آکادمیا کافه
سوالات مرتبط با آزمون GRE CBT (کامپیوتری) - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-GRE-General)
+---- موضوع: سوالات مرتبط با آزمون GRE CBT (کامپیوتری) (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-GRE-CBT-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1%DB%8C)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7

سوالات مرتبط با آزمون GRE CBT (کامپیوتری) - amirhossein.gh - 17-02-2012

فک کنم اگه تو تایپ مشکلی نداشته باشی ، کامپیوتری آسون تر باشه
البته این تجربه دیگرانه و من فقط کاغذی امتحان دادم

سوالات مرتبط با آزمون GRE CBT (کامپیوتری) - m0h3n - 17-02-2012

(17-02-2012, 12:26 AM)ahmadpashaei نوشته: به نظر شما کدوم آزمون gre آسون تره؟ Confused

اول این نکته رو بگم که لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین تاپیک بپرسید.

در خصوص اینکه کدوم بهتره نمیشه نظر قطعی داد ولی من خودم آزمون CBT رو دادم و اگر بخوام دوباره امتحان بدم قطعا paper خواهم داد. من فکر می کنم بهتر هست.
دوباره تاکید می کنم که فقط نظر من هست.

موفق باشید

RE: سوالات مرتبط با آزمون GRE CBT (کامپیوتری) - karimix - 23-08-2012

سلام دوستان
من میخواهم برای gre کامپیوتری تاریخ 13 یا 15 نوامبر امسال برای ارمنستان ثبت نام کنم. اگر از دوستان توی یکی از این تاریخ ها یا نزدیک اینها ثبت نام کرده (ارمنستان) یا میخواد بکنه لطفا به بنده اطلاع بده تا برای سفر یا موارد دیگر هماهنگ بشیم.

[برش] ثبت نام GRE General - mohsen67 - 04-06-2013

كسي تجربه ازمون كامپيوتري داره ؟ ازمون تاريخ مشخص داره مثل كاغذي يا هر زمان ميشه امتحان داد ؟

RE: ثبت نام GRE General - blur - 04-06-2013

(04-06-2013, 03:38 PM)'mohsen67' نوشته: كسي تجربه ازمون كامپيوتري داره ؟ ازمون تاريخ مشخص داره مثل كاغذي يا هر زمان ميشه امتحان داد ؟

زمان بندیش مشابه تافله یعنی زمان هایی که می تونید امتحان بدین بهم نزدیکن و اینطوری نیست که مثل کاغذی تو چند نوبت محدود و مشخص بشه امتحان داد...فقط در ایران برگزار نمیشه و در کشورهای همسایه باید امتحان بدین و قبلش انتخاب و رزرو کنید.

RE: ثبت نام GRE General - Star7 - 04-06-2013

بچه ها من جدا جدا جدا توصیه می کنم کامپیوتری امتحان بدید..نمره بهتری می گیرید...

بذارید جزو هزینه های ضروری پروسه پذیرش گرفتن..۱-۲ تا دانشگاه کمتر بفرستید ولی کامپیوتری امتحان بدید

RE: ثبت نام GRE General - Shihan - 04-06-2013

(04-06-2013, 07:22 PM)'Star7' نوشته: بچه ها من جدا جدا جدا توصیه می کنم کامپیوتری امتحان بدید..نمره بهتری می گیرید...
بذارید جزو هزینه های ضروری پروسه پذیرش گرفتن..۱-۲ تا دانشگاه کمتر بفرستید ولی کامپیوتری امتحان بدید

می تونید دلایل خودتون رو هم ذکر کنید؟؟؟ چرا ورقه ای نه اما کامپیوتری رو پیشنهاد می دید؟ چون من خودم بین این 2 شک دارم!!!

RE: ثبت نام GRE General - فرید - 04-06-2013

(04-06-2013, 07:22 PM)'Star7' نوشته: بچه ها من جدا جدا جدا توصیه می کنم کامپیوتری امتحان بدید..نمره بهتری می گیرید...

بنظرم فقط توی رایتینگ نمره بیشتری میدن و این اسکیل کلا روش تصحیحش فرق میکنه. ولی خیلی ها بودن توی بخش کوانت تو امتحان کاغذی نمره کامل گرفتن و زیاد تاثیر نداره کاغذی روی نمره کوانت و وربال

(04-06-2013, 08:22 PM)'فرید' نوشته:
بنظرم فقط توی رایتینگ نمره بیشتری میدن و این اسکیل کلا روش تصحیحش فرق میکنه. ولی خیلی ها بودن توی بخش کوانت تو امتحان کاغذی نمره کامل گرفتن و زیاد تاثیر نداره کاغذی روی نمره کوانت و وربال

اجازه بدین با شما موافقت نکنم....البته به فرد هم قطعا وابسته هست..اما به نظر من واسه نسل ما که بخش قابل توجهی از زمانمون رو با انواع کامپیوتر ها می گذرونیم، امتحان های کامپیوتری مناسب تر هستند...

منم پارسال حرف شما رو می گفتم اما با مقایسه عملکرد خودم در تافل و بقیه موارد و  البته جی آر ای با دوستان دیگه م و شرایطشون، معتقدم گرفتن نمره بالاتر در آزمون کامپیوتری سهل الوصول تره....

علاوه بر اینکه نمره رایتینگ بسیار مهمه در گرفتن فاند...من ۲۸ تافل گرفتم و ۴ در جی آر ای....همش نگران بدی خطم بودم...و تند تایپ کردن راحت تر از تند و خوش خط نوشتنه....

بچه ها من اگه الان نمره بهتر جی آر ای داشتم، شاید ام آی تی بودم مطابق با حرف خودشون...
شکر پروردگار...
بسیار راضیم از اونچه الان پیش رومه....

می خوام بگم ریسک نکنید....

اینا نظر منه البته

موفق باشید