![]() |
درخواست برای همکاری در مقاله علمی - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: رشتههای تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) +--- انجمن: برق و کامپیوتر (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A8%D8%B1%D9%82-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1) +--- موضوع: درخواست برای همکاری در مقاله علمی (/Thread-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C) |
RE: درخواست برای همکاری در مقاله علمی - بتومه - 01-04-2013 مریم کارشناسی الکترونیک مباحث الکترونیکی .اشنایی نسبی با سیستم های ار اف ای دی دانشگاه سجاد امل RE: درخواست برای همکاری در مقاله علمی - corona - 05-04-2013 سلام به دوستان خوبم من فارغ التحصیل مهندسی برق (انتقال و توزیع) هستم از ساری. ولی دوست دارم در زمینه کنترل تحقیقات یا مقاله ای ارائه بدم. اما نمیدوم کدوم موضوعات به روز و تازه هستن. میشه چندتا موضوع خوب که بشه برای پذیرش هم از اون استفاده کنم ارائه بدین؟ (کلاً موضوعات تاپ در زمینه کنترل و ابزار دقیق و از جمله سنسورها) تشکر RE: درخواست برای همکاری در مقاله علمی - amin_mb - 05-04-2013 (05-04-2013, 09:40 PM)'corona' نوشته: سلام به دوستان خوبم درود خدمت شما و عرض خوش آمدگویی
از موضوعات روز دنیا در کنترل و مرتبط با رشته شما کنترل در Smart Grids میشه نام برد که خیلی جای کار داره. موفق باشید. [برش] درخواست همکار برای نوشتن مقاله - Ebiram1989 - 18-05-2013 بنده مایل به همکاری در نوشتن مقاله خارجی،ژورنال یا کنفرانس خارجی هستم. رشته:برق گرایش:قدرت با اینکه گرایش بنده قدرت است اما پروژه کارشناسی ام الکترونیک قدرت و کنترلی است. RE: درخواست همکار برای نوشتن مقاله - امیر مهدی - 18-05-2013 نقل قول:Ebiram1989 عزیز اگه موضوعی دارید بفرمائید. RE: درخواست برای همکاری در مقاله علمی - ella - 29-06-2013 1-کارشناسی الکترونیک 2-مباحث مربوط به الکترونیک یا مخابرات 3-ازاد اصفهان 4-تهران RE: درخواست برای همکاری در مقاله علمی - anagamin - 15-07-2013 با سلام سعید هستم کارشناسی ارشد مخابرات+ساکن تهران 4تا مقاله ISI دارم و یک مقاله کنفرانسی، به زبان انگلیسی هم مسلط هستم خواستم اعلام آمادگی کنم در همکاری برای نوشتن مقاله، سیمولیشن و کلاً یه کار گروهی خوبه برنده-برنده مخصوصاً اگه زمینه کاریتون شبکه-وایرلس-کدینگ-سیگنال پروسسینگ-کاگنتیو هست در صورت تمایل با من تماس بگیرین، این هم ایمیل منه anagamin.v1@gmail.com [برش] نوشتن اولین مقاله - ShaD - 16-07-2013 سلام به همه ی دوستان عزیز و ممنون از سایت بی نظیرتان.... من دانشجوی ترم 5 IT هستم... من راجب نوشتن مقاله کلی تحقیق کردم و آخرش طبق گفته ی بابک به این نتیجه رسیدم که برای شروع کار با دانشجویان تحصیلات تکمیلی همکاری کنم که حداقل روش کار و اون مسیری که باید برم دستم بیاد.ولی خب با توجه به جو نامناسب دانشگاهی و امتناع دانشجویان ترمای بالاتر معمولا از این همکاری! کسی میتونه در این زمینه بهم کمک کنه و من همکاری داشته باشم صرفا برای یادگیری متد کار ؟ 1-کارشناسی IT 2-در هر زمینه ی مربوطه به امنیت و شبکه 3-دانشگاه تبریز RE: درخواست برای همکاری در مقاله علمی - najmeh20 - 17-07-2013 دانشجو کارشناسی ارشد نرم افزار ...... دانشگاه پیام نور تهران دزفول RE: درخواست برای همکاری در مقاله علمی - Tornado - 17-07-2013 (17-07-2013, 08:40 PM)'najmeh20' نوشته: دانشجو کارشناسی ارشد نرم افزار من چون خودم چند سال پیش هیچ چیزی از نوشتن مقاله نمی دونستم و برام یک بلک باکس بود دوست دارم یک توضیح کلی بدم.
اگه فقط می آیید و رشته تون رو می نویسید و درخواست همکاری مقاله بدهید؛ هیچ کسی رو نمی تونید پیدا کنید. چرا؟ چون اگه کسی موضوعی برای کار داره؛ یعنی در اون زمینه کلی مطالعه کرده و رو موضوع سوار هست. حالا این آدم بخواد بیاد وقت بگذاره تا این قضیه رو توضیح بده و شما رو راه بیاندازه ؛ همون وقت رو می تونه بگذاره و مقاله اش رو تموم کنه. مگر اینکه در قسمت هایی مهارت های لازم رو نداشته باشه و به مهارت شما نیاز داشته باشه. مثلا برنامه نویسی ندونه و بخواد تئوری ای رو که مثلا ارائه داده پیاده سازی کنه. پس حداقل مهارت ها تون؛ موضوع هایی که بهش مسلط هستید و ... را باید ذکر کنید. در ضمن؛ به نظر من برای شما که دانشجوی کارشناسی ارشد هستید بهترین کار اینه که از تزتون مقاله درست کنید. یعنی اگه هنوز تز برنداشتید با استادی بردارید که علاقه به چاپ مقاله داره و پس از اتمام تز تون روی همون کار کنید تا مقاله بدید بیرون. البته این نظر شخصی من بود و شاید تجارب دیگر دوستان متفاوت باشه. |