آکادمیا کافه
هزینه زندگی در سوئد - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: سوئد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D9%88%D8%A6%D8%AF)
+----- انجمن: زندگی و کار در سوئد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D8%A6%D8%AF)
+----- موضوع: هزینه زندگی در سوئد (/Thread-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D8%A6%D8%AF)

صفحات 1 2 3 4 5 6

RE: هزینه زندگی در سوئد - رويا - 27-08-2013

سلام ، من تازه ليسانس ( برق- كنترل) گرفتم و قصد دارم براي ادامه تحصيل به سوئد بيام و در ضمن اقدامات لازم براي اقامت را هم در حين تحصيل انجام بدم
به نظرتون امكانش هست؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد

RE: هزینه زندگی در سوئد - ForeverBlue - 27-08-2013

(27-08-2013, 02:25 PM)'رويا' نوشته: سلام ، من تازه ليسانس ( برق- كنترل) گرفتم و قصد دارم براي ادامه تحصيل به سوئد بيام و در ضمن اقدامات لازم براي اقامت را هم در حين تحصيل انجام بدم
به نظرتون امكانش هست؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم [img]images/smilies/smile.gif[/img]
اگر برای تحصیل بیایید، از آنجایی که نوع اقامت شما اقامت تحصیلی خواهد بود امکان ماندن در سوئد را ندارید و باید پس از تکمیل تحصیلات برگردید.
اگر در حین تحصیل کار پیدا کنید، وارد پروسه سختی میشوید که بتوانید اقامت خود را به اقامت کاری تبدیل کنید (که البته منجر به معاف شدن از پرداخت شهریه شده و امکان ماندن در سوئد  و گرفتن اقامت در سوئد را به شما میدهد)
تا زبان سوئدی یاد نگیرید هم از کار خبری نیست. باید اول کلاسهای رایگان دولت سوئد را بروید. 

RE: هزینه زندگی در سوئد - Adrineh - 18-09-2013

سلام

من برای ارشد رشته برق مخابرات میخوام پذیرش بگیرم میخواستم بدونم برای دانشگاه چالمز یا کی تی اچ یا دانشگاههای دیگه سوئد حدودا ترمی چند کرون میشه؟ و آیا 2 سال هست یا یک سال؟ کدوم دانشگاه یکساله میشه ارشد گرفت؟ 

آیا میشه برای گرفتن خوابگاه یا خانه دانشجویی یک نفره از ایران از 2 سال قبل اقدام کرد؟چون اونجا چطوری روز اول که هیچکس و نمیشناسم همخونه انتخاب کنم؟ [img]images/smilies/undecided.gif[/img]

آیا با هزینه 2 سال دانشگاه و هزینه زندگی جمعا" با 150 ملیون تومان میشه این 2 سال گذروند یا حتما" خودم هم باید کار کنم؟ چون من حساب کردم 8000 کرون ماهانه(با اجاره خونه) + 120هزار کرون هر سال برای دانشگاه! که 2ساله! کلا" میشه 220 میلیون تومان این 2 سال!  من اینقدر ندارم با 150 میلیون تومان امکانش هست بیام؟ [img]images/smilies/shy.gif[/img]

ببخشید زیاد سوال کردم! البته بازم سوال دارم بعد مطرح میکنم. 
یه سوال دیگه اگر زبان سوئدی بلد بودم کامل و کار پیدا کنم و برای اقامت ویزای تحصیلی به کار تبدیل بشه یعنی دیگه ویزای تحصیلی نداریم؟ اگر یه وقت کارمو از دست بدم ویزای کاریم باطل میشه اونوقت ویزای تحصیلی هم که دیگه ندارم چی میشه؟ باید برگردیم ایران؟
چرا تبدیل ویزای تحصیلی به کاری سخته؟ دانشجویانی که میان برای تحصیل و هزینه میکنن به امید اقامت میان و نه برای برگشت به ایران!!!! [img]images/smilies/dodgy.gif[/img]

