آکادمیا کافه
سوالات، گرایش ها و دانشگاه های مربوط به رشته محیط زیست - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: رشته‌های تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+--- انجمن: کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%B2%DB%8C%D8%8C-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%B9-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C-%D9%88-%D9%85%D8%AD%DB%8C%D8%B7-%D8%B2%DB%8C%D8%B3%D8%AA)
+--- موضوع: سوالات، گرایش ها و دانشگاه های مربوط به رشته محیط زیست (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%8C-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%85%D8%AD%DB%8C%D8%B7-%D8%B2%DB%8C%D8%B3%D8%AA)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7

RE: سوالات، گرایش ها و دانشگاه های مربوط به رشته محیط زیست - ahmadpashaei - 30-04-2013

من سابقه کار در تصفیه خانه فاضلاب رو دارم.دقیقا متوجه شدم و می دونم که مهندسای بهداشت محیط بهترین گزینه برای تحقیقات پیرامون تصفیه آب و فاضلاب و همچنین دفع مواد زاید، آلودگی ها (صوتی،شیمیایی و ......) هستند و فقط نکته اینه که در هنگام ساخت plantهای مربوطه مهندسای مکانیک و عمران محاسبات رو بهتر انجام میدن ولی در همه موارد دیگه بهداشتی محیطی ها بهتر میتونن نظر بدن.اما متاسفانه در ایران این اصلا جا نیفتاده.
پی نوشت: در رشته بهداشت محیط درس ریاضی در ریاضی عمومی یکی کاردانی و دومی در کارشناسی ناپیوسته خلاصه می شد و معادلات دیفرانسیل و ریاضی مهندسی وجود نداشت.البته اون زمانیکه کارشناسی پیوسته نداشت اینجور بود و بعید میدونم الانم تغییر کرده باشه.

RE: سوالات، گرایش ها و دانشگاه های مربوط به رشته محیط زیست - soilman - 30-04-2013

(30-04-2013, 12:54 PM)'sara_az' نوشته:
درود بیکران متاسفنه جوابتون تا جایی که من میدونم کاملا اشتباه هست. دانشجویان گروه پزشکی فقط رشته مهندسی بهداشت محیط می توانند به گروه مهندسی عمران محیط زیست و هم گروه مهندسی محیط زیست وارد بشوند. اگر به سرفصل ها و دروس رشته مهندسی بهداشت محیط نگاهی بیاندازید متوجه این موضوع می شوید که این رشته 70 درصد دروس عمران و 30 درصد دروس پایه پزشکی را می خونه (مکانیک خاک- مکانیک سیالات- ریاضیات مهندسی- هیدرولیک- نقشه کش- نقشه برداری- استاتیک و ....) و هم از بعد طراحی و هم از بعد راهکارهای کاهش آلودگی و تصفیه توانا بوده و در دنیای کنونی که مشکل اعظم ما را مباحث آلودگی در بر دارد راحتر می توانند وارد بشونداین رشته  مباحث آب و فاضلاب و هوا و مواد زائد را در بر دارد

درود
در پست قبلی هم اشاره کرده ام که بیشتر رشته ی بهداشت محیط می تونه تو این زمینه وارد شه و صحبت هم در این زمینه شد معلوم نیست شما در کدوم بخش ایراد می بینید در حالی که دروس پایه پزشکی رو مکانیک خاک و اینگونه موارد بر شمردید....به طور کلی هم فقط رشته های ریاضی نیست که مهندسی دارند....مهندسی طیف وسیعی از رشته ها رو شامل میشه....
(30-04-2013, 02:43 PM)'ahmadpashaei' نوشته: من سابقه کار در تصفیه خانه فاضلاب رو دارم.دقیقا متوجه شدم و می دونم که مهندسای بهداشت محیط بهترین گزینه برای تحقیقات پیرامون تصفیه آب و فاضلاب و همچنین دفع مواد زاید، آلودگی ها (صوتی،شیمیایی و ......) هستند و فقط نکته اینه که در هنگام ساخت plantهای مربوطه مهندسای مکانیک و عمران محاسبات رو بهتر انجام میدن ولی در همه موارد دیگه بهداشتی محیطی ها بهتر میتونن نظر بدن.اما متاسفانه در ایران این اصلا جا نیفتاده.
پی نوشت: در رشته بهداشت محیط درس ریاضی در ریاضی عمومی یکی کاردانی و دومی در کارشناسی ناپیوسته خلاصه می شد و معادلات دیفرانسیل و ریاضی مهندسی وجود نداشت.البته اون زمانیکه کارشناسی پیوسته نداشت اینجور بود و بعید میدونم الانم تغییر کرده باشه.

