آکادمیا کافه
نظرات کلی در مورد ترجیح ادامه تحصیل در ایران یا خارج از ایران - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: تاثیر پذیرش و مهاجرت بر زندگی(سایر موارد) (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D8%B1-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF)
+--- موضوع: نظرات کلی در مورد ترجیح ادامه تحصیل در ایران یا خارج از ایران (/Thread-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%AA%D8%B1%D8%AC%DB%8C%D8%AD-%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%DB%8C%D8%A7-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86)

صفحات 1 2 3 4

RE: نظرات کلی در مورد ترجیح ادامه تحصیل در ایران یا خارج از ایران - nader - 09-08-2015

(09-08-2015, 04:44 PM)kamran70 نوشته: ممنونم از آقای ترکان بابت اطلاعات مفید و بروز شون

دوستانی که در آلمان به سر میبرند لطفا بفرمایید :

1- آلمان ها به نژادپرستی معروفند ، آیا اثرات چنین رفتاری را در زندگی دانشجویی خود میبینند ؟

2- از نظر تغذیه ، لطفا در مورد غذای دانشگاه و غذای بیرون از نظر قیمت و کیفیت توضیح ده
از نظر مواد غذایی مناسب هست 
هم هزینه ها هم کیفیت
در مورد مسئله نژاد پرستی یادم  میاد یه صفجه ای راه انداخته بودن روس ها و هیلتر رو تو سر آلمانی ها میزدن
بعد جالب اینه ک همه آلمانی ها اومده بودن نوشته بودن ما دیگه نازی نیستیم
بله دوست عریر
1 بار به یه آلمانی که همسر ایرانی داشت گبتم آلمانی ها نژاد پرستن؟ گفت با تمام احترام اما بکر میکنم ایرانی ها نژادپرست ترند
آلمان کشور غتی هستش از هر نظر
مخصوصا فرهنگ
فقط بعضی جاهای آلمان شرقی یکم افکار ss هنوز زندس

RE: نظرات کلی در مورد ترجیح ادامه تحصیل در ایران یا خارج از ایران - Iman.S - 10-08-2015

(07-08-2015, 06:44 PM)kamran70 نوشته: درود بر دوستان

در نت به وبلاگی بر خوردم که طبق نظر نویسنده مجموعه ای از دانشجویان هستند که از بدی های اپلای و تحصیل در خارج از کشور میگویند . بنده هم قصد دارم برای آلمان اپلای کنم ولی از آنجایی که هیچ دوستی و کسی را انجا را ندارم و طبق نظر خودم دوست دارم اپلای کنم ، با مشاهده این وبلاگ خشکم زد !!
گر چه اعتقاد کامل دارم برای اپلای تنها هدف مهم هست ولی با چیزهایی که این دوستان در وبلاگ نوشتند دانشجوی با هدف هم به فنا میره ! از شما خواهشمندم علی خصوص دوستانی که اپلای کردن نظرشون را در رابطه با وبلاگ بگویند و بفرمایند تا چقدر صحیح هست ؟؟

این وبلاگی رو که شما اسم بردید بنده هم قبلا دیدم.
با کمی تامل پی خواهید برد که این نویسنده هیچ نیت خیر و یا عادلانه ای از نوشتن مطالب ندارد.به عقیده ی من این نظرات متعلق به فردی است که به احتمال زیاد در راه اپلای در خارج از کشور شکست خورده و به این طریق سعی در تسکین درد خویش دارد.
دقت کنید که سیستم نظردهی درکلیه پستهای وبلاگ غیرفعال است و نویسنده از پاسخگویی و یا حتی شنیدن بسیاری از حرف ها فراری است.

ویرایش در ضمن نکته ی دیگه ای هم وجود داره که خود نویسنده اعلام کرده، توضیح سمت چپ وبلاگ رو که بخونید نوشته دانشجویانی که فریب موسسات اعزام را خورده اند.با در نظر داشتن این موضوع که این دانشجویان پشیمان از طریق موسسات اعزام اقدام کرده اند، شاید بشود قبول کرد که مطالب اندکی قریب حقیقت باشند.وگرنه اگر شما با چشم باز و تحقیق و تامل کافی، کشور و دانشگاه خود را انتخاب کنید احتمال پیش آمدن چنین مشکلاتی،به ظن بنده، بسیار کم است.

