![]() |
مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت (/Thread-%D9%85%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%85%D8%B9%D8%A7%DB%8C%D8%A8-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA) |
RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - papillon - 21-10-2013 بسیار ممنون و سپاسگزارم از شما من احتمالا ۱ یا ۲ ساله دیگر برای ویزای دانشجویی اقدام خواهم کرد پس امسال میتونم لاتاری شرکت کنم ولی میترسم چون ایمان دارم که موفق خواهم شد از دانشگاهای آمریکا پذیرش بگیرم نمیخواهم شانسم بخاطر فقط یکبار شرکت در لاتاری از بین بره چون من تا بحال لاتاری شرکت نکردهام ممنون میشم راهنماییم کنید. با سپاس RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - ForeverBlue - 21-10-2013 تا جایی که من در یکی دو مورد از نزدیک دیدم و در مواردی هم شنیدم، شرکت در لاتاری به دلایل نامشخص و نانوشته بر روی گرفتن انواع ویزای امریکا تاثیر داره. هدف از شرکت در لاتاری اینه که فرد در صورت انتخاب شدن بتونه در امریکا زندگی کنه. پس نفس شرکت در لاتاری به معنی اراده و قصد شرکت کننده برای ماندن همیشگی در امریکا است. این خودش یک سیگنال منفی برای تصمیم گیرندگان در مورد ویزا است که در صورت مشاهده اقدام یک شخص برای لاتاری، با در نظر گرفتن این که آن فرد تصمیم به ماندن در امریکا داره با ویزای اون فرد موافقت یا مخالفت کنند. با توجه به این که احتمال برنده شدن در لاتاری بسیار پایینه و تاثیر نانوشته منفی هم داره، شاید بهتر باشه کسی که تصمیم برای گرفتن انواع ویزا داره (توریستی، تحصیلی و ...) در این بخت آزمایی شرکت نکنه. RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - mahyarelc - 21-10-2013 (21-10-2013, 01:22 AM)'papillon' نوشته: بسیار ممنون و سپاسگزارم از شما من احتمالا ۱ یا ۲ ساله دیگر برای ویزای دانشجویی اقدام خواهم کرد پس امسال میتونم لاتاری شرکت کنم ولی میترسم چون ایمان دارم که موفق خواهم شد از دانشگاهای آمریکا پذیرش بگیرم نمیخواهم شانسم بخاطر فقط یکبار شرکت در لاتاری از بین بره چون من تا بحال لاتاری شرکت نکردهام ممنون میشم راهنماییم کنید. با سپاس همونطور که گفتم متاسفانه اصلا در این مورد نمیشه دقیق صحبت کرد، بسیاری از دوستان قبل اومدن به امریکا در لاتاری شرکت کردند و مشکلی نداشتند، ولی برحال میتونه مورد منفی باشه...البته بعید میدونم کسی رو بخودی خود فقط بخاطر اینکه در لاتاری شرکت کرده دانشجویی ریجکت کنند
شما اگه برای سال دیگه میخواین دانشحویی اقدام کنید و سال دیگه میخواین امریکا باشید پیشنهاد میکنم در لاتاری شرکت نکنید ولی اگه بخواین در سالهای بعد اون دانشحویی بیاین نمیتونم نظر خاصی بدم، تاثیر منفی شاید بگذاره ولی بعید میدونم تاثیر خیلی زیادی بگذاره...متاسفانه این موارد اصلا روشن نیست و فقط از روی حدس و گمانه ... بازم تصمیم نهایی با خودتونه RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - علی زهره روژان - 07-12-2013 همسر من در لاتاری امسال شرکت کرده.برای سال 2015.اگر من بخواهم برای پذیرش دکترا اقدام کنم برای همان سال(یا سال های بعد) آیا آفیسر به این مساله حساس میشود؟چون من خودم مستقیما شرکت نکرده ام. RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - Babak - 07-12-2013 (07-12-2013, 01:56 AM)'علی زهره روژان' نوشته: همسر من در لاتاری امسال شرکت کرده.برای سال 2015.اگر من بخواهم برای پذیرش دکترا اقدام کنم برای همان سال(یا سال های بعد) آیا آفیسر به این مساله حساس میشود؟چون من خودم مستقیما شرکت نکرده ام. توصیه کلی اینه که حداقل در سالی که قصد دارید برای ویزای دانشجویی اقدام کنید، در لاتاری شرکت نکنید تا احیانا حساسیتی ایجاد نشه. به هر حال، برای شما به نظر من جای نگرانی نیست و احتمال این که این موضوع برای شما مشکل ایجاد کنه خیلی کم خواهد بود.
RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - shayan_yg - 25-01-2014 با سلام من نمی دونم پدرم زمانی که 18-19 سالم بود برام لاتاری پر کرده یا نه الان از طریق همسرم که سیتیزن آمریکاست اقدام کنم دچار مشکی می شم؟ RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - M1KE - 25-01-2014 خیر مشکلی نداره. این موضوع تاثیری بر روی درخواستی که از طریق همسرتون می دهید نخواهد داشت. به هر حال تا زمانی که شما گرین کارت بگیرید همچنان مجاز به شرکت در این قرعه کشی هستید بعد از اون هم که شرکت کردن دیگه معنی نداره. RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - butterfly - 24-10-2014 سلام، آیا شرکت کردن اعضای خانواده مثل خواهر برادر در لاتاری می تونه تاثیر منفی تو گرفتن ویزای دانشجویی خودم داشته باشه؟ RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - ahmadpashaei - 24-10-2014 (24-10-2014, 08:27 PM)'butterfly' نوشته: سلام، آیا شرکت کردن اعضای خانواده مثل خواهر برادر در لاتاری می تونه تاثیر منفی تو گرفتن ویزای دانشجویی خودم داشته باشه؟ سلام. فکر نمی کنم تاثیر بذاره. من دیروز کسی رو دیدم که اصلا در مصاحبه ویزاش در ایروان ارمنستان گفت من قصد برگشتن ندارم و راستشو گفت.لاتاری هم شرکت می کرد هر سال. ویزاش دیر اومد ولی خلاصه اومد و داره تا 3 هفته دیگه میره آمریکا. بهشون گفت دلم میخواد بمونم اونجا زندگی کنم ولی نمیخوام که غیر قانونی بمونم!!
RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - Babak - 27-10-2014 (24-10-2014, 08:27 PM)'butterfly' نوشته: سلام، آیا شرکت کردن اعضای خانواده مثل خواهر برادر در لاتاری می تونه تاثیر منفی تو گرفتن ویزای دانشجویی خودم داشته باشه؟ نه تاثیری نداره و خیلی بعیده که بپرسند یا چک کنند. اگر احیانا آفیسر از این سوالها بپرسه یعنی این که دنبال بهانه میگرده که یه جوری ویزا نده و حالا اگر در لاتاری شرکت نکرده باشید هم یک بهانه دیگه پیدا خواهد کرد.
|