![]() |
چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +--- موضوع: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ (/Thread-%DA%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F) |
RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Aleni32 - 21-12-2011 الف) با سلام شرایط من به شرح زیر است. ممنون میشم که کمکم کنید. چون تازه برای دانشگاههای اروپا دارم اقدام می کنم. 1. material and metallurgy engineering. 2. لیسانس از دانشگاه تهران--ارشد از دانشگاه علم و صنعت 3. معدل لیسانس 14.36---معدل ارشد 14.02 4. نمره زبان تافل 92---نمره GRE Quant=154 analytical=145 writing=3 5. مقاله ISI با IF=2.09 یک مقاله 6. 2 تا توصیه نامه از اساتید راهنما دارم 7. واسه دکترا درخواست پذیرش دارم fund شامل شهریه و کمک هزینه باشه. ب) یک مطلب دیگه هم میخوام مطرح کنم. یکی از دوستان پیشنهادی داد شامل اینکه چون معدلم پایینه تو اروپا فوق لیسانس بخون بعد واسه دکترا واسه آمریکا یا کانادا اقدام کن. با توجه به شرایط من نظرتون درباره این پیشنهاد چیست؟ RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - amirhossein.gh - 21-12-2011 (21-12-2011, 10:09 PM)Aleni32 نوشته: الف)سلام والا به نظر من تنها نقطه ضعف شما همون معدلتون هست که با پارامترهای دیگه میشه جبرا کرد. نمره کوانتتنون هم زیاد دندون گیر نیست!! به نظر من اگه میشه دوباره مستر تو آلمان و ایتالیا که هزینه ها بسیار پایین و در حد رایگان هست بخونین و از اونجا برای دکترا یا در هما اروپا یا برای آمریکا و کانادا اقدام کنید اگه امسال دارین اپلای میکنین که هیچ ولی اگه برای سال بعده ، سعی کنین یکی دو تا مقاله به رزومتون اضافه کنین نکته: برای اروپا تماس با اساتید به اون راحتی آمریکا و کانادا نیست و اکثرا کم جواب میگیرن. به نظرم زیاد وقتتون رو برای استاد پیدا کردن تو اروپا نذارین چون خیلی سخت جواب میدن موفق باشین RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Aleni32 - 21-12-2011 با سلام الف) از مجموع پست ها اینطور به نظر میرسه که برای PHD اروپا deadline مشخصی وجود نداره و هر وقت سال شانس پذیرش دکترا هست نه؟ ب)هنوز نظرتوم رو در مورد دانشگاههای مناسب اروپا واسه دکترای مهندسی مواد با شرایط من نگفتین. ممنون و متشکر ج) هزینه فوق آلمان و ایتالیا پایینه رو متوجه نشدم. یعنی شهریه اش پایینه؟ یا fund واسه ارشد جهت شهریه و کمک هزینه میدن؟ در مجموع اگر برای پذیرش ارشد من در ایتالیا یا آلمان راهنمایی کنید ممنون میشم. RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - amirhossein.gh - 21-12-2011 الف) نه خیر.همه چیز ددلاین داره حتی مرگ! ب)والا من چون رشتم مواد نیست زیاد صاحب نظر نیستم راجع به رشته شما ولی خوب تو ایتالیا پلیتکنیک میلان و تورین و دانشگاه رم بد نیستن + تو المان دانشگاه صنعنی آخن ، مونیخ ، دارمشتاد و bonn رو بررسی کنین .به نظرم تاپ های این دو کشور هستن! ج)آلمان اکثر دانشگاه ها مجانیه و تعداد خیلی کمی هم که پولیه در حد 400 500 بورو در هر ترم. ایتالیا هزینه تحصیل فک کنم در حد 1000 یورو هست ولی خوب اونجا اگه ببینن وضعیت اقتصادی شما خوب نیست ، اونم از شما نمیگیرن ----- کلا هزینه های زندگی این کشور هم پاینه به نسبه (البته شهر به شهر فرق میکنه) شاد باشین و یلداتون مبارک امیرحسین RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Behnoosh - 21-12-2011 (21-12-2011, 10:52 PM)Aleni32 نوشته: با سلاممن از وضعیت شما مطلع نیستم که اظهار نظر بنمایم ولی: بخش الف غلط است چراکه خیلی از دانشگاه های اروپا ددلاین هایی کاملا مشخص دارند.