RE: نظرات کلی در مورد ترجیح ادامه تحصیل در ایران یا خارج از ایران - Torkan - 19-08-2015

(09-08-2015, 04:44 PM)kamran70 نوشته: ممنونم از آقای ترکان بابت اطلاعات مفید و بروز شون

دوستانی که در آلمان به سر میبرند لطفا بفرمایید :

1- آلمان ها به نژادپرستی معروفند ، آیا اثرات چنین رفتاری را در زندگی دانشجویی خود میبینند ؟

2- از نظر تغذیه ، لطفا در مورد غذای دانشگاه و غذای بیرون از نظر قیمت و کیفیت توضیح دهید

درود

خواستم نظرات یکی از دوستان رو که یک سالی هست آلمانه و دیروز باهاش صحبت کردم اینجا بگم.
نکته مهمی که باید قبل از این بگم اینه که شما هر کجای دنیا برید با این واقعیت که اصلیت شما اونجایی نخواهد بود روبرو هستید. در هر حالت.
ثانیا، باید دقت کرد که تعریف شما از نژادپرستی چیه؟!
آیا اگر در شهر نورنبرگ برای مثال انگلیسی از یک نفر سوال بپرسید و جواب بده آلمانی بگو و یا آلمانی جواب بده، اون رو نژادپرستی میدونین.
نژادپرست بودن یک مملکت از تاریخ مملکت سرچشمه میگیره. اینکه در تاریخ چه اتفاقاتی افتاده به هیچ وجه نمیتونه منعکس کننده شخصیت اون جامعه در زمان حال باشه.
در همه کشور ها نژادپرستی وجود داره و هیچ کسی نمیتونه نهی کنه حتی در جامعه Multicultural ی مثل آمریکا.
در ضمن شهری که شما میرید خیلی متونه تعیین کننده باشه. اداب و رفتار یک مملکت رو به طور کلی نمیشه تعمیم داد به تمام نقاط اون مملکت. این دید شما از قضیه هست که نژادپرستی تا چه حد شما رو تحت تاثیر قرار میده. سعی کنید هر جا رفتید با فرهنگ اون جامعه برید جلو و چیزی به نام نژاد رو از ذهنتون خارج کنیدو خود به خود بقیه مسایل حل خواهد شد.

یادم نمره یکی از دوستام میگفت بذار هر چی میخوان بگن مملکت خودشونه!

بااحترام،
ترکان

RE: نظرات کلی در مورد ترجیح ادامه تحصیل در ایران یا خارج از ایران - مهمان - 18-10-2015

دکترا خوندن تو ایران با خارج هیچ فرقی نمی کنه. من خودم تو شریف هستم. کلی هم مقاله دادم . کنفرانس های خارجی رفتم و پولشم دانشگاه پرداخت کرد. بشدت راضی هستم. همه چیز بستگی به خود دانشجو داره و به سعی و تلاشش. تو بهترین ژورنالا مقاله دادم. اساتیدی بسیار قوی دارم تو دانشکده صتایع که واقعا دل می سوزونن. استادی دارم که از دانشگاه جورجیا تک پذیرش داشته اما نرفته و عهمینجا خونده. بسیار قوی هستش. خودم می خواستم پذیرش بگیرم پشیمون شدم. هر چند اگر اقدام کنم از بهترین دانشگاه های آمریکا پذیرش خواهم گرفت. تافل هم دارم. اما ترجیح دادم همینجا بمونم و واقعا راضی هستم. باید از دوستم که آمریکا هستش تشکر کنم چون به من گفت دانشگاه شریف واقعا قوی هستش. درباره کار هم باید بگم که من زمانی که وارد کارشناسی ارشد شدم رفتم سر کار و بشدت راضی هستم. کار هم بستگی به عرضه شخص داره.

