![]() |
زندگی در کره جنوبی، اشنایی با فرهنگ و کشور - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: سایر کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +---- انجمن: کره جنوبی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C) +---- موضوع: زندگی در کره جنوبی، اشنایی با فرهنگ و کشور (/Thread-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C%D8%8C-%D8%A7%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF-%D9%88-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1) |
RE: نظر شما راجع به کره چیه؟ - mana - 02-12-2012 راستش منم با دوست عزیزمون rulany موافقم که یکم دوستان ممکنه رویا پردازی بکنن امیدوارم بیشتر تحقیق کنن و برای ورود به کشوری مثل کره فقط با سرمایه ی رویا نرن و هدفشون چیزی مثل ازدواج نباشه چون اون تو کشور خودمون که همه ایرانی هستن و یه فرهنگن سخته چه برسه تو کشوری مثل کره.کلا گول فیلمای کره ای رو نباید بخورن.اما هیچ چیز در دنیا غیرممکن نیست ولی رویاپردازی هم میتونه به ادم اسیبای جبران ناپذیری بزنه RE: نظر شما راجع به کره چیه؟ - hanil - 20-07-2013 سلام.من یه سوال داشتم!من و دوستم تصمیم گرفتیم برای چندتا از کمپانیهای موسیقی کره اودیشن بدیم.هرچند میدونم از نظر همه خیلی رویا پردازانه ست ولی اگه ۱% هم تونستیم موفق شیم اونوقت چطوری میتونیم بریم کره ؟ از طریق ویزای کاری یا تحصیلی ؟خودشون کمکمون میکنن بریم و اونجا بمونیم؟ آخه اینطور که فهمیدم اقامت دائم هم که نمیدن! اگر اونجا در دانشگاه رشته موسیقی بخونیم میتونیم وارد کمپانی هم بشیم؟ ویرایش توسط MaMi به دلیل تبدیل فینگلیش به فارسی RE: نظر شما راجع به کره چیه؟ - Amir hossien Y - 22-02-2014 سلام من با دوستمون lee_shohreh موافق هستم نه اين كه بخوام روياپردازي كنم يا گول فيلم هاي كره اي رو خورده باشم بخاطر اين كه تا حالا كه 22 سالم هست بغير از فيلم امپراطور دريا كه چند سال پيش گذاشت فيلم ديگه اي نديدم و از جومونگ هم خوشم نمي ياد نه اين كه متنفرام اصلا وقت ندارم دوره دانشگاه و بالا بردن سطح زبان اين دو كشور(انگليسي و كره اي ) براي آدم وقت نمي گذاره ولي بستگي به خودمون داره كه چه قدر تلاش كني و چندتا دوست در اون كشور داشته باشي كه بهت كمك كنن يك ضرب المثل چيني هست كه ميگه: اگر به تو كاري بدن و نتوني اون رو انجام بدي و يكي ديگه بتونه اون كار رو انجام بده شما بي اورضه هستيد من كه علاقه ام بيشتر شد چون خيلي رقابت طلب هستم فقط نياز به يك پايه هست تا توي اون كشور جاي خودت رو پيدا كني و يك ضرب المثل ما توي شهرمون داريم كه ميگه :هنو كار درست نكردي فارغ شدي هيچ كس نمي تونه بگه شما نمي تونين اين كار رو انجام بدين.بايد بدونن كه كسي كه توي ايران دنيا مياد هر كاري مي تونه بكنه و توانايي بالايي دارند ممنون از وقتي كه گذاشتين و خوانديد نااميد نشيد اينجا دنياست RE: نظر شما راجع به کره چیه؟ - mahsa96 - 07-08-2014 سلام من مدت هاست که در مورد کشورهای مختلف/اداب و رسوم.غذا.فرهنگ.مردم.تحصیلات.امنیت.زبان/تحقیق میکنم تا بتونم بهترین کشور رو برای ادامه ی تحصیلم انتخاب کنم. من به این نتیجه رسیدم که مناسبترین کشور برای یک خانم اون هم با سن کم می تونه کره باشه.الان هم دارم تمام عزممو جزم میکنم تا بتونم از کره فاند بگیرم. سوالی که دارم اینه که 1-ایا کره به خانومها برای خلبانی فاند میدهد//لیست دانشگاه های پرواز// 2-برای مهندسی نفت چطور//لیست دانشگاه ها// (07-08-2014, 12:18 PM)'mahsa96' نوشته: سلام برای چه مقطعی؟ اگر دیپلم دارید و میخواهید وارد دانشگاه بشید خیلی به بورس ها دل نبندید.
