آکادمیا کافه
امتیازها و نحوه تشکر و انتقاد از کاربران در فروم - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86)
+--- انجمن: راهنما و قوانین استفاده از انجمن (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7-%D9%88-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86)
+--- موضوع: امتیازها و نحوه تشکر و انتقاد از کاربران در فروم (/Thread-%D8%A7%D9%85%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%B2%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D8%AA%D8%B4%DA%A9%D8%B1-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D9%88%D9%85)

صفحات 1 2 3 4

RE: امتیازها و نحوه تشکر و انتقاد از کاربران در فروم - Babak - 02-03-2012

این محدودیت‌ها برای هر گروه کاربری قابل تنظیمه. مثلا مدیران و مشاوران و مدیران ارشد محدودیت‌های متفاوتی دارند.
پیشنهاد شما پیشنهاد خوبیه و می‌شه برای کاربران هم با رسیدن به حد مشخصی از تعداد پست یا امتیاز، گروه کاربریشون رو تغییر داد و محدودیت‌های متفاوتی براشون در نظر گرفت. من این کار رو انجام خواهم داد و شرایط جدید رو اعلام می‌کنم.

RE: امتیازها و نحوه تشکر و انتقاد از کاربران در فروم - PAR!SA - 02-03-2012

الان با فایرفاکس تونستم این کارو انجام بدم
خیلی جالبه
3یا 4 روزه نمیشد
ممنون ......

RE: امتیازها و نحوه تشکر و انتقاد از کاربران در فروم - Babak - 01-04-2013

محدودیت امتیاز در طول روز به ۲۰ امتیاز افزایش داده شد. هر کاربر در طول روز می‌تونه حداکثر ۲۰ امتیاز به سایر کاربران بده. محدودیت دیگه‌ای که وجود داره حداکثر امتیاز به یک کاربر در یک موضوع هست که حداکثر ۵ امتیاز هست. در نتیجه شما به کاربر X در موضوع (تاپیک) Y حداکثر می‌تونید ۵ امتیاز بدید، صرف‌نظر از این که به سقف امتیاز روزانه رسیده باشید یا خیر.

RE: امتیازها و نحوه تشکر و انتقاد از کاربران در فروم - Glee - 26-12-2014

سلام
ممنون از زحماتتون برای فروم[img]images/smilies/smile.gif[/img]
آیا محدودیت زمانی برای تعداد امتیاز (20) بر اساس ساعت و زمان محلی کاربر تعیین شده یا برای همه ی کاربرها از یک زمانبندی پیروی میکنه؟
از این جهت میپرسم که چندین بار شده که همون اول صبح (که انتظار میره ظرفیت جدید 20 امتیازی رو داشته باشیم) خطای حداکثر امتیاز رو تکرار میکنه و حتی گاهی شده که بعد از چند ساعت تونستم 1 امتیاز بدم و دوباره همین خطا تکرار شده...

RE: امتیازها و نحوه تشکر و انتقاد از کاربران در فروم - فرید - 26-12-2014

(26-12-2014, 09:32 PM)'ftn' نوشته: سلام
آیا محدودیت زمانی برای تعداد امتیاز (20) بر اساس ساعت و زمان محلی کاربر تعیین شده یا برای همه ی کاربرها از یک زمانبندی پیروی میکنه؟
از این جهت میپرسم که چندین بار شده که همون اول صبح (که انتظار میره ظرفیت جدید 20 امتیازی رو داشته باشیم) خطای حداکثر امتیاز رو تکرار میکنه و حتی گاهی شده که بعد از چند ساعت تونستم 1 امتیاز بدم و دوباره همین خطا تکرار شده...

من البته یکبار تجربه پر شدن سقف امتیاز بیشتر نداشتم. ولی اینطور که متوجه شدم یک بازه 24 ساعته در نظر گرفته میشه. یعنی اگر در 24 ساعت گذشته امتیاز شما به 20 برسد دیگر نمی توانید امتیاز بدهید تا زمانیکه اولین امتیازی که در این مدت دادید زمانش از 24 ساعت بگذرد و دوباره می توانید به ازای هر امتیازی که زمان 24 ساعت به پایان می رسد یک امتیاز بدهید. بابک عزیز حتما جواب دقیق این سوال را می دانند.

RE: امتیازها و نحوه تشکر و انتقاد از کاربران در فروم - Babak - 27-12-2014

(26-12-2014, 09:32 PM)'ftn' نوشته: سلام

دقیقا همین طوره که فرید گرامی توضیح دادند. یعنی در هر زمانی به ۲۴ ساعت گذشته نگاه می‌شه و کاربران نمی‌تونند بیشتر از ۲۰ امتیاز در ۲۴ ساعت به کسی بدند.