RE: نظرات کلی در مورد ترجیح ادامه تحصیل در ایران یا خارج از ایران - nasim1234 - 18-10-2015

(18-10-2015, 02:45 AM)مهمان نوشته: دکترا خوندن تو ایران با خارج هیچ فرقی نمی کنه. من خودم تو شریف هستم. کلی هم مقاله دادم . کنفرانس های خارجی رفتم و پولشم دانشگاه پرداخت کرد. بشدت راضی هستم. همه چیز بستگی به خود دانشجو داره و به سعی و تلاشش. تو بهترین ژورنالا مقاله دادم. اساتیدی بسیار قوی دارم تو دانشکده صتایع که واقعا دل می سوزونن. استادی دارم که از دانشگاه جورجیا تک پذیرش داشته اما نرفته و عهمینجا خونده. بسیار قوی هستش. خودم می خواستم پذیرش بگیرم پشیمون شدم. هر چند اگر اقدام کنم از بهترین دانشگاه های آمریکا پذیرش خواهم گرفت. تافل هم دارم. اما ترجیح دادم همینجا بمونم و واقعا راضی هستم. باید از دوستم که آمریکا هستش تشکر کنم چون به من گفت دانشگاه شریف واقعا قوی هستش. درباره کار هم باید بگم که من زمانی که وارد کارشناسی ارشد شدم رفتم سر کار و بشدت راضی هستم. کار هم بستگی به عرضه شخص داره.

خدا رو شکر که انقدر راضی هستین که چند بار تو پستتون نوشتین!
شما که این ارسال رو به عنوان مهمان نوشتین و من بعید میدونم بخونین جواب منو.
برای دوستان دیگه این رو می نویسم.

من هم مثل این دوستمون شریف درس خوندم و دانشگاه خوبی بود به نظرم. من هم تا وقتی اونجا بودم فکر می کردم بهترین دانشگاهه. باید دکترا رو در یک دانشگاه آمریکایی (دانشگاه خوب البته) تجربه کنید تا بتونید بگید هیچ فرقی نداره. البته که فرق داره و البته که تحصیل فقط پیپر دادن نیست که متاسفانه در ایران دانشجوها فقط فکر مقاله دادن هستن و بعدش یه شغل و تمام! اگر کسی هدفش پیپره ایران و چین بهترین جا هستن. تند تند چاپ مقاله و سرخوشیه ناشی از اون.
نکته بعدی اینکه شما شغل پیدا کردی و راضی هستی. برای همه این طور نیست. دوست من با معدل بالا از شریف کارمنده و ماهی ۸۰۰ میگیره که واقعا مبلغ کمیه در ایران. همین فرد اگر اینجا بود ماهی ۱۷۰۰ تا ۲۵۰۰ میگیرفت در دوره دکترا و بعد از اون هم به عنوان کارمند حداقل ماهی ۴۰۰۰ دلار. (حقوق یک برنامه نویس) من نمیدونم شما چقدر حقوق میگیری که انقدر ذوق کردی یا نمیدونم جیب پدر مبارک چقدر پر بوده که به سختی زندگی تو ایران پی نبردی. به هر حال لازم دونستم این مطالب رو بگم برای بقیه ای که شاید تردید دارن اپلای کنن یا نکنن. حرف زیاد هست که بیش از اینش در حوصله من نیست بنویسم.

RE: نظرات کلی در مورد ترجیح ادامه تحصیل در ایران یا خارج از ایران - Torkan - 18-10-2015