در ضمن به نظر من کره خیلی جای مناسبی نمیتونه باشه ! برای کارشناسی. RE: نظر شما راجع به کره چیه؟ - eliha1 - 13-08-2014 سلام به نظر من که کره عالیه بهشته خیلی خوبه، میشه راجع به نحوه ی اقامت گرفتن و راههاش توضیح بدید؟ RE: نظر شما راجع به کره چیه؟ - Shihan - 13-08-2014 (13-08-2014, 02:42 PM)'eliha1' نوشته: سلام به نظر من که کره عالیه بهشته خیلی خوبه، میشه راجع به نحوه ی اقامت گرفتن و راههاش توضیح بدید؟ دوست عزیز.
توصیه ای دارم هیچ وقت با یک دید خاصی که هنوز تجربه ای از زندگی در کشوری که هنوز به فرهنگ و جامعه اون مکان خو نگرفتیم نمیشه با واقعیت گفت اونجا همانند بهشته. حتی امریکا و کانادا و استرالیا ممکنه نکاتی براتون پیش بیاد که تو ذوق هر فردی بخوره. در خصوص گرفتن اقامت شاید گفت یکی از سخترین کشورهای ممکن در خصوص سیستم شهروندی است زیرا یا باید اول کار پیدا کنی قادر به پرداخت مالیات و درامد در حدود 50 میلیون وون در سال باشید. این رقم و ندانستن زبان کره ای خودش کار رو سخت میکنه. یا با فردی کره ای ازدواج کنی و بعد از سپری کردن 5 سال زندگی شرایط برای اقدام شهروندی شروع میشه. RE: نظر شما راجع به کره چیه؟ - eliha1 - 13-08-2014 (13-08-2014, 06:21 PM)Mr-Voltage نوشته: ممنون که جواب دادید من خودم توی خونه در حال یادگیری زبان کره ای هستم...50 میلیون وون یعنی چقدر؟ یعنی میشه اونجا با مدرک تافل کار پیدا کرد؟بعد از اتمام تحصیل تا چه مدت میشه توی کره موند تا کار پیدا کرد؟ (02-11-2012, 02:27 AM)lee_shohreh نوشته: سلام به علاقه مندان کره سلام خانم مریم منم با شما موافقم کره خیلی خوبه و به نظر من بهترینه منم توی خونه دارم کره ای یاد میگیرم زبان خیلی شیرینی هست و زیادهم سخت نیست منم میخوام همه ی تلاشمو بکنم و برم کره ی جنوبی و خیلی ممنونم بابت این جمله ی قشنگتون واقعا هیچ چیزی توی این دنیا غیر ممکن نیست و با تلاش آدم به خواستش میرسه RE: نظر شما راجع به کره چیه؟ - eliha1 - 14-08-2014 (29-10-2012, 10:57 PM)Shahrouz نوشته: در کره نیاز به زبان کره ای ضروری هست و همین طور ممکنه پروسه اقامت گرفتن شما در صورت داشتن تمام شرایط 5-7 سال طول بکشه. سلام یک سوال داشتم همه ی شرایط اقامت که گفتید چی هست؟ ممنون (02-12-2012, 05:45 PM)nargues نوشته: سلام دوست عزیز امیدوارم به آرزوت برسی،همچنین خودم چون منم مث خودت و خیلی از عزیزان دیگه عشق کره هستم انشالله منم و شما و همه کسانی که علاقه به کره ی جنوبی داریم به خواستمون که زندگی در کره هست برسیم RE: نظر شما راجع به کره چیه؟ - mahsa96 - 18-08-2014 از وقتی که برای ما دو ستداران کره میذارید ممنونم. میشه بگید برای لیسانس باید از طریق سفارت اقدام کنیم یا اینکه با استاد در تماس باشیم/ و اینکه تا چه زمانی فرصت تحویل دادن مدارک رو داریم/ RE: نظر شما راجع به کره چیه؟ - Shihan - 18-08-2014 (18-08-2014, 12:19 AM)'mahsa96' نوشته: از وقتی که برای ما دو ستداران کره میذارید ممنونم. اول دانشگاه سپس سفارت.
قبل از سپتامبر هر سال باید اقدام کنی و مدارک رو تحویل سفارت بدی. |