشد، واقعیت این است که Writing متقاضی های ایرانی واقعا خوب نیست و دلیل اینکه در تافل نمره بیشتری کب میکنند شاید ساختار متفاوت این بخش باشد. 3. حتما تاپیک زیر را به طور کامل مطالعه کنید. انتخاب بین IELTS و TOEFL 4. بارها و بارها به خود من اعلام شد که به هیچ وجه در آزمون آزمایشی شرکت نکنم، با توجه به محیطی که در آن هستید از سطح زبان برای شما یک پیش زمینه به وجود آمده است، این پیش زمینه اگر بد باشد مشکلی نیست، اما اگر خود را خدای زبان میدانید و با شرکت در آزمون آزمایشی، اگر نمرهی خوبی کسب نکنید، شک بسیار بزرگی به شما وارد خواهد شد، نمره آزمون اعلام شده حدودا 20% با واقعیت متفاوت است (کمتر یا بیشتر)، حتما با دانش به این امر در آزمون شرکت کنید، و نمره را جداگانه مشاهده کنید، مثلا اگر Speaking را در تافل 20 شدید و Writing را 15، برای Writing بیشتر تلاش کنید و نه اینکه بگویید چگونه 15 نمره را میتوانم ارتقا ببخشم و به طور کل هدف خود را فراموش کنید. 5. Writing آزمون آیلتس را با مداد معمولی، رعایت فاصله بین واژهها (همانند تایپ کردن، یک کلمه و سپس فاصله، بدون فاصله ننویسید) و خوانا و (سعی کنید) فقط یک بار بنویسید، اگر ناخوانا باشد یا مدام پاک کنید و بنویسید، مصححها معمولا نمره نمیدهند و وقت خود را برای شما صرف نخواهند کرد. |