(18-10-2015, 02:45 AM)مهمان نوشته: دکترا خوندن تو ایران با خارج هیچ فرقی نمی کنه. من خودم تو شریف هستم. کلی هم مقاله دادم . کنفرانس های خارجی رفتم و پولشم دانشگاه پرداخت کرد. بشدت راضی هستم. همه چیز بستگی به خود دانشجو داره و به سعی و تلاشش. تو بهترین ژورنالا مقاله دادم. اساتیدی بسیار قوی دارم تو دانشکده صتایع که واقعا دل می سوزونن. استادی دارم که از دانشگاه جورجیا تک پذیرش داشته اما نرفته و عهمینجا خونده. بسیار قوی هستش. خودم می خواستم پذیرش بگیرم پشیمون شدم. هر چند اگر اقدام کنم از بهترین دانشگاه های آمریکا پذیرش خواهم گرفت. تافل هم دارم. اما ترجیح دادم همینجا بمونم و واقعا راضی هستم. باید از دوستم که آمریکا هستش تشکر کنم چون به من گفت دانشگاه شریف واقعا قوی هستش. درباره کار هم باید بگم که من زمانی که وارد کارشناسی ارشد شدم رفتم سر کار و بشدت راضی هستم. کار هم بستگی به عرضه شخص داره.

درود

تعداد مهمانهای سایت زیاد شده ظاهرا! هر از گاهی چند پست عجیب میبینیم.
شما مثالی آوردید از کسی که از جورجیاتک پذیرش گرفته نرفته. من هزار تا مثال بیارم از استادانی که نه جورجیاتک بلکه کالجهای بی نام و نشان آمریکا رفتن و برنگشتن بماند top هاSmile
شما گفتید تافل دارید. نگفتید gre دارید یا نه. پس معلومه زیاد هم با پذیرش آمریکا آشنا نیستید که میگید همین الانشم پذیرش دارید.
نکته مهمی که شما در نظر نگرفتید یا نمیخواهید بگیرید میدونید چیه؟!
اینه که بحث فقط علم نیست. همه چیز هم علم نیست! مقاله هم نیست! واقعیت امر ایران هم همینه که شما اگر فکرتون بابت همه چی آسوده باشه خوب فبها بمونید ولی حداقل به دوستان دیگرتون هم در شریف توصیه کنید بمونند!!Smile

بااحترام،
ترکان

RE: نظرات کلی در مورد ترجیح ادامه تحصیل در ایران یا خارج از ایران - ashkan0011 - 31-10-2015

با سلام خدمت تمامی دوستان و عزیزانی که لطف کردند و با گذاشتن متن هایی از تجربیات خود، به من و دیگران کمک کردند
من دانش اموز سال دوم دبیرستان رشته ریاضی  در یک مدرسه بسیار خوب با معدلی میانگین 19 تا19.70 هستم و درس زبان اینگلیسیم به شدت خوب هست
عمه ی من در استرالیا اقامت داره و شوهر عمم استاد مهندسی مکانیک در دانشگاه هست
بنده یک راهنمایی از دوستانی که در این تاپیک هستند لازم دارم و ممنون میشم اگر کسی جوابم رو بده
به نظر شما اگر من ادامه ی درسم رو در استرالیا بدم بهتر است یا تو ایران؟
شرایطش جدا از شرایط مالی چطوری هست(مشکل مالی به هیچ وجه ندارم و هزینه درس و چیزهای دیگر واسم مهم نیست)
ایا درسا عین درسایی هست که در ایران میخونیم خواهشمندم جواب بدید

RE: نظرات کلی در مورد ترجیح ادامه تحصیل در ایران یا خارج از ایران - Torkan - 31-10-2015

(31-10-2015, 12:28 AM)ashkan0011 نوشته: با سلام خدمت تمامی دوستان و عزیزانی که لطف کردند و با گذاشتن متن هایی از تجربیات خود، به من و دیگران کمک کردند
من دانش اموز سال دوم دبیرستان رشته ریاضی  در یک مدرسه بسیار خوب با معدلی میانگین 19 تا19.70 هستم و درس زبان اینگلیسیم به شدت خوب هست
عمه ی من در استرالیا اقامت داره و شوهر عمم استاد مهندسی مکانیک در دانشگاه هست
بنده یک راهنمایی از دوستانی که در این تاپیک هستند لازم دارم و ممنون میشم اگر کسی جوابم رو بده
به نظر شما اگر من ادامه ی درسم رو در استرالیا بدم بهتر است یا تو ایران؟
شرایطش جدا از شرایط مالی چطوری هست(مشکل مالی به هیچ وجه ندارم و هزینه درس و چیزهای دیگر واسم مهم نیست)
ایا درسا عین درسایی هست که در ایران میخونیم خواهشمندم جواب بدید

درود

با اون چیزی که در داخل پرانتز نوشتین من جای شما باشم همین الانش میرم استرالیا چه برسه به ادامه تحصیل دانشجویی.
اگر تونستی پذیرش بگیری دیگه شک نکن واسه رفتن.