مسلما بحث اینجا در مورد دانشگاه های خارجی هست و در واقع اساتید دخیل در این جور زمینه ها بسته به نوع کار بیشتر دنبال دانشجویان با زمینه های مختلف هستند و بعضا هم اگر دانشجویی زمینه ی مورد نظر رو نداشت با گذراندن چندین واحد می توانند او را ارزیابی کنند...
از دید رسیدن به ارائه ی راه حل های محیط زیستی پایدار و نه فقط حل کردن صورت مسئله فارغ التحصیلان رشته های محیط زیستی خالص تر بیشتر می توانند موثر باشند و صد البته همکاری رشته های متفاوت در زمینه های محیط زیستی و کشاورزی بسیار نتایج بهتری خواهد داشت چون به قول معروف یه دست صدا نداره....

RE: سوالات، گرایش ها و دانشگاه های مربوط به رشته محیط زیست - soilman - 30-04-2013

(28-04-2013, 10:28 PM)'مروارید' نوشته: راستش رشته من مدیریت محیط زیست بوده.حقیقت میخوام در دانشگا ه هایی  در امریکا برای 1 فوق دیگه از همین رشته و یا وابسته به رشته محیط زیست پذیرش بگیرم
راستش میخوام تمرکزم را بذارم روی چند دانشگاه و ببینم چه فاکتورهایی را لازم دارند(برای نمره زبان-معدل و...
.لینکی که زحمت کشیدیدن را دیدم ولی باز هم نمیدونم . به نظر شما من در چه دانشگا ه هایی و در چه ایالتی (البته با رنک متوسط)  جستجو کنم.
واقعا ممنون میشم چند دانشگاه را بهم معرفی بفرمایید که سایتش را برم و بررسی کنم. و سوال دیگرم اینه که اگر نظر شما رو بدونم.بنظرتون چه گرایشی  از محیط زیست را انتخاب کنم ؟
ویرایش توسط MaMi به دلیل افزودن سوال کاربر

دوست عزیز
1-برای مستر مجدد خیلی از مواقع برای اساتید و کمیته ی مورد نظر سوال پیش میاد که چرا مستر دوباره و به راستی متقاعد کردن شان امر ساده ای نیست مخصوصا اینکه که بخواهید در زمینه ای مشابه اپلای کنید
2-بحث رنکینگ امر پیچیده ای است و لزوما نشان دهنده این نیست که دانشگاه آسان تر می گیره برای پذیرش دانشجو...ممکنه دانشگاه رنک 250 شرایط پذیرش دانشجوش با دانشگاه 70 یکی باشه و یا حتی در بعضی موارد سخت تر هم باشه!
3-به طور کلی دانشگاه ها برای مستر معدل 70% به بالا می خواهند و نمرات زبان و GRE بالا .... اگر هم مقاله داشته باشید که شرایط بهتری خواهید داشت
4-انتخاب گرایش و کلا مفهوم گرایش در خارج به آن صورتی که در ایران هست وجود نداره و اکثرا در بین دوره ی تحصیلی یا هنگام انجام تز ارشد مشخص میشه
5- دانشگاه های متوسط به طور مثال میشه به اینها اشاره کرد:
 Michigan State University
Michigan Technological University
Tufts University             
Iowa State University
Ohio State University

و غیره...به طور کلی به جز چند دانشگاه معروف کالیفرنیا و استانفورد و سانی و کلرادو و مینه سوتا و اوربانا چمپینز و اینا بقیه ی دانشگاه دارای رتبه های پائین تری می باشند

RE: سوالات، گرایش ها و دانشگاه های مربوط به رشته محیط زیست - sara_az - 01-05-2013

(30-04-2013, 03:12 PM)'soilman' نوشته: درود
در پست قبلی هم اشاره کرده ام که بیشتر رشته ی بهداشت محیط می تونه تو این زمینه وارد شه و صحبت هم در این زمینه شد معلوم نیست شما در کدوم بخش ایراد می بینید در حالی که دروس پایه پزشکی رو مکانیک خاک و اینگونه موارد بر شمردید....به طور کلی هم فقط رشته های ریاضی نیست که مهندسی دارند....مهندسی طیف وسیعی از رشته ها رو شامل میشه....
مسلما بحث اینجا در مورد دانشگاه های خارجی هست و در واقع اساتید دخیل در این جور زمینه ها بسته به نوع کار بیشتر دنبال دانشجویان با زمینه های مختلف هستند و بعضا هم اگر دانشجویی زمینه ی مورد نظر رو نداشت با گذراندن چندین واحد می توانند او را ارزیابی کنند...
از دید رسیدن به ارائه ی راه حل های محیط زیستی پایدار و نه فقط حل کردن صورت مسئله فارغ التحصیلان رشته های محیط زیستی خالص تر بیشتر می توانند موثر باشند و صد البته همکاری رشته های متفاوت در زمینه های محیط زیستی و کشاورزی بسیار نتایج بهتری خواهد داشت چون به قول معروف یه دست صدا نداره....