مانند دانشگاه های آلمان درباره بخش ج هزینه مستر برخی دانشگاه های آلمان و ایتالیا و همچنین فنلاند نروژ از نظر شهریه صفر است یا بسیار پایین است ولی این به این معنی نیست که الزاما برای هزینه زندگی هم به شما کمک هزینه تحصیلی پرداخت خواهند نمود. RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Behnoosh - 21-12-2011 (21-12-2011, 10:58 PM)amirhossein.gh نوشته: ج)آلمان اکثر دانشگاه ها مجانیه و تعداد خیلی کمی هم که پولیه در حد 400 500 بورو در هر ترم. ایتالیا هزینه تحصیل فک کنم در حد 1000 یورو هست ولی خوب اونجا اگه ببینن وضعیت اقتصادی شما خوب نیست ، اونم از شما نمیگیرن ----- کلا هزینه های زندگی این کشور هم پاینه به نسبه (البته شهر به شهر فرق میکنه)این ارقام هم برای خیلی از دانشگاه های آلمان صحیح نمی باشد.برخی دانشگاه ها (هرچند تعدادشون ممکن است در اقلیت باشد) رقم های بسیار بالاتر از این دریافت می نمایند. RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - amirhossein.gh - 21-12-2011 دانشگاههای تاپ آلمان که دوستمون منظورشون هست اکثرا مجانی یا با هزینه بسیار نازل هستن RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Behnoosh - 21-12-2011 بنده مطلع نیستم رشته این کاربر گرامی در چه بخشی از علم است ولی درباره رشته های علوم انسانی و اجتماعی که رشته خودم است فقط 2-3 مثال عرض می نمایم: Bucerius Law School: Bucerius/WHU Master of Law and Business - Joachim Herz Programme (MLB Programme) شهریه سالی 22000 یورو University of Hamburg: European Master in Law & Economics (EMLE) شهریه ترمی بین 5500 تا 10000 یورو university of berlin: MBA full time شهریه سالی 14800 یورو RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Pejman - 22-12-2011 در مورد ددلاین بر خلاف نظر امیر حسین و بهنوش من فکر می کنم حداقل در رشته های مهندسی خیلی از دانشگاه های اروپا برای مقطع دکترا در طول سال دانشجو می گیرند و ددلاین به اون معنا ندارند. می تونید برای نمونه این سایت ها رو در این رابطه نگاه کنید: http://ec.europa.eu/euraxess/index.cfm/jobs/jvSearch http://www.scholarships-links.com/category/PhD-Scholarships.html http://www.scholarshipnet.info/category/postgraduate/ اگر دقت کنید چنین سایت هایی در تمام طول سال فعال هستند و هر زمان موقعیت خالی پیش بیاد دانشجو می گیرند بدون توجه به زمان بندی شروع ترم ها. در مورد آلمان هم ممکنه دانشگاه هایی باشند که شهریه زیادی داشته باشند یا اینکه برای رشته های خاصی اینطور باشه، ولی تا حدی که من می دونم حرف امیر حسین درست هست و بیشتر دانشگاه ها یا شهریه ندارند یا شهریه کمی دارند. البته بحث هزینه زندگی جداست. دوستان ساکن آلمان بهتر می تونند راهنمایی کنند. RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Behnoosh - 22-12-2011 جناب پژمان علت خالی نشدن این سایت ها دو مسئله می باشد: 1-ددلاین دانشگاه ها متفاوت است ولی این به این معنی نیست که ددلاین ندارد.اکنون ددلاین برخی دانشگاه ها شروع شده و برخی دانشگاه های آلمان بعد از عید ددلاینشان آغاز می گردد 2-برخی دانشگاه ها مانند هلند اوپن پوزیشن اعلام می نمایند که خارج از ددلاین های معمول است |