بااحترام،
ترکان

RE: نظرات کلی در مورد ترجیح ادامه تحصیل در ایران یا خارج از ایران - ashkan0011 - 31-10-2015

(31-10-2015, 11:27 AM)Torkan نوشته: درود

با اون چیزی که در داخل پرانتز نوشتین من جای شما باشم همین الانش میرم استرالیا چه برسه به ادامه تحصیل دانشجویی.
اگر تونستی پذیرش بگیری دیگه شک نکن واسه رفتن.

بااحترام،
ترکان

با سلام و عرض ادب جناب ترکان
مشکل مالی ندارم فقط میخوام بدونم که اگه برم استرالیا سطح درسی اونجا چطور هست پایینتر از سال دوم دبیرستان میوفتم؟؟؟
و سوال دیگه ای که دارم اینه که کمی تحقیق کردم بعضی ها میگند که دانشگاه های ایران برای شروع بهتر هست و بعضی ها درست برعکس این حقیقتش الان بین دوراهیم و گمراهم که چیکارکنم زبانمم خوب هست و هرزمان که لازم باشه تو حدود 4 ماه میتونم آیلس رو بگیرم
میمونه بخش پذیرش که نمیدونم منی که الان سال دومم چجوری میتونم این کاررو انجام بدم با تشکر از اقای ترکان بابت پاسخ سریع و راهنمایی ها

RE: نظرات کلی در مورد ترجیح ادامه تحصیل در ایران یا خارج از ایران - Torkan - 31-10-2015

(31-10-2015, 04:23 PM)ashkan0011 نوشته: با سلام و عرض ادب جناب ترکان
مشکل مالی ندارم فقط میخوام بدونم که اگه برم استرالیا سطح درسی اونجا چطور هست پایینتر از سال دوم دبیرستان میوفتم؟؟؟
و سوال دیگه ای که دارم اینه که کمی تحقیق کردم بعضی ها میگند که دانشگاه های ایران برای شروع بهتر هست و بعضی ها درست برعکس این حقیقتش الان بین دوراهیم و گمراهم که چیکارکنم زبانمم خوب هست و هرزمان که لازم باشه تو حدود 4 ماه میتونم آیلس رو بگیرم
میمونه بخش پذیرش که نمیدونم منی که الان سال دومم چجوری میتونم این کاررو انجام بدم با تشکر از اقای ترکان بابت پاسخ سریع و راهنمایی ها

درود

با توجه به اینکه بنده در مورد استرالیا اطلاعات کمی دارم و همچنین وقتی بحث به لیسانس میکشه باز اطلاعات کم و کمتر میشه چون خیلی از دوستان دیگه لیسانس رو ایران خوندن، ولی میدونم دو راهی به نسبت سختیه ولی از دوراهیها یا حتی چهارراهیهایی مثل لب مرز بودن بودجه و وابستگی و اقامت و اینجور چیزا سخت تر نیست.
اگر عجله ندارید واسه رفتن، دقت کنید این نظر منه، لیسانس رو سعی کنید در یک دانشگاه خوب در ایران بخونید و بعد اپلای کنید برید. من دقیقا شرایط رفتن به لیسانس رو نمیدونم ولی این رو مطمین هستم اگر کوچکترین مشکل مالی ندارین عمر گرانبهاتون رو بهتره در میان دیوارها تلف نکنید!
اگر نمیخواهید برگردید که دیگه بهتر. هر چه در سنین پایینتری برید بهتره. از ما گفتن. ممکنه همین جمله ساده من 6 سال از عمرتون رو save کنه براتون.

بااحترام،
ترکان