![]() |
مدارک لازم برای ویزای هلند - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: هلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%87%D9%84%D9%86%D8%AF) +----- انجمن: روادید هلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D9%84%D9%86%D8%AF) +----- موضوع: مدارک لازم برای ویزای هلند (/Thread-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%84%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%84%D9%86%D8%AF) |
RE: مدارک لازم برای ویزای هلند - spt - 02-07-2013 (01-07-2013, 09:11 PM)'leiden' نوشته: نزدیک ترین وت مصاحبه 22 جولای هست ولی من هر چی سعی مکنم نمیتونم این وقت را بگیرم . ظاهرا پر شده! این پیغام خطا را میده [align=-webkit-center]One or more of the time slots being spanned is full. سعی کنین زنگ بزنین سفارت و با تلفن باهاشون در میون بزارید... همین الان هم که این پیام رو خوندید بهشون (هم به فارسی و هم به انگلیسی جداگانه) ایمیل بزنید و مشکلتون رو بگید... معمولا سفارتا در این شرایط همکاری میکنن و وقت زودتر میدن...
فقط این رو در نظر داشته باشید که فقط خودتون در این شرایط میتونید به خودتون کمک کنید و کاری از کسی ساخته نیست... من به شخصه امیدوار بودم شخص سفیر هلند در تهران این تاپیک رو میخوند و به درخاست کمک شما جواب میداد اما میدونم که اینجا فقط ما هستیم که تنها میتونیم در بعضی چیزا بهتون راهنمایی کنیم و هر کسی کارای خودش رو خودش انجام میده.. موفق باشید و به امید خبرای خوش.. [برش] گرفتن وقت از سفارت هلند - Yasmin - 07-07-2013 سلام دوستان من قصد دارم واسه هفته اول شهريور برم هلند واسه گردش!مداركي كه توي سايت سفارت خاسته يكيش رزرويشن هتل و هواپيماست!من هيچكدومو ندارم!ضمن اينكه قراره يكي از دوستام از يه كشور ديگه رزرو هتل انجام بشه!ميشه منو راهنمايي كنيد.راستي فرم ويزاي شينگن واسه هلند فرق داره ؟من پارسال يه فرم ويزا پر كردم!ميتونم ازهمون استفاده كنم يا عوض شده؟ممنون از راهنماييتون RE: گرفتن وقت از سفارت هلند - spt - 08-07-2013 (07-07-2013, 09:55 AM)'Yasmin' نوشته: سلام دوستان دوست عزیز
![]() امیدوارم بهتون خیلی خیلی خوش بگذره و لذت ببرید... برای رزرویشن من نمیدونم چه راهنمایی ای میخاید؟ هتل رو که دوستتون میخاد انجام بده دیگه!! کافیه توی سایت یه هتل بره و به راحتی این کار رو انجام بده... در مورد هواپیما هم کافیه یه سر یه آژانس مسافرتی برید اونجا براتون بلیط رزرو میکنن... من دقیقا نمیدونم چطوری راهنمایی میخاید اما اگه بیشتر توضیح بدید شاید بتونم کمک کنم... ![]() در مورد فرم هم نمیدونم کدوم فرم رو پر کردید... فرم کشور ها بعضی وقتا فرق داره... اینجا رو ببینید برای فرم... لطفا در تاپیک مرتبط سوالاتتون رو بپرسید.. هیچ کدوم از سوالاتون مربوط به این گرفتن وقت سفارت نیست.... موفق باشید ![]() مدارک لازم برای ویزای هلند - gitadalaei - 17-08-2013 سلام من اطلاعاتی در مورد مدارک مورد نیاز یرای سفارت و همچنین فرم درخواست ویزای هلند میخواستم. به سایت مراجعه کردم و لی چون به زبان هلندی بود متوجه نشدم. آیا امکان فرم و مدارک به زبان فارسی هست؟ اگر راهنمایی لازم را انجام بدید ممنون میشم RE: مدارک لازم برای ویزای هلند - Shihan - 17-08-2013 (17-08-2013, 05:27 PM)'gitadalaei' نوشته: سلام من اطلاعاتی در مورد مدارک مورد نیاز یرای سفارت و همچنین فرم درخواست ویزای هلند میخواستم. به سایت مراجعه کردم و لی چون به زبان هلندی بود متوجه نشدم. آیا امکان فرم و مدارک به زبان فارسی هست؟ اگر راهنمایی لازم را انجام بدید ممنون میشم دوست عزیز،