دوست عزیز دروس پایه پزشکی یعنی فیزیو، آناتومی، پاتو و ....
دروس مهندسی همانطور که گفتم دروس رشته عمران بود واسه همینه یک محیطی می تونه در گروه عمران وارد بشه چه ایران و چه خارج
بهداشت محیط پل بین بیولوژی و مهندسی. در واقع هم قابلیتهای محیط زیست را داره هم قابلیتهای بهداشت. از این نظر میشه گفت منحصر بفرده، چون از یک طرف جنبه های بهداشتی یه موضوع مثل آب و فاضلاب را بررسی می کنه از طرف دیگه طراحی تصفیه خانه آب و فاضلاب و پروژ ه های آبرسانی را.
همچنین باید عرض کنم دوستان بهداشت محیطی در خارج از کشور می توانند در ساینس وارد بشن و اگز در زمینه طراحی وارد هستند می توانند در environmental engineering وارد بشوند.
ساینس بیشتر در زمینه کنترل آلودگی و کاهش و همچنین راهکارهای جدید و... و environmental engineering بیشتر در زمینه طراحی مثلا جریان های دوفازی و .... بحث می کند.
همچنین همانطور که دوست عزیزمان فرمودند زمینه های کاری هم مهمه

RE: سوالات، گرایش ها و دانشگاه های مربوط به رشته محیط زیست - ahmadpashaei - 01-05-2013

sara خانم می فرمایید ساینس یعنی همون environmental science؟ من ندیدم شایدم توجه نکردم! میتونید نمونه ای بذارید از سایت یکی دو دانشگاه آمریکا یا کانادا؟

RE: سوالات، گرایش ها و دانشگاه های مربوط به رشته محیط زیست - sara_az - 01-05-2013

(01-05-2013, 09:24 AM)'ahmadpashaei' نوشته: sara خانم می فرمایید ساینس یعنی همون environmental science؟ من ندیدم شایدم توجه نکردم! میتونید نمونه ای بذارید از سایت یکی دو دانشگاه آمریکا یا کانادا؟

منظورم همون environmental science هست. محیط زیست رشته هاش خیلی گسترده هست و مثل ایران نیست بر اساس زمینه کاری که علاقمند هستی رشته مود نظر خودت انتخاب می کنی.
این آدرس سایت رشته های مختلف در کانادا هست که اگر نگاهی کنید می بینید داستان رشته ها چقدر متفاوت با ایرانه و رشته مورد نظرتون را می تونید انتخاب کنید.
http://www.aucc.ca/canadian-universities/study-programs/

RE: سوالات، گرایش ها و دانشگاه های مربوط به رشته محیط زیست - sara_az - 08-05-2013

اینم دانشگاه های اتریش برای مستر
http://www.tuwien.ac.at/en/teaching/master_programmes/

http://portal.tugraz.at/portal/page/portal/TU_Graz/Studium_Lehre/Studien

http://studentpoint.univie.ac.at/en/...ee-programmes/

RE: سوالات، گرایش ها و دانشگاه های مربوط به رشته محیط زیست - مروارید - 08-05-2013

سارا جان ممنون از راهنماییهات
در واقع برای رشته محیط زیست باید به در ENVIRONMENTAL SCIENCE   به دنبال گرایش ها باشم ؟؟یا    اینکه در ENVIRONMENTA L ENGINIEERING؟؟
  براتون امکانش هست چند تا از دانشگا ه های آمریکا  را هم در این زمینه معرفی کنید.
ممنون از شما و کلیه دوستان

RE: سوالات، گرایش ها و دانشگاه های مربوط به رشته محیط زیست - مروارید - 11-05-2013

با سلام
دوستان برای رشته توریسم در چه شاخه ای باید به دنبال این رشته باشم؟
با تشکر

RE: سوالات، گرایش ها و دانشگاه های مربوط به رشته محیط زیست - soilman - 13-05-2013

Schools with Environmental Engineering or Science Programs
Air Force Institute of Technology-ENV
Arizona State University
Bemidji State University
Bradley University
Carnegie Mellon University
Central Michigan University
Clarkson University
Clemson University
Colorado School of Mines
Cornell University
Cranfield University
Dowling College
Drexel University
Duke University
Elizabethtown College
Florida International University
Georgia Institute of Technology
Georgia Tech
Howard University
Humboldt State University
Idaho State University
Illinois Institute of Technology
Iowa State University
Johns Hopkins University
King Abdullah University of Science & Technology
Lehigh University
Louisiana State University
Louisiana Tech University
Loyola Marymount University
Marquette University
McGill University
Michigan Technological University
Missouri University of Science & Technology
New Jersey Institute of Technology
North Carolina State University
Ohio State University
Old Dominion University
Pennsylvania State University
Polytechnique Montreal
Prairie View A&M University
Purdue University
Rice University
Rutgers University-Cook Campus
Saint Francis University
San Diego State University
Stevens Institute of Technology
Swiss Frederal Institute of Technology, Lausanne (EPFL)
Technical University of Denmark
Texas A&M University-Kingsville
Texas Tech University
The University of Texas at Austin
Towson University
Tufts University
UC Berkeley
Univ of Illinois at Urbana-Champaign
Universidad EAN
Universite Laval
University at Buffalo
University of Akron