RE: هزینه زندگی در سوئد - ForeverBlue - 19-09-2013

(18-09-2013, 07:07 PM)'Adrineh' نوشته: سلام
من برای ارشد رشته برق مخابرات میخوام پذیرش بگیرم میخواستم بدونم برای دانشگاه چالمز یا کی تی اچ یا دانشگاههای دیگه سوئد حدودا ترمی چند کرون میشه؟ و آیا 2 سال هست یا یک سال؟ کدوم دانشگاه یکساله میشه ارشد گرفت؟ 
آیا میشه برای گرفتن خوابگاه یا خانه دانشجویی یک نفره از ایران از 2 سال قبل اقدام کرد؟چون اونجا چطوری روز اول که هیچکس و نمیشناسم همخونه انتخاب کنم؟ [img]images/smilies/undecided.gif[/img]
آیا با هزینه 2 سال دانشگاه و هزینه زندگی جمعا" با 150 ملیون تومان میشه این 2 سال گذروند یا حتما" خودم هم باید کار کنم؟ چون من حساب کردم 8000 کرون ماهانه(با اجاره خونه) + 120هزار کرون هر سال برای دانشگاه! که 2ساله! کلا" میشه 220 میلیون تومان این 2 سال!  من اینقدر ندارم با 150 میلیون تومان امکانش هست بیام؟ [img]images/smilies/shy.gif[/img]
ببخشید زیاد سوال کردم! البته بازم سوال دارم بعد مطرح میکنم. 
یه سوال دیگه اگر زبان سوئدی بلد بودم کامل و کار پیدا کنم و برای اقامت ویزای تحصیلی به کار تبدیل بشه یعنی دیگه ویزای تحصیلی نداریم؟ اگر یه وقت کارمو از دست بدم ویزای کاریم باطل میشه اونوقت ویزای تحصیلی هم که دیگه ندارم چی میشه؟ باید برگردیم ایران؟
چرا تبدیل ویزای تحصیلی به کاری سخته؟ دانشجویانی که میان برای تحصیل و هزینه میکنن به امید اقامت میان و نه برای برگشت به ایران!!!! [img]images/smilies/dodgy.gif[/img]

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم

1- هزینه دانشگاه های سوئد بسته به رشته و شهر متفاوت است. مثلا چالمرز برای رشته های مهندسی (فوق لیسانس) در حدود سالیانه 140.000 کرون است. میتوانید بعنوان مثال اینجا را ببینید.
2- تا جایی که من میدانم در سوئد ارشد فقط دوساله ارائه میشود. میتوانید در سایت
universityadmissions.se
دقیق تر ببینید
3- از دو سال قبل؟؟ من چنین چیزی تا به حال نشنیدم. شما از لحظه ای که پذیرش بگیرید تا زمانی که بخواهید منتقل شوید وقت مکفی برای پیدا کردن سرپناه دارید. (در برخی شهرها بسیار بسیار سخت میشود خانه پیدا کرد اما پیدا کردن اتاق دانشجویی زیاد سخت نیست)

4- هزینه زندگی به شرطی که اتاق دانشجویی بگیرید در حد 8 تا 9 هزار کرون است وگرنه برای آپارتمان باید بیشتر پرداخت کنید.
5- به هیچ عنوان روی کار در سوئد حساب نکنید.
6-  وقتی میتوانید ویزای کار و زندگی بگیرید که کار پیدا کنید و مالیات بدهید.  از آنجایی که کار پیدا کردن در سوئد سخت است، تبدیل ویزای تحصیلی به کاری هم سخت است.
شما تا زمانی که تحصیلاتتان تمام نشود و زبان یاد نگیرید (که بسیار بعید میدانم کسی بتواند قبل از پایان تحصیلاتش زبان یاد بگیرد و کار پیدا کند) نمیتوانید کار پیدا کنید.
به فرض پیدا کردن کار و تبدیل اقامت تحصیلی به کاری، تا بازه زمانی خاصی اجازه زندگی در سوئد را دارید. در پایان این بازه چک میکنند که آیا همچنان شاغل هستید یا خیر. اگر باشید میتوانید اقامت خود را تمدید کنید. 

RE: هزینه زندگی در سوئد - soilman - 19-09-2013

foreoverblue عزیز همه ی موارد رو کاملا براتون شفاف سازی کردند،البته در مورد 4 پست قبلی هزینه ی کمتر تا 5000-6000 تا هم قابل دسترسی هست..بستگی به شهر داره و شانس شما در اتاق پیدا کردن و از همه مهم تر اینکه شما چگونه خرج می کنید.....

RE: هزینه زندگی در سوئد - yaa30 - 21-11-2013

سلام دوستان من به تازگی متوجه شدم که در کشور سوئد کالج های زبان انگلیسی هست میخواستم بدونم که میشه از این طریق که وارد کشور شدم در طی این مدت دنبال کار باشم تخصص خودم مهندسی کشاورزی هست و همسرم کارشناسه کشاورزیه و همچنین در زمینه اینترنت و کامپیوتر خلاق جوری که یه شرکت کوچیک داریم که از آمریکا سرور میگیریم و هاست و دامنه میفروشیم .حالا ممنون میشم راهنماییم کنید که در مورد رشته مهندسی کشاورزی_دامپروری و طیور و همچنین کامپیوتر در این کشور چقدر خواهان برای جذب نیرو داره و اینکه آیا در این کشور مثله ایرانه که شخصی رشته تحصیلیش یه چیزه ولی تو شغلی که مربوط به رشتش نیست مشغوله
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید

RE: هزینه زندگی در سوئد - ForeverBlue - 21-11-2013

دوست گرامی
به بخشی از سوالهای شما قبلا پاسخ داده شده است (همین انجمن را دقیق تر ببینید. در پست قبلی ام در همین تاپیک نیز موارد 4 و 5و 6 را مطالعه کنید).

