![]() |
مشاوره و پرسش در مورد Analytical Writing - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: آزمونها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7) +---- انجمن: GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-GRE-General) +----- انجمن: مشاوره و رفع اشکال GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-GRE-General) +----- موضوع: مشاوره و پرسش در مورد Analytical Writing (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-Analytical-Writing) |
RE: مشاوره و پرسش در مورد Analytical Writing - Cortex - 18-10-2012 در تمارين كتاب كاپلان براى رايتينگ ذكر شده بيشتر از جملات اكتيو بجاى پسيو استفاده كنيد اين موضوع چقدر درسته؟ و چقدر تو نمره رايتينگ تاثير داره؟ يه مثالى زده و گفته اين جمله پسيو رو اكتيو كنيد: One situation in which ignoring nagative actions is problematic is when damage is caused to someone or something. كسى ميتونه اين جمله رو اكتيو كنه؟ ممنون RE: مشاوره و پرسش در مورد Analytical Writing - m0h3n - 18-10-2012 (18-10-2012, 01:23 PM)Omid نوشته: در تمارين كتاب كاپلان براى رايتينگ ذكر شده بيشتر از جملات اكتيو بجاى پسيو استفاده كنيد اين موضوع چقدر درسته؟ و چقدر تو نمره رايتينگ تاثير داره؟ والا من فکر می کنم بهترین کار این هست که برید نمونه های رایتینگ خود ETS و توضیحات Examiner رو بخونید. Active : One situation in which ignoring NEgative actions is problematic is when someone or something gets damaged. RE: مشاوره و پرسش در مورد Analytical Writing - neginjoon - 17-01-2013 با سلام دوستان خوبم من در مورد رایتینگ دومی argumentl اشکال دارم راستش نمیدونم اصلا باید چه مدلی چه جوری نوشت مدل های ets هم خوندم اما متوجه نشدم که باید چیکار کرد اصلا چی میخواد مثلا صفحه 29 کتاب ets چی گفته و چی خواسته که بنویسیم یا صفحه 307 میشه برام توضیح بدین چیکار باید کنم چه جوری بنویسم مرسی RE: مشاوره و پرسش در مورد Analytical Writing - blur - 17-01-2013 (17-01-2013, 01:00 PM)neginjoon نوشته: با سلام دوستان خوبمصفحات آخر منهتن جلد 7 رو بخونین کاملا دستتون میاد که چطور باید بنویسین....واقعا خیلی خوب توضیح داده. ![]() ![]() RE: مشاوره و پرسش در مورد Analytical Writing - neginjoon - 19-01-2013 اها ممنون دوست خوبم...یعنی هم باید نقاط ضعفشو بگم هم یه پیشنهادی چیزی که نویسنده انجام بده..باشه این کتاب رو میخونم فقط منهتن که اشاره کردید pdf داره اینجا بتونم دانلود کنم یا بخرم بهتره؟ RE: مشاوره و پرسش در مورد Analytical Writing - blur - 19-01-2013 (19-01-2013, 10:53 AM)neginjoon نوشته: اها ممنون دوست خوبم...یعنی هم باید نقاط ضعفشو بگم هم یه پیشنهادی چیزی که نویسنده انجام بده..باشه این کتاب رو میخونمهر رایتینگی یه دستورالعمل داره باید به اون دقت کنید و طبق اون عمل کنید. این لینک هم دستورالعمل ها و هم سوالات رو دار. منهتن رو از اینجا می تونید دانلود کنید و یا از اینجا موفق باشین ![]() RE: مشاوره و پرسش در مورد Analytical Writing - mr.h.gm - 26-08-2013 سلام دوستان برای گرفتن نمره بالای 5 در این بخش چیکار باید بکنیم ؟ چه قدر وقت براش لازمه ؟ RE: مشاوره و پرسش در مورد Analytical Writing - ice - 27-08-2013 (26-08-2013, 09:55 PM)'mr.h.gm' نوشته: سلام دوستان برای گرفتن نمره بالای 5 در این بخش چیکار باید بکنیم ؟ چه قدر وقت براش لازمه ؟ سلام، تمرین مداوم نوشتن و بالا بردن اطلاعاتتون اولین کاری هست که می توانید انجام بدید. پرسش های این بخش به نسبت ثابت بوده و از یک مجموعه استفاده می شه که خود امتحان گیرندگان در اختیارتون گذاشتنشون. میزان زمان لازم کاملا بستگی به شرایط هر فرد فرق داره. نمره 5 و بالاتر یعنی شما از 80 در صد شرکت کنندگان امتحان را بهتر دادید، و این نمرات رو در پذیرفته شدگان دانشگاه های خیلی خوب می شه دید. از اونجا که این اصلا یک امتحان زبان نیست رقیبان شما ممکنه زبان مادریشون انگلیسی بوده بدون فکر بنویسند، در صورتی که یک خارجی باید همزمان به فکر کلمات مناسب و ... هم باشه. تصحیح کننده هم فکر نمی کنه شما کجایی هستی تا ارفاق کنه. با در نظرگیری این مسائل انقدر باید وقت بگذارید که زبانتون قوی بشه و به راحتی بنویسید. مدت زمان لازم برای یادگیری تحلیل مطلب به انگلیسی رو هم اضافه کنید که با انشا ساده نوشتن فرق داره. سعی کنید مثال های مرتبط رو هم به خوبی یاد بگیرید تا بتونید در موارد لازم با یک مثال خوب نظرتون رو برسونید. RE: مشاوره و پرسش در مورد Analytical Writing - mr.h.gm - 27-08-2013 اگه موضوعاتش محدود باشه که خیلی عالیه فقط زبانمون رو قوی کنیم حله. من انسانی خوندم و یه مسئله رو خیلی رو راحت می تونم تفسیر و تبیین کنم و علاوه بر استدلال بلدم خوب سفسطه کنم و با انواع استدلال و قوانینش هم کاملا آشنا ام ![]() پس زبان عمومیم رو قوی می کنم. RE: مشاوره و پرسش در مورد Analytical Writing - ice - 27-08-2013 (27-08-2013, 09:41 PM)'mr.h.gm' نوشته: اگه موضوعاتش محدود باشه که خیلی عالیه فقط زبانمون رو قوی کنیم حله. اصلا ساده نگیریدش. اگر انقدر راحت بود آمریکایی ها (حداقل برخی رشته ها) همه بالای 5 می شدند. توانایی استدلال بالا خیلی خوبه ولی تبدیل اون استدلال هاتون به انگلیسی قابل فهم آسون نیست. به خاطر داشته باشید تصحیح کننده خیلی سریع و چند دقیقه ای می خونه وقت نمی ذاره فکر کنه چی منظورتون بوده یه دفعه 6 می شه 3 [img]images/smilies/smile.gif[/img] |