RE: امتیازها و نحوه تشکر و انتقاد از کاربران در فروم - Glee - 27-12-2014

(27-12-2014, 12:46 PM)'Babak' نوشته:
دقیقا همین طوره که فرید گرامی توضیح دادند. یعنی در هر زمانی به ۲۴ ساعت گذشته نگاه می‌شه و کاربران نمی‌تونند بیشتر از ۲۰ امتیاز در ۲۴ ساعت به کسی بدند.

ممنون
این سئوال رو دقیقا از فرید عزیز پرسیدم ولی فکر کنم اینجا مطرح کنم بهتر باشه...
 این محدودیت امتیاز دهی مزیت خاصی داره؟
تو این روش اگه کسی تمام 20 امتیازش رو در عرض 1 ساعت استفاده کنه، باید حداقل 23 ساعت دیگه منتظر باشه.
من فکر میکردم اصولا باید ساعت خاصی برای اتمام ظرفیت شبانه روزی در نظر گرفته بشه. مثلا از ساعت 12 شب ظرفیت جدید امتیازدهی باز بشه حالا فارغ از اینکه چقدر از ظرفیت قبلیتون استفاده کردید. [عکس: smile.gif]
البته بیشتر از جنبه کنجکاوی این سئوال رو پرسیدم.

RE: امتیازها و نحوه تشکر و انتقاد از کاربران در فروم - Babak - 27-12-2014

(27-12-2014, 01:03 PM)'ftn' نوشته:
ممنون
این سئوال رو دقیقا از فرید عزیز پرسیدم ولی فکر کنم اینجا مطرح کنم بهتر باشه...
 این محدودیت امتیاز دهی مزیت خاصی داره؟
تو این روش اگه کسی تمام 20 امتیازش رو در عرض 1 ساعت استفاده کنه، باید حداقل 23 ساعت دیگه منتظر باشه.
من فکر میکردم اصولا باید ساعت خاصی برای اتمام ظرفیت شبانه روزی در نظر گرفته بشه. مثلا از ساعت 12 شب ظرفیت جدید امتیازدهی باز بشه حالا فارغ از اینکه چقدر از ظرفیت قبلیتون استفاده کردید. [عکس: smile.gif]
البته بیشتر از جنبه کنجکاوی این سئوال رو پرسیدم.
این روشی هست که در نرم‌افزار MyBB که فروم ما ازش استفاده می‌کنه پیاده‌سازی شده. راستش فرق خیلی زیادی هم با روشی که شما گفتید نمی‌کنه. در اون روش هم ممکنه کسی همه امتیازهاش رو ظرف ۱۰ دقیقه اول روز مظرف کنه و باز باید نزدیک ۲۴ ساعت منتظر باشه.

RE: امتیازها و نحوه تشکر و انتقاد از کاربران در فروم - Matinking - 16-09-2015

سلام آقای دکتر

من توضیحات شما و سایر دوستان رو در این تایپک رو در رابطه با روند حاکم بر امتیازدهی فروم مطالعه کردم..
منتها مسئله اینجاست که من اصولا نمی تونم به کسی امتیاز بدم!... وقتی روی button "امتیاز" کلیک می کنم (در هرجایی از فروم) هیچ اتفاقی نمی افته...
با google chrome و mozilla firefox و internet explorer هم تست کردم که نتیجه جدید حاصل نشد...

ارادت
متین

RE: امتیازها و نحوه تشکر و انتقاد از کاربران در فروم - Babak - 16-09-2015

(16-09-2015, 03:41 PM)Matinking نوشته: سلام آقای دکتر

من توضیحات شما و سایر دوستان رو در این تایپک رو در رابطه با روند حاکم بر امتیازدهی فروم مطالعه کردم..
منتها مسئله اینجاست که من اصولا نمی تونم به کسی امتیاز بدم!... وقتی روی button "امتیاز" کلیک می کنم (در هرجایی از فروم) هیچ اتفاقی نمی افته...
با google chrome و mozilla firefox و internet explorer هم تست کردم که نتیجه جدید حاصل نشد...

ارادت
متین

درود متين جان

گاهى چند ثانيه ممكنه طول بكشه تا صفحه امتياز باز بشه. تو اين چند ثانيه اگر جاى ديگه اى از صفحه كليك كنيد، صفحه امتياز قبل از باز شدن لغو بشه و شما اصلا نبينيدش.
حتى اگر چند ثانيه صبر كنيد، باز هم ديده نمى شه؟