اگر وقت میزاشتید و کل این تاپیک رو ملاحظه میکردی در صفحه 2 قرار دادمش. ضمناً اینجا لیست مدارک و Legalisation برای سفارت به انگلیسی قرار داره. RE: مدارک لازم برای ویزای هلند - mary909 - 05-09-2013 سلام میشه لطفا به من بگید برای گرفتن ویزای شنگن مقدار پولی که باید تو حساب باشه چقدره؟ پرینت کارکرد حساب 6ماهه میخان!! یعنی تو این 6ماه باید کلی پول تو حسابمون باشه؟! 1سوال دیگه چون عمه من برای من و شوهرم دعوت نامه فرستاده پس من باید اصلی باشم و ش.هرم همراه من؟منظورم اینکه من باید حساب بانکی پر و ملک داشته باشم؟؟!! RE: مدارک لازم برای ویزای هلند - spt - 05-09-2013 (05-09-2013, 03:44 PM)'mary909' نوشته: سلام میشه لطفا به من بگید برای گرفتن ویزای شنگن مقدار پولی که باید تو حساب باشه چقدره؟ پرینت کارکرد حساب 6ماهه میخان!! یعنی تو این 6ماه باید کلی پول تو حسابمون باشه؟! مقدار پولی رو که باید تو حسابتون باشه رو دقیقا نمیدونم اما فکر میکنم 3000 یورو باشه (یا معادل ریالیش) پرینت 3 ماهه میخان و بهتره که کلا این پول تو حسابتون باشه اما خیلی مهم نیست.... بیشتر مهمه که پول های زیادی یهو وارد حسابتون نشه و خارج نشه... ینی فک نکنن که قرض گرفتید یا کار خلافی میکنید!!
بله باید فرم شما اصلی باشه و شوهرتون همراه... موفق باشید ![]() RE: مدارک لازم برای ویزای هلند - mary909 - 06-09-2013 ممنون از جوابتون.یه سوال دیگه! کشور هلند راحت تر ویزای توریستی میده یا سوئد؟ من تو هر دو کشور فامیل دارم از کدوم اقدام کنم بهتره؟ راستی نگفتی سند ملکی باید به نام من باشه یا میتونه به نام شوهرم باشه؟! RE: مدارک لازم برای ویزای هلند - spt - 06-09-2013 (06-09-2013, 12:41 AM)'mary909' نوشته: ممنون از جوابتون.یه سوال دیگه! کشور هلند راحت تر ویزای توریستی میده یا سوئد؟ من تو هر دو کشور فامیل دارم از کدوم اقدام کنم بهتره؟ راستی نگفتی سند ملکی باید به نام من باشه یا میتونه به نام شوهرم باشه؟! والا نمیدونم!
قاعدتا باید بگم سوئد اما در عین حال دو مورد دیدم که خیلی بد ملت رو سوئد ریجکت کرد برای همین ویزای دیدار فامیل.. در عین ناباوری... و هلند به هر حال خیلی بیشتر توریستی هست تا سوئد و ممکنه این کار رو سخت بکنه اما من دیدم که راحت تونستن برن... اگه فامیل درجه یک دارید یه جایی همونجا اپلای کنید... سند ملکی هم بهتره به نام شما باشه اما خیلی فرقی نداره... میخان بدونن که قرار نیست بمونید و بر میگردید... فیش حقوقی هم خیلی خوبه... موفق باشید ![]() RE: مدارک لازم برای ویزای هلند - rahele r - 11-09-2013 سلام ببخشید سوالی داشتم از شما .یکی از دوستان در هلند زندگی میکنند واقا هستند وبرای من وپسرم ومادرم دعوت نامه بفرستن میخواستم بدونم سفارت ایراد نمگیره چون ما نصبتی نداریم با هم فقط دوست هستیم ایشون میگن به شما وپسرتون میدن ولی مادرتون نه میخواستم بپرسم چه طور میشه واگه ویزا بدن چه مدارکی وکارهای باید انجام بدم ممنون میشم جوابم رو بدید وبرای انجام کار چقدر زمان میبره از شروع کار تا پایان.ببخشید من دراین موارد هیچ اطلاعی ندارم |