![]() |
نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86) +--- موضوع: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان (/Thread-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86) |
RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - amirhossein.gh - 27-03-2012 شما شروع کن به قوی کردن رزومت الان که میل بزنی استادا جواب نمیدن که به موقعش میل بزنی که میشه از شهریور فعلا خودتو درگیر استاد این چیزا نکن ! زوده RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - Behnoush - 27-03-2012 (27-03-2012, 12:40 PM)bzz نوشته: سلاممیتونید از تابستون مثلا حول و حوش مرداد شهریور ایمیل بزنید به استادا. ایشالا تا اون موقع هم دستتو ن پرتره. مخصوصا نمره های زبان اگه هنوز ندارید. نظر من اینه که در انتخاب دانشگاه ها برای اپلای منطقی گزینش کنید و با توجه به رزومه تون اپلای کنید. دانشگاه های خیلی تاپ که امیرحسین اشاره کردن پذیرش گرفتن خیلی سخت و رقابتیه و به نظرم در صورتی که جواب مساعدی از استاد دارید یا حداقل کوردینیتور رزومه شما رو دید و گفت به دپارتمان میخوره اپلای کنید. میتونید دانشگاه هایی که میخواید اپلای کنید رو به صورت مجموعه ای در نظر بگیرید که بیشترشون تو طیف متوسط باشن. یکی دوتا هم تاپ یکی دوتا هم پایین که شانستون و پولتون رو از دست ندید. RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - Armik - 02-05-2012 توی متن ایمیل مرسوم هست به استاد بگیم Sir ؟! توی ارتباطات face to face چطور؟! RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - Babak - 04-05-2012 در امریکا مرسوم نیست و در ارتباطات رو در رو معمولا دانشجوهای دکترا و فوق که از نزدیک با استادها کار میکنند، استادهاشون رو با اسم کوچیک صدا میکنند. اگر بخواهید رسمیتر باشه میتونید از Doctor + family name یا Professor + family name استفاده کنید. RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - Paradise4 - 20-07-2012 به نظرتون Subject ایمیلی که به استاد میزنیم چی باشه تا نظرشو در ابتدا که ایمیل رو میبینه جلب کنه !!!! RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - m.ost - 20-07-2012 (20-07-2012, 08:41 PM)Paradise4 نوشته: به نظرتون Subject ایمیلی که به استاد میزنیم چی باشه تا نظرشو در ابتدا که ایمیل رو میبینه جلب کنه !!!!سلام به این تاپیک مراجعه کنید. در پست اول به صورت کامل توضیح داده شده که چگونه با اساتید مکاتبه کنید و سابجکت چی باشه. موفق باشین. RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - amirhossein.gh - 20-07-2012 دوست خوبم والا استادا اینقدر از این عنوان ها دیدن که هر شکل هم عنوان بزنی خودشون میدونن چی میخای ولی بهتره که از اسم research یا position یا ترکیبی از اینها استفاده بشه و سعی بشه از عباراتی مثل fully-funded , assistantship و اینها که ممکنه تو ذوق بزنه جلوگیری بشه (اینا نظرات شخصیه منه ها !!) Graduate Student Research Position Research Position Interested in Doing Research in XXXX(name of the lab, or field . . . RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - Apassenger - 03-09-2012 (01-09-2012, 03:15 PM)Apassenger نوشته: سلام به تمامی دوستان عزیزمن برای شروع می خوام یه همچین نامه ای رو برای استادی که گفتم و چند نفر از اساتید دیگه بفرسم، ممکنه نظرتون رو در مورد متن نامه بدونم : نقل قول:نقل قول یه همچین ایمیلی به نظرتون به عنوان ایمیل اول مناسبه ؟ و به نظرتون اینکه بگم هنوز دفاع نکردم بد نیست؟ ممنون می شم نظرتون رو بدونم RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - mahyarelc - 03-09-2012 (03-09-2012, 08:09 AM)Apassenger نوشته: من برای شروع می خوام یه همچین نامه ای رو برای استادی که گفتم و چند نفر از اساتید دیگه بفرسم، ممکنه نظرتون رو در مورد متن نامه بدونمدرود به نظرم متنتون رو یکم خلاصه مفید تر کنید توجه کنید که استادا وقت زیادی برای خوندن ایمیل ها نمیگذارن..درصورتیکه توجهشون به چیزی جلب شه و اطلاعات بیشتر بخوان میپرسن مثلا این موارد به نظر من میرسه: نمیخواد معرفی کنید خودتون رو، آخر سر اسمتون رو مینویسین اسم تهران آوردن به نظرم اضافیه(اینکه شریف تو تهرانه) اینکه در آینده نزدیم دفاع میکنین لزومی نداره به نظرم...چون دارین اپلای میکنین بزودی درستون تموم میشه برحال به نظرم سعی کنید جمله ها رو بیشتر به هم ربط بدین تا کوتاهتر بشه مثلا: Dear Dr ... I'm a graduate student at Sharif University, Iran, studying Philosophy of Science (GPA to date:18.62/20) اینجا مثلا وقتی studying آوردین خودش نشون میده هنوز درستون تموم نشده بگین برای چه ترمی میخواین اپلای کنین بعد میتونین یه توضیح کوچیک بدین که دارین رو تز کار میکنین که خیلی از ریسرچهای استاده استفاده دارین میکنین؛ برای همین خیلی دوست دارین برای این دانشگاه اپلای کنین تا زیر نظرش برای phd مخصوصا تو این چند زمینه کار کنین اطلاعات بیشتر در رزومه اتچ شده هست و خیلی خوشحال میشین نظرشو در مورد کیس شما (پذیرش از دانشگاه، و احتمال فاندینگ) بهتون بگه به نظرم مشکلی نداره دارین رو تز کار میکنین، خیلیا قبل اتمام تحصیل اپلای میکنن RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - blur - 09-09-2012 سلام دوستان من پارسال به یه چندتا استاد میل زدم. بعدش یه استادی تو مک گیل (لامصب واقعا استاد توپیه و بطرز نادری تو زمینه علایق من! و دقیقا بهمین خاطر بهش گیر دادم ![]() Your background is appropriate for work within my research group. However, I do not have funds to support a doctoral student in this area at this time. If you are available to identify your own financial support I will be pleased to discuss potential opportunities at McGill further. بعدش من گفتم فاند لازم دارم و اینا... سال بعد میتونین بدین؟ اون گفت من از الان نمی تونم پیش بینی کنم. بعدش کلا من اپلای نکردم پارسال و همینطوری تموم شد قضیه...حالا سوال من اینه که به نظرتون من باز بهش میل بزنم؟ (البته خودم زیاد امیدی ندارم و مینی مم اسپیکینگم هم دو نمره کم داره ![]() ممنونم |