آکادمیا کافه
رشته ها و گرایش هایی که اخذ ویزای آمریکا را با مشکل مواجه می کنند! - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: رشته ها و گرایش هایی که اخذ ویزای آمریکا را با مشکل مواجه می کنند! (/Thread-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D8%A7%D8%AE%D8%B0-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AC%D9%87-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: رشته ها و گرایش هایی که اخذ ویزای آمریکا را با مشکل مواجه می کنند! - M1KE - 09-08-2014

خیر به نظر من کار درستی نیست و اگر متوجه بشن --که فهمیدنش هم کار سختی نیست-- سابقه تون در سفارت خراب میشه و شانس گرفتن ویزا رو برای آینده هم کاهش میده. Excavation Engineering متفاوت هست و اگرچه از نظر تحت الفظی معنی مهندسی حفاری میده ولی منظورش حفاری معدنی یا عمرانی (همون خاکبرداری) هست در حالی که حفاری نفتی با مته و متفاوت هست (دست کم به اون شکلیش که در ایران مرسوم هست). حالا باز اگر Drilling Engineering بود میشد گفت گرایش تون هست و به عنوان جزئی مدرک اشاره شده، مثل مهندس های عمران که گاهی به گرایش شون اشاره می کنند (مهندس سازه، مهندس ژئوتکنیک، مهندس هیدرولیک و غیره یا هم مهندس های برق که ممکنه خودشون رو مثلا مهندس الکترونیک و غیره معرفی کنند). ولی در هر حال اگر در موردش پرسیدن باید بگین که زیر مجموعه مهندسی نفت هست و عنوان کامل مدرکتون مهندسی نفت - حفاری هست. 

در هر حال چه کامل اشاره کنید و چه غیر کامل احتمال ردی وجود داره که در اولی عادی و در دومی غیر عادی و با سابقه منفی هست و خود من شخصا ترجیح میدم اگر قرار هست رد بشم حالت اول باشه. 
(08-08-2014, 08:28 PM)'linkdoon' نوشته: ممنون از پاسختون Smile
میخوام تو رزومه‌ای که میدم به سفارت به جای عنوان رشته ارشدم  Petroleum engineering - Drilling بنویسم Excavation Engineering... نفتشم بر میدارم! حالا اگرم بعدا بفهمن خیلی چیزی عوش نشده...
به نظرتون خوبه؟

RE: رشته ها و گرایش هایی که اخذ ویزای آمریکا را با مشکل مواجه می کنند! - pooriya2014 - 12-09-2014

سلام دوستان رشته مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی جزو حساس ها است یا خیر؟

RE: رشته ها و گرایش هایی که اخذ ویزای آمریکا را با مشکل مواجه می کنند! - M1KE - 13-09-2014

این موضوع بیشتر از اونکه به رشته یا گرایش خاصی بستگی داشته باشه به زمینه پژوهشی موردنظر بر می گرده و به عبارتی در رشته هایی که معمولا موضوع های حساسی دارند هم میشه زمینه های پژوهشی رو تعریف کرد که خیلی حساس نباشند و به عکس. بنابراین بیشتر باید فهرست فناورهای حساس (TAL) رو نگاه کنید ببینید زمینه پژوهشی تون به اونها مربوط میشه یا خیر. معمولا در رشته های مهندسی احتمال اینکه شامل یکی از اینها بشه وجود داره. رشته هایی که با انرژی مرتبط هستند ممکنه به هر حال کلیرنس های طولانی تری در مقایسه به رشته های معمولی یا غیر مهندسی داشته باشند.

(12-09-2014, 06:51 PM)'pooriya2014' نوشته: سلام دوستان رشته مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی جزو حساس ها است یا خیر؟

RE: رشته ها و گرایش هایی که اخذ ویزای آمریکا را با مشکل مواجه می کنند! - mandana93 - 01-10-2014

سلام. من میخوام پردازش سیگنال کار کنم مشخص کنم. به نظر شما Biomedical image processing مشکلی برای ویزام ایجاد میکنه؟ video tracking چه طور؟ 

RE: رشته ها و گرایش هایی که اخذ ویزای آمریکا را با مشکل مواجه می کنند! - mae - 29-01-2015

دوستان
آیا رشته هایی مثل bio-inspired design eng یا رشته هایی مثل biomimicry حساس هستند؟

RE: رشته ها و گرایش هایی که اخذ ویزای آمریکا را با مشکل مواجه می کنند! - h-beh - 25-03-2015

با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده کارشناسی مهندسی برق قدرت و ارشد مهندسی انرژی-محیط زیست دارم
البته گرایش ارشد بنده آمورش محور بوده 
خواستم بدونم برای ارشد دوباره رشته برق و یا دکترا مهندسی انرژی اگر بخوام اقدام کنم  محدودیتی ار نظر رشته برای اخذ ویزا وجود داره یا نه؟

RE: رشته ها و گرایش هایی که اخذ ویزای آمریکا را با مشکل مواجه می کنند! - Simon2007 - 26-03-2015

(25-03-2015, 01:47 PM)'h-beh' نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده کارشناسی مهندسی برق قدرت و ارشد مهندسی انرژی-محیط زیست دارم
البته گرایش ارشد بنده آمورش محور بوده 
خواستم بدونم برای ارشد دوباره رشته برق و یا دکترا مهندسی انرژی اگر بخوام اقدام کنم  محدودیتی ار نظر رشته برای اخذ ویزا وجود داره یا نه؟

سلام
برای آمریکا رو انرژی زیاد تمرکز نکنید. خیلی ها نتوسنتند ویزا بگیرند. ریسکش بالاست. کلا مقوله ی انرژی حساسه. 

RE: رشته ها و گرایش هایی که اخذ ویزای آمریکا را با مشکل مواجه می کنند! - h-beh - 03-04-2015

با این شرایط برای اخذ ویزا در ارشد یا دکترا ی برق مستقیم در امریکا چه شرایطی پیش میاد برام؟باید ارشد انٰرژی رو بزارم کنار دیگه ایا در این صوزت مثلا برای اخذ ویزا برای برق ممکنه مشکلی پیش بیاد؟باید چیکار کرد؟

RE: رشته ها و گرایش هایی که اخذ ویزای آمریکا را با مشکل مواجه می کنند! - mcqueen - 04-04-2015

سلام.
این روزا کامپیوتر ویزا سینگل میدن یا مالتی؟

RE: رشته ها و گرایش هایی که اخذ ویزای آمریکا را با مشکل مواجه می کنند! - pouriatiz - 12-11-2015

سلام دوستان عزیز
من مهندسی شیمی هستم و چون از اول تصمیم اپلای نداشتم پروژه م رو سازمان انرژی اتمی برداشتم. حالا اگر بخوام مقاله بدم سمت استادم سازمان هست. ایا این مشکلی برای گرفتن ویزا برای من ایجاد میکنه؟ (پروژه من خودش هیچ مشکلی از هیچ لحاظی نداره.)
خیلی نگرانم سر این قضیه. کسی تجربه داشته بگه این مشکل ایجاد میکنه یا نه!؟

مرسی