در مورد رشته هایی که گفتید، برای کامپیوتر  تقاضای نیروی کار وجود دارد. در مورد مهندسی کشاورزی اطلاعات دقیق ندارم.
در مورد سوال آخرتان، رشته تحصیلی مرتبط یکی از مهم ترین مواردی است که در سوئد به آن دقت میشود. این که یک مهندس مکانیک بتواند بعنوان کارشناس مالی استخدام شود کاملا دور از ذهن است.

RE: هزینه زندگی در سوئد - garysky - 28-11-2013

سلام 
من ازدانشگاه چالمرزبورس تحصیلی در مقطع دکترا گرفتم ولی راستش به خاطر هزینه های زندگی متاهلی در سوئد کمی دچار شک و دودلی شده ام چون واقعا نمیدانم که حقوقی که دریافت میکنم برای یک زن و شوهر یک کودک 2 ساله کافی هست (حدود ۲۵۰۰۰ کرون قبل از مالیات) یا نه؟؟؟ باتوجه به اینکه کودکم نیاز به مهد هم دارد ممنون میشوم اگر پاسخ دهید

RE: هزینه زندگی در سوئد - soilman - 28-11-2013

حقوق خالص شما به گمانم بعد از کسر مالیات دور و بر 18000 تا میشه..
بسته به نحوه ی خرج کردنتون داره و اینکه خوش شانس باشید خونه ای به قیمت خوب پیدا کنید....برای یه زن و شوهر کافیه و خوب کودک 2 ساله رو هم اگه بخان بگذارید مهدکودک خوب بستگی به این داره که با توجه به شرایطتتون بتونید یا نه...خونه رو بگیرید 6000 هزار به بالا و خرج ماهی 6000 تا هم بگیرید متعادل برای خرج های اضافی فرزندتات 6000 تا بقیه قاعدتا باید کافی باشه
معمولا من هندی ها و پاکستانی ها رو دیدم که با یکی دو بچه هم زندگی می کنند...حالا شاید خرجتون نزدیک درآمد بشه یا مجبور شید یه کم از جیب بزنید....از دانشگاه می تونید در این زمینه و امکانات برای بچه ها سوال کنید.بهترین مرجع هستند.
البته توجه داشته باشید که حقوق در اسکاندیناوی بالاتر هست نسبت به جاهای دیگه...
(28-11-2013, 09:20 AM)'garysky' نوشته: سلام 
من ازدانشگاه چالمرزبورس تحصیلی در مقطع دکترا گرفتم ولی راستش به خاطر هزینه های زندگی متاهلی در سوئد کمی دچار شک و دودلی شده ام چون واقعا نمیدانم که حقوقی که دریافت میکنم برای یک زن و شوهر یک کودک 2 ساله کافی هست (حدود ۲۵۰۰۰ کرون قبل از مالیات) یا نه؟؟؟ باتوجه به اینکه کودکم نیاز به مهد هم دارد ممنون میشوم اگر پاسخ دهید

RE: هزینه زندگی در سوئد - ForeverBlue - 29-11-2013

(28-11-2013, 09:20 AM)'garysky' نوشته: سلام 

درود
همایون عزیز در پست قبلی مطلب را به خوبی توضیح دادند. من هم این چند نکته را به صحبتهای ایشان اضافه میکنم:
1- بابت بچه میتوانید کمک هزینه نیز بگیرید (در حد ماهی 1000 تا 2000 کرون)
2- بابت خانه نیز میتوانید کمک هزینه بگیرید (البته بستگی به محل زندگی تان دارد)
3- دانشگاه چالمرز در خصوص مسکن برای دانشجویان دکتری در برخی شرایط کمک هایی میکند. میتوانید دقیق تر از استادتان بپرسید.
 4- پیشنهاد اکید میکنم خودتان و همسرتان از همان ابتدا به فکر یادگیری زبان سوئدی باشید و آن را برای سال آخر نگذارید (در اداره vuxenutbilding ثبت نام کنید و در کلاسهای رایگان آن شرکت کنید)